Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Ή το χειρότερο , να μην εμφυτεύονται στις εμβρυομεταφορες (1000) η φορά , ή να έχεις αυτόματες αποβολές και παλινδρομήσεις. 
      κάνετε ότι είναι να κάνετε πριν ξεκινήσετε. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα μανούλες!!

Άντζυ καλό ταξίδι και καλά να περάσετε!!!

Άννυ και Μαράκι την κάνετε και εσείς από βδομάδα ε?

Βάλια μου, χτες το βράδυ το έβλεπα σε όνειρο ότι γυρνάω στην δουλειά και έπαθα σοκ και στον ύπνο μου... για να δούμε τί σοκ θα πάθω τον Οκτώβρη και εγώ..

Κορίτσια εδώ έβαλε από το μεσημέρι ένα τέλειο αεράκι, και απόψε είμαι έτοιμη να βάλω ζακέτα. Επιτέλους δροσίζει για τα καλά!!

Πήγαμε απόψε μια βόλτα στο Λουτράκι και γινόταν χαμός!! Η ώρα ήταν 22.30 και ο κόσμος ήταν ακόμα στην παραλία. Τώρα φάγαμε, η μπουμπού κοιμάται και εμείς ρεμβάζουμε!

Να πω μόνο για όσες φίλες πάνε διακοπές εκτός έδρας, να έχουν μαζί τους πολλές μικρές πετσέτες (τα δικά μας προσόψια, όχι τα πανάκια για τα σάλια) για τα μπουμπούκια μας, θα χρειαστούν οπωσδήποτε τις περισσότερες.

Βικακυ μου ωραια δροσισε ε?εμεις φευγουμε Κυριακη κ γυρναμε Τεταρτη.ανυπομονω!τις πετσετες αυτες που εννοεις οτι θα τις χρειαστουμε?γενικα εγω κουβαλαω παντα τετοια αλλα γιατι το λες εσυ?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

σας έχω φίλες,σας αγαπάω πολύ -πολύ και χωρίς εσάς δεν ξέρω τι θα εκανα!! είστε η καλύτερη μου παρεούλα μανουλίτσες !! θαμ ου λείψετε αυτή τη βδομάδα,θα στέλνω κανα μήνυμα να ενημερώνω ε!!

φιλάκια πολλά ,καληνύχτα!!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλημερα κοριτσια μου

χαιρομαι που τα μωρα πανε καλα μεγαλώνου ψηλώνουν και παχαινουν εμεις 6,200 κ 62 πόντους.

Δυστυχώς απο το 15Ααυγουστο κ για 2 μερες η δικια ου ψηθηκε στο πυρετο. Εφτασε 39 μισο. Φοβηθηκαμε πολυ. Καναμε εξετασεις ουρων μηπως ηταν ουρολοιμωξη αλλα όχι τελικα.Ηταν μια ιωση που κυκλοφορει με πυρετο για τρις μερες. Ηταν πολυ στεναχωρο το καημενο ψηνοταν και ηταν μαραμενο και όλο εκλαιγε. Απο τωρα λεω ξεκινησαμε???αλλοιμονο!!!!!!!

Ερωτηση¨Η Αγλαία μου προτεινε καλυτερα τα fenugreek(τριγωνελα) απο την μαγια για την περιπτωση μου. Εψαξα σε μαγαζι με βιολογικα και σε φαρμακειο δεν βρηκα.Ξετετε που μπορω να βρώ??????

Φιλια

καλημέρα μανουλίνια μου !! ξύπνησα να ετοιμαστώ κι είπα νακεράσω ένα πρωινό πρώτα τις φιλες μου και μετά να φύγω!!! ορίστε το καφεδάκι μας..

pisina2.jpg

και επειδή τίποτα δεν πάει ξεροσφύρι για τις μανούλες Απριλίου...ας τσιμπήσουμε και κάτι Θεσσαλονικιώτικο ...

post-3-1140200247.jpg

καλή μας όρεξη!!! καλά να περάσουμε όλες και θα μου λείψετε πολύ!!

θα στέλνω μήνυμα να ενημερώνω πως περνάμε!! :-) (μην πείτε πολλά και τα χάσω ε!! )

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ!!!!!!!!!! φιλιά σε όλα τα μπεμπάκια ! :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα μανούλες!

Σήμερα η βραδυά ήταν πολύ καλύτερη αφού επιτέλους δεν έκανε τόση ζέστη. Μόλις 31 στο σπίτι. Υποφερτό μετά από αυτά που τραβήξαμε τόσες μέρες!

Ο μικρός ξύπνησε να φάει μόνο στις 4 και μετά ξυπνήσαμε στις 7. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι! Τώρα ξανακοιμήθηκε ώστε να προλάβει η μανούλα να σας πει μια καλημέρα.

Αγγελικούλα σε είδα στον ύπνο μου. Περίεργο και μεγάλο όνειρο αλλά καλό και αστείο. Καλά να περάσετεεεεεε!!!!!

