Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλά είναι το καμάρι μου! Εσενα τι κάνει???? Αποφεύγω να βάζω φωτο του στο internet... Αν θέλεις να σου στείλω με e-mail! Τώρα θα τον ταισω, να σε παρω τηλ κατά τις 11.30 - 12???

Ναι αμέ!!! Στείλε μου! Και εμένα μια χαρούλα είναι!!! Μεθαύριο γίνεται 5 μηνών και δεν το πιστεύω πως πέρασε ετσι ο καιρός.

Τώρα θα ετοιμασω τον μπεμπη κ θα ετοιμαστω κι εγω και θα τον πάρω να πάμε βολτούλα μέχρι την πλατεια!!! Τελευταίος πρωινός καφές με την μαμα μεσοβδόμαδα...

Μήπως θέλετε να έρθετε;;;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάρες μου και μωράκια!!!

Βάλια μου μην στεναχωριέσαι βρε κοριτσάρα, ο μπέμπης θα μείνει σπίτι ή θα τον πας στους δικούς σας?

Εγώ είμαι κομμάτια, η μπέμπα χτες δεν με λυπήθηκε, γυρίσαμε σπίτι στις 11.00 το βράδυ, την έκανα μπανάκι και κοιμήθηκε αμέσως, έφαγα και εγώ λίγα δημητριακά και την έπεσα αμέσως γιατί ήμουν χώμα. Και το πάρτυ άρχισε κατά τις 12 και κάτι, κάθε μία ώρα μαμ και χαδάκια-αγκαλίτσες, κοιμόταν για λίγο μετά πάλι αχ-βαχ στην κούνια με παράπονο, ώσπου στις 4 την πήρα στο κρεββάτι μας και κόλλησε επάνω μουκαι κοιμήθηκε μέχρι τις 7 που ξύπνησε πεινασμένη σαν λύκος έφαγε έχεθε και το μάτι γαρίδα. Μετά στις 9.30 άρχισε την γκρίνια, την ψιλοτάισα και έκτοτε κοιμάται.

Εγώ νυστάζω, δεν μπορώ να κάνω τπτ από δουλειές, και σκέφτομαι ότι θα ξυπνήσει και θα έχει κεφάκια και μου 'ρχεται σύγκρυο. Το σχέδιο εξόντωσης περιλαμβάνει και σ/μ με το μωρό στον μάρσιπο μια και όλα είναι άδεια.

Χτες πήγαμε με τον φίλο μας τον Νικόλα (και την μαμά του χεχε) για σόπινγκ και καφεδάκι , και μετά έκανα ντου στο ΙΚΕΑ, γέμισα ένα καρότσι, έφυγε μια 200αρα και στάνιαρα. Το μόνο που δεν βρήκα ήταν εκείνο το πάνινο βιβλιαράκι. Πήρα όμως μία πρακτικότατη μικρή στήλη - συρταριέρα με εκείνα τα πλαστικά ραφάκια και βόλεψα το μπουκαλομάνι της κιουρίας γιατί είχε παραγίνει το κακό!! Μετά πήγαμε για καφεδάκι σε κάτι φιλαράκια εδώ στην γειτονιά μας και μας πήρε το βράδυ...

Το πλυντήριο εξακολουθεί.......

Η βεράντα φωνάζει Βίιιιιιιικκκκκκκκκκκυυυυυυυυυυυυυυυυ πλύνε μεεεεεεεεεεεε (ακούει κανείς???).

Καλές βουτιές σε όσες ακόμα διακοπάρουν και κάντε και για εμάς καμία βουτίτσα!!

Για το καθισματάκι φαγητού, εχτές το δοκίμασα, κάθεται, αλλά όχι για πάνω από 2-3 λεπτάκια. Βέβαια, και στην στράτα δεν καθόταν πολύ ώρα στην αρχή, αλλά τώρα κάθεται πάνω από μισάωρο το πρωί. Αλλά σε γενικές γραμμές καθιστή κάθεται χωρίς να την αφήνω πολύ ώρα.

Βασούλα Μου και εγώ πήρα λίγα κιλάκια τώρα στις διακοπές από τα παλιοπαγωτά γμτττ..... τώρα στην πείνα πάλι :-(((

Ιωάννα μου μακάρι και το Λουσάκι μου να είναι έτσι κυρία στην βάφτισή της, αλλά χλωμό το κόβω.....

