Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

9 ώρες πρίν, Nels είπε:

Να κάνεις και καμπύλη αντίστασης στην ινσουλινη, σχετίζεται με ΠΩΑ. Επίσης σε πολλές κοπέλες με ΠΩΑ ακόμη και αν έχουν χαμηλο σακχαρο δίνουν για κάνα 3μηνο πριν την ωοληψια χάπια τυπου glucophage, βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας των ωαρίων. Να επισκεφτεις οπωσδηποτε και έναν ενδοκρινολογο για έλεγχο θυροειδους και να κάνεις και ανοσολογικο έλεγχο, μπορείς να μιλήσεις και με τον αιματολογο σχετικά μιας που θα πας. Ο σύντροφός σου λόγω κιρσοκηλης καλό είναι να κάνει και έλεγχο DFI στο σπερμα, ακόμη και αν το σπερμοδιαγραμμα είναι καλό ενδέχεται να έχει θέμα στον κατακερματισμο. Το ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σημαινει, μπορεί δλδ να είναι και ψευδές? Κάνε και μια εξέταση ιστού περιοδου που δίνει πιο ασφαλή αποτελέσματα. Στην πρώτη εξωσωματικη συνήθως κάνουν λίγες εξετάσεις αλλα οσα παραπάνω κάνεις τόσο πιο σίγουρη θα είσαι, είναι κρίμα να χάσεις χρόνο και χρήμα από κάτι που μπορείς να τσεκάρεις εξαρχής με απλές αιματολογικες εξετάσεις. Καλή επιτυχία ευχομαι!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!!!!!! Ευχομαι να είσαστε καλά και να περνάτε καλά!

Εχω αγχωθεί με τις ετοιμασιες για τις μίνι διακοπές μας... Φεύγουμε το απογευμα κ ακομα δεν εχω μαζέψει τα πράγματα.... Του μωρού είναι περισσότερα απο τα δικά μας!!!!!!!! Μακάρι να του αρέσει του μπουμπούκου μου κ να μην ξεβολευτει!!!

Λέω να πάρω τον βραστήρα μαζί για το νερό του μικρού... Τι λέτε;;;

Ρε γαμώτο πήρα την παιδίατρο να ρωτήσω για μπάνιο και δεν με αφήνει ακόμα...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κι από μένα!

Είμαι ξύπνια από τις 6.30, ευτυχώς έρχεται σκ!

Κανονικά μετά τον 15Αυγουστο έπρεπε να γυρνάτε από διακοπές αλλά οι περισσότερες τώρα λείπετε!!! Να περνάτε τέλεια εύχομαι!

Valia μου καλό ταξίδι και καλά να περάσετε! Όπως θα διάβασες οι απόψεις των παιδιάτρων για την θάλασσα διίστανται!Βραστήρα ρώτα αν έχει εκεί που θα πάτε αν κ μπροστά στα τόσα που κουβαλάμε...ο βραστήρας δεν είναι τίποτα! (ο γιός σου είναι κούκλος στις φωτό! κι εσύ το ίδιο!)

Angel09 με το καλό η βάφτιση σας! Όσο για το να είχε 48 ώρες η μέρα δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι. 10 το βράδυ είμαι ήδη ράκος...ούτε μια ώρα παραπάνω δεν θα άντεχα νομίζω...εκτός αν ήταν ώρα ύπνου!

mWsZp3.png

Καλημέρα μαμάδες και μωράκια, είτε είστε σε ένα διαμέρισμα όπως εγώ, είτε σε ξενοδοχείο ή σε εξοχικό!

Σήμερα ο μικρός ξύπνησε στις 2 και μετά στις 6 για φαί και από εκείνη την ώρα είμαστε ξύπνιοι. Εχει τρελή όρεξη!!! Βγάζει και μια καινούρια φωνή...όλο εεεεε εεεεε εεεεε είναι. Γενικά περνάει τη φάση των φωνηέντων θα έλεγα.

Καλά να περάσετε όσες πάτε τώρα διακοπές. Και οι υπόλοιπες μου λείψατε!!!

X4pTp3.png

Καλημερα σε όλες!!! Ευχομαι να έιστε όλες καλά και να περνάτε υπέροχα!!!

Σας εχασα λίγες μέρες και μου λείψατε! Χτες το πρωι εφυγε ο κουμπάρος μας και επιστρέψαμε στα καθημερινα μας! Βρεθεήκαμε και με την Βασούλα χτες και περάσαμε πολύ όμορφα! Ο Γιωργάκης μια γλύκα!!

