Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και εγώ το ίδιο!!! Μου έχει πει και η αδερφή μου ότι θα με "σέρνει" το Μάρτιο για περπάτημα γιατί αρχές Απριλίου θα φύγει για Ισπανία και θέλει να έχω γεννήσει για να δει και το ανηψούδι της!!! :lol::lol::lol:

Σωστή τη βρίσκω.. Βαλια μου να το κανονισουμε γυρω στις 25 να γεννήσουμε :lol::lol::lol:. Να είμαστε μαζί και στο μαιευτήριο :wink: Ιασώ εχουμε πει έτσι???

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

γκουντμόρνινγκ μανούλες!!!

Πω-πω διαβάζω μισή ώρα για να σας προλάβω.....

Είχα υποσχεθεί να σας ενημερώσω για το ΙΚΑ και τον πανέξυπνο γιατρό εκεί. Τελικά πήγα στην υπεύθυνη για την επιτροπή, της είπα τα καθέκαστα, με έπιασε και μία συγκίνηση και τελικά τα βρήκαμε, δεν χρειάζεται να ξαναδώ αυτόν τον "υπέροχο επιστήμονα" ξανά, μόνο για να μου υπογράψει την ΠΗΤ. Για την άδεια μερίμνησε η επιτροπή. Επίσης μόλις χαλαρώσω λιγάκι (γιατί όταν σκέφτομαι τα γεγονότα με πιάνει ταχυκαρδία από τα νεύρα μου), μου ζήτησαν να γράψω μία μικρή έκθεση για τον συγκεκριμένο γιατρό και να την πάω στον δ/ντη του αρμόδιου ΙΚΑ. Θα το κάνω με μεγάλη μου ευχαρίστηση.....

angie μου κρίμα για εχτές, αλλά κατανοητοί οι λόγοι σου.

Θα σου κάνουμε ιδιαίτερα με το maraki σε ότι θέλεις, ok?

Σκέφτομαι ότι πλησιάζει ο καιρός και τελικά χαίρομαι που θα τελειώσει η εγκυμοσύνη, γιατί πρώτον θα δω από κοντά τον άγγελό μου και δεύτερον θα σταματήσει αυτή η ορμονοκατάσταση και θα ξαναβρώ τις ισοροπίες μου. (δεν είμαι και της υπομονής γενικά....).

Στα έξοδα έκανα pause, με εξαίρεση το καρότσι που ατύχησα μιας και αυτό που είχα αποφασίσει να αγοράσω εξαντλήθηκε, και έτσι διάλεξα άλλο (το οποίο τελικά μου αρέσει καλύτερα εκτός του χρώματος που ήθελα ροζάκι), αλλά αυτό που διάλεξα αυτή την φορά είναι μπέζ-εκρού και είναι γλυκούλικοοοο!!!! Είναι τρίο της CAM και στο ΗΡΑ από 460 κάνουν 10% και το αφήνουν 414 ευρά. Δεν είναι κακό αφού είναι και τρίο κιόλις....

Κατα τ'αλλα όλα τα ίδια.....στις 21 θα ξαναπάω στον γιατρό μου να δω την μπέμπα μου και την πίεσή μου...

ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ!!!!αμα θες βοηθεια εδω ειμαστε!!!

παντως μπραβο σου καλα εκανες!!αφου καταφερες κ εβγαλες ακρη με την επιτροπη μονη σου τελεια!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Να χαίρεσαι που έχεις τέλεια εγκυμοσύνη!!! Και εύχομαι να έχεις και εύκολη και καλή γέννα!!! Εμετό ούτε και εγώ έχω κάνει μέχρι στιγμής και δεν ξυπνάω και εγώ το βράδυ για τσισάκια!!!

Σ'ευχαριστώ Βαλια μου, κι εσύ κι όλες μας να έχουμε καλή και γρήγορη γέννα!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Σωστή τη βρίσκω.. Βαλια μου να το κανονισουμε γυρω στις 25 να γεννήσουμε :lol::lol::lol:. Να είμαστε μαζί και στο μαιευτήριο :wink: Ιασώ εχουμε πει έτσι???

