Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Aννη μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Αντε να κάνετε το εμβολιάκι σας!!! Τι ώρα θα πάτε;

Ρώτα την παιδίατρο για όλες σου τις απορίες και ενημέρωσέ μας!!!

Φίλησε μου τον κούκλο μικρό σου!!! :wink:

5.15 έχουμε ραντεβού και μετα θα πάμε αποτην αδερφή μου, οποτε θα μπω το βράδυ... Χθες τον τάισα γυρω στις 10.15 και κοιμηθηκε αμέσως μέχρι τις 7 που τον ξανατάισα και κοιμήθηκε μέχρι τις 10.30 οπότε μάλλον θα καθιερώσω αυτό το (βραδινο) ωράριο...

Πολλά φιλιά στον φιλο μας τον Κωνσταντίνο!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

5.15 έχουμε ραντεβού και μετα θα πάμε αποτην αδερφή μου, οποτε θα μπω το βράδυ... Χθες τον τάισα γυρω στις 10.15 και κοιμηθηκε αμέσως μέχρι τις 7 που τον ξανατάισα και κοιμήθηκε μέχρι τις 10.30 οπότε μάλλον θα καθιερώσω αυτό το (βραδινο) ωράριο...

Πολλά φιλιά στον φιλο μας τον Κωνσταντίνο!!!

Mια χαρά μου ακούγεται το ωράριο!!! Μακάρι να το τηρήσει!!! :wink::wink:

Φιλάκια και από εμάς στον Δημητράκη!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα μανούλες!

Valia καλό κουράγιο στην δουλειά!

Εγώ εδώ γραφείο...πήζω! Και πρέπει να κάνω και 2 αντλήσεις να δω πότε θα γίνει αυτό.

Βίκυ μου είδες ντετεκτιβ ο ΟΑΕΔ; Κουράγιο με την αυπνία κ την γκρίνια. Κι εμείς κοιμόμαστε μαζί με την μπούμπι αφού εξακολουθεί να ξυπνάει συνεχώς για να φάει!

Λογικά κι εμείς κρέμες από βδομάδα που θα πάμε για εμβολιάκι! Ας ελπίσουμε να μην μαρτυρήσουμε πάλι όπως με το μπιμπερό!

Δεσποινάκι πώς πάει η μπούμπι? Είδα χτες τις φωτό της και διαπίστωσα ότι το γραφείο της πάει πολύ!!:wink::wink:

Τις αντλήσεις τις κάνεις στο γραφείο βρε θηρίο?

GaiGp3.png

Καλημερα κι απο εμας!

Ναι ειδα σε καποια φωτο που ανεβασες το υφασματακι...και να ξερεις οσα παιδια γνωριζω παντα ΟΠΙΣΘΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ με τη στρατα...και αργοτερα μπροστα. Και ο Στελλακος ετσι εκανε.

Η μικρη παιρνει σιδηρο? Εχει ελλειψη?... Ρε συ, βαζε καμια αφυπνιση στο κινητο μην το ξεχνας. Εγω παντα με αντιβιωσεις κλπ...ετσι κανω, ακομα κ για μενα γιατι αλλιως ξεχνιεμαι

Ναι η καβουρίνα τα πισω μπρος χεχε αλλά για λίγο όπως λες και εσύ..

Σίδηρο προληπτικά παίρνουμε, δεν έχουμε κάποια διαπιστωμένη έλλειψη.

Καλημέρα κοριτσάρες! Εμείς πήγαμε και πήραμε το εμβολιάκι μας για σήμερα που θα πάμε στην παιδίατρο και μας είπε οτι θα μας δώσει και οδηγίες για κρεμούλες οπότε θα σας ενημερώσω!!!

Βάλια καλή αρχή στη δουλειά σου!!!

Να ρωτήσω τα παιδιά σας καθονται στο ρηλάξ γιατι εμένα έχει μια μονιμη γκρίνια όταν τον βάζω και δεν ξέρω τι να κάνω :roll::roll::roll: Θα ρωτήσω την παιδιατρο αν μπορούμε να τον βάζουμε στο καθισματάκι του φαγητού...

Καλό τσίμπι-τσίμπι Άννη μου, και όταν με το καλό γυρίσεις να μας πεις τα νέα σας!!!!Εμείς στο ρηλάξ καθόμαστε αλλά ανάλογα τα φεγγάρια μας, άλλοτε πολύ άλλοτε λίγο...

GaiGp3.png

Γεια σας κορίτσια και από μένα!

