Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

9 ώρες πρίν, Nels είπε:

Να κάνεις και καμπύλη αντίστασης στην ινσουλινη, σχετίζεται με ΠΩΑ. Επίσης σε πολλές κοπέλες με ΠΩΑ ακόμη και αν έχουν χαμηλο σακχαρο δίνουν για κάνα 3μηνο πριν την ωοληψια χάπια τυπου glucophage, βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας των ωαρίων. Να επισκεφτεις οπωσδηποτε και έναν ενδοκρινολογο για έλεγχο θυροειδους και να κάνεις και ανοσολογικο έλεγχο, μπορείς να μιλήσεις και με τον αιματολογο σχετικά μιας που θα πας. Ο σύντροφός σου λόγω κιρσοκηλης καλό είναι να κάνει και έλεγχο DFI στο σπερμα, ακόμη και αν το σπερμοδιαγραμμα είναι καλό ενδέχεται να έχει θέμα στον κατακερματισμο. Το ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σημαινει, μπορεί δλδ να είναι και ψευδές? Κάνε και μια εξέταση ιστού περιοδου που δίνει πιο ασφαλή αποτελέσματα. Στην πρώτη εξωσωματικη συνήθως κάνουν λίγες εξετάσεις αλλα οσα παραπάνω κάνεις τόσο πιο σίγουρη θα είσαι, είναι κρίμα να χάσεις χρόνο και χρήμα από κάτι που μπορείς να τσεκάρεις εξαρχής με απλές αιματολογικες εξετάσεις. Καλή επιτυχία ευχομαι!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

A τι ωραια που ακουγονται όσες ειστε σε διακοπές!!!!!!!!!!!

Δημητρουλα και εμεις Αργος μμενουμε και διακοπες πουθενα. Μονο κααμια βόλτα βραδυνη μας σωζει που φροντιζουμε να πηγαινουμε τακτικα!!!!!

Αντζυ καλα να περνάς

Η μικρη μας πια εχει ζωηρεψει πολυ εντονα κινειται πολύ φωναζει δυνατα και θέλει συνεχεια συντροφια. Α νδεν ειναι καποιος μπροστα της κλαιει πολυ δυνατα!!!

Αυτα λοιπόν

πολύ ξεραήλα βρε κοριτσια έχει πέσει στο καφέ μας!! κι αυτή η Άννυ με το σπρέυ της που είναι?? το Βικάκι δεν έχει μπει καθόλου?οι υπόλοιπες θα λείπετε όλες..

εμείς τωρα κάναμε το μπανάκι μας στο δωμάτιο,έκατσα πολύ στη θάλασσα σήμερα και κραταγε ο Κώστας τη μπέμπα,ερχόμουν,την τάιζα και ξανά θάλασσα! διάβασα και τα περιοδικά μου μετά απο τόσο καιρό.. δεν την κάναμε μπάνιο σήμερα γιατί κοιμάται απο τις 17:30 και δεν έχει ξυπνήσει και δεν ήθελα να τη σηκώσω για να πάμε στη θάλασσα.κι έτσι ετοιμαζόμαστε για βολτίτσα! πολύ ήσυχα εδώ κι ιδανικό μέρος για οικογένειες! είναι γεμάτο παιδάκια,μωράκια..χαμός!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

geiα σας μανουλινια μου.

σημερα τρεχω κ δεν φτανω να σημαζεψω τα ασημαζευτα.αυριο φευγουμε.yeahhhh:p:p:p

ευτυχως εχω την ξαδερφη μου εδω κ με βοηθαει με την μπεμπα η οποια εχει ανακαλυψει το ααα σε διαφορους τονους κ μια καινουργια τσιριδα:mrgreen:θα σας βαλω βιντεο το βραδυ.