Nαι, ναι!!! ΙΑΣΩ είμαι και εγώ!!! Μακάρι να είμαστε μαζί!!! Αν πας και σε 6κλινο μεγαλώνουν οι πιθανότητες!!! Εμείς δεν μένουμε και στην ίδια περιοχή;;;

Ε, να σπάσουν τα νερά μας την ίδια μέρα και φύγαμε!!! :lol::lol::lol:

Την Τελευταία φορά που είχα πάει στον γιατρό μου, τον ρώτησα από πότε θα είναι φυσιολογικό να περιμένω να γεννήσω και μου είχε πει 3 εβδομάδες πριν την ΠΗΤ... Δηλαδή μου βγαίνει από 17 Μαρτίου και μετά!!! :lol:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Nαι, ναι!!! ΙΑΣΩ είμαι και εγώ!!! Μακάρι να είμαστε μαζί!!! Αν πας και σε 6κλινο μεγαλώνουν οι πιθανότητες!!! Εμείς δεν μένουμε και στην ίδια περιοχή;;;

Ε, να σπάσουν τα νερά μας την ίδια μέρα και φύγαμε!!! :lol::lol::lol:

Την Τελευταία φορά που είχα πάει στον γιατρό μου, τον ρώτησα από πότε θα είναι φυσιολογικό να περιμένω να γεννήσω και μου είχε πει 3 εβδομάδες πριν την ΠΗΤ... Δηλαδή μου βγαίνει από 17 Μαρτίου και μετά!!! :lol:

Σε εξακλινο θα είμαι κι εγω!!! Ναι ναι Χαλάνδρι είμαι κι εγώ! Δεν μπορεί εστώ και για μια μέρα θα συμπέσουμε! Το καλύτερο θα ναι βέβαια να είμαστε μαζί όλες τις μερες!!! 20 Μαρτίου έχω γενεθλια, λες φέτος να πάρω το καλύτερο δώρο???

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μολις πηρα τηλ στο Γαια,τη νεα μαιευτικη του Ερρικος Ντυναν κι οι τιμες ειναι οι εξης:

1,350 +300=1,650 σε 4κλινο με ΟΛΑ πληρωμενα(εξετασεις μωρου κτλ)

2,200+300=2,500 σε 3κλινο παλι με ολα κομπλε

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

κοριτσακια μολις πηρα τηλ στο Γαια,τη νεα μαιευτικη του Ερρικος Ντυναν κι οι τιμες ειναι οι εξης:

1,350 +300=1,650 σε 4κλινο με ΟΛΑ πληρωμενα(εξετασεις μωρου κτλ)

2,200+300=2,500 σε 3κλινο παλι με ολα κομπλε

αυτα μια χαρα τα βλεπω...τα αλλα ειναι υπερβολικα!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Σε εξακλινο θα είμαι κι εγω!!! Ναι ναι Χαλάνδρι είμαι κι εγώ! Δεν μπορεί εστώ και για μια μέρα θα συμπέσουμε! Το καλύτερο θα ναι βέβαια να είμαστε μαζί όλες τις μερες!!! 20 Μαρτίου έχω γενεθλια, λες φέτος να πάρω το καλύτερο δώρο???

Μακάρι να είμαστε και γειτόνισσες στο ΙΑΣΩ!!! Και εγώ έχω γεννέθλια 2 Απριλίου!!!

Το καλύτερο δώρο θα πάρουμε φέτος!!!:tongue:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Ζουζουνίτσες andria27 και valia81 μην ξεχνάτε και μενα και γω Ιασώ θα είμαι και πητ 17/4/10 οπότε μπορεί να είμαστε τριο στούντζες....

Ευχαριστώ κορίτσια για την συμπαράσταση, σίγουρα αυτό δεν είναι και πρόβλημα με διατροφούλα νομίζω ότι θα το καταπολεμήσω, σίγουρα υπάρχουν χειρότερα απ αυτό αλλά επειδή σας νιώθω πολύ κοντά μου μοιράζομαι και γω τα δικά μου.....!!!

Ζουζουνίτσες andria27 και valia81 μην ξεχνάτε και μενα και γω Ιασώ θα είμαι και πητ 17/4/10 οπότε μπορεί να είμαστε τριο στούντζες....

Ευχαριστώ κορίτσια για την συμπαράσταση, σίγουρα αυτό δεν είναι και πρόβλημα με διατροφούλα νομίζω ότι θα το καταπολεμήσω, σίγουρα υπάρχουν χειρότερα απ αυτό αλλά επειδή σας νιώθω πολύ κοντά μου μοιράζομαι και γω τα δικά μου.....!!!

