Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, anemoni9 είπε:

Κορίτσια γεια σας! να ρωτήσω ακόμα κατι; Από εξετασεις πριν ξεκινησουμε την πρωτη προσπαθεια για εξωσωματικη (ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτη όταν δεήσει να ερθει η περιοδος) έχουμε κάνει καρυοτυπο και λοιμωδη και οι δύο, εγώ ορμονολογικες, ο συντροφος 2 σπερμοδιαγραμματα. Πηγαμε επίσης σε ουρολογο ανδρολογο, έχει μικρή κιρσοκιλη ο σύντροφος αλλά του είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εγώ έκανα πληρη καλλιεργεια κολπικό υγρού, βγήκα ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα (ο γυναικολογος είπε να μην ασχοληθω), ο σύντροφος έκανε για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και ήταν αρνητικός. Έκανα επίσης σαλπιγγογραφια, πήγα μαστολογο γιατί υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογενεια, έκανα μαγνητική μαστων και έκλεισα για υπέρηχο. Επίσης, θα πάω προληπτικα αιματολογο τη Δευτέρα, να δω για θρομβοφιλια. Και για την ωοληψια είναι να πάω να κάνω κάποιες άλλες εξετασεις που ζήτησαν από την κλινική. Παίρνω β12, d, και medithyrox 25μγ γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσυνη. Υστεροσκοπηση που ρώτησα τον γυναικολόγο, το άφησε πάνω μου. Σκεφτομουν αν δεν παει καλα η πρωτη προσπαθεια τοτε να κανω. Εχω ΣΠΩ, άστατο κύκλο, δεν έχω θέμα όμως με ινσουλίνη ή το βάρος μου. ΑΜΗ δεν έχω κάνει, ο γυναικολογος λέει ότι από τον υπέρηχο φαίνεται ότι έχω αποθέματα. Στον τελευταίο ορμονολογικο πριν ενάμισι μήνα η fsh ήταν γύρω στο 6 και η ε2 γύρω στο 47. Είμαι 32 χρονών. Υπάρχει κάποια άλλη εξεταση που είναι καλό να γίνεται πριν την εξωσωματικη; βλεπω για κυστικη ινωση καμια φορα στο φορουμ που λενε. Οπως καταλαβαίνετε, σας διαβάζω ευλαβικά αλλά λέω μήπως μου ξεφεύγει κάτι!

Να κάνεις και καμπύλη αντίστασης στην ινσουλινη, σχετίζεται με ΠΩΑ. Επίσης σε πολλές κοπέλες με ΠΩΑ ακόμη και αν έχουν χαμηλο σακχαρο δίνουν για κάνα 3μηνο πριν την ωοληψια χάπια τυπου glucophage, βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας των ωαρίων. Να επισκεφτεις οπωσδηποτε και έναν ενδοκρινολογο για έλεγχο θυροειδους και να κάνεις και ανοσολογικο έλεγχο, μπορείς να μιλήσεις και με τον αιματολογο σχετικά μιας που θα πας. Ο σύντροφός σου λόγω κιρσοκηλης καλό είναι να κάνει και έλεγχο DFI στο σπερμα, ακόμη και αν το σπερμοδιαγραμμα είναι καλό ενδέχεται να έχει θέμα στον κατακερματισμο. Το ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σημαινει, μπορεί δλδ να είναι και ψευδές? Κάνε και μια εξέταση ιστού περιοδου που δίνει πιο ασφαλή αποτελέσματα. Στην πρώτη εξωσωματικη συνήθως κάνουν λίγες εξετάσεις αλλα οσα παραπάνω κάνεις τόσο πιο σίγουρη θα είσαι, είναι κρίμα να χάσεις χρόνο και χρήμα από κάτι που μπορείς να τσεκάρεις εξαρχής με απλές αιματολογικες εξετάσεις. Καλή επιτυχία ευχομαι!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κι απο μενα φίλες!! χάλια κοιμήθηκα,στις 6 η μπέμπα ξυπνησε κ ηθελε παιχνιδια,έλεγε επί μισή ώρα ''εγγγγώ'',τωρα τρωει κ κλαίει σπαρακτικά..μήπως κρύωσε κ είναι έτσι??να ζεσταινεται?να περναει άλμα??τι να πω..απ την ωρα που ήρθαμε μεταλλάχτηκε...

