Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα σας γλυκες μανουλιτσες!!!!

Αννυ μου καλως ηρθατε!!Σταρ της παραλιας η Κλειουλα ε?Τι αλλο θα ηταν?Αφου ειναι τρελη φατσα!!

Αννυ(andria)μεγαλωσε ο μπεμπαρος ε???Τελεια!

Δημητρα καλη αρχη με την διαιτα!!!Και με γεια το αιρ κο!

Βαλια και Ειρηνη να τους εκατομμυριασετε!!Να χαιρεστε τα ζουζουνια σας!

Εμεις πριν λιγο γυρισαμε απο τον παιδιατρο!Ειμαστε 7100 και 67 ποντους!Καναμε και τα εμβολιακια μας (2 τσιμπιματα) κλαψαμε μονο την ωρα του τσιμπιματος και μετα ξεραθηκαμε στον υπνο!

Εχουμε και εμεις το επομενο ραντεβου μας στις 15 Σεπτεμβριου οπου θα ξεκινησουμε και εμεις κρεμουλες αλλα δεν ειπαμε ακομα λεπτομερειες!

Εγω ηξερα οτι απο τον 6ο μηνα ξεκιναμε τροφες και μου φανηκε λιγο περιεργο αλλα αφου το λεει ο γιατρος ακολουθουμε!

Εσεις σκεφτεστε να παρετε καθησματακι φαγητου?????

Αυτα τα νεα μας.........ελπιζω να μην ξεχναω κατι

Φιλακια πολλα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια !!

Βάλια και Ειρήνη happy μηνογενέθλια!!!!

Μεγαλώνουν τα μωρά μας και θα γίνουν παιζάκια σύντομα.

Ελπίζω να προλάβα αργότερα να σας διαβάσω με την ησυχία μου.

Εμείς χτες βράδυ είμασταν χειρότερα από ποτέ, μέχρι τις 4 κόβαμε βόλτες, ξύπναγε κάθε 15 λεπτά και μουρμούραγε, δεν έκλαιγε, ούτε πείναγε, ούτε πυρετό είχε, μόνο κέφια τρελά . Πιπίλα δεν θέλει με τπτ. Τελικά στις 4 είδα και απόειδα και την έκανα ένα ελαφρύ ντουζάκι και μετά μασάζ με λαδάκι, την τάισα λίγο και τελικά κατά τις 5 παρά κοιμηθήκαμε μέχρι τις 7 και κάτι. Μετά πάλι όλη μέρα το μάτι γαρίδα, κοιμήθηκε 2 παρά και τώρα είναι πάλι ξύπνια. Me ράκος.

Over & τα ξαναλέμε, πάω να την πέσω δίπλα της μπας και κοιμηθούμε λιγάκι!

GaiGp3.png

Και εγώ έχω ήδη καθισματάκι για το φαγητό!

Βικάκι καλή ξεκούραση και εύχομαι να ηρεμήσει λιγάκι η Λούση σου. ΥΠΟΜΟΝΗ...

Και πάλι μανούλες ευχαριστούμε για τις ευχές σας!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Γεια σας μανουλιτσες μου.

Βαλια κ Ειρηνη χαρουμενα γεματα υγεια μηνογενεθλια!!!!!μεγαλωνουν τα παιδακι μας μπαμ μπαμ!:P:p

κ εγω εχω καθισματακι φαγητου.μου το πηραν δωρο αλλα δεν την βαζω ακομη.θα την βαλω μολις αρχισουμε τις κρεμες τον αλλο μηνα και θα γινομαστε κ@λοι !χαχαχα

παλι εβγαλε ζεστη κοριτσια.κ το σαββατο εχω γαμο κ να δω πως θα την παλεψουμε......

Μανικιουριστα για το σπιτι δεν βρηκα γμτ:?με βλεπω να τα κανω μονη μου κατα τις 12 την νυχτα που ησυχαζω...

παλι δεν θυμαμαι τι αλλο θελω να σας πω.....

αμαν αυτο το αλτσχαιμερ !

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

κοριτσάρες ήρθα πάλι για λίγο!!

τελικά το μεσημέρι δεν κοιμηθήκαμε, πήγα μέσα και την βρήκα να κάνει την φιγούρα ελικόπτερο χιχι και τώρα που έφαγε κοιμήθηκε λίγο.

Πήγα στην εκκλησία σήμερα να δώσω το πιστοποιητικό γέννησης και μου είπαν ότι μόνο λέει 2 ανθοστήλες και τις λαμπάδες επιτρέπουν, όχι στολισμό στην κολυμπήθρα, και το κλασικό να είναι με θρησκευτικό γάμο οι κουμπάροι και XO. Τί εννοούν όταν λένε ανθοστήλες? Στους γάμους μόνο δεν βάζουν λουλούδια ή είμαι μακρυά νυχτωμένη?

Για καθισματάκι φαγητού το θέλω να το πάρω και εγώ, αλλά το αναβάλλω προς το παρόν. Μου είχε πει και μία φίλη να μου δώσει το δικό της αλλά δεν ξέρω αν κλείνει γιατί έχουμε και τεράστιο θέμα χώρου εδώ.

