Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα ομορφες μανουλες!!!

Μαρακι χρονια σου πολλα!!Οτι επιθυμεις!Να χαιρεσαι την Αθηνουλα σου!!!

Βικακι μας ελειψες πολυ!!Καλως ηρθατε!!!!!!

Ιωαννα περιμενουμε φωτο και λεπτομερειες!!!!!!!!!

Εγω εχω χαθει αναμεσα στα πλυντηρια και τις δουλειες!!Ειναι πακετο το "μετα" των διακοπων!Σιδερο δεν εχω προλαβει να βαλω......αντε να δουμε ποτε θα γινει κι αυτο!Και βεβαια ακομα το σπιτι ειναι ανω κατω!Δεν εχω κουραγιο να κανω αλλα!!Θα τα παρατησω μου φαινεται!

Και εχει κρυωσει και ο Φωτης και βηχει και φοβαμαι μην κολλησει κι ο μικρος!Αυτο μας ελειπε..:(

Αυτααααααααααααα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κι από μένα. Τελείωσα με την βαλίτσα της μικρής. Την δική μου αύριο το πρωί αφού ήταν στο πατάρι και έχει πιάσει μούχλα και την βγάλαμε έξω να αεριστεί. Ο Κώστας λες και δεν θέλει να πάμε διακοπές, τόσες μέρες του έλεγα να κατεβάσει την βαλίτσα και το έκανε απόψε στις 9:30 το βράδυ! Τώρα κοιμήθηκε και η μικρή και δεν θέλουμε να κάνουμε φασαρία οπότε καμμία προετοιμασία απ΄την δική μας την μεριά. Να δω τι ώρα θα ξυπνήσουμε αύριο για να προλάβουμε που πρέπει να φύγουμε 8:15 για να βρεθούμε με τους κουμπάρους στην ώρα μας. Δεν ξέρω τι οξεία τεμπελίτιδα έχει πάθει και μου σπάει τα νεύρα. Ξύπνησε η μικρ'η

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Βαφτίστηκε ο Θοδωρής! :D :D :D

Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας! :D :D :D

Όλα πήγαν πάρα πολύ καλά, ήταν πολύ συγκινητικά και δεν είχαμε πολλά κλάματα!

Ήταν νυσταγμένος και λίγο πριν τη βουτιά, στο λάδωμα άρχισε να γκρινιάζει. Όταν βουτήχτηκε άρχισε να κλαίει και αμέσως μετά ηρέμησε και κοιμήθηκε στην αγκαλιά του νονού και μετά του μπαμπά στη χαιρετούρα! Μόλις τον πήρα από το νονό, μετά από τόση ταλαιπωρία, μου έσκασε ένα τεράστιο χαμόγελο το γλυκούλι και με αποτελείωσε!

Όσες θηλάζετε μην το σκέφτεστε το τάισμα, γιατί με τον κόσμο και τη βαβούρα ξεχνιούνται και δεν ζητάνε γαλατάκι... Τουλάχιστον εμείς δεν είχαμε τέτοιο πρόβλημα. Τον τάισα στις 10:00 που πείνασε, στις 11 και κάτι, ακριβώς πριν φύγουμε για την εκκλησία, και μετά έφαγε στο μαγαζί, αρκετή ώρα αφού φτάσαμε.

Το κορυφαίο ήταν στο φαγητό, που τον είχε αγκαλιά η μαμά του νονού και του έκανε παιχνίδια και ακριβώς τη στιγμή που έκανε μια παύση η μουσική άρχισε να ξεκαρδίζεται! Τον άκουσε όλο το μαγαζί!

Και στα δικά σας με το καλό!!!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Μαράκι, καλά μαζέματα και να περάσετε τέλεια!!!

Βάσω, περαστικά κι ελπίζω να μην κολλήσει ο μικρός! ΚΑλή ξεκούραση μετά από όλα αυτά που έκανες!

ΥΓ. Δυστυχώς δεν βρέθηκε κανείς να τραβήξει με την κάμερα μας απότε θα περιμένενουμε τις φωτό του φωτογράφου και κανενός άλλου που έβγαλε!

Ανυπομονώ πάρα πολύ όμως!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

χα, και είπα νωρίτερα ότι δεν θα έκανα άλλες δουλειές........

