Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπέρα κοριτσάκια!

Δήμητρα μεγεια το δοντάκι!!!Το άρθρο απλά υπέροχο...

Νικολ μου μπράβο που τρώει η Αναστασία μας!! Το αχλαδακι προτιμάμε ε? Αντε να δουμε εμεις τι θα κανουμε με το φαγητο:?

Εμεις εννοειται οτι ή θα γκρινιάζουμε ή θα τσιριζουμε μιας και εδω και μια εβδομαδα είναι η αγαπημένη μας συνήθεια!!!

Σήμερα δύο άτομα μου είπαν : ζωηρή η μικρή ε?:rolleyes:

Ωχ! και γω νομιζα ότι είχα ήσυχο μωρό! last year μαλλον!!!

Τώρα πια για να κοιμηθούμε αποκτήσαμε νεα συνήθεια! Με ενα πανάκι στο κεφάλι! μολις το βάλει στο προσωπο της σταματάει τις τσιρίδες και κοιμάται! Βαζω φωτο στο φεις!

οσο για το καρεκλακι φαγητου, εμενα ευτυχως μου το είχαν πάρει δώρο όταν γέννησα που με βόλεψε παρα πολύ αφου μέχρι 6 μηνων χρησιμοποιείται και ως ριλαξ!

Σήμερα κλείσαμε προσκλητηρια και στολισμο για αυτοκινητο, εκκλησια και ανθοδέσμη! Γμτ δεν θα μπορέσουμε να βρούμε τα λουλούδια που ήθελα, ίσως μονο για την ανθοδέσμη μου είπε !

Τελος πάντων!

Τι άλλο ήθελα να πω , δεν θυμάμαι..:roll:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω Ειρηνη μου...:D

maraki2108 24/07/2010 Αθηνά-Κατερίνα

Iwanna 22/08/2010 Θοδωρής

andria27 04/09/2010 Δημήτρης

angel_ 19/09/2010 Λουκία

touki 19/09/210 Αλεξανδρα

despina77 (19/9/2010) Λαζαρος

AngiCat 25/09/10 Ελευθέριος

valia81 26/09/2010 Κωνσταντίνος

nikole 26/09/2010 Αναστασια-Μαρινα

thalia 31/10/2010 Θεοδώρα

taniabell 14/11/2010 Θεοδώρα

irev Γεναρης 2011

elissabet1988 1/2011 Eμμανουηλ

angie! (......) Xρυσάνθη

neraidoula(......)Γεωργιος

Annie (..........)Κλειώ[Kλεονίκη]

dim_angel (.......) Νικόλας

Νικολιτσα ελπιζω να το θυμαμαι σωστα το ονομα...Ειναι κι αυτο το γκουντα που με ταλαιπωρει...χαχαχα

touki Πολυ ωραια η προσκληση! Περιμενουμε βεβαια και τα υπολοιπα σε φωτος

QuW0p3.png

Που ειστε ολες καλεεεεεεεεε

Μονο οταν ελειπα ξερατε να μου γεμισετε 50 σελιδες!

Εγω εχω κολλησει τελειως στο ιντερνετ, ψαχνοντας ιδεες για τη βαφτιση---μιλαμε για τρελο κολλημα!

Αντε, ονειρα γλυκα!

QuW0p3.png

Καλημέρα καλεεεεεεεεεεεεεεε

αν υποψιαστώ ότι είσαστε όλες στις παραλίες και εγώ με την Ειρήνη ψηνόμαστε θα σκάσωωωω:twisted::twisted:

Κυρίες και κύριοι 12.00-3.00-7.00-10.00 ουάουυυυυυυυυυυυυυυ!!!!

Λέτε??

Και μάλιστα στην κούνια της!! Και όλα τα μπρέικ ήταν για 3 λεπτά μαμ και νάνι επιτόπου.