Μαρακι χρονια σου πολλα να εισαι παντα υγειης κ ευτυχισμενη.:P:p

Αντζουλα την ιδια φωτο μου στειλες σημερα:?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Μανουλίτσες μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Ήρθαν από εδώ οι κουμπάροι, τα αδέρφια, η μαμά κ τα πεθερικά κ παραγγείλαμε πίτσες κ κόψαμε τούρτα. Ωραία ήταν. Η Αθηνούλα κοιμήθηκε κατά τις 12:45. Πολύ ξενυχτάει αυτό το παιδί. Δεν πρόλαβα να ετοιμάσω τίποτα για το ταξίδι κ έχω αγχωθεί γιατί αύριο θα πάμε στην μάνα μου για φαΐ κ πάντα καθόμαστε ως αργά. Ελπίζω να προλάβω.

Καληνύχτα σε όλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααα!!!!!

Τί κάνετε μανούλες;

Ήρθε η μέρα!!!! Βαφτίζεται ο Θοδωρής!!!

Εμείς περιμένουμε την κομμώτρια! Είμαστε πανέτοιμοι κατα τα άλλα! Είμαι πολύ χαρούμενη και ανυπομονώ!

Θα σας έχω και φωτό αύριο ελπίζω!

Μαράκι, χρόνια σου πολλά και όπως τα ονειρεύεσαι να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!!

Άννυ, με το καλό να πάτε και καλά να περάσετε!!!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλημέραααα!!!!!

Τί κάνετε μανούλες;

Ήρθε η μέρα!!!! Βαφτίζεται ο Θοδωρής!!!

Εμείς περιμένουμε την κομμώτρια! Είμαστε πανέτοιμοι κατα τα άλλα! Είμαι πολύ χαρούμενη και ανυπομονώ!

Θα σας έχω και φωτό αύριο ελπίζω!

Μαράκι, χρόνια σου πολλά και όπως τα ονειρεύεσαι να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!!

Άννυ, με το καλό να πάτε και καλά να περάσετε!!!

καλημέρα Ιωαννούλα μου!!! με το καλό να βαφτιστεί ο Θοδωρής μας και εύχομαι να μην κλάψει καθόλου!!! όλα να πάνε καλά!! περιμένουμε φώτο του όμορφου Θοδωρή!!:wink:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Ιωάννα μου με το καλό κ όλα να πάνε καλά! Ωραία που θα ´χετε φωτό τόσο σύντομα. Εμείς δεν προβλέψαμε κ ακόμα δεν τις έχουμε απ´τους φωτογράφους λόγω Αυγούστουκ διακοπών. Καλοφώτιστος!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα κοπέλες μου! τι γίνεστε? έχω πολύ καιρό να μπω και διαβάζω μαζεμένα τα νέα σας.

Εμείς μαζευτήκαμε στην Αθήνα και στο διαμέρισμα. Κρίμα, γιατί πέσαμε κι σε μεγάλες ζέστες. Περάσαμε πολύ ωραία, πήγαμε στη Λέρο φιλοξενούμενοι στο σπίτι της ξαδέλφης μου και μετά στη Νέα Μάκρη. Ξεκο΄ραση και πολλά μπάνια, κάναμε μπάνιο και το αστεράκι, καλά τα πήγε, μάλλον του άρεσε.

Τελευταία, έχουμε κάτι καλό και κάτι κακό:Kαλό, κοιμάται πλέον όλη τη νύχτα, μέχρι τις 9-10 το πρωί. Κακό, για να καταφέρει να κοινηθεί, έχει φοβερή γκρίνια, μιλάμε και για μια ώρα κλάματα. Το χει πάθει καμιά?

Μαράκι χρόνια σου πολλά, να χαίρεσαι την οικογένειά σου.

Καλοφώτιστος ο Θοδωρής!

Αντζούλα, καλή συνέχεια στην Έυβοια! Ποιο είναι το ξενοδοχείο?Ωραίο φαίνεται!

Δημητρούλα κι εσύ Αθήνα, ε? Κουράγιο!

Βάλια μου καλά να περάσετε στις διακοπές.

Κορίτσια, που κοιτάξατε για τα απαραίτητα τις βάφτισης? Θέλω να τα ψάξω τώρα, μήπως και το προλάβω τον Οκτώβριο. Πείτε μου εσείς τι έχετε βρει.

