Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα Βικάκι μου.

Α ρε το Λουσάκι μας αϋπνίες. Βρε μπας κι έχουμε κι εκεί δοντάκι; Πάντως τι θα κάνει θα κοιμηθεί.

Οσο για το σίδερο εγώ το πήρα απόφαση χθες και τα έκανα. Αλλά τι να το κάνεις που στάνταρ θα μπει άλλο ένα σήμερα.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα κορίτσια! Διαβάζω οτι αρχισαν και σε σας τα θέματα με τα δοντάκια.

διαβάστε κι αυτό:

http://oimpompires.blogspot.com/2010/08/blog-post_26.html

Tου αγίου Φανουρίου σήμερα, θα πάω με τον μπέμπη να ανάψω και κανένα κεράκι. ΄

Για όσες θα πάνε στη δουλειά σύντομα, κουράγιο!!!!!!!!!

τί σκέφτεται μια μαμά, στο blog:

http://oimpompires.blogspot.com

9NJ6.jpgRJvQp3.png

KZxPp3.png

Μπα..... δοντάκια απ' ότι μπορώ να δώ είναι πολύ χαμηλά ακόμα. Βέβαια και σε αυτό το σημείο τα ενοχλούν όπως ανεβαίνουν αλλά τί να πώ... Τώρα θα την πάρω μία βόλτα στην λαϊκή να δω αν έχουν λιανόψαρα και επιστρέφω. Λέω να της κάνω και μια κουταλιά ρυζάλευρο μετά να δω αντιδράσεις.

GaiGp3.png

Καλημερούδια κ από εμένα!

Νυστάζω πολύ κ νιώθω πολύ κουρασμένη... Δεν το καταλαβαίνω αυτο. Από την μέρα που ξεκίνησα τη δουλειά αισθάνομαι πάρα πολύ κουρασμένη και να πεις ότι εχουμε δουλειά να πω εντάξει.. αλλά δεν έχουμε.

Αχ, βρε Δημητρα μου κάθε πρωί που διαβάζω ότι ξυπνας 2 ή 3 ή 5 φορές το βράδυ στεναχωριέμαι... Οσο αφορά τα δοντάκια ο θείος μου που ειναι οδοντίατρος μου ειχε πει αν τον βλέπω να πονάει να πλένω πολύ καλά τα χέρια μου και να του τρίβω τα ούλα του για να ανακουφίζεται. Τα δόντια είναι ότι χειρότερο. Μπορεί να προκαλέσουν γκρίνια, αυπνία, διάρροια, πυρετό. Εδώ εμείς πονάμε κ δεν αντέχουμε. Φανταστείτε τα μωράκια μας. Πολύ τα λυπάμαι.

Βικάκι χάλια βράδυ κ εσυ, ε; Βάλτην τωρα να κοιμηθεί κ κοιμήσου κ εσυ λιγάκι.

Βρε μανούλες... πως κοιμούνται τα μωράκια σας; Εγώ πάω κάθε πρωί και τον βρίσκω μπρούμυτα.

Αυριο πάλι δεν θα ξεκουραστώ... Εχω γυναίκα που με βοηθάει στο σπίτι κ το βράδυ έχουμε να πάμε σε βάφτιση 08:00 κ δεν ξέρω τι να κάνω με το μώρο. Σκέφτομαι να φωνάξω τα πεθερικά μου να τον κρατήσουν αλλά δεν με τρελλένει η ιδέα...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Εμεις είχαμε πολυ ωραίο υπνο, 10.30 με 8.15!!! Μια χαρα ξαναέστρωσε (στις διακοπές κοιμόταν 10 με 7 (τι αχαριστη μάνα είμαι εγώ :tongue::tongue::tongue:)). Βέβαια αύριο ξαναφεύγουμε για καμια δεκαριά μερες...:(

Το άλλο Σάββατο θα έχουμε και ονοματάκι!!!! ΔΗΜΗΤΡΗΣ!!!

Βάλια λογικο είναι να κουράζεσαι με την δουλειά, και μονο που είσαι εκτος σπιτιού και μακριά απο το παιδί σου...

Βίκυ από τη μία στεναχωριέμαι που ταλαιπωρείσαι έτσι με το Λουσάκι από την άλλη έχεις έναν ιδιαίτερα χαρισματικό τρόπο να γράφεις που πεθαίνω στα γέλια :D:D:D

Δημητρα είδες που για όλα υπάρχει μια εξηγηση??? Δόντι βγάζει το παιδι :wink::wink::wink:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα.:P:p

Δημητρουλα με γειες το δοντακι:P:p

βρε Βικακυ η Λουση εγινε ξαφνικα νυχτοπουλι.καλα λες..στειλτην για κανα μεροκαματο.μολις κοιμηθει ομως κοιμησου κ εσυ γιατι δεν θα την παλεψεις αλλιως...