Σήμερα ξεσκίστηκα στις δουλειές (εκτός σίδερου φυσικά) και ψώνια έξω και γενικά ήταν ένα τρέξιμο, αλλά τώρα μου έμειναν λίγα και χαίρομαι.

Ο καλός μου είναι για ψάρεμα από χτές και όπου να 'ναι θα έρθει να πέσει ξερός χιχι. Η μικρά κοιμάται από τις 1.30 (τώρα που πήρε το κολάι χαχα) και όπου να ναι θα ξυπνήσει. Πάντως ήταν πολύ ευδιάθετη και αυτό είναι σημαντικό.

Κορίτσια κάνουν τα μωράκια σας από τα σαλάκια κόκκινα μη ανάγλυφα σπιθουράκια στο λαιμουδάκια και τα πέριξ?

Σήμερα κλείνουμε και εμείς τον 5ο μήνα μας!!!!

Πάω να σας φέρω γλυκάκι!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστώ ! να και η προσκληση μου!

Πολύ όμορφη η πρόσκλησή σας!!!! Με πολύ όμορφο και πρωτότυπο ποιηματάκι!

Με το καλό κοριτσάρα μου!

Βαφτίζουμε και την ίδια μέρα!!

GaiGp3.png

Βικάκι κ Αννη να χαιρόσαστε τα ζουζούνια σας!!! Χαρούμενα μηνογεννέθλια!!!

Κι εγώ εδώ είμαι αλλά από το πρωι δεν έχω κάτσει... Είχα γυναίκα στο σπίτι σημερα κ από το πρωι όλο δουλειές...

Το απόγευμα θα πάω να χτενιστώ για τη βάφτιση που έχουμε το βράδυ!!!

Τελικά θα έρθουν τα πεθερικά μου να τον κρατήσουν το μικρό για να μην τον ταλαιπωρούμε... Ευχομαι να είναι όλα καλά κ να μην γυρίσω και δω καταστάσεις που δεν θέλω και παρω ανάποδες...

Βικάκι εμένα έχει κόκκινα σπιθουράκια στο σαγονάκι του από τα σάλια.

Είχε έρθει κ η νονά του το πρωι κ μας ειπε οτι τη Δευτερα θα πάρει τον σταυρό του!!! Τώρα είμαστε σε αναζήτηση για παπουτσάκια αγκαλιας μπεζ για να βάλει πριν τη βάφτιση κ δεν βρίσκουμε πουθενά...

Δεν θυμάμαι τι άλλο ηθελα να πω...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Πωπωωω ερημιές σήμερα!

Βέβαια ούτε εγώ άδειασα να μπω νωρίτερα μιας και έμπλεξα με ένα σωρό δουλειές αλλά και ο Νικόλας δε με άφησε σε χλωρό κλαρί. Και τώρα που γυρίσαμε από μια βολτίτσα τον έπιασε ένα κλάμα...τι να σας λέω. Πλάνταξε, έκλαιγε 20 λεπτά! Δεν τον είχα ξαναδεί έτσι. Τον γλωσσόφαγε μια.

Τελοσπάντων τώρα κοιμήθηκε και ελπίζω να έχουμε ένα καλό βράδυ. Ειρήνη, Αννη και Βικάκι να σας ζήσουν τα μπεμπάκια σας! Χιλιόχρονα!

X4pTp3.png

Γεια σας καλες μου φιλες!!!Μου λειψατε πολυ!!!!!!!!!!!!!!!

Βικακυ μου να χαιρεσαι το Λουσακι μας!!!!Να τους εκατομμυριασετε!!Και εμεις τα εχουμε αυτα τα σπυθουρακια.Οριστε μια χαρα κοιμηθηκε το βραδυ η κοπελαρα!Φτου μην τη ματιασουμε!!Για την τουρτα δεν θα σχολιασω γιατι μου τρεχουν τα σαλια!!!!!

Νικολιτσα στα αχλαδακια αδυναμια η Αναστασια μας ε????Δικιο εχει το παιδι ειναι και πιο γλυκα απο τα αλλα φρουτα!