Οπως σας είπε το Βικάκι χθες ο Νικόλας εφαγε παγωτό με τη Λούση (η μαμά του βασικά το τσάκισε το παγωτάκι). Ο Νικόλας μας το έπαιζε ζόρικος και ήθελε μόνο φρέσκο γαλατάκι! Η Λούση πάλι κιουρία! Χαχαχα!

Σήμερα πήγαμε για δουλιτσες με το σλινγκ, κάτι που είχαμε καιρό να κάνουμε λόγω καύσωνα αλλα όλο μια χαρά.

Βικάκι τι καλά ψώνισες;

Βάλια όλες θα γυρίσουμε κάποια στιγμή. Κουράγιο. Οι πρώτες μέρες θα είναι δύσκολες αλλά θα συνηθίσετε.

Αννη καλώσήρθατε! Στην ομάδα στο φεις μόνο τα μέλη βλέπουν τις φωτογραφίες. Κανείς άλλος!

Νικόλ καλή αρχή με τις κρεμούλες! Αντε να δούμε μαγουλάκια για φάγωμα...χιχιχι!

Αννα να τα χιλιάσεις! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!!

Πήρα το χαλάκι δραστηριοτήτων που λέγαμε 2-3 κουκλάκια με κουδουνάκια μέσα μία συρταριέρα για την δίδα με τα πλαστικά χρωματιστά κουβαδάκια/συρτάρια , και 2 μαξιλάρια για εμάς. Και κάτι μαχαίρια (άσχετο εντελώς). Τα ριχταράκια είναι σούπερ τελικά, ριγέ είναι μόνο στις άκρες τελικά, το υπόλοιπο είναι φούξια μονόχρωμο οπότε τα λαχανί μαξιλαράκια έδεσαν μια χαρά.

Είδες πόσο σύντομα απαντάω? χιχι:tongue::tongue:

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Δεσποινάκι πώς πάει η μπούμπι? Είδα χτες τις φωτό της και διαπίστωσα ότι το γραφείο της πάει πολύ!!:wink::wink:

Τις αντλήσεις τις κάνεις στο γραφείο βρε θηρίο?

Βίκυ μου η μπούμπι -χτυπάω ξύλο- άρχισε και τρώει με το μπιμπερό! Πρώτη μέρα σήμερα που δεν χρειάστηκε να πάω να την θηλάσω - ξαναχτυπάω ξύλο!!!

Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται 3 γευματα ενώ είμαι δουλειά (11:00, 14:00, 17:00 περίπου). Τρώει με το μπιμπερό 120-150μλ. Ο μόνος τρόπος να τα καλύψω είναι με 2 αντλήσεις στο γραφείο και για τρίτο γεύμα θα χρησιμοποιώ από την τράπεζα που έχω ή θα κάνω άντληση και το βράδυ στο σπίτι, πράγμα πολύ κουραστικό γιατί μέχρι να κοιμηθεί η μπούμπι είμαι κι εγώ ερείπιο.

Ελπίζω να τα καταφέρουμε έτσι μέχρι να καλύψει ένα γεύμα με κρέμα, διαφορετικά θα πρέπει να πίνει και ένα γεύμα σκόνη.

mWsZp3.png

Πήρα το χαλάκι δραστηριοτήτων που λέγαμε 2-3 κουκλάκια με κουδουνάκια μέσα μία συρταριέρα για την δίδα με τα πλαστικά χρωματιστά κουβαδάκια/συρτάρια , και 2 μαξιλάρια για εμάς. Και κάτι μαχαίρια (άσχετο εντελώς). Τα ριχταράκια είναι σούπερ τελικά, ριγέ είναι μόνο στις άκρες τελικά, το υπόλοιπο είναι φούξια μονόχρωμο οπότε τα λαχανί μαξιλαράκια έδεσαν μια χαρά.

Είδες πόσο σύντομα απαντάω? χιχι:tongue::tongue:

Ναι ναι :mrgreen: Με γεια!

X4pTp3.png

Δεν σας είπα ! Αρχισα δίαιιτα σήμερα. Βρήκα μλια που μου φαίνεται πολύ εύκολη, χωρίς ζύγισμα, χωρίς θερμίδες... Οποια θέλει να πάρει μια ιδέα ας διαβάσει αυτό:http://ideografhmata.14.forumer.com/a/_post1535.html

X4pTp3.png

καλή αρχή στη διαιτα σου Δήμητρα !!!

αννη μου εύχομαι όλα να πήγαν καλά με το εμβολιακι του μικρού σου! αύριο εμείς γινόμαστε 5 μηνών!!! απίστευτο το πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός. ο καλός μου σήμερα μέχρι να γυρίσω από τη δουλειά δεν κοιμόταν κ όταν με είδε μου χαμογέλασε κ κοιμήθηκε!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

γεια σας μανουλες μου!γυρισατε βλεπω οι περισσοτερες γεμισε το καφε μας!

