Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας μανούλες και παιδάκια!!!

Αντε αρχιζει να γεμιζει παλι το καφε μας!!! ΚΑλως μας ήρθατε πάλι Βικυ,τουκι, Ειρήνη,ελισάβετ! Υπομονη σε όλες σας με το τακτοποιήμα!!!

ΜΑράκι καλά να περάσετε κουκλίτσα!!

Ιωάννα μου καλοφωτιστος ο Θοδωρής !!! Και μπράβο του που ήταν ένας κύριος!!

Δεσποινάκι σίγουρα είναι πολύ δύσκολο σήμερα για σένα!! αλλα όλα θα πάνε καλά!! μπορεί να της αρέσει το νεο περιβάλλον!!

Εμεις σήμερα πήγαμε για εμβόλιο! Κυρια η πεταλουδίτσα! ουτε κιχ δεν έκανε!! Απο βάρος πήραμε 400γρ φτάσαμε λοιπόν τα 6600 και 66 πόντους! Ειμαστε αδυνατούλες΄τι να κάνουμε! Απο οτι είδα στις καμπύλες και απο ότι μου είπε και ο γιατρός μια χαρα είμαστε οπότε δεν ανησυχω! Σε ενα μήνα απο τωρα θα ξεκινησουμε ρυζάλευρο για λίγες μέρες και μετά θα βάλουμε και τα φρουτάκια. Η αποστέιρωση μου είπε αν και τώρα δεν έχει πολύ νοημα αφου βάζει τα πάντα στο στόμα, να την συνεχίσω για ένα μήνα ακόμη.

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

geia sas manoules k mwrakia!!!!simera ksupnisame stis 10!!!!mia xaroula diladi..to apogeuma exoume emvolio,oso gia kremoules emeis exoume arxisei me ena geuma to apogeuma ruzaleuro vanilia k simera tha mas pei leptomereis gia froutakia. o mikros mou paei apo monos tou sto koutali anti na tou to valw sto stoma k gemizei krema alla exei plaka!!!

episis ta vradia mas einai polu wraia pia koimomaste 11 me 12 ksupname 8 gala k upno ws tis 10.

na kalwsorisw k oles oses epistrepsate apo tis diakopes sas !!! k perimenoume k tis upoloipes!

Καλησπέρα κοριτσάρες!!! Επιστρέψαμε κι εμείς μολις πριν απο 2 ώρες!!! Ωραία περάσαμε! Οι διακοπές βέβαια δεν τελείωσαν το Σάββατο θα ξαναφύγουμε για Τρίκαλα που έχουμε ένα γάμο και μετά καπάκι για Καβάλα για την βάφτιση του μπέμπη μας :D:D:D

Ιωάννα να σου ζήσει ο Θοδωράκης!!!

Μαράκι καλάνα περάσετε!

Δήμητρα η συναντηση μετά τις 7/9 να έχουμε γυρίσει κι εμείς :tongue:

Υ.Γ. Μιλάμε για πολύ μάζεμα....

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλως σας βρηκα και καλως ηρθατε και οι υπολοιπες

Η αλλαγη του κλιματος χτες δυστυχως γεμισε το Στελιο φουλ υπερενταση αλλα ετυτχως εριξε τη μπυμπου σε ληθαργο. Ισως βεβαια να εριξε πολλους υπνους απο χτες το απογευμα γιατι της ειχαν λειψει τις τελευταιες μερες. Την Παρασκευη εσκασε επιτελους και το δευτερο δοντακι που την ταλαιπωρουσε κ γκρινιαζε...αλλα τα σαλια σαλια!!!

Κι εμεις 2 του μηνα εχουμε εμβολιο και λογικα θα αρχισουμε κρεμουλα. Με το που ηρθαμε χτες ΚΟΨΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ!!!!!!!!!! Η παιδιατρος μου ειχε πει μολις κλεισει τους 3 (λογω του μεγαλυτερου παιδιου μες το σπιτι που την χαιδευει, της δινει παιχνιδια κλπ...) αλλα επειδη εκει που ημασταν πιναμε εμφιαλωμενο, φοβηθηκα να της το δωσω αβραστο.

Εριξα κ μια γρηγορη ματια στις φωτο στο γκρουπακι μας...πως μεγαλωνουν ετσι βρε κοριτσια!