Αννα πολυ ωραιο προσκλητηριο!Με το καλο να βαφτιστει η ζουζουνα!!

Τανια ποναει μαλλον η πεταλουδιτσα και διαμαρτηρεται ε?Τι να κανει η ερημη αν ποναει?Καπου πρεπει να πει τον πονο της κι αυτη!Με γεια τα προσκλητηρια και ο στολισμος~~~~δεν ξερω αν λενε κατι αλλο!Μαλλον η ωρα η καλη θα λενε ε???

Δημητρα τι επαθε το αγορι μας?????Το ματιαξανε?????Που να τους βγουν τα ματια!!!!

Εμεις σημερα τρωγαμε ολη μερα με το ζορι και μικρες ποσοτητες.Ισως να τον ενοχλουν τα δονια......δεν μπορω να φανταστω κατι αλλο.Κατα τα αλλα μια χαρα ειναι ο μικρος μου!

Εγω τις τελευταιες μερες εχω μια ψυχολογια σκ*τα και πολλα νευρα και δεν εχω ορεξη για τιποτα.

Εκανα επιτελους και το σιδερο γιατι οπως πηγαινε δεν θα ειχαμε τι να φορεσουμε

Τωρα παλι κατι ακομα θελω να πω αλλα δεν θυμαμαι ΠΑΛΙ!!!!

Σας φιλω κοριτσαρες μου!

Διαφημίσεις

επιστρέψαμε κι εμείς φιλενάδες μου!! μου βγήκαν τα μάτια να διαβάσω τα νέα σας για να καταλήξω να μη θυμάμαι τίποτα με την όλη κούραση και το ξενύχτι!

καλό χειμώνα να έχουμε !! :-)

περάσαμε πολύ ωραία,ξεκουραστήκαμε πολύύύύύύ,η μπέμπα πέρασε σούπερ κι έριχνε κάτι ύπνους υπερφυσικους και στην Έυβοια και στο Ξυλόκαστρο..και σήμερα ήρθαμε μεσημεράκι κι απο κείνη την ώρα και για πρώτη φορά ΔΕΝ κοιμήθηκε λεπτό ως τις 22:30! μιλάμε για γκρίνια..να τρώει όλη την ώρα,να τρίβει συνέχεια τα μάτια της..βρε τι 3 μπάνια την κάναμε,τι μασάζ,τι ντεπονάκι της έδωσα που μου πε η παιδίατρος..τίποτα! με το που την άφηνα κλάμα..ανεξήγητο και περίεργο..σαν ουρλιαχτό! ουφ..με ένα χέρι πάλευα να μαζέψω τις βαλίτσες,2 βδομάδες λείπουμε σχεδόν και καταλαβαίνετε όλες για τι αχούρι μιλάμε εδω μέσα..φυσικά ξεκίνησα τα πλυντήρια αλλά δεν ξέρω πότε θα μαζευτώ! τουλάχιστον μια βδομάδα θα μου πάρει~!

αυτα που θυμάμαι είναι να πω..οι φώτο στο φεις της πεταλουδίτσας,της Κλειούλας μας,της μπέμπας της Ειρήνης και του μπέμπη της Κικής που είδα ήταν σούπερ!! :-) :-)

Νικολίτσα μου καλή αρχή με τις κρεμούλες σας και με το καλό η βάφτιση σας!!μοου έχεις λείψει!

Άννα μου το προσκλητήριο και το ποιηματάκι μέσα είναι πάρα πολύ ωραία!με το καλό!

συμπεθερούλα μου έλειψες κι εσύ κι ο γαμπρούλης μου!

Δημητρούλα,Βικάκι και όλες οι Αθηναίες μαζευτείτε να οργανώσουμε καμια καφεδούμπα στην παραλία να αποχαιρετήσουμε το καλοκαιράκι!

είμαι κομμάτια..θα πάω να την πέσω και αύριο-μεθαύριο θα κοιτάξω να σας βάλω φώτο που έχω πολλές απο τις διακοπές!!