GaiGp3.png

καλημερα φιλες μου....εχω χαθει αλλα εχω κουραστει παρα πολυ.....χρονια πολλα σε οσες γιορταζαν και ηταν και πολλες....χθες πηγαμε παιδιατρο....καναμε εμβολιο και η Αναστασια δεν εκλαψε καθολου:Dσημερα ξεκινησαμε φρουτοκρεμα και ενθουσιαστηκε το καμαρι μου....χαιρομαι μπας και παρει κανενα γραμμαριο.....26 Σεπτεμβρη την βαπτιζουμε και εμεις....Βικακι δεν τα ειπαμε καθολου αλλα ετρεχα με τα της βαπτισης....σορρυ!!!!!ελπιζω ολες να μου ειστε καλα...σας φιλω!!!!!

Grya.jpgGryap3.png

καλημερα φιλες μου....εχω χαθει αλλα εχω κουραστει παρα πολυ.....χρονια πολλα σε οσες γιορταζαν και ηταν και πολλες....χθες πηγαμε παιδιατρο....καναμε εμβολιο και η Αναστασια δεν εκλαψε καθολου:Dσημερα ξεκινησαμε φρουτοκρεμα και ενθουσιαστηκε το καμαρι μου....χαιρομαι μπας και παρει κανενα γραμμαριο.....26 Σεπτεμβρη την βαπτιζουμε και εμεις....Βικακι δεν τα ειπαμε καθολου αλλα ετρεχα με τα της βαπτισης....σορρυ!!!!!ελπιζω ολες να μου ειστε καλα...σας φιλω!!!!!

μπράβο το κοριτσάκι μας!!!!!!!!!!!!!!και μην ανησυχείς,θα πάρει πολλά γραμμάρια σιγά σιγά!!η ώρα η καλή για τη βάφτισή σας!καλές ετοιμασίες και με το καλό να έρθει εκείνη η ώρα!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

κορίτσια μια γρηγορη χαιρετουρα απο την πυλο. γραφω απο τον υπολογιστη της αδερφης μου. ετοιμαζομαστε για τον γαμο και τα μωρα μας εχουν ξετρελανει. ο δε ανιψιος μου ειναι τελειος. εχω ξετρελαθει. ο Λευτεράκης ειναι άψογος με ολους, δεν γκρινιαζει καθολου και κοιμαται 9ωρα. καναμε και μπανακια και ολα τελεια. σας φιλουμε γλυκα γλυκα και τα λεμε τον Σεπτεμβριο στις 6.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια και από μένα!

Οπως σας είπε το Βικάκι χθες ο Νικόλας εφαγε παγωτό με τη Λούση (η μαμά του βασικά το τσάκισε το παγωτάκι). Ο Νικόλας μας το έπαιζε ζόρικος και ήθελε μόνο φρέσκο γαλατάκι! Η Λούση πάλι κιουρία! Χαχαχα!

Σήμερα πήγαμε για δουλιτσες με το σλινγκ, κάτι που είχαμε καιρό να κάνουμε λόγω καύσωνα αλλα όλο μια χαρά.

Βικάκι τι καλά ψώνισες;

Βάλια όλες θα γυρίσουμε κάποια στιγμή. Κουράγιο. Οι πρώτες μέρες θα είναι δύσκολες αλλά θα συνηθίσετε.

Αννη καλώσήρθατε! Στην ομάδα στο φεις μόνο τα μέλη βλέπουν τις φωτογραφίες. Κανείς άλλος!

Νικόλ καλή αρχή με τις κρεμούλες! Αντε να δούμε μαγουλάκια για φάγωμα...χιχιχι!

Αννα να τα χιλιάσεις! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!!

X4pTp3.png

Πήγα για καφέ με την Βάλια και να δείτε ένα μπεμπαρο που έχει!!! Μες τα μάτια την κοίταζε!!! Κύριοι και οι δύο! Εγώ τωρα επεστρεψα και πρεπει να βάλω να μεγειρέψω...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Kαι ο γιος της Αννης ένας κούκλος!!! Ουτε που ακούστηκε ο καλός μου... ενώ ο δικός μου σήμερα ήταν λιγάκι ζωηρός!!! Τώρα στην διαδρομή για το σπίτι μου κοιμήθηκε κ με το που μπήκαμε σπίτι ξύπνησε.