Rita η αρχηγός μας που κατέχει τα του φέις μπουκ λείπει. Me σκράπας. Να γυρίσει από βδομάδα και να της το πούμε εκτός και αν έχεις βρει χείρα βοηθείας εως τότε.

Άννυ δεν παίζει να στην κρατήσει κάποιος για λίγο να πάς εσύ στο νυχάδικο?

Δήμητρα εμένα η γιατρός μου είπε να αρχίσουμε τις στερεές με ρυζάλευρο βανίλια. Είναι λεπτή η μαντάμ και δεν φοβόμαστε για τις θερμίδες (γιατί της είπα να πάρουμε την βιολογική που δεν έχει και ζάχαρη και μου είπε ότι είναι ανοστίλα και θα σιχαθεί το παιδί τις κρέμες πριν καν αρχίσει). Ουσιαστικά από ότι κατάλαβα (γιατί ξεχνάω τα μισά που μου λέει η γιατρός) το ρυζάλευρο το δίνουν για αρχή επειδή είναι απαλό και προετοιμάζει το στομάχι για τις τροφές που θα αρχίσουν σε λίγες μέρες. Ουσιαστικά είναι μόνο για εισαγωγή μάλλον.

Ξύπνησε, πάωωωωωωωωωω

GaiGp3.png

Ευχαριστουμε για τις ευχες!

Πλησιαζει η μερα να παω για δουλεια κι αρχιζει να με παιρνει κ μενα απο κατω...

Το Στελιο τον ειχα φτασει πανω απο 9 μηνων ρε γμτ!.......

Βικυ δεν καταλαβα?????????!!!!!!!!!!!!! Ηξερα οτι μ@λακιζονται οι κ@λοτραγοι για τους γονεις αλλα τωρα ζητανε πιστοποιητικα και για τους νονους?---ΕΛΕΟΣ!

Πριν φυγω ειχαμε κανει μια "λιστα βαφτισεων"...δεν την τηρησαμε τελικα?...γαιτι εγω ως συνηθως εχω χαθει στο διαστημα

QuW0p3.png

Γεια σας και παλι φιλεναδες!

Και εγω θελω να του παρω καρεκλακι αλλα ειμαστε τοσο χαλια οικονομικα που το σκεφτομαι!Απο την αλλη λεω που θα το ταιζω το παιδι?στα χερια?Και ειδηκα στις αρχες που θα ειναι δυσκολα και θα τα κανουμε ολα κ@λος!Θα δουμε!

Ο μικρος μου εχει γενικα μια ψιλογκρινιτσα (μαλλον απο το εμβολιο) και τωρα λιωνει στον υπνο.Ευτυχως πυρετο μεχρι στιγμης δεν εχει κανει!

Και μιας και κοιμηθηκε επλυνα το μπαλκονι καθαρισα και λιγο το σπιτι και εβαλα και 2 πλυντηρια και σε λιγακι θα βαλω και το τριτο με ρουχα του μικρου.ΣΙΔΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!!!Κοντευουν να φτασουν στο ταβανι τα ασιδερωτα αλλα αρνουμαι να το κανω!

Ειμαι τοοοοσο κομματια που κλεινουν τα ματακια μου, αλλα περιμενουμε τους κουμπαρους μας, εναν φιλο μας και τον πεθερο μου να δουνε μπαλα:twisted::twisted::twisted::twisted:

Αααααααχ δεν αντεχω αλλο!Σας ζαλισα παλι ε?Ολο γκρινια ειμαι κι εγω τον τελευταιο καιρο!Μαλλον με κολησαν τα μωρα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Εχουμε και εναν γαμο αυριο στις 20:00 και πρεπει να παμε και στο τραπεζι γιατι ειναι καλοι φιλοι.Η μαμα μου δουλευει και η πεθερα λειπει διακοπες, και σκεφτομαι οτι θα εχω εξω το μωρο μεχρι αργα και αγχωνομαι~~~~τι σκ*τα να κανω??

Ααααααααα Αντζυυυυυυυυυ μας λειπεις!!!Που εισαι συμπεθερουλα????Ποτε γυρνας?Θελουμε πισω την αρχηγο μας!!!!!!!!

Η μητρική αγκαλιά επανέφερε νεογέννητο στη ζωή

26/08/2010 - 22:47

Οι γιατροί είχαν πει στους γονείς ότι δε θα τα καταφέρει

Ως ιατρικό θαύμα χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς αυτό που συνέβη στην Αυστραλία. Τα δάκρυα και τα χάδια μιας μητέρας επανέφεραν στη ζωή το νεογέννητο βρέφος της.

Οι γιατροί ανακοίνωσαν σε μια μητέρα ότι το πρόωρα γεννημένο αγοράκι της, δεν έχει καμία ελπίδα να επιβιώσει σε αντίθεση με την αδερφή του, η οποία μετά από 20λεπτη μάχη των γιατρών κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Οι συντετριμμένοι γονείς κράτησαν στην αγκαλιά τους για δύο ώρες το άψυχο κορμάκι του νεογέννητου αγοριού. Τη στιγμή που η μητέρα το ακούμπησε στο στήθος της, το βρέφος έδειξε σημάδια ζωής! Η μητέρα αμέσως έβαλε λίγο γάλα στο στόμα του και τότε το μωρό άρχισε να αναπνέει κανονικά!