Λοιπόν, έγραψα και τα προσκλητήρια, τα έκανα μαντάρα (κλασικά) αλλά ελπίζω να μην με παρεξηγήσουν, αλλού ξέφυγε η προσφώνηση, αλλού πήρε την κατιούσα το όνομα ... ντράμα κορίτσια χαχαχα

Το μικράκι μου κοιμήθηκε κατά τις 10.30 και ξύπνησε 1 - 1.10 - 1.25. Από την αναστάτωση της επιστροφής, ή την υπερένταση φαντάζομαι... Θα κάνουμε ένα βράδυ τρέλααααα!!

Κάθισα τώρα να πάρω μια ανάσα, είμαι ράκος. Βάσω μας έβγαλαν νοκ άουτ τα πλυντήρια..

Ιωάννα μου να σας ζήσει!!!! Μπράβο ο Θοδωρής μας Κύριος!!

Μαράκι θινκ πόσιτιβ (το αγγλικό επέστρεψεεεεεεε) και ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣΣΣΣΣΣΣ!!!!

Δήμητρά μου κανόνισε την συνάντηση , γιατί και εμάς μας λείψατε φιλενάδα!

Πρέπει να το πάρω απόφαση και να πάω για νάνι, αλλά εδώ έχει μια ωραία δροσούλα, κάθομαι και χαζεύω τα αεροπλάνα που πάνε για προσγείωση και θέλω ένα τσιγάροοο απόψε οπωσδήποτε.

Καληνύχτα!!!!

GaiGp3.png

Καλημέρα μανουλίνια. Κάνω άντληση κ σας γράφω.

Ιωάννα μου καλοφώτιστος ο Θοδωρής! Μπράβο του! Γενναίος σαν την Αθηνούλα που δεν έκλαψε σχεδόν καθόλου. Κ με το φαγητό έχεις δίκιο, ξέχασα να το αναφέρω. Τα ξεχνάνε όλα εκείνη την ώρα. Άλλωστε δεν κρατάει κ τόσο πολύ. Κι εμείς έτσι την πατήσαμε με τις φωτό. Κ δεν έβγαλε κ κανένας καλεσμένος να μας στείλει. Οπότε περιμνουμε τους φωτογράφους...

Βικάκι, μην στενοχωριέσαι για τα προσκλητήρια. Δεν νομίζω να το προσέξει κανείς. Εγώ να δεις πώς τα ´χα κάνει.

Ακόμα δεν έχουμε ετοιμάσει τίποτα. Ο Κώστας ακόμα κοιμάται κ υποτίθεται ότι στις 8:15 πρέπει να φύγουμε. Τα νεύρα μου...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα μανούλες και μπεμπάκια!

Αρχίσαμε να μεζευόμαστε και πάλι ε? Βίκυ, Βάσω και Άννα κουράγιο με τις δουλειές, θα γίνουν όλα σιγα σιγά.

Μαράκι αν και καθυστερημένα χρόνια πολλά, πολύχρονη να΄σαι και να σε χαίρονται η κορούλα σου και ο άντρας σου! Καλά να περάσετε στις διακοπούλες σας, να χαλαρώσεις και λίγο πριν ξεκινήσεις την δουλειά!

Ιωάννα να σας ζήσει ο Θοδωρής, καλοφώτιστος να είναι!!!! Μπράβο του που ήταν τόσο κύριος στη βάφτιση και χαίρομαι που όλα πήγαν τόσο καλά. Κρίμα που δεν μπορέσαμε να έρθουμε.

Και εγώ λέω να πάω σήμερα να κλείσω την εκκλησία για τη βάφτιση, γιατί αν το αφήσω και άλλο στο τέλος θα τρέχω και δεν θα φτάνω.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Δεν μπήκα καθόλου από την Παρασκεύη το πρωί και διαβάζω τα νέα σας μαζεμένα.

Μαράκι χρόνια πολλά με υγεία! Να χαίρεσαι την κόρη σου! Καλά να περάσετε!

Ιωάννα να σας ζήσει ο νεοφώτιστος Θοδωρής!

Βίκυ και Βάσω + touki καλή επάνοδο στην ρουτίνα! Ελπίζω να γεμίσατε μπαταρίες για τον χειμώνα!