Ειναι ολα τα μωρουλινια μας τελεια! Και με στυλ βεβαια...οπως και οι μαμαδες τους

φιλια

QuW0p3.png

γειά κι από μένα κοριτσάκια μου!!!!!!!!!!!!!

τι κάνετε?τι κάνουν τα ζουζουνάκια σας?ευχομαι όλοι καλά!!!!!!!!!!

χθες βράδυ γυρίσαμε κι εμείς!πήγαμε για 4 μερούλες στο χωριό και μετά άλλες 4 στους δικούς μου αλλά εκεί χωρίς το μπαμπά μας που ξαναπήγε στο χωριό για δουλειές και μας έλειψε τρελά:(:(περάσαμε πολύ καλά γενικά,καναμε πολλά πράγματα,είδαμε πολύ κοσμο και χαλαρώσαμε αρκετά.

το παιδάκι μου ήταν πολύ καλό κοριτσάκι,κοιμόταν περισσότερο και γκρίνιαζε λιγότερο απ'οτι συνήθως.της άρεσε πάρα πολύ η φύση,περιεργαζόταν όλα τα αντικέιμενα μέσα στα σπίτια που πηγαίναμε και αποκτούσε αγαπημένα σε κάθε ένα!με πρώτο και καλύτερο το παρκοκρέβατο της!το γούσταρε τρελά,έκανε τρελές σβούρες,μαλλον την βόλευε το στρώμα που ήταν μαλακό.απόψε στην κούνια της κοιμήθηκε πάλι μόνο ανάσκελα:?χαμογελά συνεχώς και τρελένομαι!!!!

Ιωάννα μου να σας ζήσει το αγοράκι σας!!!!!!!!καλοφωτισμένος και γερός να είναι πάντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές για τη γιορτή μου!να είστε καλά!κι εύχομαι κι εγώ ότι καλύτερο για όλες μας!!!!!!!!!η Παναγίτσα να είναι πάντα κοντά στα παιδάκια

μας και να τα προστατεύει.....

να ευχηθώ και καλές διακοπές σε όσες πάτε τώρα διακοπούλες και καλή προσαρμογή σε όσες γυρίσαμε....

διαβάζω για μπανακια,κρεμούλες και κόψιμο αποστείρωσης,εμάς όλα αυτά μας είπε μετά τους έξι μήνες:?::?::?::?:με το καλό για όλες μας!!!!

έχω πλακωθεί κι εγώ στις δουλειές και τα πλυντήρια,δεν υπάρχει...........

κι εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά και είχα πάλι πολλή ροή,θα στρώσουμε ρε κορίτσια ή θα είναι πάντα έτσι?όμως,δόξα το Θεούλη,γλύτωσα από τους τρελούς πόνους που είχα:D:Dεκεί που υπέφερα και έπινα δυο δυο τα feldene τώρα δεν πήρα ούτε ένα:D:D:D:D

δε φαντάζομαι την ψυχολογία σας φιλενάδες όσες γυρνάτε στη δουλειά......τι να πώ,καλή δύναμη,μακαρι να ήταν διαφορετικά τα πράγματα για εσας...να ξέρετε θα σα ςσκεφτόμαστε και θα σας στέλνουμε λίγη δύναμη!

σας αφήνω για τώρα,θελει αγκαλίτσες!!!!!!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

κι επειδή(παρόλο που πέρασαν τόσες μέρες από της Παναγίας)δεν κέρασε καμια απ'οτι είδα,κερνάω εγώ με όλη μου την αγάπη:

CHRISTMAS+CHOCHO.jpg

''εσείς κι εγώ...

Καλησπέρα!!!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις ευχές σας! Όλα τα μωράκια να είναι γερά και χαρούμενα και με το καλό και τα βαφτίσια τους!

Ειρήνη, καλωσήρθες! Καλή προσαρμογή να έχετε!

Βγάλετε και 2ο δόντι;!; Μπράβο! Σιδερένιο!

Δήμητρα, πάντα αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι να είστε και να γιορτάσετε πολλές πολλές επετείους με παιδιά και εγγόνια και δισέγγονα!

Για την περίοδο τί να πω... Προσεχώς καλύτερα!

