Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σου κοριτσι...λοιπον...

μολις τελειωσει κ η αδεια της δουλειας εχεις περιθωριο να καταθεσεις τα χαρτια μεσα σε ενα μηνα νομιζω.αυτοι βγαζουν την αποφαση κ σε πληρωνουν αναδρομικα.οταν πληρωθεις παιρνεις ενα χαρτι απο τον οαεδ κ το δινεις στον εργοδοτη.

ελπιζω να βοηθησα λιγο;)

λοιπον

1 . καταθετω χαρτια

2. καποια στιγμη βγαινει η αποφαση (κ τοτεπαιρνω κ λεφτα,οχι τωρα)

3. αφου πληρωθω απο ΟΑΕΔ, πηγαινω χαρτι στον εργοδοτη(με ακριβης ημερομηνιες φανταζομαι)

οταν βγει η αποφαση...με παιρνουν τηλ?πως θα ξερω οτι βγηκε κ οτι πληρωθηκα πχ?

ευχαριστω:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανουλες και μπεμπακια!

Δέσποινα σε καταλαβαίνω στο θεμα ύπνος, και εμεις ακομα το παιδευουμε. Χθες και προχθες ξύπνησε και ενω την ταισα ψιλοκοιισμένη με το που την αφησα στο κρεβατι της να κοιμηθει, άρχισε να στριφογυρνάει, να γελάει, να μιλάει και στο τέλος να γκρινιάζει και όλο αυτό για 2 ώρες. Μάλλον το έχει για μέρα, δεν μπορει να καταλάβει οτι τετοιες ώρες κοιμούνται..:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Τα νεύρα τσατάλια εκεινη την ώρα, ευτυχως οταν ξυπναω προσπαθω να το διακομωδω, γιατι αλλιώς θα τρελαθώ!!!

Βάλια οι πρωτες μέρες θα είναι δύσκολες στη δουλειά, μετά σιγα σιγά θα συνηθίσεις, δεν μπορεις να κανεις και αλλιώς. Τουλάχιστον θα τον κρατάει η μαμά σου οπότε θα είσαι πιο ησυχη.

Και εμεις αύριο θα φυγουμε για λιγες μερες στο χωριό του μπαμπα μου, που είναι εκει και οι δικοί μου με άδεια, να την κρατήσει και λίγο η μαμά μου, να κοιμηθώ καμιά ώρα παραπάνω! Οπότε τα λέμε απο βδομάδα, καλα να περάσετε όλες!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Γεια σας μαμακούλες!

Όσες τελοσπάντων μείνατε και δεν πλατσουρίζετε στις θάλασσες!

Ριτάκι δεν έχω ιδέα για να σε βοηθήσω αλλά η Άννη μια χαρά τα ξέρει οπότε άκου την!

Θάλεια και Δέσποινα, καλό κουράγιο! Σας καταλαβαίνω με τα ξενύχτικά σας από πρώτο χέρι! Φάση είναι και θα περάσει! Κι εγώ έτσι παρηγοριέμαι μετά από τέτοια βράδια!

Θάλεια, καλά να περάσετε!

Άντζυ, κι εσείς!

Καλά πλατσουρίσματα!

Βάλια και Μαράκι, νομίζω είναι ώσπου να μπείτε σε μια ρουτίνα στη δουλειά θα σας κακοφαίνεται, μετά θα συνηθήσετε!

Βάλια, δε σε νοιάζει αν κακοφαίνεται στο αφεντικό σου! Πρόβλημά του και μην δώσεις την παραμικρή σημασία σε οποιαδήποτε βλακεία που μπορεί να πει και να σε χαλάσει!

Εμείς εκτός από γκρίνια, μια χαρά! Ούτε πυρετό ανέβασε ούτε πρήστηκε το μπουτάκι του.

Χθες ο γιατρός μας είπε πως άκουσε φυσηματογενή τόνο στην καρδιά του μπέμπη, δλδ απειροελάχιστο φύσημα που δεν είναι τπτ απολύτως απλά μας το είπε σε περίπτωση που το ακούσει κάποιος άλλος συνέδελφος, ειδικά αν έχει πυρετό ο Θοδωρής, να μην ανησυχήσουμε. Δεν ανησυχώ (φύσημα κανονικότατο είχε κι η αδερφή μου και ο ξάδερφός μου και μεγαλώνοντας τους πέρασε και είναι μια χαρά!) αλλά το έχει κανένα άλλο μωράκι του καφέ;

Επίσης βρήκα επιτέλους κομμώτρια σήμερα και σταμάτησα να αγχώνομαι!

