Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα ομορφες μανουλες!!!!!!

.........

Εγω σημερα πηγα και κομμωτηριαστικα............ειπα να ανανεωσω τις ανταυγες μου και να κοψω και λιγο το μαλακι και ελειψα 4 ωρες απο το σπιτι, ειχα αφησει τον μικρο με τη μαμα μου και μολις μπηκα σπιτι τον εψαχνα σαν στερημενη!!!!!!!!!!!Ενα εχω να πω ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!Πηγαμε και μια βολτουλα το απογευμα και μολις γυρισαμε ηρθε ενας φιλος επισκεψη και εφυγε πριν καμια ωρα.

Το σιδερο ακομα δεν το εχω κανει και αυριο εχω να βαλω αλλα 3 πλυντηρια:evil::evil::evil::evil::evil:

Πραγματικα εχω βαρεθει να καθαριζω το σπιτι!!!!!!!!!!!!!!!!!Καθε μερα βγαινουν δουλειες.Μου εχουν σπασει τα νευρα!!!

Παλι κλαιγομαι το ξερω................σας ζαλισα!!!!!

Και κατι αλλο ηθελα να πω και το ξεχναω παλι............

Φιλακια πολλα!!

Τελικα το κομμωτηριο dueto το χασαμε φιλεναδα!...

Οταν εφυγα ημουν αδιαθετη κι απο τοτε που μου εκαψε η αλλη το μαλλι, ουτε βαφη δεν κανω εκεινες τις μερες. Ευτυχως που μια φιλη στο εξοχικο ηξερε και μου τα εβαψε γιατι στον εναμιση μηνα τα εκανα 2 φορες!!!!!!!!!!!! με το ξεθωριασμα απο ηλιο κ θαλασσα...

Ασχετο.........ζηλευω που οι περισσοτερες εχετε συναντηθει κι εγω δεν εχω δει καμια σας... Θα κανουμε τιποτα μεσα στο Σεπτεμβρη βρε κοριτσια? Αντε...να γυρισουν και οι υπολοιπες και να οργανωθουμε

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

geia sas manoules k mwrakia.emeis kaname to emvolio mas k o mpompiras mou koitaze tin paidiatro k gelouse!!kix den evgale sto emvolio.eimaste 7.730 k 65 pontous.

exthes rwtisa tin paidiatro mou leptomereis gia ton an kanei na kathete to paidi i oxi an k tin eixa ksanarwtisei k mou eipe na ton afinw.

loipon mou eipe oti diaferoun ta mwrakia metaksu tous alla se auti tin ilikia mporoun na kathisoun ki alla oxi einai analoga sto poso kala exei desei i apondiliki stili.

einai analogos ta paidakia!!

emeis apo aurio arxizoume galataki to prwi epeita krema milo epeita gala k meta gia apogeumatino krema rizaleuro vanilia.

oso gia tin aposteirwsi mou eipe gia ton allo mina siga siga tha arxisw na tin stamataw.

episis ki egw exw para polles douleies sto spiti k gia sidero as min milisw....... exw mia ntoulapa asiderota.pw pw!!!

auta ta nea mas filenaditses filia polla se oles

Καλημέρα μανουλίνια !!

Εμείς εδώ κάναμε για άλλη μια φορά μια βραδυά αστα να πάνε.... Ούτε και εγώ θυμάμαι πόσες φορές ξύπνησε και κατά τις 4 την πήρα μαζί μου στο κρεβάτι. Μετά ξύπνησε 7.30 για μαμ και 9 πάλι για μαμ και τώρα ακόμα κοιμάται. Γιατί μου τα κάνει αυτά? Γιατί κοιμάται μόνο αγκαλιά? Δεν κλαίει, μόνο μουρμουράει στην κούνια εκείνο το ένρινο μμμμ μέχρι να την σηκώσεις και να την πάρεις αγκαλίτσα. Μετά όλα μέλι γάλα.... Το ξεκίνησε λίγες μέρες τώρα που είχαμε μία ένταση μεταξύ μας με τον μπαμπά της και πολύ φοβάμαι ότι ίσως και να φταίει και αυτό. Τί να πώ... Την άλλη Πέμπτη έχουμε και εμείς εμβόλιο, και αμα την πειράξει και αυτό την κάτσαμε την βάρκα. Πάλι καλά που δεν δουλεύω ακόμα με τόση αϋπνία.

Νικόλ μου μην αγχώνεσαι, κοίτα να κάνεις το καλύτερο εσύ για την βάφτιση και εμείς θα τα πούμε!!! Με το καλό και οι κρεμούλες!!!

Βάλια μου καλή αρχή σήμερα!!