Βικάκι μου, θα έρχετε η μαμά μου στο σπίτι μας να τον κρατάει. Ετσι κι αλλιώς μένουμε ακριβώς δίπλα αλλά τα έχω ξεκαθαρίσει αυτά. ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.

Τα πεθερικά βέβαια δεν το έχουν καταλάβει αυτό αλλά δεν θα τους περάσει. Θα γίνω κακιά. Δεν μπορούν να βγαίνουν τώρα με τις ζέστες κ το χειμώνα φοβούνται να μην κρυώσουν.. Αντε να μην πω...

Νικόλ μου την ίδια μέρα βαφτίζουμε κι εμείς τον μπουμπούκο μας!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

καλησπέρα κοριτσάκια! τι κάνετε?

μας το χθεσινο εμβόλιο μας έφερε γκρίνια( λες και δεν είχαμε!). Πυρετούλη δεν ανεβάσαμε και ευτυχως κοιμηθήκαμε καλά! Σήμερα ήρθε μια μαθητρια μου( πιο μεγαλη απο εμένα:D) απο ιεκ που δούλευα με την δικη της μπεμπούλα που ειναι 18 μερες μικρότερη(κι άλλο Απριλιατικο μωράκι) και η πεταλουδίτσα μου εκανε πολλές χαρές!

Εγω τρεχω λίγο με τα του γάμου! Να παρω ότι μπορώ τώρα με τις εκπτώσεις για να μην πληρώνουμε τζάμπα λεφτά! Σήμερα θα πάω για τα δώρα των κουμπάρων (ειναι και δυο ) και θα αρχίσω να φτιάχνω και το βιβλιο ευχών μας! Σύντομα θα σας ανεβάσω φωτος!!!

Έπίσης στο σπίτι επικρατει ένας χαμός γιατι μου περιμένω κατι έπιπλα για το χωλ και αδειαζω τα πραγματα που ήδη έχω!

Και επίσης κανονίστε για την γυναικα που είπε η Μαρια για το ΄σιδερο:tongue::tongue::tongue: η ντουλάπα είναι φουλ στο ασιδέρωτο να δω πότε θα αποφασίσω να τα κάνω!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

κοριτσάκια γεια σας! ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! τελικά δεν έφυγε ο καλός μου:P! δε θα εχω κόσμο όμως μόνο τους γονείς μου και τις κουνιάδες και τον αδερφό μου. απο το πρωι πασχιζα να φτιάξω ένα γαλακτομοπούρεκο και ευτυχώς τα κατάφερα! κερνάω απόψε εγώ!

post-25371-14825440415698_thumb.jpg

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο εμας, τωρα εφυγε μια φιλη που ειχα απο το πρωι εδω, βγηκαμε για φαγητο το μεσημερι και μετα καφε, το μωρο μου κοιμηθηκε λιγο και μετα ξυπνησε και ηταν μεσα στην τρελη χαρα!Πλεον ο θηλασμος εξω εχει γινει πανευκολος ουτε το σκεφτομαι, φοβερη εκπαιδευση!

Πολυ χαιρομαι που διαβαζω για τα μωρα μας οτι τα πανε καλα, ολο μιλαω στο μικρο και του λεω τα νεα σας, τι κανουν οι ιντερνικοι του φιλοι!

Να ρωτησω εσεις που θηλαζετε, νιωθετε πλεον το στηθος σας μαλακο και σα να γυριζει σιγα σιγα στα παλια δεδομενα;

Δέσποινα καλησπέρα. Και μένα το στήθος μου είναι εντελώς μαλακό. Σε σημείο να ανρωτιέμαι μερικές φορές αν έχω γάλα. Αλλα όταν βλέπω το γαλατάκι στο στόμα του να κυλάει αντιλαμβάνομαι ότι έχω άφθονο. Χιχι!

X4pTp3.png

Καλησπερα ομορφες μανουλες!!!!!!

Aννα μου να τα εκατοστησεις και να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!