καποια εικονα εχει κανει τη σελίδα μου τεράστιααααααααααααα!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξανά καλημέρα! Δημητρα πολύ ενδιαφέρον το άρθρο. Ευχαριστούμε πολύ! Βικάκι γράφαμε μαζί πριν. Χαίρομαι που κοιμηθήκατε σχετικά καλά. Ελπίζω να τα κόψει σύντομα αυτά τα βραδυνά ξυπνήματα. Καλή βολτούλα.

Νικολίτσα, τι ωραία που ξεκινήσατε κρεμούλες!

Αννα το προσκλητήριο δεν μπορώ να το δω απ´το τηλ γιατί είναι πολύ μικρό. Όταν μπω στο κομπιούτερ...

Σήμερα πάλι τρελή ζέστη λέει θα κάνει. Ευτυχώς οι δικοί μου έχουν αιρκο οπότε θα την βγάλουμε εκεί όλη μέρα. Θα μείνουν πίσω οι άπειρες δουλειές μου αλλά δεν πειράζει.

Φιλάκια σε όλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλημερα και απο το Ναυπλιο...ζεστη παλι σημερα....με τη φρουτοκρεμα τα παμε καλα παρα με την κρεμα βανιλια:rolleyes:ειδα τη ζυγαρια να ανεβαινει καπως περισσοτερο και η γκρινια εχει περιοριστει...μαλλον πειναγε η Αναστασια μου....απο βδομαδα θα εχω τα προσκλητηρια και θα βαλω φωτο....θα σας βαλω και το λερωμενο μουτρακι της Αναστασιας:Dτο γελιο ηταν οταν ειπα να την βαλω στο καθισματακι του φαγητου....εψαχνα να τη βρω:tongue::tongue:ειναι μικρη ακομα για εκει οποτε την ταιζω στο καροτσι....αυτα τα νεα....Αντζυ μου καλως ηρθες....και εμενα μου εχεις λειψει...να δω ποτε θα τα πουμε!ρωτησα για μπαλονια για το τραπεζι στα βαπτισια και μου ειπαν 200€:roll::roll:μαλλον θα κανω κατι μονη μου...αυτα τα νεα μας...φιλια σε ολες και ολους

Grya.jpgGryap3.png

καλημέρα κοριτσάκια μου....

ελπίζω να είστε όλες καλά!

χθες πήγα στο γάμο μιας φίλης,έχω κοιμηθεί ελάχιστα,η μικρή είναι στην κούνια της,μιλάει-τσιρίζει στα αρκουδάκια της,δε νομίζω να την παλέψει πολύ και είμαστε μόνες,όμως πρέπει να βρώ λίγο χρόνο σήμερα να σας γράψω..

βάλτε και εμάς στη λίστα των βαπτίσεων,3 Οκτωβρίου!!!!!!!

θέλω να σας πω τα νέα μας..σας είχα αναφέρει κάποια στιγμή οτι θα ξεκινήσουμε να οικοδομούμε το σπίτι μας..την Παρασκευη υπογράψαμε το δάνειο..αυτό σημαίνει οτι πρέπει να αφήσουμε το τωρινό σπιτάκι μας(ενοίκιο) και να πάμε να μείνουμε στους δικούς μου ώσπου να χτιστεί το νέο....είμαι πολύ...δεν μπορώ να βρώ τις κατάλληλες λέξεις για να περιγράψω το πως νιώθω...καταρχήν να σας πώ οτι εγώ θα ήμουν ευτυχισμένη και σε ένα διαμέρισμα,ο καλός μου ο αντρούλης όμως όχι..είναι το όνειρο της ζωής του..και έχει δουλέψει πάρα πολύ από πολύ μικρός και το δικαιούται,βασανίστηκα πάρα πολύ γιατί δεν ήθελα να ξεκινήσουμε μέσα σε αυτή την κρίση,όμως τον αγαπάω πάρα πολύ για να του το στερήσω...είχαμε από χρόνια προγραμματίσει αυτή τη στιγμή και για διάφορους λόγους δε μπορούμε να το καθυστερήδσουμε αλλο..οπότε βουτάμε στα βαθιά και ο Θεός βοηθός..

ως τις 20 Σεπτεμβρίου θα πάμε στους δικούς μου λοιπόν..άλλο παλουκάκι αυτό...δυστυχώς πρεπει να γίνει για να γλυτωσουμε κάποια έξοδα...είναι διακριτικοί άνθρωποι,δουλεύουν και πολλές ώρες και επλίζω οτι δε θα έχουμε πρόβλημα γιατί το σπίτι είναι τεραστιο,αλλά....όπως και να το κάνεις δε θα έιμαστε μόνοι...και πάνω απ'όλα θέλω ηρεμία για το παιδί.........................................