Βικάκι μας έλειψες!!!! Πότε επιστρέφεις;

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα φιλενάδες μανούλες και μπεμπάκια!

Αντζυ μου καλά να περάσετε και θα περιμένουμε να γυρίσεις!!!!!!! Καλές βουτιές και καλή ξεκούραση!!!

Βικάκι μου εσυ τουλάχιστον έχεις 2 μήνες ακομα να το φιλοσοφίσεις το θέμα δουλειάς... εμένα τελείωσε ο χρόνος... μετράω αντίστροφα. Σε μια εβδομάδα ακριβως τέτοια ωρα θα είμαι στο γραφείο μου...

Το μόνο θετικό είναι ότι για ένα χρόνο θα σχολάω στις 3.00 αντί στις 5.00. Το θέμα είναι ότι πολύ φοβάμαι ότι θα έχω χοντρο στράβωμα απο το αφεντικό μου...

Θα πάω δηλαδή την αλλη Τετάρτη και 3.00 θα φύγω και θα του αρέσει? Δεν νομίζω...

Ο μικρός μου χτες εφαγε 4 γεύματα... Γυρισε ο Δημήτρης απο την δουλειά και ο μικρός δεν κοιμόταν και ειχε την φαεινή ιδέα να πάμε και οι 3 να ξαπλώσουμε στο κρεββάτι μας με το air condition. H ωρα 7.30 και 8.30 ο μικρός επρεπε να κάνει μπάνιο... Το αποτέλεσμα;;; Ο μικρός δεν ξύπνησε, δεν τον κάναμε μπάνιο και ξαναεφαγε στις 12.00 αφού τον σήκωσε ο Δημήτρης...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Μανουλίτσες καλημέρα! Απόψε η Αθηνούλα χάλασε εντελώς το "πρόγραμμά" της. Κοιμήθηκε 12:30-2:30-5:30 και ακόμα κοιμάται. Στις 2:30 δεν την τάισα γιατί ο Κώστας ήταν ξύπνιος ακόμα και προσφέρθηκε να την κοιμίσει, άρα μάλλον δεν πείναγε. Ποιός ξέρει γιατί ξύπνησε. Στις 5:30 την τάισα και ξανακοιμήθηκε. Βρε κορίτσια, πού την είδατε την δροσιά? Εμείς ακόμα ψηνόμαστε. Το βράδυ, εκτός απ΄την μικρή, ξύπναγα συνεχώς κι απ΄την ζέστη. Βάλαμε τον ανεμιστήρα μισό μέτρο πιο μακρυά απ'ότι τον είχαμε γιατί ξυπνάγαμε πιασμένοι, και σήμερα λιώσαμε. Δεν βγάζεις άκρη.

Βικάκι ωραία που δρόσισε! Καλά που μου το'πες ότι κάνει ψύχρα το βράδυ για να πάρουμε και ζακετούλες. Το ΣΚ πακετάρουμε και ψωνίζουμε τα τελευταία απαραίτητα γιατί Δευτέρα-αν όλα πάνε καλά-φεύγουμε για Πόρτο Χέλι. Αλήθεια, τα πετσετάκια αυτά που ανέφερες, για πού χρειάζονται?

Αντζούλα μου, ευχαριστούμε για το τέλειο πρωινό. Μακάρι να το'χα στ'αλήθεια. Να περάσετε υπέροχα κοριτσάκι!

Καλημερούδια σε όλες και να περνάτε φανταστικά όπου κι αν είστε.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Βάλια μου, δεν νομίζω ότι είναι τόσο πρόβλημα που έχασε ένα γεύμα (ή που το έφαγε αργότερα). Ούτε και το μπάνιο είναι απολύτως απαραίτητο. Το παιδί είχε περισσότερο ανάγκη τον ύπνο εκείνη την ώρα, οπότε καλά κάνατε και τον αφήσατε να κοιμηθεί νομίζω.

Μην στενοχωριέσαι για τέτοια πράγματα. Τώρα για την δουλειά, σε καταλαβαίνω απολύτως...

Πάντως ευτυχώς έχεις το μειωμένο (υπάρχουν και χειρότερα, εγώ όχι μονο δεν θα'χω μειωμένο αλλά θα δουλέυω 9-10 ώρες την ημέρα). Όσο για το αφεντικό, του αρέσει, δεν του αρέσει, αυτός είναι ο νόμος και δεν μπορεί να φέρει αντίρρηση, όσο κι αν στραβώνει. Πρόβλημά του! Εσύ θα κάνεις την δουλειά σου και την ώρα που πρέπει θα την κάνεις με ελαφρά, και ας τον να κουρεύεται.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Mαράκι, 9-10 ωρες την ημέρα;;; Γιατί τόσο πολύ; Και την μικρη ποιος θα την κρατάει;

Γιατί ξεκινάω καινούρια δουλειά, και δυστυχώς αυτό είναι το ωράριό τους (ναυτιλιακή). Την μικρή θα την κρατάει ο Κώστας. Ευτυχώς είναι και η πεθερά μου από πάνω και η μάνα μου πολύ κοντά οπότε πιστεύω να τα βγάζει πέρα.