Mary73 κι εμείς συνεχίζουμε τον θηλασμό (άλλωστε η μπούμπι δεν τα πάει καθόλου καλά με το μπιμπερό) Εγώ ήδη δουλεύω, έχω και μια μικρή τράπεζα, στην οποία πλέον προσθέτω μόνο το σκ.

Angie κάνε μια βουτιά και για μένα!!

Για την μπούμπι σήμερα είναι η πρώτη μέρα που την πήγα στην κυρία που θα την προσέχει κι έχω μεγάλη αγωνία! Όσο ήταν σπίτι ήμουν πιο ήσυχη κι ας έλειπα επειδή ήξερα ότι είχε κ τα πράγματα της, τα παιχνίδια της κλπ που της ήταν γνωστά. Μακάρι να πάει καλά...τι να πείς

Επεξεργάστηκαν by bubbles
συμπλήρωση

mWsZp3.png

Καλημέρα κι από μένα.

Επέστρεψα στη δουλειά μετά από 2 εβδομάδες που ήμουν με το αγοράκι μου.Περάσαμε τέλεια.Πηγαίναμε θάλασσα κάθε μέρα κι ευχαριστιόταν πολύ.Του άρεσε και το νερό αλλά και η ξαπλώστρα!!!!!!!!!

Το Σαββατοκύριακο όμως μου χάλασε λίγο το προγραμματάκι του και στεναχωρέθηκα.Ξυπνάει νωρίς το πρωί. το μεσημέρι κοιμάται λίγο, ενώ είχε στρώσει καταπληκτικά.Ελπίζω να είναι παροδικό.

Άρχισα να του δίνω και λίγη κρεμούλα αυτοβούλως αλλά δε μου φάνηκε και να ξετρελάθηκε.Ακόμα δεν καταλαβαίνει πώς να το βάλει πίσω από τη γλώσσα και να το καταπιεί και γενικά δεν του άρεσε πάρα πολύ. Θα δούμε...........

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλακια και γλυκα μωρακια!

Επιστρεψαμε χτες στην Αθηνα και παλευουμε να προσαρμοστουμε

Περιττο βεβαια να σας πω οτι δεν εχω σπιτι---βομβαρδισμεο τοπιο ειναι...μετα απο 5 βδομαδες, εχω τωρα ολη μας την προικα μες τη μεση

Γι αυτο και περασα μονο να ευχηθω καλο χειμωνα για οσες τελειωσαν οι διακοπες και καλη ξεκουραση για οσες χαλαρωνουν ακομα στις παραλιες

Δεν διαβασα τα νεα σας, μονο για το Θοδωρή σου Ιωαννακι, ειδα πως τον βαφτισατε. ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ και να τον καμαρωσετε οπως εκεινος επιθυμει!

Φιλακια στα μπουτακια στα μωρακια σας

QuW0p3.png

Καλημέρα!!!

Καλωσ'ηρθατε Ελισάβετ και Ειρήνη.

Ελπίζω να είχατε ένα ήρεμο βράδυ κυρίως όσες λείπατε και επιστρέψατε τώρα. Καλή προσαρμογή.

Ιωάννα μου, μπράβο στο Θοδωρή!!! Να είναι πάντα καλά!!!

Βικάκι θα κανονίσουμε τη βόλτα οσονούπω.

Εγώ αδιαθέτησα για 2η φορά και αυτή τη φορά είναι χειρότερα από την προηγούμενη.

Επίσης σήμερα έχουμε επέτειο γάμου...πέρασε 1 χρόνος! Αλλά 14,5 χρόνια σχέσης. Κι έτσι η πραγματική μας επέτειος είναι όταν τα "φτιάξαμε". Χιχιχι.

X4pTp3.png

Καλημέρα!!!

Επίσης σήμερα έχουμε επέτειο γάμου...πέρασε 1 χρόνος! Αλλά 14,5 χρόνια σχέσης. Κι έτσι η πραγματική μας επέτειος είναι όταν τα "φτιάξαμε". Χιχιχι.

καλημερα!!! να ζησετε! παντα ευτυχισμενοι και αγαπημενοι!

ιωαννα να σας ζησει ο θοδωρουλης σας! ανυπομονουμε να δουμε φωτο απο τη βφτιση!