Oρίστε!!! Μια χαρά θα είμαστε οι 3 μας!!! Αντε κορίτσια μακάρι!!! :tongue::tongue::tongue:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κι από μένα...

κι εγώ μια από τα ίδια,χάλια η αποψινή νύχτα..δε μπορούσα να κοιμηθώ λόγω καούρας,τι πράγμα είναι αυτό ρε παιδια....έχει τώρα καμιά εβδομάδα που με έχει πεθάνει.και αργά τρώω και ξαπλώνω ώρες μετά το φαγητό,δοκίμασα και τα ξινόμηλα,αλλά..(και πριν λίγες μέρες διάβαζα εδώ γι'αυτό κι έλεγα ευτυχώς που δεν έχω:mad:)

maraki έχεις δίκιο,ευχαριστώ,όλες το ίδιο σκεφτόμαστε,δε θα βάζαμε σε κίνδυνο μια..συνάδελφο!χθές που πήγα στη μαία έκαναν είχαν συνάντηση μαζί της δύο....τελειόμηνες,παιδιά η κοιλιά τούρλα,απορώ πως μετακινούνται!έχω καιρό να δώ από κοντά μια τόσοοο έγκυο&μου φάνηκε περίεργο!'Ετσι θα γίνουμε κι εμείς!!!!!!

Χριστινάκι μου μη χαλιέσαι με το οριακό κοριτσάκι μου.εντάξει,να προσέξεις,αλλά σκέψου οτι θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα.μην αγχώνεσαι καθόλου λοιπόν και μην το βάζεις μέσα στο μυαλό σου ως''πρόβλημα'',για να μην πιέζεσαι,ε?

mariong μου σε 9 εβδομάδες?????ξαφνικά μου φάνηκε πολύ κοντινό!!η ώρα η καλή να είναι!!α,που γέννησες στην 37η εβδομάδα το μωρό μπήκε θερμοκοιτίδα?

strata περιμένουμε νέα σου από τις εξετάσεις.μακάρι να είναι όλες τέλειες!και όλων όσων περιμένουν αποτελέσματα!

Atlantis μου, δεν μπήκε θερμοκοιτίδα μια χαρά ήταν 3.600. Με το τον βγάλανε πιπίλαγε το δάκτυλο, ήθελε να φαει. Αν γεννούσα κανονικά θα ξεπερνούσε τα 4500 κιλά απ ότι μου πε ο γιατρός.

foxfoxadb20061027_-8_O+Stephanos+mou+einai.png

catcatadr20100312_-8_To+koritsaki+mou+einai.png

nu0ap3.png

Τί κάνετε μανούλες;

Πολύ ταλαιπωρείστε βλέπω με πόνους στη μέση κ καούρες... Τί να πω βρε κορίτσια... υπομονή κ περαστικά! Καμιά φυσιοθεραπεία δε θα βοηθούσε λίγο; Δε ρωτάτε το γιατρό να σας παραπέμψει κάπου;

Χριστίνα μου, να βλέπεις τη θετική πλευρά... Θα κάνεις την καλύτερη διατροφή για το μωράκι σου! Θα του παρέχεις τα καλύτερα κ δε θα βάλεις κιλά! Άντε 3 μήνες έμειναν (στην χειρότερη περίπτωση!)

MARIONG, πρώτα-πρώτα να σε ευχαριστήσω για τις πληροφορίες για τα αφρόλουτρα! Κ μετά να σου πω πως καλύτερα λίγα κιλάκια παραπάνω, παρά μιζέρια και συνεχές άγχος! Θα ήταν αυτό καλύτερο για το μωράκι; Μετά την γέννα θα τρέχεις αρκετά με 2 παιδάκια και θα τα χάσεις τα κιλά!