και σαν να μην έφταναν όλα αυτές οι αλλάγές θα πρέπει αύριο-μεθαύριο να διακόψω τη γραμμή μας και να σας αποχωριστώ....το connx είναι ακριβούτσικο και οι δικοί μου δεν αλλάζουν εταιρία γιατί κάποια στιγμή τα έμπλεξαν με τις εταιρίες και για να ξαναγυρίσουν στον οτε έμειναν χωρίς τηλέφωνο 10 μέρες σε σπίτι&μαγαζί..γι'αρχή λοιπόν δε θα έχω εκεί μόνιμη σύνδεση γιατί δε νομίζω να βάλω δεύτερη γραμμή,οπότε θα την παλέψω με κάρτα-αλήθεια ξέρετε τι παιζει γιατί έχω χρόνια να χρησιμοποιησω?????:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:καταλαβαίνετε,δε χρειάζεται να πω περισσότερα.....

ξέρω οτι είναι για καλό,οτι όλα έχουν το τίμημά τους και οτι ένα σπίτι χρειάζεται θυσίες,αλλά δεν έχω μάθει να περιορίζομαι πολύ οικονομικά και θα μου κακοφανούν όλα αυτά....

σας φιλώ.....

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

sometimes-James

''There's a storm outside, and the gap between crack and thunder

Crack and thunder, is closing in, is closing in

The rain floods gutters, and makes a great sound on the concrete

On a flat roof, there's a boy leaning against the wall of rain

Aerial held high, calling "come on thunder, come on thunder"

Sometimes, when I look deep in your eyes, I swear I can see your soul

It's a monsoon, and the rain lifts lids off cars

Spinning buses like toys, stripping them to chrome

Across the bay, the waves are turning into something else

Picking up fishing boats and spewing them on the shore

The boy is hit, lit up against the sky, like a sign, like a neon sign

And he crumples, drops into the gutter, legs twitching

The flood swells his clothes and delivers him on, delivers him on

[ From: http://www.metrolyrics.com/sometimes-lyrics-james.html ]

There's four new colors in the rainbow

An old man's taking polaroids

But all he captures is endless rain, endless rain

He says listen, takes my head and puts my ear to his

And I swear I can hear the sea

Somtimes, when I look in your eyes I can see your soul

(I can reach your soul)

(I can touch your soul)

Sometimes''

ένα από τα πολύ λατρεμένα μου τραγούδια....................

για εσάς...

όπως και να έχει,θα μου λέιψετε πολύ..........

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από εμάς!!

Πήγαμε μέχρι την Βάρκιζα ήπιαμε το καφεδάκι μας και γυρίσαμε! Από βδομάδα λέω να πάμε 2-3 μέρες πάλι στο εξοχικό να κάνουμε τα τελευταία μας μπανάκια γιατί μετά με τα της βάφτισης χλωμό το βλέπω να ξαναπηγαίνουμε....

Άντζυ όπως τα λες για το μπισκοτάκι σου έκανε και η δικιά μου όταν γυρίσαμε από τις διακοπές!! Είχε πάθει παράκρουση αϋπνίας και γκρίνιας . Σε 4 μερούλες όμως άλλαξε πάλι (για να δούμε βέβαια μέχρι πότε....χεχεχε). Η γιατρός μας έχει πει σε αυτές τις περιπτώσεις απίστευτης γκρίνιας να την κοιμίζω μαζί μου για να ηρεμίσει (και πιάνει).

Νικόλ μου πώς της το φτιάχνεις το αχλαδάκι? Βάζεις και νεράκι μέσα?

Εδώ το καβουράκι μου έχει λόξιγκα και δεν θέλει να φάει για να της περάσει και τα παίρνει και στο κρανίο χιχι... Εν το μεταξύ έχει ανακαλύψει και μία ψιλή νότα ιιιιιιιιιιιιιιιιιι και όλο κάνει τσιριδούλες που έχουν πολύ πλάκα.

Ατλαντίς πολύ ωραίο το κομματάκι, σας εύχομαι να τελειώνετε το συντομότερο με την οικοδομή και να εχετε μία ήρεμη συγκατοίκηση με τους δικούς σου.

Για να μαζευόμαστε οι Αθηναίες για το γκουντ μπάι σάμερ καφεδάκι!!!!!!!!!!!!!!!!