μαρακι κουραγιο. οταν φυγετε θα χαλαρωσεις και θα περασετε υπεροχα!

εγω εχω γενεθλια αυριο αλλα ο αντρουλης μου θα λειπει... πρωτη μερα επεστρεψε στη δουλεια και ηδη μου κακοφανηκε πολυ και με παιρνει και μου λεει οτι αυριο φευγει ταξιδι.κλαψ. και θα ειναι τα πρωτα γενεθλια με το μωρο και τα πρωτα -αντα μου! (ναι, γινομαι 30 και ηθελα συμπαρασταση!χαχχαχα!)

τεσπα. το μωρουλι μου συνεχιζει το γνωστο προγραμμα του. υπνος 9.30 -10.00 και μεχρι τις 5 και μετα μεχρι τις 8.30. δε θελω να ειμαι αχαριστη μια χαρα ξεκουραζομαι αλλα πως θα σταματησει και αυτο το ξυπνημα αραγε στις 5; διψαει; πειναει; δεν ξερω. παντως ειναι πολυ καλη. εμαθε και κοιμαται και μεσα στην ημερα μολις φαει και μπορω και εγω να κανω και τιποτα! οχι δουλειες, να λιγο φορουμ, facebook κλπ! χιχιχι!:P

KOWTp3.png

Καλημέρα κοπέλες μου! τι γίνεστε? έχω πολύ καιρό να μπω και διαβάζω μαζεμένα τα νέα σας.

Εμείς μαζευτήκαμε στην Αθήνα και στο διαμέρισμα. Κρίμα, γιατί πέσαμε κι σε μεγάλες ζέστες. Περάσαμε πολύ ωραία, πήγαμε στη Λέρο φιλοξενούμενοι στο σπίτι της ξαδέλφης μου και μετά στη Νέα Μάκρη. Ξεκο΄ραση και πολλά μπάνια, κάναμε μπάνιο και το αστεράκι, καλά τα πήγε, μάλλον του άρεσε.

Τελευταία, έχουμε κάτι καλό και κάτι κακό:Kαλό, κοιμάται πλέον όλη τη νύχτα, μέχρι τις 9-10 το πρωί. Κακό, για να καταφέρει να κοινηθεί, έχει φοβερή γκρίνια, μιλάμε και για μια ώρα κλάματα. Το χει πάθει καμιά?

νομίζω όλες μας λίγο πολύ! εμένα εδω στην ευβοια έχει κάνει ένα πρόγραμμα ονειρεμένο! κοιμάται νωρις 21:30-10:00 και ξυπναει 7-8 το πρωί,τρωει,ξανα κοιμάται,μετα το φαγητο μας στις 2 το μεσημέρι την κάνουμε μπάνιο κ ξανα κοιμάται ως τις 18:30 που πάμε θάλασσα...ούτε γκρίνια,ούτε τιποτα εδω...με εχει παραξενέψει!αφού λέω να την αφήσω εδω με το μπαμπά της φευγοντας!χαχα! μαλλον θέλουν πια εξαντλητικό παιχνίδι κ βόλτες για να κουραστούν..

Αντζούλα, καλή συνέχεια στην Έυβοια! Ποιο είναι το ξενοδοχείο?Ωραίο φαίνεται!

λέγεται http://www.evvoiki-akti.gr/main/ κι ειναι Β.Ευβοια,ΣΤΑ Πολιτικά!

Ξανάρχισαν και οι μπόμπιρες, έγραψα κάποια πράγματα για τον θηλασμό, τα διαβάσατε? ΄Κάνω μια έρευνα, πόσες συνεχίζουν να θηλάζουν, εσείς πως τα πάτε? Εμείς θα αποθηλάσουμε τον άλλο μήνα, απ' ότι βλέπω.

μια χαρα τωρα πια,εγώ πιο πολύ ξεκουραζομαι,παρά κουραζομαι με το θηλασμό!και πλέον έχω δεθεί πολύ και δύσκολα θα καταφερω να αποθηλάσω μου φαίνεται..αφού σκέφτομαι τις κρεμες κ δε θέλω!χαχα!κολλημένη!θα ρωτησω κ εγω τα κοριτσια κ την Αγλαία για τραπεζα κ βλέπουμε..εγώ εξάλλου γυρνάω τέλος Ιανουαρίου για δουλεια,οπότε δεν έχω θέμα..