Βαλια μου να το παρεις μαζι σου το μωρο,αλλα δεν θα πατε στο τραπεζι ετσι.παρτον για να εισαι κ εσυ ησυχη.;)

η δικια μου ξυπνησε στις 5 κ πηγα μαζι της μετα γιατι το παιδικο εχει πιο πολυ δροσια;)

κατα τις 2 ξυπνησα κ νομιζα οτι ειχε γινει σεισμος.λιγο ομως.αλλα δεν ειμαι σιγουρη:?

ο Κωστας φευγει σημερα,παει στον αδερφο του κ εγω θα παω αυριο για τον γαμο.ευτυχως βρηκα κ μανικιουριστα για το σπιτι κ θα ρθει αυριο το μεσημερι.

τι αλλο?τι τρωτε σημερα?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημέρα κι από μένα!

Δημητρα τέλειο το άρθρο και με γεια το δοντάκι! Απ' ότι βλέπω εγώ εσύ και η Βίκυ βγάζουμε νυχτερινές βάρδιες. Διατίθεται και η δικιά μου για εργασία σε μπαρ, κατά προτίμηση παραλιακό, δεχόμαστε και ανασφάλιστη εργασία:tongue::tongue:

Άντρια με το καλό η βάπτιση σας!

Βάλια μου σιγά σιγά συνηθίζει ο οργανισμός τις νέες συνθήκες και δεν θα νιώθεις τόσο κουρασμένη! (θα νιώθεις απλά ότι μπορεί να καταρρεύσεις ανά πάσα στιγμή αλλά θα συνεχίζεις :tongue:)

Άννι μου εσύ θα την αφήσεις για να πας στο γάμο; Εμείς έχουμε γάμο στις 25 του Σεπτέμβρη κ σκέφτομαι να την πάρω μαζί και στο τραπέζι...θα δείξει όμως ως τότε. Το καλύτερο είναι στις 9 Οκτώβρη που έχουμε 2 γάμους την ίδια μέρα σε διαφορετικές πόλεις!

mWsZp3.png

Σήμερα γεννάει και η φίλη μου! Μπήκε με πρόκληση γιατί έφτασε την ΠΗΤ. Πέρασα πριν να έρθω γραφείο από εκεί κ συγκινήθηκα πάλι με τα νεογέννητα! Η φίλη μου όμως αργεί ακόμα...παρά τους ορούς δεν έχει δυνατές συσπάσεις ούτε διαστολη!

mWsZp3.png

Καλημερα μανουλακια

εμεις μιας και αργησαμε να κοιμηθουμε, αργησαμε και να...ξυπνησουμε

Η μπουμπου πειανσε στις 9, σηκωθηκα 9μιση την ταϊσα και το Στελιο τον ξυπνησα στις 10!

Δημητρα μεγεια το δοντακι σας

Βαλια μην απορεις για την κουραση...το ψυχολογικο μπορει να καταρρευσει ολο το σωμα! Εγω ακομα δεν πηγα και οσο σκεφτομαι αυτη τη διαβολο-Τεταρτη...γινομαι χωωωωωωωμα!

na se rwtisw kati diavasa prin gia tis kremoules.poies eipes einai paxyntikes k poies oxi? egw dinw ruzaleuro alla to paidi einai 7730 k den theloume na ginei k mpalonaki

Το ρυζαλευρο οπως προειπαν και οι φιλεναδες τελικα δεν προσφερει κατι. Ειναι απλα μια εισαγωγη στην κρεμα και...ΠΑΧΑΙΝΕΙ πολυ

Επισης, ειπα το παραδειγμα οτι στο Στελιο, προτιμουσα κρεμα βανιλια ή δημητριακων αργοτερα και οχι μπισκοτο-κρεμα που εχει πολυ περισσοτερες θερμιδες! Καθε φορα καθομουν μπροστα στο ραφι και συνεκρινα ολες τις γευσεις (η τρελλη)

Οταν πρωτοξεκινησαμε ειχα ρωτησει την παιδιατρο ποια μαρκα ειναι καλυτερη. Ειχε πει πως ολες ειναι ιδιες σε ποιοτητα αλλα να προτιμησω nutricia ή γιωτης γιατι ειναι λιγοτερο παχυντικες

Περιττο να σας πω οτι τη nutricia δεν την πλησιασαμε (ουτε κ κανενα απο τα παιδακια που ξερω) και με το που πηραμε γιωτης...εγινε αναπαρστη!...χαχαχα

andria το άλλο Σάββατο ο μπεμπης γινεται Δημητρης εεε

Με το καλο...

Νομιζω οτι με γραψατε που σας ρωτησα για τη λιστα βαπτισεων...και θα........κλαιω!

bubbles Καλως να το δεχτειτε το μωρακι!

QuW0p3.png

alo και πάλι!!

Η ντούρασελ συνεχίζει......... Δέσποινα να τις στείλουμε μαζί για δουλειά να προσέχουν και η μία την άλλη..