Βασούλα μου με γειές το μαλάκι, και εγώ πρέπει να το κόψω λιγάκι αλλά άπαξ και γυρίσει η μόδερ από διακοπές και κρατήσει την μπέμπα γιατί αλλιώς χλωμότατο...

Ειρηνάκι μου καλή αρχή και εσάς με τον ύπνο... όσο για τα μπικικίνια τα ξέρεις εσύ, εξατμίζονται στο ταμείο. Την στράτα που λέω, δεν την χρησιμοποιούμε για περπάτημα (έχει από κάτω ένα σκληρό ύφασμα 5 πόντους πριν το πάτωμα ) απλά να στέκεται λιγάκι γιατί η γιατρός μας είπε ότι είναι πολύ δυνατή στην μέση και τα πόδια...αφού από 2,5 μηνών τα τεντώνει και στέκεται όρθια. Πάντως σε πείραμα, αφαιρώντας το ύφασμα αυτό, η καβουρίνα μου πάει μόνο όπισθεν περπατώντας χαχαχαχα

Τώρα να γκρινιάξω και εγώ λιγάκι με τις κρέμες. Η παιδίατρός μας, μου είπε να της αρχίσω το ρυζάλευρο βανίλια στις 20 Σεπτεμβρίου παρότι της έχω πει ότι τέλη Οκτώβρη πάω για δουλειά και θέλω να τρώει 2 γεύματα μέχρι τότε για να μην χαλάσουμε τον θηλασμό με ξένο γάλα. Λέει ότι είναι ανώριμο το πεπτικό τους νωρίτερα και ίσως δημιουργήσουμε πρόβλημα. Εσάς που τις ξεκινήσατε νωρίτερα τί σας είπαν?

Α, και κάτι άσχετο. Τον σίδηρο τον έχουμε κάνει θκατά, 1 παίρνουμε 3 το ξεχνάμε. Λέτε να πάθει τπτ?

GaiGp3.png

Καλημέρα μανουλίνια !!

Τώρα να γκρινιάξω και εγώ λιγάκι με τις κρέμες. Η παιδίατρός μας, μου είπε να της αρχίσω το ρυζάλευρο βανίλια στις 20 Σεπτεμβρίου παρότι της έχω πει ότι τέλη Οκτώβρη πάω για δουλειά και θέλω να τρώει 2 γεύματα μέχρι τότε για να μην χαλάσουμε τον θηλασμό με ξένο γάλα. Λέει ότι είναι ανώριμο το πεπτικό τους νωρίτερα και ίσως δημιουργήσουμε πρόβλημα. Εσάς που τις ξεκινήσατε νωρίτερα τί σας είπαν?

?

Για να σου πω την αλήθεια εγώ δε ρώτησα και ούτε έχω σκοπό να αγχωθώ.Γίναμε 5 μηνών και άρχισα να του δίνω λίγη κρεμούλα.Ευτυχώς εμετό δεν την κάνει προς το παρόν, οπότε δε με απασχολεί ιδιαίτερα.

Παλιά οι γυναίκες δίνανε φρουτόκρεμα και χορτόσουπα πολύ πιο νωρίς.Δε νομίζω ότι είναι κακό.Και το γάλα του μόνη μου το άλλαξα/Είδα ότι δεν του πολυαρέσει και δεν χορταίνει καλά πήρα ένα άλλο και μια χαρά.Ε δε θα τον ρωτάω και για τα πάντα το γιατρό......

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

Καλημερούδια κι από εμάς!

Βικάκι αυτή την γκρίνια της αγκαλιάς ο Νικόλας την κάνει κάθε πρωί κατά τις 7. Κι επειδή δεν έχω ακόμα το κουράγιο ούτε να σηκωθώ αλλά ουτε να πηγαίνω πέρα δώθε τον παίρνω κι εγώ στο κρεβάτι όπου τα λέμε. χαχα.

Για τις κρέμες νομίζω απλά ότι η γιατρός, απ'οσο έχω καταλάβει θέλει να συνεχίζει ο αποκλειστικός θηλασμός όσο γίνεται.

Οσο για το σίδηρο, ντοντ γουορρυ. Εμείς το θυμόμαστε και παίρνουμε 2 φορές τη βδομάδα. Και τις σταγόνες δεν τις έχω αυξήσει. 2 μόνο δίνω (μην της το πεις, χοχοχο)

X4pTp3.png

breakfastinbed.jpg

Καλημέρα μανούλες!!!

Βικάκι μου σε ευχαριστώ πολυ! To μυαλό μου είναι πίσω στο παιδάκι μου...