Ξανάρχισαν και οι μπόμπιρες, έγραψα κάποια πράγματα για τον θηλασμό, τα διαβάσατε? ΄Κάνω μια έρευνα, πόσες συνεχίζουν να θηλάζουν, εσείς πως τα πάτε? Εμείς θα αποθηλάσουμε τον άλλο μήνα, απ' ότι βλέπω.

τί σκέφτεται μια μαμά, στο blog:

http://oimpompires.blogspot.com

9NJ6.jpgRJvQp3.png

KZxPp3.png

Καλημέρα μανούλες!!!

Ιωάννα μου με το καλό και ο νεοφώτιστος Θοδωρής μας να είναι πάντα γερός και δυνατός!

Μαίρη εμείς όπως το είπες Αθήνα. Ευτυχώς επιτέλους δρόσισε. Εμείς δεν κοιμόμαστε ακόμα όλο το βράδυ άρα δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Και έχει στάνταρ πρόγραμμα έτσι κοιμάται περίπου 9 με 9:30 χωρίς γκρίνιες...εκτός κι αν είναι πάρα πολύ κουρασμένος.

Ο θηλασμός καλά κρατεί. Μόνο νεράκι με τις ζέστες του έδωσα γιατί διψούσε πάρα πολύ και τάζαμε κι οι 2 και εκνευριζόμασταν όταν πήγαινα να το βάλω στήθος για να τρώει πιο συχνά. Θα συνεχίσουμε όσο μπορούμε, δεν βρίσκω λόγο να σταματήσουμε ιδίως τώρα που έχουμε βρει το ρυθμό μας. Εχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά και το ενδεχόμενο δημιουργίας τράπεζας γάλακτος. Θα δω...

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Δημητρα, πολύ καλα θα κάνεις να συνεχίσεις. Αν κάνεις τράπεζα, θέλω να μου γρ'αψεις πως το έκανες για να το μεταφέρω σε άρθρο. Εμείς θα τελειώσουμε με το θηλασμό στο 6 μηνο, δε βλέπω αρκετό γάλα για τράπεζα-δε ξέρω και πως ακριβώς να την κάνω, και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δε μου επιτρέπουν πλέον το να μαζεύω γάλα με θήλαστρο και να του το δινω. Καλά είναι κι οι 6 μήνες αποκλειστικός μητρικός, δεν έχω παράπονο, πάντως.

τί σκέφτεται μια μαμά, στο blog:

http://oimpompires.blogspot.com

9NJ6.jpgRJvQp3.png

KZxPp3.png

Γειά σας κι από μένα. Μαίρη καλώς μας ξανάρθες. Εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο θέμα με τον ύπνο. Κοιμάται συνεχόμενα μέχρι τις 8-9 το πρωί αλλά το βράδυ για να κοιμηθεί μου αλλάζει τα φώτα. Ενώ νυστάζει από τις εννιά, δεν κοιμάται πριν τις δώδεκα κ όλη αυτή την ώρα γκρίνια. Τις τελευταίες μέρες μάλιστα κοιμάται μετά τις δωδεκάμιση. Πολύ ταλαιπ ρία για όλους μας. Επίσης με τον αποκλειστικό θηλασμό συνεχίζουμε. Δεν έχω δοκιμάσει ούτε νερό να της δώσω. Κ έχω ξεκινήσει κ τράπεζα γιατί 15 Σεπτ. αρχίζω δουλειά. Εγώ το μόνο που κάνω είναι κάθε πρωί αντλώ που το στήθος είναι τίγκα απ´το βράδυ κ το φυλάω σε σακκουλάκια στην κατάψυξη. Τίποτα φοβερό. Ξεκίνησα από Ιούλιο κ τώρα έχω ένα συρτάρι κατάψυξης γεμάτο κ ξεκίνησα το επόμενο. Ο στόχος μου είναι να πίνει δικό μου γάλα όσο γίνεται κ ελπίζω τουλάχιστον έξι μήνες.

Επιτέλους δρόσισε...