Πήγαμε λάικα λιανόψαρα γιοκ , αλλά φυσικά το καρότσι τίγκα. Η μπέμπα μόλις γυρίσαμε γεύτηκε την κρέμα, και κυρίες και κύριοι!!!! ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ!!!! ΤΡΩΜΕ 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ, ΦΤΥΝΟΥΜΕ 3 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ !!!! ΧΑΧΑΧΑ ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

ΤΥΧΑΙΟ?

Καλή αρχή!!!

Και το καλύτερο, την θήλασα μετά, και έφαγε λίγο σχετικά, και την έβαλα στην κούνια με τα 2 μόμπιλε να παίζουν και ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ. Και εγώ το ίδιο......... Αλλά όπου να 'ναι θα βαρεθεί και θα κλάψει..

Αχ κορίτσια που γυρίσατε στη δουλειά, κουράγιο μάνεςςςςςςςς!!!!! Πρέπει να γίνεσαι εντελώς ράκος ε? οοουυυιιιιιιιιι τί μας περιμένει!!!

Α, τί το μελέτησα, άρχισε τα οεο η κυρία, πάωωω.......

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

ΛΙΣΤΑ ΒΑΠΤΙΣΕΩΝ

maraki2108 24/07/2010 Αθηνά-Κατερίνα

Iwanna 22/08/2010 Θοδωρής

andria27 04/09/2010 Δημήτρης

angel_ 19/09/2010 Λουκία

AngiCat 25/09/10 Ελευθέριος

valia81 26/09/2010 Κωνσταντίνος

thalia 31/10/2010 Θεοδώρα

taniabell 14/11/2010 Θεοδώρα

irev Γεναρης 2011

angie! (......) Xρυσάνθη

neraidoula(......)Γεωργιος

Annie (..........)Κλειώ[Kλεονίκη]

dim_angel (.......) Νικόλας

ΕΦΑΓΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ... ΑΛΛΑ ΤΗ ΒΡΗΚΑΑΑΑ!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημερα μανουλακια

εμεις μιας και αργησαμε να κοιμηθουμε, αργησαμε και να...ξυπνησουμε

Η μπουμπου πειανσε στις 9, σηκωθηκα 9μιση την ταϊσα και το Στελιο τον ξυπνησα στις 10!

Δημητρα μεγεια το δοντακι σας

Βαλια μην απορεις για την κουραση...το ψυχολογικο μπορει να καταρρευσει ολο το σωμα! Εγω ακομα δεν πηγα και οσο σκεφτομαι αυτη τη διαβολο-Τεταρτη...γινομαι χωωωωωωωμα!

Το ρυζαλευρο οπως προειπαν και οι φιλεναδες τελικα δεν προσφερει κατι. Ειναι απλα μια εισαγωγη στην κρεμα και...ΠΑΧΑΙΝΕΙ πολυ

Επισης, ειπα το παραδειγμα οτι στο Στελιο, προτιμουσα κρεμα βανιλια ή δημητριακων αργοτερα και οχι μπισκοτο-κρεμα που εχει πολυ περισσοτερες θερμιδες! Καθε φορα καθομουν μπροστα στο ραφι και συνεκρινα ολες τις γευσεις (η τρελλη)

Οταν πρωτοξεκινησαμε ειχα ρωτησει την παιδιατρο ποια μαρκα ειναι καλυτερη. Ειχε πει πως ολες ειναι ιδιες σε ποιοτητα αλλα να προτιμησω nutricia ή γιωτης γιατι ειναι λιγοτερο παχυντικες

Περιττο να σας πω οτι τη nutricia δεν την πλησιασαμε (ουτε κ κανενα απο τα παιδακια που ξερω) και με το που πηραμε γιωτης...εγινε αναπαρστη!...χαχαχα

euxaristw para polu ki egw nutricia tou pairnw alla tha dokimasw k mia giotis na dw antidraseis. emeis eimaste sti fasi opou to paidi to prwi trwi milo-axladi k to apogeuma vnilia-ruzeleuro simera loipon pou tha parw tha koitaksw kati allo na tou parw,euxaristw k pali

ΛΙΣΤΑ ΒΑΠΤΙΣΕΩΝ

angel_ 19/09/2010 Λουκία

irev Γεναρης 2011

angie! (......) Xρυσάνθη

Annie (..........)Κλειώ[Kλεονίκη]

ΕΦΑΓΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ... ΑΛΛΑ ΤΗ ΒΡΗΚΑΑΑΑ!!!

ki emeis ianouario 2011 emmanouil( manos)

ΛΙΣΤΑ ΒΑΠΤΙΣΕΩΝ

angel_ 19/09/2010 Λουκία

irev Γεναρης 2011

angie! (......) Xρυσάνθη

Annie 11/9/2010 Κλειώ[Kλεονίκη]

elissabet1988 1/2010 Eμμανουηλ

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...