Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλή επιστροφή στη δουλειά, Βάλια μου και σ όποια άλλη κοπέλα επιστρέφει.

Μπράβο Άννι μου που συνεχίζει, και σ όλα τα κορίτσια που συνεχίζουν το θηλασμό! Εγώ συνεχίζω αλλά μέχρι το 6 μηνο. Μετά σκέπτομαι να αποθηλάσω. Με τη δουλειά, γίνεται όλο και πιο δύσκολο!

Καλοφώτιστα τα μωράκια μας.

Είδα το σούπερ προσκλητηριο της Βικούλας. πολύ ωραίο...

Αλλά βρε κορίτσια, τι ακρίβεια είναι αυτή? ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ!

τί σκέφτεται μια μαμά, στο blog:

http://oimpompires.blogspot.com

9NJ6.jpgRJvQp3.png

KZxPp3.png

καλημερα μανούλες!!!

Αννυ μου καλως μας ήρθατε πάλι!! Αντε και του χρόνου!!! Και σε παρακαλω κανονισε το αχτυπητο δίδυμο να περάσει και απο δω!!!Θα πάω αγορά, πες τους ότι το κλειδι θα είναι κάτω απο το πατάκι χαχαχα

Νικολ μου με το καλο να ξεκινησετε τις κρεμούλες!!

Βαλιά καλη προσαρμογή στη δουλειά! ολα θα πάνε καλά!!!

εμας η γκρινια συνεχιζεται με τρελους ρυθμους!!τελικα το ασπρακι που βγηκε στα ουλακια της πρεπει να ειναι δοντάκι. και γενικα τα ουλα μας ειναι πρησμενα, με αποτελεσμα όλη την ώρα να εχουμε κστι στο στομα,ακομη και το μπιμπερο να το χρησιμοποιει για να ξυθει και δεν τρωειι!!!! χτες το βραδυ για να φαει έπρεπε να της κανει ο γιωργος αερα με το μαξιλαρι μονο ετσι έφαγε!! τι άλλο θα κάνουμε?

ειρηνη εσυ που εχεις ήδη την εμπερια μια φορα τα δοντακια βγαινουν με συγκεκριμενη σειρά?

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημέρα μανουλίτσες! Σήμερα είναι η πρώτη φορά που πίνω τον καφέ μου με ηρεμία κ μόνη μου. Η Αθηνούλα ξύπνησε στις οχτώ κ ξανακοιμήθηκε, οπότε την άφησα με τον μπαμπά της που κοιμάται επίσης. Είναι δύσκολες οι διακοπές με τα μωρά, αν δεν έχεις κάποιον να σε βοηθάει. Δύσκολες, διαφορετικές αλλά όμορφες.

Θάλεια, σιδερένιο το δοντάκι! Καλορίζικο! Δεν ξέρω τι λένε.. Με το καλό κ τα επόμενα. Έχω διαβάσει ότι τα πρώτα που βγαίνουν είναι τα κάτω μπροστά κ μετά νομίζω τα πάνω μπροστά. Αλλά δεν ξέρω αν είναι απόλυτο.

Φιλάκια σε όλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα μανούλες! Πως είστε? Αννυ καλώς ήρθατε!!! Χαιρομαι που περάσατε τόσο καλά :D:D:D

Εμείς πήγαμε στην παιδίατρο και θα αρχίσουμε τις κρέμες στις 15/9 που θα ξαναπάμε. Θα αρχίσουμε με φρουτόκρεμα και το ριζαλευρο μου είπε να το αποφύγουμε. Μια εβδομάδα πριν πάω μου είπε να του δίνω με κουτάλι γύρω στις 10 το πρωι καρπουζόνερο (!!!!) για να είναι έτοιμος για την κρέμα!!! Εχει πάει 7.800 και 68cm! Μου είπε ότι ο δικός μου σε 15 μέρες που θα πάω θα κάθεται!!!! Επισης ότι θα αλλάξουμε το γάλα και θα πάρουμε το Νο2 απο τις 15 του μήνα (Σημείωση, σας θαυμάζω απεριοριστα όλες όσες θηλάζετε και χαιρομαι που είστε πολλές!!!!)! Πως περνάει έτσι ο καιρός!!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Αννη μου!!!!!!! Ολα καλά με τον μικρούλη σου!!! Ετοιμαζονται και τα δοντάκια του, ε;;; Γιατί όχι ρυζάλευρο; Δεν σε αφήνει να τον βάζεις να κάθεται, ε; Kαι το καρπουζόνερο γιατί; Πρώτη φορά το ακούω... Οπότε σε 15 μέρες πάει κ η αποστείρωση...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα κι από μας!

Η νύχτα μας δεν ήταν κι ό,τι καλύτερο αφού ο μικρός διψούσε και ξύπνησε 5 φορές! Ανα 2ωρο...Ελπίζω να είναι προσωρινό.

Ηρθε και το A/C σήμερα αλλά ο ψυκτικός θα έρθει τη Δευτέρα να το εγκαταστήσει. Ελπίζω να μη λιώσουμε το ΣΚ.

Αnni καλωσήρθατε! Κάθετι καλό κρατάει λίγο. Σήμασία έχει ότι περάσατε καλά κι ότι ξεφύγατε λίγο.

Βικάκι κάνω τη δίαιτα με τις μονάδες.

Αννυ μπράβο στο γιο σου! Μεγαλώνει καλά!