GaiGp3.png

Καλημερουδια

σημερα η μπουμπου "μιλουσε" απο τις 8 το πρωι...ωσπου στις 9 με ξυπνησε το "γκαπ" στα καγκελα...που γυιρισε ολο το κορμακι της και εριξε κεφαλια στο ξυλο... Ευτυχως δεν εκλαψε! Και τελικα την πηρε ο μπαμπας της κι εγω συνεχισα τον υπνο μου με το Στελιο ως τις 10 και...

Βικυ κ Αννη χαρούμενα μηνογεννέθλια για χτες!!!

Angie welcome back!

Βαλια ειδες σε jumbo & zuzu για τα παπουτσακια?... Κι εκει εοχυν παντως. Εγω εχω παρει πολλες φορες, αρκει βεβαια να πετυχεις αυτο που θες.

nikole ζεστη κι εσεις εεε Τι να πουμε κι εμεις στην Αθηνα...

Εγω παντως για τα μπαλονια ειχα πληρωσει 80 ευρω... ειχα βαλει 2 φιγουρες γυρω στα 2 μετρα στις κολονες (ειχαμε θεμα κουνελι) και 6 μπουκετα στα σκαλια... Ηταν καλα...ουτε φαμφαρες, αλλα ουτε και φτωχα...καπου ειχα ανεβασει κ φωτο στο φορουμ Θα οσυ προτεινα να ρωτησεις κ αλλου

Βεβαια εσεις που εχετε κ τραπεζι μετα, μαλλον θα επιβαρυνθειτε για τη μεταφορα τους.

Βικυ θελω κι εγω να σας δω απο κοντα.........Επιτεεεεεεεεελους!!!!!!!!

QuW0p3.png

OLhglefWgDU

Σου ευχομαι ο καιρος να περασει οσο πιο γρηγορα και οσο πιο "ομαλα" γινεται!

Μακαρι να μπορουσαμε να καναμε κατι κι εμεις για δικο μας σπιτι...

Θα δεις, οταν ολα τελειωσουν, σιγουρα θα πεις "αξιζε τον κοπο"

φιλια πολλα

QuW0p3.png

maraki2108 24/07/2010 Αθηνά-Κατερίνα

Iwanna 22/08/2010 Θοδωρής

andria27 04/09/2010 Δημήτρης

angel_ 19/09/2010 Λουκία

touki 19/09/210 Αλεξανδρα

despina77 (19/9/2010) Λαζαρος

AngiCat 25/09/10 Ελευθέριος

valia81 26/09/2010 Κωνσταντίνος

atlantis 3/10/210 ???

thalia 31/10/2010 Θεοδώρα

taniabell 14/11/2010 Θεοδώρα

irev Γεναρης 2011

elissabet1988 1/2011 Eμμανουηλ

angie! (......) Xρυσάνθη

neraidoula(......)Γεωργιος

Annie (..........)Κλειώ[Kλεονίκη]

dim_angel (.......) Νικόλας

talantis μου...εχεις πει ονομα? γιατι δε θυμαμαι...

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Mανουλες μου τι κανετε?διαβασα τα νεα σας αλλα δεν θυμαμαι κ πολλα!

χαρουμενα μηνογενεθλεια σε ολα τα μωρακια που μεγαλωνουν!

το Λουσακη στρωνει....ο Νικολας κανα δοντακι θα τον ταλαιπωρει κ οποιος ματιαζει τα μωρα μας να μην του κανει κουκου ξανα!....:mrgreen:χιχιιχ

Εγω πηγα χθες στον γαμο του κουνιαδου μου κ εκανα σαουνα!χαχα.ειχαν χαλασει τα κλιματιστικα στην δεξιωση κ πραγματικα δεν σταματισα να σταζω στιγμη!ο κοσμος υπεφερε κ γενικα δεν περασαμε κ πολυ καλα λογω ζεστης.ουτε να φας μπορεις ,ουτε να χορεψεις,τιποτα.κατα τη 1 λοιπον σηκωθηκα κ εφυγα κ γυρησα στο μωρακι μου το οποιο ηταν ενας αγγελος οσο ελειπα!

εφυγα στις 5 κ την αφησα να κοιμαται ,ξυπνησε μια ωρα μετα κ ΑΚΟΥΣΤΕ!απο τις 6 ως τις 11 σχεδον που ξανακοιμηθηκε εφαγε 500ml!!!!!!!!μισο λιτρο γαλα!θεε μου!ειναι δυνατον να τρωεει τοσο??????:shock::shock:

ειχα αφησει 3 μπουκαλακια Χ 150ml κ η μαμα μου εβγαλε και αλλα 50 απο την καταψυξη!(δεν δυσκολευτηκε καθολου με το μπιμπερο ευτυχως).