Η πεταλουδίτσα μου ευτυχως έκοψε τα ξυπνήματα κατα τη διάρκεια της νύχτας γιατι δεν άντεχα άλλο! Βέβαια η γκρίνια συνεχίζεται και δεν λεει να σταματησει! όμως ξύνεται πολυ η καημενη!Σήμερα θα πάμε στο γιατρο για το εμβολιο! Για να δούμε πήραμε καθόλου βάρος? Να μας πει και γιατις στερεες τροφές, λογικα απο τον επόμενο μήνα αρχίζουμε!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

που ειστε βρε μανουλες..χαθηκαμε.κ εγω ολη μερα βαζω πλυντηρια κ συμαζευω (οσο μ αφηνει η Κλειω βεβαια η οποια θελει ολο παιχνιδια κ χαδια).

εχω τρελο σιδερο κ πρεπει να μαζεψω κ εγω τα πραγματα για τις μινι διακοπες.Βαλια παρε βραστηρα κ αποστειρωνε εκει τα μπιμπερο (μην παιρνεις αποστειρωτη)μου το πε ο γιατρος;)

πηγαμε σε ενα μαγαζι με παιδικα ρουχα τωρα γιατι ηθελα να της παρω ενα καπελο κ ολα ηταν μεγαλα:(:(:(κ ετσι πηραμε ενα φανελακι.(επρεπε να ξοδεψουμε:?)

ευτυχως δεν εχω να μαγειρεψω μιας κ κανονισε η γιαγια για αυτο....

αντε να παμε κ να γυρησουμε ολες με το καλο μπας κ μαζευτουμε να πουμε καμια κουβεντα:mrgreen:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο εμας,περιμενουμε σε λιγο να ρθει η νονα μας με μια φιλη να φτιαξουμε τις παιδικες μπομπονιερες για τη βαφτιση (χωνακια παγωτου με ζαχαρωτα).Αρχισε να φυσαει ενα ελαφρυ αερακι οποτε μπορουμε και κοιμομαστε εστω και μια ωριτσα και το απογευμα.Τωρα τον αφησα το μικρο να κοιμαται με τον μπαμπα του.Εντωμεταξυ την εχει καταβρει με το μπρουμυτα και ολο ετσι κοιμαται!

geia sas ki apo emas!!!!!to spiti mas einai gemato apo grinia autes tis meres!!!!den stamatame lepto den kseroume ti na kanoume ston mano otan klaiei!!!ouf! exthes pigame k paidiatri a doume mipws ponaei apo kati k exei tosi gkrinia alla apo ta oula tou einai.eimaste 7,530kila.k se 10 meres k episimws kremes giati ane pisimws trwei 3 koutalitses.exei polu plaka!!!

aaaa kaname k mpanio sti thalaassa.trelathikeeeeeeeee

na perasete teleia oles stis diakopes k na gurisete na mazeutoume na ta leme giati mporei na min prolavainw na grapsw alla kathe vradu diavazw ta nea sas

filakia polla!!!klaime.......

γεια σας φιλεναδες κι απο μενα!! ειμαστε μια χαρουλα και ξεκουραζόμαστε!! το πρωι καθεται στην καφετερια η μπισκοτινα με το μπαμπάκα της και διαβάζουν εφημερίδα και εγώ καθομαι στην πισίνα μπας και μαυρίσω!χαχα! απογευμα πάμε στη θάλασσα κι η μπέμπα μπαίνει στο φουσκωτό της σκύλο και κάνει σαν τρέλλή! μετα βολτίτσα και καροτσάδα κι ετσι κουράζεται και πέφτει ξερή ως τώρα!μακάρι να συνεχίσει έτσι!:-) τωρα θα βάλουμε μαγιώ,περιμένω να ξυπνήσει και πάμε στη θαλασσίτσα,η οποία είναι ακριβώς απέναντι,4 μετρα είναι!μου λείψατε ήδη πολυ φίλες μου!καλά που μπόρεσα κι εκλεψα ίντερνετ!χαχα! φιλάκια πολλά,να περάσετε καλά όλες όπου και αν είστε και εύχομαι μόλις γυρίσουμε να πιούμε καφεδάκι έστω οι Αθηναίες!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Τι ωραίο που ακούγεται το πρόγραμμά σας Αντζούλα. Να συνεχίσετε να περνάτε τέλεια!

Εμένα είχε γενέθλια ο πεθερός μου σήμερα οπότε είμασταν πάνω.

Η Αθηνούλα πρώτη φορά στα χρονικά κοιμήθηκε τώρα. Λογικά θα ξαναξυπνήσει αλλά προς το παρόν απολαμβάνω το γεγονός κ τρέφω ελπίδες ότι θα κοιμηθώ νωρίς απόψε. Βέβαια είναι εδώ ο κουμπάρος οπότε μάλλον πάλι θα ξενυχτήσουμε...

Καληνύχτα μανουλίτσες κ να περνάτε υπέροχα όπου κι αν είστε.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπερα μανουλιτσες!!