διαβασα τα νεα σας στα γρηγορα αλλα δεν θυμαμαι κ πολλα(κλασικα):?

Ιωαννα μου να χαιρεστε τον Θοδωρη σας!να ναι παντα καλοφωτιστος,ευτυχισμενος ,κ να πλημυριζει απο αγαπη το σπιτι σας!!!:P

Χρονια πολλα με πολυ υγεια στην Αννα!

Μαιρη για τον θηλασμο που ρωτησες κ εγω ακομη θηλαζω κ λεω να συνεχισω για αρκετα ακομη!τουλαχιστον μεχρι να γυρησω στην δουλεια!πλεον δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου να αποστειρωνω,να βραζω νερα,να μετραω μεζουρες κτλ.μια αποστειρωση την μερα κανω το θηλαστρο κ νευριαζω!

Βαλια μου καλη επιστροφη στην δουλεια,υπομονη κ κουραγιο!θα βρεις τον ρυθμο σου συντομα!;)

τα δικα μου τωρα γιατι δεν θυμαμαι κατι αλλο....

περασαμε πολυ ωραια αλλα ηθελα κ αλλο!βεβαια παλι καλα που πηγαμε κ τοσο!η μπεμπα κυρια κ σταρ της παραλιας!πηγαιναμε το πρωι ως τις 11 κ μετα πηγαιναμε για καφε κ φαγητο.το μεσημερι υπνο μαζι με την μαμα κ το απογευμα παλι στις ξαπλωστρες ως το ηλιοβασιλεμα!υπνος απο τις 9:30 με 1-2 ξυπνηματα!σημερα με ταλαιπωρησε λιγο μεχρι να κοιμηθει αλλα ολα οκ προς το παρον!

εγω ευτυχως κοριτσια,εχω μονο 2 πλυντηρια να βαλω αυριο,γιατι τις μερες που ελειπα ηρθε μαμα κ γιαγια στο σπιτι κ το γυαλισαν!πλυναν,σιδερωσαν,καθαρισαν χαλια κ μπηκα σε ενα μοσχοβολιστο σπιτι!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

το σαββατο παντρευεται ο αδερφος του Κωστα,θελω να παω να κανω ενα μανικιουρ αλλα δεν ξερω πως θα γινει αυτο με την μπεμπα παρεα!:|

οσο για τον ΟΑΕΔ εχω ακουσει κ εγω οτι κανουν εφοδους!

εμεις μαλλον θα ξεκινησουμε φτουτοκρεμα μετα τις 17/9 που θα κανουμε κ το αλλο εμβολιο.

κ επιτελους τελειωσα το ευχολογιο της Κλειους.θα βγαλω αυριο φωτος!

αυτα....σας τα πρηξα!:???::cool:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από εμάς!!

Άννυ καλώς ήρθατε!!! Βρε τυχερούλα, η μαμά και η γιαγιά είναι όλα τα λεφτά, ζηλεύω!!! Όσο για το μανικιούρ, ο κλασικός τρόπος... Η μπέμπα στην γιαγιά της και η μαμά σφαιράτη! Σπίτι δεν έρχεται η μανικιουρίστα?

Η Κλειούλα το φχαριστήθηκε ε? Μπράβο η κοριτσάρα μας!!

Δεσποινάκι μπράβο κοριτσάρα!!! Επιτέλους, θα είσαι και εσύ ήσυχη ότι τρώει σπίτι η μπούμπι! πολύ χάρηκα!! Καλά κουράγια με τις αντλήσεις.

Δήμητρα ενδιαφέρουσες και οι 2 διατροφές, η 1η μοιάζει με αυτή που κάνω εγώ , εσύ ποιά από τις 2 κάνεις?

Βάλια μου περίμενε την μανούλα μάλλον... ήθελε και μερικά φιλάκια φαίνεται :-)

Εμείς κοιμηθηκαμε 2 ωρίτσες το μεσημέρι αγκαλιά εννοείται, και το απόγευμα πεταχτήκαμε στα τζάμπο να της αναπληρώσουμε το αγαπημένο σφυριχτό μπαλόνι της που έσκασε και πήραμε και κάτι μπαταρίες και ένα πάνινο βιβλιαράκι και μας λέει η ταμίας μόνο αυτά της πήρατε? ??????? Τί άλλο θα ακούσουμε............

Το βραδάκι κοιμήθηκε 9.30-10.30 ξύπνησε για φαγητό και 11 ξανακοιμήθηκε για να δούμε μέχρι πότε.....