Οι χρεώσεις των μαιευτηρίων ειδικά στην Αθήνα είναι εξωφρενικές, έχετε απόλυτο δίκιο! Και πιο εξοργιστική είναι η απαίτηση των γιατρών να αμείβονται ανάλογα με το δωμάτιο! Δλδ από πού προκείπτει αυτό;! Σε ένα blog που παρακολουθώ για την εγκυμοσύνη, η κοπέλα άλλαξε γιατρό μετά τον μεγάλο υπέρηχο γιατί είχε αυτή την απαίτηση! Βρήκε κάποιον άλλο από τον οποίο είναι ικανοποιημένη και θα γεννήσει σε δημόσιο από άποψη (και όχι επειδή δεν βγαίνει οικονομικα). Νομίζω πως είναι η πιο αποτελεσματική λύση μήπως το πάρουν χαμπάρι ότι δεν είμαστε πρόβατα! Αλλά δύσκολα το πάιρνουμε απόφαση να αλλάξουμε γιατρό, ειδικά αν τον έχουμε χρόνια.

Εγώ άλλαξα γυναικολόγο πριν την αυχενική, και για αυτό μετάξύ άλλων, -πήγαινε μόνο σε μια κλινική (από τις ακριβότερες) και έβγαζε όλες τις άλλες προβληματικές. Ανεξαρτήτως του οικονομικού, αυτές οι μεγαλοκλινικές μου τη δίνουν γιατί είναι ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ πριν από όλα τα άλλα και πολύ απρόσωπες. Και πληρώνεις τελικά φύκια για μεταξωτές κορδέλες... Σε πατάνε εκεί που σε πονά και σε εκμεταλλέυονται σε ένα πολύ ευαίσθητο θέμα. Η τωρινή γυναικολόγος μου πηγαίνει οπουδήποτε (πολύ το εκτιμώ!) και χαίρομαι που έχω την επιλογή. Είναι πολύ αντιδεοντολογικό που σε αναγκάζουν να τα σκάσεις όχι μόνο σε αυτούς για την αμοιβή αλλά και στο μαιευτήριο που αυτοί επιλέγουν!

Κάποιος να με σταματήσει....!

Ευτυχώς το στομάχι μου σας απαλλάσει από την πολυλογία μου λόγω πείνας!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

αυτα μια χαρα τα βλεπω...τα αλλα ειναι υπερβολικα!!!!

και γω μια χαρά τα βλέπω αλλά επειδή στο Ερρικος είναι καινούργια πτέρυγα αυτή θέλουν να χτυπήσουν το Ιασώ και το Μητέρα στις τιμές...σε λίγο θα γίνει αύξηση και σε αυτους!!! Πάντως όντως ρε κορίτσια ότι θέλουν παίρνουν και οι γιατροί και τα νοσοκομείο....εγω να σας πω δεν επέλεξα το Ιασώ αλλά ο γιατρός μου επείδη τυχαίνει και είμαστε συγγενείς ξεγενάει εκεί οπότε όπου και να ήταν θα ακολουθούσα!!!;)

Θα είναι το καλύτερο!!! Κι εσυ σε εξακλινο θα εισαι Χριστίνα? Φαντάσου και τις 3 στη σειρά... :lol::lol::lol:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Θα είναι το καλύτερο!!! Κι εσυ σε εξακλινο θα εισαι Χριστίνα? Φαντάσου και τις 3 στη σειρά... :lol::lol::lol:

Να σου πω ακόμα δεν ξέρω αλλά μέχρι 4κλινο μας βλέπω γιατί το θέμα του οικονομικού μας πονάει όλες... θα σου πω τι σκέφτομαι για το 6κλινο. Ενω είναι πολύ μεγάλα σαν δωμάτια είναι σαν να είσαι σε ένα 3κλινο αλλά μοιράζεσαι τουαλέτα με 2 άλλες κοπέλες γιατί μέσα στο 6 κλινο υπάρχουν 2 τουαλέτες. Τώρα το 4 κλινο έχει επίσης 2 τουαλέτες αλλά θα την μοιραστείς με άλλη μια, θα μου πεις τώρα έστω και μια να είναι βρωμιάρα ή να έχει μεγάλο σοι όπου και να μπεις τα ίδια σκ@τ@ θα είναι αλλά τελος πάντων...δεν ξέρω θα δουμε θα μιλήσω και με τον γιατρό μου και βλέπουμε!!! αυτα...!!! πάντως θα ήταν πολύ ωραία αν τύχαινε και είμασταν όλες μαζί....:tongue::tongue::tongue:

Επεξεργάστηκαν by Χριστίνα Τουχα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...