Εμείς θα πάμε για εμβόλιο αρχές Σεπτέμβρη οπότε θέλω να πιστεύω ότι τότε θα μας δώσει οδηγίες για κρεμούλες! Ανυπομονώ!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Για να σου πω την αλήθεια εγώ δε ρώτησα και ούτε έχω σκοπό να αγχωθώ.Γίναμε 5 μηνών και άρχισα να του δίνω λίγη κρεμούλα.Ευτυχώς εμετό δεν την κάνει προς το παρόν, οπότε δε με απασχολεί ιδιαίτερα.

Παλιά οι γυναίκες δίνανε φρουτόκρεμα και χορτόσουπα πολύ πιο νωρίς.Δε νομίζω ότι είναι κακό.Και το γάλα του μόνη μου το άλλαξα/Είδα ότι δεν του πολυαρέσει και δεν χορταίνει καλά πήρα ένα άλλο και μια χαρά.Ε δε θα τον ρωτάω και για τα πάντα το γιατρό......

Χαρούμενα μηνογεννέθλια!!!!!

Και εγώ πήρα εχτές από το σούπερ μία κρεμούλα κάποια στιγμή από βδομάδα να την δοκιμάσουμε όχι για να την καθιερώσουμε αλλά για να κόψω αντιδράσεις.... ίδωμεν

GaiGp3.png

Καλημερούδια κι από εμάς!

Βικάκι αυτή την γκρίνια της αγκαλιάς ο Νικόλας την κάνει κάθε πρωί κατά τις 7. Κι επειδή δεν έχω ακόμα το κουράγιο ούτε να σηκωθώ αλλά ουτε να πηγαίνω πέρα δώθε τον παίρνω κι εγώ στο κρεβάτι όπου τα λέμε. χαχα.

Για τις κρέμες νομίζω απλά ότι η γιατρός, απ'οσο έχω καταλάβει θέλει να συνεχίζει ο αποκλειστικός θηλασμός όσο γίνεται.

Οσο για το σίδηρο, ντοντ γουορρυ. Εμείς το θυμόμαστε και παίρνουμε 2 φορές τη βδομάδα. Και τις σταγόνες δεν τις έχω αυξήσει. 2 μόνο δίνω (μην της το πεις, χοχοχο)

χαχα αγκαλιτσες είναι τα μωρά μας!!

μωρε καλά είναι να κοιμόμαστε αγκαλιά αλλά επειδή με στριμώχνει στην ακρη καταλήγω εγω να κοιμάμαι με το ενα πόδι κάτω χαχαχα και η κιουρία ανάσκελα με χερια ποδια σε εκταση χιχι

Λες για τις κρεμες να ισχυει αυτό?

Οσο για τον σιδηρο λοιπόν το μυστκό μας είναι καλά κρυμμένο μεταξύ μας εκτος και αν διαβάζει το φόρουμ :-D:grin::wink: Εγώ πάντως τις αυξάνω αλλά δεν έχουμε διαφορά...

Α, και τί εμαθα τώρα μόλις... Χτες 2 κυρίες πήγαν στο γραφείο και με έψαχναν και αφου διαπίστωσαν ότι δεν δουλεύω λόγω της ειδικής άδειας ομολόγησαν ότι είναι από τον ΟΑΕΔ και έκαναν έλεγχο!!:mrgreen::mrgreen:

GaiGp3.png

breakfastinbed.jpg

Καλημέρα μανούλες!!!

Βικάκι μου σε ευχαριστώ πολυ! To μυαλό μου είναι πίσω στο παιδάκι μου...

Εμείς θα πάμε για εμβόλιο αρχές Σεπτέμβρη οπότε θέλω να πιστεύω ότι τότε θα μας δώσει οδηγίες για κρεμούλες! Ανυπομονώ!!!

Καλημέρα κοριτσάρα!!!

Ομολόγησε ΤΩΡΑ!! Πόσα τηλέφωνα έχεις πάρει σπίτι???

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρα!!!

Ομολόγησε ΤΩΡΑ!! Πόσα τηλέφωνα έχεις πάρει σπίτι???

Mέχρι στιγμής μόνο ένα... :mrgreen::mrgreen:

Κοιμάται το μικρούλη μου τώρα!

Πάντως για να είμαι ειλικρινής το πρωί δεν μπορούσα να φύγω με τίποτα. :(:(:(

Απο το ΟΑΕΔ το κάνουν αυτό... Ελέγχουν για να είναι σίγουροι.

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα μανούλες!

Valia καλό κουράγιο στην δουλειά!

Εγώ εδώ γραφείο...πήζω! Και πρέπει να κάνω και 2 αντλήσεις να δω πότε θα γίνει αυτό.