Περιμένω και την αδερφή μου το βράδυ και μια χαρά!

Μετράω μέρες για την άδεια του Σ. και για την Κυριακή! :D

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

καλησπέρα κοριτσάκια! Κανα δυο μερες είχα να μπω και τα διαβασα όλα μαζι οποτε εννοειται ότι δεν θυμάμαι και πολλά:mrgreen::mrgreen:

Απο τη Δευτερα φιλοξενούμε τον κουμπάρο μας εδω, και επειδη ο γιωργος δουλευει τα πρωινα του κάνω εγω παρέα γι αυτο και δεν μπαίνω. Τώρα πήγε μια βόλτα μόνος και βρήκα την ευκαιρία!

Η μικρη δυο μερες με έχει πεθάνει! Δευτερα βράδυ ξύπνησε 2:30- 3:30-4:30-5:30 και 7 και όλη μερα χτες γκρινια γκρινια γκρινια!!!! Χτες το βράδυ ξύπνησε 4-7 και μετα 8! Ποιος μας μάτιαξε οεο??????????? το ότι κουτουλαω είναι σίγουρο και έχω και τον κουμπάρο και δεν μπορώ να ξαπλάρω τωρα το πρωι που κοιμάται!! Βασικα ξύνεται πάρα πολυ, μόνο με το χεράκι της βολευεται πια ή με τα δικα μας δάχτυλα! Παρασκευη πάμε γιατρο για να δουμε τι θα μας πει! Ιωαννα τέτοια εκζεματα είχε βγάλει και εμενα σε χερακια και μπουτακια και με μια κρεμα που μου ειπε ο γιατρος εφυγαν σε μια μερα. ΚΑι αυτες τις μέρες γέμισε και ιδρωτηρια και πήρα υγρη πούδρα( δεν ήξερα οτι η άλλη δεν χρησιμοποιειται πια) και ευτυχως εξαφανιστηκαν!!

Χτες πήγαμε και πήραμε κρεβατοκάμαρα και σε ενα μηνα θα την έχουμε! :tongue:

Αντζυ μου καλα να περάσετε!!!

Ιωαννα μου με το καλό η βάπτιση την Κυριακή!! όλα θα πάνε καλά!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Χθες ο γιατρός μας είπε πως άκουσε φυσηματογενή τόνο στην καρδιά του μπέμπη, δλδ απειροελάχιστο φύσημα που δεν είναι τπτ απολύτως απλά μας το είπε σε περίπτωση που το ακούσει κάποιος άλλος συνέδελφος, ειδικά αν έχει πυρετό ο Θοδωρής, να μην ανησυχήσουμε. Δεν ανησυχώ (φύσημα κανονικότατο είχε κι η αδερφή μου και ο ξάδερφός μου και μεγαλώνοντας τους πέρασε και είναι μια χαρά!) αλλά το έχει κανένα άλλο μωράκι του καφέ;

Ιωαννα μου εμείς έχουμε φυσηματάκι από τη γέννησή του κιόλας. Αλλά η γιατρός μας λέει ότι ακούγεται και λιγότερο. Πάντως ούτε εμείς ανησυχούμε.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Iωάννα μου, παει κ η κομμώτρια!!! Μπράβο κοριτσάκι μου!

Για το φυσηματάκι μην ανησυχείς όπως σου λέει κ η Δήμητρα. Και εμένα ο μικρός με φύσημα γεννηθηκε και απλά μου ειχαν πει στο 6μηνο να το κοιτάξουμε. Ετσι κι εγω θα ρωτησω την παιδιατρο το Σεπτέμβρη που θα πάμε να μου πει τι να κάνω. Εγώ έχω 2 φυσηματα εκ γεννετης και δεν υπαρχει προβλημα. Απλά πρέπει να το λέω στους γιατρους.

Εμείς πρέπει να κανουμε στον μικρό και έλεγχο πάλι για την έλλειψη ενζυμου...

Τανια μου μεγειά η κρεββατοκάμαρα!!!!!

Με ξεσηκωσε ρε γαμωτο ο αντρας μου να φυγουμε ΠΣΚ για Βιβάρι, Κάντια ή Τολό (κοντά στο Ναύπλιο) και δεν βρίσκουμε τπτ κ από την άλλη σκέφτομαι τα λεφτά...

Εγω θα ξαναπληρωθώ 15 Σεπτέμβρη κ εχουμε κ τα εξοδα της βάφτισης....

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Γεια σας και απο εμενα γλυκες μου μανουλες!!