μετα ξυπνησε στις 6 κ την πηρα αγκαλιτσα ως το πρωι γιατι μου ειχε λειψει τρομερα πολυ.

εγω απο την αλλη κοιμηθηκα στις 4 γιατι οταν γυρησα αντλησα τα στηθη μου 2 φορες γιατι γεμιζαν τα μπουκαλακια κ εγω δεν ξεπριζομουν!εκανα μπανιο,εφαγα κιολας κ ετσι στις 8:30 που η Κλειω εκανε παρτυ εγω ημουν γκολ!ετσι σημερα σερνομαι!:?

παρεπιπτοντως τελειωσαμε μπομπο,ευχολογια κ κρασακια.χρωσταω φωτος!

(Αντζουλααα που εισαι????μου λειψες!!!!):-D

σορρυ για το μεγαλο ποστ!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

OLhglefWgDU

κομματαρα!!!

ευχομαι να ειναι η ζωη σας παντα χαρουμενη καλη μου!να τελειωνετε γρηγορα κ να εγκατασταθειτε στο καινουργιο σπιτακι σας!!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Γεια σας μανούλες!

Μαρία μου (ατλαντίς) καλορίζικο προκαταβολικά το σπιτάκι σας! Θα είναι πολύ ωραία και για το παιδάκι σας! Μακάρι να μπορούσαμε όλοι μας! Οποτε ευκαιρείς να μπαίνεις να μας λες νέα σας!

Νικόλ μου πρέπει να έχει πλάκα η μικρούλα όταν τρώει. Δεν μπορώ να φανταστώ ακόμα τον δικό μου πασαλειμμένο. Χιχι! Βάλε μας φωτογραφίες!

Εγώ το πρωί πήρα το Νικόλα, μπήκαμε τραμ και πήγαμε Φλοίσβο βόλτα αλλά γύρισαμε κατά τις 11:30 γιατί έκανε πάρα πολύ ζέστη. Το χέρι κλασικά μέσα στο στόμα αλλά τόσο μέσα που όλο κάνει μεγάλες γουλιές. Τουλάχιστον για την ώρα είναι κεφάτος. Ελπίζω να συνεχίσει.

Για βόλτα είμαι διαθέσιμη ως και Πέμπτη. Και μετά από την επόμενη βδομάδα.

X4pTp3.png

Βικακι την πρωτη μερα της εδωσα σκετο αχλαδι και εβαλα νερο...τις υπολοιπες βαζω καρπουζι και δεν χρειαζεται...ο γιατρος δεν μου ειπε να της δινω ενα ενα τα φρουτα οποτε κανω μιξη...

Ατλαντις κανε λιγο υπομονη και θα πατε σπιτακι σας και τοτε θα δεις πως αξιζε τον κοπο....

Αννυ φανταζομαι τι θα περασατε με τετοια ζεστη....καλα κι αυτοι του μαγαζιου δεν μπορουσαν να τα φτιαξουν;ελεος....

η Αναστασια ειναι μες την γκρινια....

Grya.jpgGryap3.png

Αλό και από εμάς!!

Κοιμηθήκαμε, κατουρήσαμε τον μπαμπά που μας άλλαζε (χιχι) και τώρα περιμένουμε να χαλαρώσει η ζέστη και να κατέβουμε στην παραλία που έχει μεγάλο πανηγύρι γιατί γιορτάζει η εκκλησία μας ο Αγ. Αλέξανδρος αύριο.

Για την συνάντηση (μην τολμήσει και γελάσει καμία....) κοίταξα στο meteo και η ιδανικότερη μέρα για καφεδάκι παραλία είναι η Τετάρτη που δεν θα έχει ζέστη και υγρασία. κοίτα να δείς... χεχε....

Άννυ φώτοοοοοοοοοοο!!!!!! Ζωή να ΄χει η Κλειούλα σε έχει στραγγίξει ε? :wink: σε αντίθεση με την δικιά μου που σε 30 μέρες έχει πάρει 350 γρ. μόνο.

Δημητρούλα αναγουλιάζει ο Νικόλας ε? Και εμείς 12 και κάτι γυρίσαμε από το καφεδάκι γιατί έκανε πολύ ζέστη για παραπάνω!

Ειρήνη σύντομα θα βρεθούμε!!!!!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...