Γεια σας+απο εμένα μανούλες! Επιστρέψαμε+εμείς αθηνα+επηξα στις δουλειές. Πλυντήρια,καθαρίσματα κλπ+αρχισα να φτιάχνω+το δωμάτιο της μπεμπας για να την πάω την αλλη εβδομ...

Οι μανούλες που είμαστε αθηνα,κουραγιο,ευτυχως δρόσισε!

Αντζυ τι ωραία που ειστε εκεί! Θελω ινφο! Καλά μπανάκια!

Α!+εγω θελω να συνεχίσω το θηλασμο. Παμε πολυ καλα. Όσο για την τράπεζα, δεν είμαι σίγουρη οτι μπορώ να το κανω.+το θελω γιατι θα ξεκινησω χορο μεσα σεπτεμβρη+θελω να λειπω.

Αυτα.φιλακια πολλα

καλωσήρθατε Άννα μου!!ελπίζω να ερθεις στην επόμενη συνάντηση!!πληροφορίες κ πολλές φωτο μόλις γυρίσω εννοείται!!!:D

Καλησπερα ομορφες μανουλες!!!

Εγω εχω χαθει αναμεσα στα πλυντηρια και τις δουλειες!!Ειναι πακετο το "μετα" των διακοπων!Σιδερο δεν εχω προλαβει να βαλω......αντε να δουμε ποτε θα γινει κι αυτο!Και βεβαια ακομα το σπιτι ειναι ανω κατω!Δεν εχω κουραγιο να κανω αλλα!!Θα τα παρατησω μου φαινεται!

Και εχει κρυωσει και ο Φωτης και βηχει και φοβαμαι μην κολλησει κι ο μικρος!Αυτο μας ελειπε..:(

Αυτααααααααααααα!!!

καλώς την γυρίστρω συμπεθέρα μου!!!είδα τις φωτο του γαμπρού μου με την πεταλουδίτσα κ μου χει ανέβει η πίεση!!χαχαχαχαχα!!!!!!:):D:p;)κουκλιά κ τα 2 τους και οι μαμάδες τους επίσης φιλενάδα!!!

Γειά σας κι από μένα. Τελείωσα με την βαλίτσα της μικρής. Την δική μου αύριο το πρωί αφού ήταν στο πατάρι και έχει πιάσει μούχλα και την βγάλαμε έξω να αεριστεί. Ο Κώστας λες και δεν θέλει να πάμε διακοπές, τόσες μέρες του έλεγα να κατεβάσει την βαλίτσα και το έκανε απόψε στις 9:30 το βράδυ! Τώρα κοιμήθηκε και η μικρή και δεν θέλουμε να κάνουμε φασαρία οπότε καμμία προετοιμασία απ΄την δική μας την μεριά. Να δω τι ώρα θα ξυπνήσουμε αύριο για να προλάβουμε που πρέπει να φύγουμε 8:15 για να βρεθούμε με τους κουμπάρους στην ώρα μας. Δεν ξέρω τι οξεία τεμπελίτιδα έχει πάθει και μου σπάει τα νεύρα.ο,τι εχουν ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!! Ξύπνησε η μικρ'η

Καλό ταξίδι Μαράκι μου κ να περάσετε καλά!!προσεκτικά γιατί ειδα κι ενα παλιο όνειρο...φιλάκια!

Καλημερα μανουλακια και γλυκα μωρακια!

Επιστρεψαμε χτες στην Αθηνα και παλευουμε να προσαρμοστουμε

Περιττο βεβαια να σας πω οτι δεν εχω σπιτι---βομβαρδισμεο τοπιο ειναι...μετα απο 5 βδομαδες, εχω τωρα ολη μας την προικα μες τη μεση

Γι αυτο και περασα μονο να ευχηθω καλο χειμωνα για οσες τελειωσαν οι διακοπες και καλη ξεκουραση για οσες χαλαρωνουν ακομα στις παραλιες

Φιλακια στα μπουτακια στα μωρακια σας

καλως μας ηρθατε Ειρηνάκι μου!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...