Οι γιατροί μετά από το περιστατικό είπαν στη μητέρα το πόσο σημαντική είναι η σωματική επαφή του μωρού, κυρίως όταν έχει γεννηθεί άρρωστο ή έχει κάποιο πρόβλημα, όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση.

http://www.alfavita.gr/artro.php?id=7956

X4pTp3.png

Γεια σας μανουλες.......κοιμηθηκατε?

Η μικρουλα εδω βαζει τσιριδες μες τον υπνο της και μετα ξανακοιμαται

Δεν αντεχει καθολου τον πονο αυτο το κοριτσι (απο τη μαμα θα πηρε). Υποθετω πως "την σουβλιζουν" τα δοντακια της

Μαρια...ασ'τα..οπως ελεγα χτες, παλι καλα που εχω ολα τα πραγματα απο το Στελιο.......δεν παει να 'ναι ζουγκλα το καθισματακι και dj η στρατα!... Ευτυχως που υπαρχουν λεω

Μπορεις ομως να την ταιζεις και στο καροτσι της, καθιστη και με τις ζωνες μεχρι να παρετε καρεκλακι.

Καλα Δημητρουλα με εστειλες νυχτιατικα με το αρθρο!

Ονειρα γλυκα μανουλακια και μωρακια!

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας μανουλες.......κοιμηθηκατε?

Η μικρουλα εδω βαζει τσιριδες μες τον υπνο της και μετα ξανακοιμαται

Δεν αντεχει καθολου τον πονο αυτο το κοριτσι (απο τη μαμα θα πηρε). Υποθετω πως "την σουβλιζουν" τα δοντακια της

Μαρια...ασ'τα..οπως ελεγα χτες, παλι καλα που εχω ολα τα πραγματα απο το Στελιο.......δεν παει να 'ναι ζουγκλα το καθισματακι και dj η στρατα!... Ευτυχως που υπαρχουν λεω

Μπορεις ομως να την ταιζεις και στο καροτσι της, καθιστη και με τις ζωνες μεχρι να παρετε καρεκλακι.

Καλα Δημητρουλα με εστειλες νυχτιατικα με το αρθρο!

Ονειρα γλυκα μανουλακια και μωρακια!

na se rwtisw kati diavasa prin gia tis kremoules.poies eipes einai paxyntikes k poies oxi? egw dinw ruzaleuro alla to paidi einai 7730 k den theloume na ginei k mpalonaki

Το βράδυ μας μέτριο...δεν είχαμε 5 ξυπνήματα αλλά σίγουρα 3 μέχρι που στις 7 τον πήρα στο κρεβάτι όπου έπαιζε μαζί μου όσο εγώ προσπαθούσα να κοιμηθώ.

Ανακάλυψα την αιτία όλης αυτής της ενεργητικότητας που φτάνει και στα όρια της γκρίνιας. Βγάζουμε κι εμείς δοντάκι. Εχει σκάσει το ένα ασπράκι κάτω δεξιά! Ο κακομοίρης όλο εκεί το έχει το χεράκι του.

X4pTp3.png

καλημέρα μανούλες!

Καλά, Δήμητρα με έστειλες με το άρθρο, ανατρίχιασε το σύμπαν...

Και κινδυνεύοντας να γίνω γραφική, ύπνος γιοκ. Απόψε την πήρα από την αρχή στο κρεβάτι μας, για να γλιτώσω τα σήκω κάτσε που μου την δίνουν τουλάχιστον. Το αποτέλεσμα ήταν να κοιμηθεί μόλις πέσουμε, αλλά κάθε λίγο ξύπναγε, έκανε γυρω γυρω από μπρούμυτα ανάσκελα και από ανάσκελα μπρούμυτα, τα πόδια στο στόμα, μπρρρρρρρρρρ με την γλωσσίτσα, αλλά ούτε γκρίνια ούτε κλάμα, τπτ ησυχία. Μάλιστα της αρέσει ιδιαίτερα να γυρνάει κάθετα σε εμένα και να "περπατάει" στην πλάτη μου. Εγώ δεν της μιλάω, απλά την χαϊδεύω στην πλατούλα καμιά φορά. Ε, κατά τις 8 σηκωθήκαμε γιατί πλέον είχα πέσει σχεδόν κάτω από το κρεβάτι..

Τώρα κάθεται ήσυχα στο ριλάξ εδώ δίπλα μου με πρησμένα μάτια από την αυπνία αλλά δεν διαμαρτύρεται. Μήπως να την έστελνα να δουλέψει σε κανένα μπαράκι να κάνει και κανένα μεροκάματο τουλάχιστον?

Αυτάααααααααα

Α, σίδερο αμα δεν βάλω σύντομα, δεν θα υπάρχει καρέκλα να καθίσουμε από τα ασιδέρωτα που έχουν καταλάβει όλο το σπίτι.....

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...