Τανια μπραβο στο πεταλουδακι!!!Νομιζω οτι λιγο πολυ γκρινια εχουν ολα τα ζουζουνια μετα το εμβολιο (αν θυμαμαι καλα)~~~~~θα το διαπιστωσω την Πεμπτη που εχουμε κι εμεις το εμβολιο μας!!!

Αngie καλα να περασετε και στο Ξυλοκαστρο!Κανε και καμια βουτια για εμας!

Νικολιτσα αρχιζετε φρουτοκρεμα ε???Καλη αρχη Αναστασια:-D:grin::-D:grin::-D

Εγω σημερα πηγα και κομμωτηριαστικα............ειπα να ανανεωσω τις ανταυγες μου και να κοψω και λιγο το μαλακι και ελειψα 4 ωρες απο το σπιτι, ειχα αφησει τον μικρο με τη μαμα μου και μολις μπηκα σπιτι τον εψαχνα σαν στερημενη!!!!!!!!!!!Ενα εχω να πω ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!Πηγαμε και μια βολτουλα το απογευμα και μολις γυρισαμε ηρθε ενας φιλος επισκεψη και εφυγε πριν καμια ωρα.

Το σιδερο ακομα δεν το εχω κανει και αυριο εχω να βαλω αλλα 3 πλυντηρια:evil::evil::evil::evil::evil:

Πραγματικα εχω βαρεθει να καθαριζω το σπιτι!!!!!!!!!!!!!!!!!Καθε μερα βγαινουν δουλειες.Μου εχουν σπασει τα νευρα!!!

Παλι κλαιγομαι το ξερω................σας ζαλισα!!!!!

Και κατι αλλο ηθελα να πω και το ξεχναω παλι............

Φιλακια πολλα!!

Καλησπερα μωρουλινια

εμεις μετα απο 2 μερες χαλαρου υπνου αρχισαμε παλι τα ξαφνικα τσιριχτα μες ον υπνο μας... βλεπετε ολα μας του ουλα ειναι φουσκωμενα

Βαλια μου να ξερες πως σε νιωθω σχετικα με τη δουλεια---δε θελω ουτε να το σκεφτομαι οτι την επομενη βδομαδα επιστρεφω κι εγω

Οσο για τα σπιθουράκια απο τα σάλια...οχι δεν εχει βγαλει ευτυχως. Αλλα μου βγαζει ο Στελιος κατα καιρους και βαζουμε ντακταριν τζελ. Ειναι γελη που μπορεις να την βαλεις ακομα και μεσα στο στομα τους για αφτρες...με τις πρωτες 1-2 εφαρμογες εξαφανιζονται

Ααα οσο για το που θα ειναι το παιδι...εχεις απολυτο δικιο, γιατι θα δεις μεγαλωνοντας, πως θα χρειαζεται τα "δικα του" πραγματα......σταρτες, καρεκλακια, τραπεζακια, παρκο...κλπ...

Βρε κοριτσια κανει να τα αφηνετε καθιστα? Τα βαλατε κι ολας στην στρατα? Καλα εμας βεβαια...γενικα δε συμφωνει με τη στρατα η παιδιατρος---αλλα σε λογικα χρονικα πλαισια λεει οκ

Παντως θεωρω οτι ειναι παρα πολυ νωρις

Βικυ βλεπω 200αρια να εξανεμιζονται...Εμεις στο οικονομικο δραμα που ζουμε αυτη την περιοδο, παλι καλα που εχω τοσα πολλα πραγματα απο το Στελιο...δεν πα να 'ναι λιονταρι η κουβερτα δραστηριοτητων---παλι καλα που εχουμε λεω! Ασ'τα...

Με το καλο κι εσεις μαζι με τον κουκλο της Βαλιας!

Φρουτοκρεμες κι ολας? Αντε βρε και στα προφιτερολ σας ευχομαι!χιχι

QuW0p3.png

κοριτσάκια γεια σας! ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! τελικά δεν έφυγε ο καλός μου:P! δε θα εχω κόσμο όμως μόνο τους γονείς μου και τις κουνιάδες και τον αδερφό μου. απο το πρωι πασχιζα να φτιάξω ένα γαλακτομοπούρεκο και ευτυχώς τα κατάφερα! κερνάω απόψε εγώ!

Πολυχρονη κι ευχαριστουμε για το γλυκο!

Εννοειται πως θα παρω.........χαχα

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...