Άντζυ μου, ωραία περνάτε ε; Μπράβο στη Μπισκοτίνα που έστρωσε και πρόγραμμα! Εύχομαι να συνεχίσει και στην Αθήνα έτσι!

Ελισάβετ, παροδικό θα είναι μωρέ, θα ξαναστρώσει ο ύπνος του και μια χαρά θα είστε!

Ελισάβετ88, καταρχήν καλορίζικο το σπίτι (τώρα το θυμήθηκα!) και κατα δεύτερον καλή αρχή με τις κρεμούλες!

Τάνια, μια χαρά το πεταλουδάκι σου! Ούτε κλάμα στο εμβόλιο, και είναι και μοντελάκι!

Ατλάντις, τί είναι αυτό το κέρασμα?!? Πωπω... Τί να κάνω τσακίζω τα σμάρτις που έμειναν από τη βάφτιση!

Τούκι, είναι λίγο σπαστικό που θα είσαι μόνη αλλά σκέψου το αλλιώς! Θα γιορτάσετε οι 2 σας! Θα έχεις το μπεμπάκι αποκλειστικά!

Σήμερα είναι η πρώτη μέρας άδειας του Στέλιου! ΓΙΟΥΠΙ!!!!

Πήγαμε και κοινωνήσαμε το Θοδωρή το πρωί με το νονό, κύριος ήταν! Μετά έκανε κάτι πολύ αστείες γκριμάτσες και στο τέλος που τον πήρε ο Ιερέας αγκαλιά, τον έπιασε από τα γένια! Μάλλον θα θυμόταν τί του έκεν χθες! :D :D :D

Το μεσημέρι κάναμε το τραπέζι στο νονό και ευτυχώς μου πέρασε τις φωτό στον υπολογιστή, οπότε πάω να σας βάλω να δείτε μερικές!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Kαλησπερα κοριτσαρες μου!!!!

Ιωαννα να σου ζησει ο νεοφωτιστος Θεοδωρακος!!!!Να ειναι παντα γερος και καλοτυχος!!Super οι φωτο!!!!

Δημητρουλα ευτυχισμενη επετειο!!Να χαιροσαστε τον Νικολα!!!

Ειρηνη καλως ηρθατε!!!!Και δευτερο δοντι κιολας ε???Μπραβο η μπουμπου!!!!Οσο για τις δουλειες σε καταλαβαινω!!!!!!!!!!!!!Εμεις 10 μερες φυγαμε και μολις γυρισαμε εβαλα 5 πλυντηρια και ακομα δεν τα εχω σιδερωσει........καθομαι και τα κοιταω!

Τανια παλικαρι η πεταλουδιτσα ε?????Μπραβο της!!!Και ρυζαλευρο σε ενα μηνα ε????Ωραια!!!Αντε να παμε κι εμεις την Πεμπτη στο γιατρο να δουμε τι θα μας πει!!!!!

Μαρακι καλες διακοπες κοπελα μου!!!Καλα να περασετε και να ξεκουραστειτε!!

Βικυυυυυυυυυυυ κουραγιο θα τελειωσουν οι δουλειες......που θα παει?????Οεο??Εγω εχω καθαρισει ολο το σπιτι αλλα σιδερο αρνουμαι να κανω!!Το μισω το ατιμο!

Ο μικρος μας εχει λιωσει στον υπνο σημερα αλλα δεν παραπονιεμαι μιας και κανω ανετα τις δουλειες μου!Ο Φωτης βηχει ελεηνα και πηγε στον γιατρο και του εδωσε αντιβιωση:confused: θκατουλες δηλαδη!Ελπιζω να μην κολησουμε εμεις!Και εχω και γαμο την Παρασκευη και δεν εχω τι να φορεσω, αντι να αδυτατιζω παχαινω!Τελος παντων αρκετα σας ζαλισα!Παω να μαζεψω το χαος.:evil:

Σας φιλω!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα σας!!! Γυρίσαμε και εμείς την Κυριακή! Ωραία περάσαμε... Μακαρι να ήταν κι άλλο. Ο μικρός μου 2 μέρες εφαγε 4 γεύματα γιατί κοιμόταν!!!