Αντζυ καλα να περασετε κοριτσαρα μου!!Θα μας λειψετε πολυ!!

Θαλεια καλα να περασετε!Καλη ξεκουραση!!

Τανια μου με γεια η κρεβατοκαμαρα!

Δημητρουλα δροσιστικατε λιγακι ε?Ευτυχως!Μου φαινεται οτι μεχρι να ερθει το αιρ κο θα εχει πεσει αρκετα η θερμοκρασια με την ανωμαλια του καιρου!!

Αννυ μεγαλωσε η Κλειουλα μας!!!Μπραβο!!

Ιωαννακι την βρηκες την κομμωτρια ε???Αντε με το καλο να κανει το μπλουμ ο αντρακλας μας!!!

Βαλια κουραγιο!!Για ολες λιγο πολυ πλησιαζει δυστυχως η μερα που θα αποχωριστουμε τα ζουζουνια μας να παμε δουλεια!!

Εμεις περναμε μια χαρα!Ξεκουραζοοοομαστε!Να ειναι καλα η μαμα μου που τον κραταει λιγακι και κοιμαμαι λιγο παραπανω!Ο μικρος ειναι ησυχος με τη μονη διαφορα οτι κατα τη διαρκεια της ημερας κοιμαται κατι μισαωρα το πολυ, μαλλον απο τη ζεστη!Αλλα το βραδυ πεφτει ξερος!

Παρασκευη πρωτα ο Θεος γυρναμε σπιτακι μας!

Τι αλλο ηθελα να πω...............δεν θυμαμαι!!!

Σας φιλω!!!!!!!!!

Θα φύγουμε τελικά!!!!!!!!!!!!!!! Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

Παρασκευή απόγευμα κ γυρνάμε Κυριακή. Εχω αγχωθεί για το τι πέρνω στο παιδι;;;;;;;;;

Θα πάμε Κάντια τελικα που ειναι λιγο εξω απο το Ναυπλιο! κ βρηκαμε δωματιο πανω στη θαλασσα! Για να δουμε πως θα ειναι οι πρωτες διακοπες με το παιδακι μας:;;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Iωάννα μου, παει κ η κομμώτρια!!! Μπράβο κοριτσάκι μου!

Για το φυσηματάκι μην ανησυχείς όπως σου λέει κ η Δήμητρα. Και εμένα ο μικρός με φύσημα γεννηθηκε και απλά μου ειχαν πει στο 6μηνο να το κοιτάξουμε. Ετσι κι εγω θα ρωτησω την παιδιατρο το Σεπτέμβρη που θα πάμε να μου πει τι να κάνω. Εγώ έχω 2 φυσηματα εκ γεννετης και δεν υπαρχει προβλημα. Απλά πρέπει να το λέω στους γιατρους.

Εμείς πρέπει να κανουμε στον μικρό και έλεγχο πάλι για την έλλειψη ενζυμου...

Τανια μου μεγειά η κρεββατοκάμαρα!!!!!

Με ξεσηκωσε ρε γαμωτο ο αντρας μου να φυγουμε ΠΣΚ για Βιβάρι, Κάντια ή Τολό (κοντά στο Ναύπλιο) και δεν βρίσκουμε τπτ κ από την άλλη σκέφτομαι τα λεφτά...

Εγω θα ξαναπληρωθώ 15 Σεπτέμβρη κ εχουμε κ τα εξοδα της βάφτισης....

Ωάλια μου αυτα ειναι τα μερη μου ειναι κοντά απο Αθηνα και ειναι όμορφα δηλ για μπανάκια ταβερνούλα κ τετοια.όσο για τα έξοδα μη το συζητας εμεις αναβάλλαμε τη βάφφτιση μάλλον για αργοτερα λόγο ελλειψης χρημάτων.Αν λίγο σας παιρνει καντε την εξορμηση

Θα φύγουμε τελικά!!!!!!!!!!!!!!! Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

Παρασκευή απόγευμα κ γυρνάμε Κυριακή. Εχω αγχωθεί για το τι πέρνω στο παιδι;;;;;;;;;

Θα πάμε Κάντια τελικα που ειναι λιγο εξω απο το Ναυπλιο! κ βρηκαμε δωματιο πανω στη θαλασσα! Για να δουμε πως θα ειναι οι πρωτες διακοπες με το παιδακι μας:;;

Σχεδον τα πάντα :

απο στειρωτη βραστήρα τα καλλυντικά του τις πάνες, τις πετσετες, μικρα πετσετακια ,ένα ζακετάκι γιατι ποτε δεν ξερεις τον καιρο ,φορμακι τα μπιμπερο θερμο το γαλα του, fenistil για κουνουπια πιπιλες δεν μου ερχεται κατι άλλο τωρα κατι θα μου διαφευγει

εμις αυτα περιπου της πηραμε οταν φυγαμε.