καληνύχτα και καλώς σας βρηκα μανουλίνια μου!!

φιλάκια πολλά!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Αντζυ καλωσήρθατε κι εσείς! Αντε σχεδόν μαζευτήκαμε.

Εμείς δεν είχαμε και την καλύτερη νύχτα με αυτά τα ανεξήγητα κλάματα-ουρλιαχτά. Παίζει να είναι και το δοντάκι του. Τώρα εξαντλήθηκε ο καημενούλης και κοιμήθηκε.

Ελπίζω να ξυπνήσει με κέφια και απλά να είχε μια κακή μέρα χθες.

X4pTp3.png

Καλημέρα μανούλες!!!

Ένα ακόμα υπέροχο βράδυ 11-3-7-9 !!!

Άντζυ καλώς ήρθατε!

Δήμητρα χάλασε τον ύπνο του ο Νικόλας, τον έφτιαξε η Λούση. Υπομονή φιλενάδα σε νοιώθω!!! Μάλλον σε εσάς κάποιο δοντάκι θα φταίει...

Βασούλα μία από τα ίδια, πάτος η ψυχολογία, και μάλιστα ανεξήγητα...

Λοιπόν χτες το βράδυ δεν είχα ύπνο, και 1 με 3 ήμουν ξύπνια στο κρεβάτι και κοίταγα την μικράν. Είχε αλλάξει 250 στάσεις, τα πόδια της και πού δεν τα έβαζε, μέσα από τα κάγκελα, έξω από τα κάγκελα, το κεφάλι κάτω από την πάντα , γύρναγε σαν την σβούρα, έπιανε το αρκουδάκι και το ξυλοκοπούσε με χέρια-ποδια χεχεχε και όλα αυτά στον ύπνο της. Αφού σκεφτόμουν ότι το παιδάκι της διαφήμισης ωχριά μπροστά της. Αναρωτιέμαι μήπως να σήκωνα το κάγκελο της κούνιας το βράδυ μην έχουμε άλλα.....

Λέω να ετοιμάσω τον μίνι λόχο και να πάμε καμία βολτίτσα.....

GaiGp3.png

Καλημέρα μανουλίτσες! Αντζούλα καλώς ήλθες! Μας έλειψες!

Δημητρούλα, πιθανόν δοντάκια να ´ναι ή που ανακαλύπτει καινούριες φωνές. Η Αθηνά ανακάλυψε μθα στριγγλιά πολύ εκνευριστική κ στριγγλάει κ γελάει. Το βράδυ ξύπνησε γιατί είχε γυρίσει μπρούμυτα κ δεν μπορούσε να ξαναγυρίσει σωστά. Αλήθεια, πότε το μαθαίνουν αυτό;

Βικάκι, Άννυ κ Ειρήνη να τους εκατομμυριάσετε! Βικάκι, ελπίζω απόψε να κοιμηθήκατε ακόμα καλύτερα από χθες κ να στρώσει πάλι ο ύπνος της Λούσης μας.

Εμείς χθες είχαμε βάπτιση στην Παλλήνη. Ένα πολύ γλυκό μωρό τεσσερισήμιση μηνών που επίσης δεν έκλαψε πολύ. Μετά επισκεπτήκαμε τον φίλο μας που γεννήθηκε μια μέρα πριν από μας κ είμασταν μαζί στο δωμάτιο. Έχει γίνει τεράστιος σε σχέση με την Αθηνούλα! Κ έχει ένα απίστευτο τσουλούφι στην κορυφή του κεφαλιού. Μ´αυτό γεννήθηκε αλλά τώρα έχει γίνει τεράστιο! Έχει πολύ πλάκα!

Σήμερα πάμε στους γονείς μου για φαΐ. Κι εδώ χαμός από μπουγάδες, άπλυτα κ ασιδέρωτα. Σιγά σιγά. Καλή μας μέρα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...