Βίκυ μου είδες ντετεκτιβ ο ΟΑΕΔ; Κουράγιο με την αυπνία κ την γκρίνια. Κι εμείς κοιμόμαστε μαζί με την μπούμπι αφού εξακολουθεί να ξυπνάει συνεχώς για να φάει!

Λογικά κι εμείς κρέμες από βδομάδα που θα πάμε για εμβολιάκι! Ας ελπίσουμε να μην μαρτυρήσουμε πάλι όπως με το μπιμπερό!

mWsZp3.png

Καλημερα κι απο εμας!

Σημερα αντι να με ξυπνησει η μπυμπου...ειχα το Στελιο απο τις 8παρα να καβαλαει το κεφαλι μου "γαλα-γαλα...", ωσπου ξυπνησε και τη μικρη και τελικα στις 9 τα ταϊσα!

Περιμενω τη μναουλα να απασχολησει λιγο το Στελιο, μπας και βαλω σιδερο.

elissavet1988 σχετικα με το "καθισμα" συμφωνω με τον παιδιατρο σου. Στο καθε παιδι, φαινεται ποτε δυναμωνει η μεσουλα του. Απλα, πιστευω πως επειδη μπορουν και ψιλοκαθονται, δε σημαινει πως ειναι καλο να τα βαζουμε σε καρεκλακια και στρατες για μισαωρα...κλπ

Καλημέρα μανουλίνια !!

................

Ειρηνάκι μου καλή αρχή και εσάς με τον ύπνο... όσο για τα μπικικίνια τα ξέρεις εσύ, εξατμίζονται στο ταμείο. Την στράτα που λέω, δεν την χρησιμοποιούμε για περπάτημα (έχει από κάτω ένα σκληρό ύφασμα 5 πόντους πριν το πάτωμα ) απλά να στέκεται λιγάκι γιατί η γιατρός μας είπε ότι είναι πολύ δυνατή στην μέση και τα πόδια...αφού από 2,5 μηνών τα τεντώνει και στέκεται όρθια. Πάντως σε πείραμα, αφαιρώντας το ύφασμα αυτό, η καβουρίνα μου πάει μόνο όπισθεν περπατώντας χαχαχαχα

.......

Α, και κάτι άσχετο. Τον σίδηρο τον έχουμε κάνει θκατά, 1 παίρνουμε 3 το ξεχνάμε. Λέτε να πάθει τπτ?

Ναι ειδα σε καποια φωτο που ανεβασες το υφασματακι...και να ξερεις οσα παιδια γνωριζω παντα ΟΠΙΣΘΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ με τη στρατα...και αργοτερα μπροστα. Και ο Στελλακος ετσι εκανε.

Η μικρη παιρνει σιδηρο? Εχει ελλειψη?... Ρε συ, βαζε καμια αφυπνιση στο κινητο μην το ξεχνας. Εγω παντα με αντιβιωσεις κλπ...ετσι κανω, ακομα κ για μενα γιατι αλλιως ξεχνιεμαι

QuW0p3.png

Καλημέρα κοριτσάρες! Εμείς πήγαμε και πήραμε το εμβολιάκι μας για σήμερα που θα πάμε στην παιδίατρο και μας είπε οτι θα μας δώσει και οδηγίες για κρεμούλες οπότε θα σας ενημερώσω!!!

Βάλια καλή αρχή στη δουλειά σου!!!

Να ρωτήσω τα παιδιά σας καθονται στο ρηλάξ γιατι εμένα έχει μια μονιμη γκρίνια όταν τον βάζω και δεν ξέρω τι να κάνω :roll::roll::roll: Θα ρωτήσω την παιδιατρο αν μπορούμε να τον βάζουμε στο καθισματάκι του φαγητού...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημέρα κοριτσάρες! Εμείς πήγαμε και πήραμε το εμβολιάκι μας για σήμερα που θα πάμε στην παιδίατρο και μας είπε οτι θα μας δώσει και οδηγίες για κρεμούλες οπότε θα σας ενημερώσω!!!

Βάλια καλή αρχή στη δουλειά σου!!!

Να ρωτήσω τα παιδιά σας καθονται στο ρηλάξ γιατι εμένα έχει μια μονιμη γκρίνια όταν τον βάζω και δεν ξέρω τι να κάνω :roll::roll::roll: Θα ρωτήσω την παιδιατρο αν μπορούμε να τον βάζουμε στο καθισματάκι του φαγητού...

Aννη μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Αντε να κάνετε το εμβολιάκι σας!!! Τι ώρα θα πάτε;

Ρώτα την παιδίατρο για όλες σου τις απορίες και ενημέρωσέ μας!!!

Φίλησε μου τον κούκλο μικρό σου!!! :wink:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...