GaiGp3.png

Hello mummies!

welcome back Άννυ! καλο αλλα λιγο εεε... Σκεψου οτι του χρονου θα ειναι ολοκληρο παιδακι και θα πηγαινεις οπου και για οσο θες!

Εφαγα φλασια βρε κοριτσια! Εχει κανει καμια το εμβολιο rotarix?

QuW0p3.png

Μανουλίτσες μου καλησπέρα! Σας διαβάζω καθημερινά αλλά το σήμα μου είνσι πολύ αδύναμο κ ενώ γράφω δεν μ΄αφήνει να ποστάρω. Δοκιμάζω λοιπόν πάλι την τύχη μου...

Είμαστε Πόρτο Χέλι. Περνάμε πολύ όμορφα. Η Αθηνούλα εξακολουθεί να κοιμάται αργά, αν κ σήμερα κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου από τις 10:30. να δούμε πόσο θ΄αντέξει. Χθες με ξύπνησε στις 4:00 για μαμ αλλά ξανακοιμήθηκε αμέσως. Σήμερα έκανα το πρώτο μου μπάνιο. Χθες πήγαμε αργούτσικα για να μην έχει ήλιο κ είχε κύμα κ ήταν χάλια. Σ΄ημερα όμως ανακαλύψαμε μια πολύ ωραία παραλία με ταβέρνα από πάνω. Καθίσαμε στην ταβέρνα που είχε σκιά κ πήγαμε για μπάνιο. Την Αθηνούλα δεν την έβαλα γιατί είχε πολύ ήλιο την ώρα που πήγαμε.

Βάλια μου, καλό κουράγιο στην δουλειά.

Νικολίτσα, μπράβο στην μπέμπα για το εμβολιάκι! Κ κάποιο άλλο γενναίο μωρό είχαμε αλλά δεν θυμάμαι ποιό...

Βικάκι, με γειά τα πραγματάκια κ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.

Τι άλλα; Δεν θυμάμαι...

Σας φιλώ όλες, να περνάτε υπέροχα κ καλό βράδυ.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Για να σου πω την αλήθεια εγώ δε ρώτησα και ούτε έχω σκοπό να αγχωθώ.Γίναμε 5 μηνών και άρχισα να του δίνω λίγη κρεμούλα.Ευτυχώς εμετό δεν την κάνει προς το παρόν, οπότε δε με απασχολεί ιδιαίτερα.

Παλιά οι γυναίκες δίνανε φρουτόκρεμα και χορτόσουπα πολύ πιο νωρίς.Δε νομίζω ότι είναι κακό.Και το γάλα του μόνη μου το άλλαξα/Είδα ότι δεν του πολυαρέσει και δεν χορταίνει καλά πήρα ένα άλλο και μια χαρά.Ε δε θα τον ρωτάω και για τα πάντα το γιατρό......

etsi einai!!!!!!!ki egw tou edina ligo ligo kremoula k twra mas edwse k to programma i paidiatros mas ase pou eixa tin entupwsi oti to paidi den xortenei.allwte oles oi vrefikes kremoules einai meletimenes gia vrefoi den tha pathoune k tipota...

Καλημέρα μανούλες και μπεμπάκια!!!

Ορίστε κα το πρωινό μας, μιας και ανοίγω εγω το καφέ μας σήμερα

proino.jpg

Εμείς για ακόμα μια φορά συνεχίζουμε το νυχτερινό προγραμμα μας και την μισή νύχτα την παιρνάμε αγκαλιά και ξύπνητες, με την μαμά να παλεύει να κοιμηθεί η μπουμπου στο κρεββάτι της και αυτή να ξυπνάει στο μισάωρο. Τελικά καταλήγουμε στο ίδιο κρεββάτι και προσπαθούμε να βολευτούμε, εγώ δηλαδή γιατί η μικρή μου μια χαρά βολεύεται!!!

Κλείσαμε και την βάφτιση επιτέλους, 31 Οκτώβρη και το Σαββάτο θα πάμε μάλλον με τους νονους να κλείσουμε και τα βαφτιστικά.

Άννυ καλώς ήρθατε! Λίγο ήταν ε? Δεν πειράζει του χρόνου θα ευχαριστηθούμε διακοπές!

Νικόλ προτωπόρος η Αναστασία μας με τις κρέμες! Περιμένουμε να μας πεις αντιδράσεις και την πρώτη φωτο με μουτζουρωμένο μουτράκι:-D:-D:-D!

Βάλια καλή αρχή με την δουλειά και εύχομαι κάθε μεσημέρι να σε περιμένει με χαμόγελο το παλικαράκι σου!

Κάτι άλλο δεν θυμάμαι, είναι και πρωι συγχωρέστε με!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...