Καλά... από τότε που έμαθε να γυρνάει από ανάσκελα μπρούμυτα και το αντίθετο δεν σταματάει. Μέσα σε δευτερόλεπτα γυρνάω. Πότε θα τον δω όρθιο στην κουνια δεν ξέρω. Πιάνει κ τις δυο πατούσες του κ τις βάζει στο στόμα!!!

Ιωάννα μου να σας ζήσει ο Θοδωράκος σας! Να ειναι γερός κ καλότυχος στη ζωή του και πάντα χαμογελαστός.

Δημητρα μου να ζήσετε και να είσαστε πάντα ευτυχισμένοι! Να χαιροσαστε κ τον Νικόλα σας! Σας εύχομαι ότι καλύτερο!

Ειρήνη μου επιστρέψατε!!! Μας έλειψες! Με το καλό να βγάλει κ τα υπόλοιπα δοντάκια η μικρούλα σου!!! Ανυπομονώ κ εγώ να αρχίσει να βγαζει αλλά ακομα τίποτα, παρόλο που έχουμε σάλια κ βάζουμε κ τα χέρια μας μεσα... Το πηγουνάκι της εχει βγάλει κοκκινα σπιθουράκια απο τα σάλια:;;;;

Mαράκι μου καλά να περάσετε κ να ξεκουραστείτε!

Τάνια μου τέλεια η μικρή σου!!! Αντε να αρχίσετε κ ρυζάλευρο!!!

Βασούλα... από σίδερο κι εγώ άλλο τίποτα. Και όλο το κοιτάω... αλλά παραμένει το ίδιο... χιχιχι. Δεν έχω καμία διάθεση να σιδερώσω.

Εχετε ιδέα που μπορώ να βρω παπουτσάκια αγκαλιας σε μπεζ χρώμα για να τα βάλουμε όταν θα πάμε να βαφτιστούμε;;; Εχω κοιτάξει Mothercare, prenatal, h&m και τίποτα δεν βρισκω.

Eπίσης θέλω να μου πείτε: στο καρεκλάκι του φαγητού τά βάζετε να κάθονται κ γενικά τα βάζεται να κάθονται; Εμένα ειναι στο καρότσι ξαπλωμένος και κάνει κίνηση να σηκωθεί να κάτσει... και δεν ξέρω τι να κάνω.

Από αύριο θα σας μιλάω από την δουλειά... Δεν θέλω βρε κορίτσια να πάω με τίποτα. Στενοχωριεμαι πολυ...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

καλημέρα μανουλίνια μου!!!!!!!Βάλια μου φανταζομαι πόσο στεναχωριέσαι,υπομονή,μετα την πρωτη βδομάδα πιστευω θα συνηθίσεις λιγάκι και μόλις σχολάς θα τον πνίγεις στις αγκαλιές και τα φιλιά!!

εμείς μαζεύουμε τα μπογαλάκια μας και φευγουμε σε καμιά ώρα απο δω..αλλά δε γυρνάμε σπίτι μας,θα πάμε ως το Σάββατο στο Ξυλόκαστρο!κερνάω καφεδάκι κι ελπίζω να κλέψω κι απο κει νετ να μιλήσουμε!!!

pisina2.jpg

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου! Τι ωραίος καιρός είναι αυτός???? Αντε να δροσιστούμε λιγάκι...

Βάλια μου υπομονή... Δεν ξέρω τι να πω, θα είναι δύσκολα στην αρχή αλλά μετά θα βρείτε τους ρυθμούς σας!

Οι υπόλοιπες που είστε???

Αντε να κεράσω πρωινό μηπώς και σας καλοπιάσω :tongue::tongue::tongue:

Πρωινό+γεύμα.jpg

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

καλημέρα μανουλίνια μου!!!!!!!Βάλια μου φανταζομαι πόσο στεναχωριέσαι,υπομονή,μετα την πρωτη βδομάδα πιστευω θα συνηθίσεις λιγάκι και μόλις σχολάς θα τον πνίγεις στις αγκαλιές και τα φιλιά!!