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου μόλις γυρισαμε απο τη θάλασσα,που καναμε με τη μπέμπα τις βουτιές μας!!!είναι τελεια εδώ!!σας βγαζω πολλές φωτο να δείτε!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλημερα μανουλες μου.κοιμαστε ακομη ε?

εμεις ξυπνησαμε στις 8¨30 σημερα.χθες πηγαμε στα πεθερικα μου να δουνε την μικρη κ ο αδερφος του Κωστα που δεν την ειχαν δει ποτε γιατι μενουν στην Ροδο.

ας κερασω λοιπον το καφεδακι μας γιατι εχω να παω για κατι δουλειες εξω κ μετα να γυρισω να βαλω πλυντηρια.την Κυριακη φευγουμε κ εμεις:pyeah:p:p

recipe_cl_cappuccino_330x300.jpg

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημέρα κι από μας!

Ξυπνήσαμε αν και ο ύπνος μας δεν ήταν ότι καλύτερο. Ο Νικόλας ξύπνησε 6 φορές, οι 3 πριν κοιμηθώ και οι άλλες 3 αφού είχα κοιμηθεί. Ετσι κι εγώ 6:30 η ώρα τον πήρα στο κρεβάτι μας όπου επιδόθηκε σε γυμναστικές επιδείξεις. Γύρναγε απο εδώ, από εκεί, μία ήταν στο πάνω μέρος του κρεβατιού μία στη μέση, μία κοντά στον μπαμπά του μία κοντά σε μένα.

Αψογος ήταν αλλά νυστάαααζωωωωωω.

X4pTp3.png

Ερημιά...

Χάθηκα κι εγώ σήμερα. Ήταν να πάω στην δουλειά γιατί θα ερχόταν η κοπέλα που θα αντικαταστήσω να μου δείξει κάποια πράγματα αλλά μου έκανε γυμνάσια. Μάλλον επειδή της ζήτησα να αλλάξει την μέρα και μετά της ξαναζήτησα την ημέρα που ήθελε αρχικά (γιατί δεν είχαμε αποφασίσει πότε θα φεύγαμε), μου είχε πει αρχικά 9 το πρωί. Μισή ώρα πριν μου το κάνει 11, και μισή ώρα πριν μου το κάνει 3 το μεσημέρι. Με έτρεχε κοινώς...

Τελος πάντων. Αυριο έχει γενέθλια ο πεθερός μου και θα μας κάνει το τραπέζι πάνω. Θέλω να αρχίσω και μπουγάδες για να φτιάξουμε την βαλίτσα σιγά σιγά.

Σας φιλώ όλες και ελπίζω να περνάτε καλά.

Βικάκι, που είσαι?! Εσύ έμπαινες κι από εκεί. Ελπίζω να περνάτε όμορφα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα σας μανουλες!!!

Δεν σας ξεχασα, απλα τρεχω με τρελους ρυθμούς! Ο μπεμπης ειναι μια χαρα, τα βραδια πεφτει ξερος (τρωει κατα τις 11 ξυπναει στις 8.00) αφου ολη μερα κοιμαται πολυ λιγο, μιλαει, φωναζει, παρακολουθει τηλεοραση, παμε βολτες στο εμπορικο κεντρο, τρωει, διαβαζουμε παραμυθια και αλλα πολλα που δεν μου αφηνουν περιθωρια για οτιδηποτε αλλο!!!

Εχουμε και οδοντοφυια και μασαμε οτι βρουμε... και εχουμε και λιγη γκρινια, γενικα πρεπει να ειμαι τυχερη (πτου μη μας ματιασω!) στο θεμα υπνος...

Τρεχω και με την βαπτιση, τωρα φτιαχνω τις προσκλησεις και ειμαστε ετοιμοι!

Με τη δουλεια δεν ξερω τι θα κανω... δεν θελω να αφησω τον μπεμπη ακομα, αλλα η αδεια μου μολις τελειωσε... θα μετακομισουμε κιολας... δεν υπαρχει μερα με 48 ωρες;

Πολλα ειπα ε; Καλες διακοπες σε ολες και φιλακια στα μπεμπακια!!! Παω για υπνοοοοο χχχ

opGup3.png

gKjZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...