Εμεις γυρισαμε στη βαση μας!!!!Κατα τις 6:30 το απογευμα μπηκαμε σπιτι και απο τοτε δεν εχει σταματησει το πλυντηριο και το στεγνωτηριο!Καθαρισα και το μπαλκονι και αυριο σιδερο και το υπολοιπο σπιτι:(Και σαν να μην εφταναν οι δουλειες ειχε και ο μικρος γκρινια(μαλλον ταλαιπωρηθηκε απο το ταξιδι ή του ελειπε η φιλη μας η Θεοδωρα που ειναι ενα κουκλακι ζωγραφιστο..........οπως ειπε και η φιλη Τανια παραπανω βγηκαμε για καφεδακι και περασαμε πολυ ομορφα!) και που λετε τον ειχα και τον μικρο αγκαλια και ειμαι ΚΟΜΜΑΤΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ευτυχως κοιμηθηκε κατα τις 10 και θα μαζεψω λιγο ακομα και βουρ για νανι!!!

Τανια το κανατε το εμβολιο??Πως ειναι η μικρη???

Φιλακια σε μανουλες και μωρακια!!!!

ΥΓ:Δημητρα η φωτο σου με τον Νικολα ειναι super!!!!!Ποτε θα βρεθουμε να του φαω τα μαγουλακια?????????????Ειναι ενας γλυκας!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα φιλεναδίτσες και μωρουλίνια απο την Εύβοια! σας καλημερίζω απο την όμορφη πισίνα μας πίνοντας ένα φρεντοτσίνο σοκολάτα :-)

img.php?hid=76932&f=general_10.jpg

τώρα κοιμήθηκε η μπισκοτίνα μου και λέω να πάω για μια βουτιά στη θάλασσα επιτέλους!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Καλημέρααααα!!! Πέρα ως πέρα (για να σας πιάσει όλες)

Εμεις όπως πάντα πιστοί στη βάση αλλά τα πλυντήρια δεν έχουν και τόσο μεγάλη διαφορά.

Καλωσήρθατε Βασούλα μου!

Τα μαγουλάκια είναι διαθέσιμα για φάγωμα και φίλημα. Οποτε μαζευτούμε πάμε για καφεδάκι.

Αντζυ μου τι τέλεια που είναι!!! Μια βουτιά και στην πισίνα και στη θάλασσα για μένα πλιζ!!!

X4pTp3.png

Καλημέρα κι από μένα! Η Αθηνούλα δεν μου ´κανε την χάρη χθες. Μετά από είκοσι λεπτά ξύπνησε μες στην τρελή χαρά κ τελικά κοιμήθηκε κλασσικά στις δώδεκα. Ξύπνησε όμως στι 9:00 κ τώρα ξανακοιμάται. Εγώ θέλω να κάνω ένα σωρό προετοιμασίεσ για το ταξίδι κ δεν μπορώ γιατί δεν θέλω να την ξυπνήσω, μιας κ κοιμάται στο κρεβάτι μας απ´τις 9 κ μετά.

Αντζούλα, να ´μασταν κι εμείς εκεί, σ´αυτή την υπέροχη πισίνα... Δημητρούλα κι εγώ θέλω να τσιμπήσω μαγουλάκια! Βασούλα καλώς ήλθατε!

Φιλάκια σε όλες. Σήμερα έχω πολλές δουλειές, δεν ξέρω πότε θα ξαναμπω...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα κι από μένα! Η Αθηνούλα δεν μου ´κανε την χάρη χθες. Μετά από είκοσι λεπτά ξύπνησε μες στην τρελή χαρά κ τελικά κοιμήθηκε κλασσικά στις δώδεκα. Ξύπνησε όμως στι 9:00 κ τώρα ξανακοιμάται. Εγώ θέλω να κάνω ένα σωρό προετοιμασίεσ για το ταξίδι κ δεν μπορώ γιατί δεν θέλω να την ξυπνήσω, μιας κ κοιμάται στο κρεβάτι μας απ´τις 9 κ μετά.

Αντζούλα, να ´μασταν κι εμείς εκεί, σ´αυτή την υπέροχη πισίνα... Δημητρούλα κι εγώ θέλω να τσιμπήσω μαγουλάκια! Βασούλα καλώς ήλθατε!

Φιλάκια σε όλες. Σήμερα έχω πολλές δουλειές, δεν ξέρω πότε θα ξαναμπω...

Μαράκι μου χρόνια πολλά,καλά και γεμάτα ευτυχισμένες στιγμές με την Αθηνούλα σου!!!!να τα εκατοστήσεις!!!!!!

images%5Cproducts%5CHappy_Birthday_Cake.jpg.jpg

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...