Βάλια μου για το ρυζάλευρο δεν ακούγονται τα καλύτερα. Θα ρωτήσω κι εγώ την παιδίατρο γιατί δεν ξέρω λεπτομέρειες.

Μαράκι τι δυσκολίες συναντάς; Λογικά θα έπρεπε να χαλαρώνεις τώρα, όσο γίνεται δηλαδή με ένα μωρό.

X4pTp3.png

καλημέρα μανούλες!!!

αννυ καλως ηρθατε! ναι, ετσι ειναι οι φετινες διακοπες, κρατανε λιγο... μας τονώσανε ομως αρκετα ε;;;; αντε και του χρονου πολυ περισσοτερες!

και αλλο δοντακι διαβαζω ε;;; μπραβο! εμας τρώγεται όλη την ώρα η μκρή αλλά δεν έχει φανεί τίποτα. μόνο σάλια, πολλά σάλια!!!

βάλια το γλυκό το παιδάκι σου. σε περίμενε για να κοιμηθεί το χρυσούλι μου! καλή επιστροφή στη δουλειά!

αντε ρε κορίτσια ξεκινάμε κρέμες ε; πωπω πότε έφτασε ο καιρός; και σε εμάς είχε πει 15/9 θα ξεκινήσουμε. τώρα στις αρχες θα πάμε για το εμβόλιο οποτε και θα μας πει για τη διατροφή. σήμερα πήγα να βγάλω με το θήλαστρο και εβγαλα 60 μλ.σιγά μη βγάζω 120-150 που πίνει η μικρή (εμπειρικά το λέω). σκ... ΄παει η τράπεζα γάλακτος. ή που δε θα καταφέρω να ξεκινήσω χορό ή που θα δίνω ένα γεύμα ξένο όταν λείπω. τι να κάνω;

KOWTp3.png

καλημερα κοριτσακια ...........

να ζητησω την βοηθεια σας(για αλλη μια φορα?)

λοιπον ειμαι μανουλα μαιου κ προσπαθουμε κ εμεις να φτιαξουμε στο φεις μια ομαδα για να βαζουμε φωτο κ βιντεο που να μην τα βλεπει κανεις.............

μπορει καποια να μου πει τι ακτιβως ρυθμισεις πρεπει να κανω?

δεν θελω να εθεσω καμια μανουλα που θα γινει μελος ουτε τα παιδακια τους φυσικα.γιαυτο ρωταω εσας που ξερετε για να ειμαι σιγουρη.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Το ρυζάλευρο μου είπε ότι είναι μόνο για πάχος και δεν το θέλουμε. Προτιμώ μου λεει να αρχίσουμε την φρουτόκρεμα ωστε να παίρνει βιταμίνες. Τωρα καθε παιδιατρος λέει τα δικά του... Κι εγώ για το καρπουζόνερο πρώτη φορά το άκουσα :roll: Είναι για να μάθει το κουτάλι μου είπε, και δεν του προκαλεί και τίποτα κι επειδή είναι και νοστιμο θα το πάρει με καλό μάτι το κουτάλι!!!! Τι να πώ θα δούμε στις 7 του μήνα που θα το αρχίσω!!!

Α και για το γάλα που δεν πίνει πολύ την τελευταία εβδομάδα μου είπε να μην τον πιέζω καθόλου γιατι μάλλον το βαρέθηκε το γάλα κι αν τον πιέσω θα το σιχαθεί...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημερουδια κι απο μας

taniabell δεν εχουν συγκεκριμενη σειρα τα δοντακια. Απλα συνηθθιζεται οπως προειπε και η συμφορουμιτισα να βγαινουν πρωτα τα 2 κατω μπροστα.

Ο Στελιος ετσι τα ειχε βγαλει...και τωρα ετσι βγηκαν και της μπουμπους

Το ρυζάλευρο μου είπε ότι είναι μόνο για πάχος και δεν το θέλουμε. Προτιμώ μου λεει να αρχίσουμε την φρουτόκρεμα ωστε να παίρνει βιταμίνες. Τωρα καθε παιδιατρος λέει τα δικά του... Κι εγώ για το καρπουζόνερο πρώτη φορά το άκουσα :roll: Είναι για να μάθει το κουτάλι μου είπε, και δεν του προκαλεί και τίποτα κι επειδή είναι και νοστιμο θα το πάρει με καλό μάτι το κουτάλι!!!! Τι να πώ θα δούμε στις 7 του μήνα που θα το αρχίσω!!!

Α και για το γάλα που δεν πίνει πολύ την τελευταία εβδομάδα μου είπε να μην τον πιέζω καθόλου γιατι μάλλον το βαρέθηκε το γάλα κι αν τον πιέσω θα το σιχαθεί...

Ολοκληρος παιδαρος κ σενα!!!

Ναι κι εμας η αποψη της παιδιατρου εναι ιδια. Θυμαμαι κι απο το Στελιο ΠΟΤΕ δε φαγαμε ρυζαλευρο. Τα παιδια που ειναι ηδη αρκετα στο βαρος δεν τρωνε γιαιτ δεν τους προσφερει κ τιποτα ουσιαστικο.---και συμφωνησα βεβαια

Να φανταστειτε κι οταν αρχισε τις κρεμες (απο μονη μου) ποτ δεν του εδωσα μπισκοτοκρεμα. Προτιμουσα τις λιγοτερο παχυντικες μιας και παντα ημασταν "δεμενο μωρακι"

Βαλια!!!!!!!!!!!! Χαρουμενα μας μηνογεννεθλια!

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...