εμείς μαζεύουμε τα μπογαλάκια μας και φευγουμε σε καμιά ώρα απο δω..αλλά δε γυρνάμε σπίτι μας,θα πάμε ως το Σάββατο στο Ξυλόκαστρο!κερνάω καφεδάκι κι ελπίζω να κλέψω κι απο κει νετ να μιλήσουμε!!!

pisina2.jpg

Αντζούλα μου γλυκιά καλά να περνάτε!!!! Σας αγαπάμε πολύ! Να μου φιλήσεις την όμορφη!!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Αννη μου καλως ήρθες!!! Τι κάνει ο κούκλος γιος σου? Εσυ δεν εχεις βάλει φωτο στο γκρουπ μας στο fb...

Αντζυ μου καλή συνεχεια στις διακοπούλες σας!!! Φιλάκια πολλά στην μπισκοτίνα!

Σας ευχαριστούμε πολύ και τις δυο για το πρωινό!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

καλημέρα!

angie μου σ'ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα με τις ευχές,με συγκίνησες,να΄σαι καλά κοριτσάκι μου!!!έχω πει στους δικούς μου για εσάς,αλλά δε μπορούν να καταλάβουν το δέσιμό μας,παρόλο που εγώ δεν σας έχω γνωρίσει ποτέ...κάποια στιγμή που θα ανέβουμε Αθήνα,θα κανονίσουμε μια συνάντηση για να σας γνωρίσω,ε?πείτε ναι!

α!παρατείνετε λίγο ακόμα τις διακοπούλες σας,μείνετε Ξυλόκαστρο λιγο ακόμα,δεν έχεις ιδέα τι σε περιμένει μόλις γυρίσετε8)8)8):cool:εγώ χθες τα είδα όλα,αφού ζαλίστηκα που είχα καιρό να το πάθω...έχω κι αυτό το κακό που όταν πω να κάνω το σπίτι,θέλω να γίνει στην εντέλεια και τρελένομαι...δεν υπάρχει όμως καλύτερο συναίσθημα για μένα από το να γυρνάς από διακοπές=άλλα σπίτια-ξενοδοχεία και να πέφτεις το βράδυ για ύπνο στο κρεβατάκι σου,στα δικά σου καθαρά,μυρωδάτα σεντόνια,να μυρίζει παντού καθαριότητα στο σπίτι και να είναι όλα στη θέση τους:P:p:p:p:pναι,ναι,όπως καταλάβατε έχω το σύνδρομο ''μόνικα'':mrgreen:

Δήμητρα να τα εκατοστήσετε τα χρόνια σας μαζί και να είστε πάντα ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι!!!!!!!!!

νομίζω η touki έχει γενέθλια σήμερα,χρόνια σου πολλά κοριτσάκι!!!!!να είσαι πάντα καλά,να χαίρεσαι τον αντρούλη σου και το μωράκι σας!και μη στεναχωριέσαι που θα ειστε μακριά σήμερα,τι να γίνει?κοίτα να περάσεις καλά με το ζουζουνάκι σου!και μη σε νοιάζει για τα πρώτα άντα,δεν είναι τίποτα,δε θα πονέσει,ένα τσιμπηματάκι μόνο!

μη μιλάτε για σίδερο παρακαλώ!πως θα γίνει να προσλάβουμε μια γυναίκα σαν ομάδα να περάσει από όλα τα σπίτια,να μας σιδερώσει?????????????:P:p:p:p:p:p

πω πω,τι έκανα τώρα!γκρίνιαζε και για να τελειωσω το μήνυμα της έβαλα μια πιπίλα από το ψυγείο και την πάγωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε κι έκανε κάτι γκριμάτσες,αλλά την κράτησε....αμάν!συγνώμη αγάπη!

σας φιλώ!

''εσείς κι εγώ...

Αννη μου καλως ήρθες!!! Τι κάνει ο κούκλος γιος σου? Εσυ δεν εχεις βάλει φωτο στο γκρουπ μας στο fb...

Αντζυ μου καλή συνεχεια στις διακοπούλες σας!!! Φιλάκια πολλά στην μπισκοτίνα!

Σας ευχαριστούμε πολύ και τις δυο για το πρωινό!

Καλά είναι το καμάρι μου! Εσενα τι κάνει???? Αποφεύγω να βάζω φωτο του στο internet... Αν θέλεις να σου στείλω με e-mail! Τώρα θα τον ταισω, να σε παρω τηλ κατά τις 11.30 - 12???

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...