Φιλάκια μανουλίτσες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημερα και απο εμας!

Μαρακι μου αν και καθυστερημένα χρόνια σου πολλά!!! ότι καλύτερο για εσένα και την οικογένεια σου!!!

Ιωάννα μου με το καλο να βαπτιστεί ο θοδωράκης μας!!!

Αννυ μου να περάσετε υπέροχα!!!!!

Σας έχασα λιγάκι αλλά λίγο οι φιλοξενούμενοι, λίγο η μικρή που γκρινιάζει συνεχως δεν προλαβα΄νω να μπω καθόλου!!

Εδω και 3 μέρες ξυπνάει 5 το πρωι και κοιμαται 12 το βράδυ !!! κατα τη διαρκεια της μέρας κοιμάται κατι μισάωρα!! Τα χω παιξει λιγάκι!! ΚΑι την πήγα λίγο στη μαμα μου μπας και κοιμηθω λιγάκι ή έστω να χαλαρώσω!

Την Παρασκευη ήταν να παμε για εμβολιο ΄΄ομως ο γιατρός δεν ήταν εκει! Δεν είχε καμια ανακοινωση ότι θα κλεισει για διακοπες οπότε υποθέτ πως κάτι έτυχε! Θα πάρω αύριο τηλ για να δω αν είναι να πάμε αυριο!!

Και επιτέλους δρόσισε!!!!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Γεια σας+απο εμένα μανούλες! Επιστρέψαμε+εμείς αθηνα+επηξα στις δουλειές. Πλυντήρια,καθαρίσματα κλπ+αρχισα να φτιάχνω+το δωμάτιο της μπεμπας για να την πάω την αλλη εβδομ...

Οι μανούλες που είμαστε αθηνα,κουραγιο,ευτυχως δρόσισε!

Αντζυ τι ωραία που ειστε εκεί! Θελω ινφο! Καλά μπανάκια!

Αννυ με το καλο τις διακοπούλες σας!

Μαράκι χρονια πολλα+ευτυχισμένα!

Ιωάννα με το καλο να βαφτίσετε το θοδωράκη σας!

Ξεχασα τίποτα; στάνταρ.

Α!+εγω θελω να συνεχίσω το θηλασμο. Παμε πολυ καλα. Όσο για την τράπεζα, δεν είμαι σίγουρη οτι μπορώ να το κανω.+το θελω γιατι θα ξεκινησω χορο μεσα σεπτεμβρη+θελω να λειπω.

Αυτα.φιλακια πολλα

KOWTp3.png

Καλησπέρα Φιλενάδες μου και μωράκια!!

Γυρίσαμε και εμείς σήμερα........

Εγώ έμεινα από ίντερνετ εδώ και λίγες μέρες και τσιγκουνεύτηκα να το ανανεώσω μια και το σήμα εκεί είναι για τα μπάζα (και μου λέγανε ότι είναι και 3G η κάλυψη εκεί χαχαχα) και οι μικρές ανανεώσεις δεν συμφέρουν.

Μαράκι ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΗ Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Να και τα πρώτα σου γενέθλια με την κόρη σου αγκαλιά!!!!!

Ιωάννα μου καλοφώτιστος ο Θοδωρής!! Με το καλό να δούμε και φωτό!!

Καλώς ήρθατε πίσω και οι υπόλοιπες και καλό ταξίδι για εσένα Μαράκι και 'Αννυ που φεύγετε σήμερα!

Τα πλυντήρια και εδώ πήραν φωτιά από το πρωί και έχω ακόμα ένα σωρό. Αλλά για σήμερα στοπ, η δουλάρα θα ξεκουραστεί.

Ο ύπνος μας στις διακοπές τις τελευταίες μέρες ήταν στρωτός, το βράδυ κατά τις 10 με 10.30 την έπεφτε και ξύπναγε μία φορά για μαμ κατά τις 6 και συνέχιζε.

Πάω να την πάρω από τον μπαμπά της γιατί γκρινιάζει και θα επιστρέψω το απόγευμα για τα υπόλοιπα!!!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...