Άσε, πακέτο!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από εμένα!

Άντζυ θα είστε ήδη στον δρόμο τώρα! Να περάσετε τέλεια!

Εμείς είχαμε μια δύσκολη νύχτα, η μικρή ξυπνούσε συνέχεια κ για να ξανακοιμηθεί ήθελε ζιζοπιπίλα. Σήμερα κουτουλάω στο γραφείο.

Μαράκι και Βάλια, είπαμε υπομονή! Εγώ τώρα έχω 2,5 εβδομάδες μόνο στην δουλειά και νιώθω ότι χρειάζομαι διακοπές. Φαντάζομαι κάποια στιγμή θα συνηθίσει ο οργανισμός μου! Επίσης σε κανένα αφεντικό δεν αρέσει το μειωμένο ωράριο, αυτό είναι σίγουρο. Ευτυχώς εμένα προς το παρόν δείχνουν μεγάλη κατανόηση. Εύχομαι κι εσείς να βρείτε φιλικό κλίμα και από αφεντικά αλλά κι από τους συναδέλφους, που επίσης είναι πολύ σημαντικό!

mWsZp3.png

Ιωάννα καλά μπάνια στην πισινούλα σας!

Δήμητρα μια χαρά αν σου κάνει μόνο ένα ξύπνημα! (Ακούς μπούμπι;;;)

Βικάκι, τι ωραίο πράγμα να χρειάζεσαι ζακετούλα το βράδυ! Εδώ ψηνόμαστε και δεν υπάρχουν σημάδια βελτίωσης!

mWsZp3.png

καλημερα !!!! αυτο το καφε ειναι ανοιχτο η σαν το δικο μας, ερημο τοπιο?:mrgreen:

λοιπον θα κανω μια ερωτησουλα κ οποια μανουλα δεν διακοπαρει κ εχει χρονο κ ορεξη ας μου απαντησει ...............

λοιπον, τελειωσε η αδεια λοχειας κ τελειωσε κ το σαββατο η κανονικη μου αδεια απτην δουλεια.

ποτε κανω καταθεση δικαιολογητικων στον ΟΑΕΔ για το 6μηνο?εχει σημασια?

κ αφου την κανω, μου δινουν καποιο χαρτι που ισως παω στην δουλεια μου για να ξερουν ? γραφει κ ποτε γυρναω ? σαν αποφαση? πηγα σημερα κ το τμημα μητροτητας ηταν κλειστο γιατι λειπει ο υπαλληλος με αδεια. ενας απο διπλανο γραφειο μου ειπε να αφησω τα χαρτια μου κ οτι θα μου τηλεφωνησουν . αλλα μου ακουστηκε αφελες κ δεν τα αφησα σε καποιον τυχαιο .

υπολειτουργουν ολα κ απτο τηλ δεν βρισκω απαντησεις :evil:

κ κατι τελευταιο .........ξερει καμια σας αν μπορει η καθε μανουλα να διακοψη το 6μηνο αν θελει κ να γυρισει στην δουλεια?

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερα !!!! αυτο το καφε ειναι ανοιχτο η σαν το δικο μας, ερημο τοπιο?:mrgreen:

λοιπον θα κανω μια ερωτησουλα κ οποια μανουλα δεν διακοπαρει κ εχει χρονο κ ορεξη ας μου απαντησει ...............

λοιπον, τελειωσε η αδεια λοχειας κ τελειωσε κ το σαββατο η κανονικη μου αδεια απτην δουλεια.

ποτε κανω καταθεση δικαιολογητικων στον ΟΑΕΔ για το 6μηνο?εχει σημασια?

κ αφου την κανω, μου δινουν καποιο χαρτι που ισως παω στην δουλεια μου για να ξερουν ? γραφει κ ποτε γυρναω ? σαν αποφαση? πηγα σημερα κ το τμημα μητροτητας ηταν κλειστο γιατι λειπει ο υπαλληλος με αδεια. ενας απο διπλανο γραφειο μου ειπε να αφησω τα χαρτια μου κ οτι θα μου τηλεφωνησουν . αλλα μου ακουστηκε αφελες κ δεν τα αφησα σε καποιον τυχαιο .

υπολειτουργουν ολα κ απτο τηλ δεν βρισκω απαντησεις :evil:

κ κατι τελευταιο .........ξερει καμια σας αν μπορει η καθε μανουλα να διακοψη το 6μηνο αν θελει κ να γυρισει στην δουλεια?

γεια σου κοριτσι...λοιπον...

μολις τελειωσει κ η αδεια της δουλειας εχεις περιθωριο να καταθεσεις τα χαρτια μεσα σε ενα μηνα νομιζω.αυτοι βγαζουν την αποφαση κ σε πληρωνουν αναδρομικα.οταν πληρωθεις παιρνεις ενα χαρτι απο τον οαεδ κ το δινεις στον εργοδοτη.

ελπιζω να βοηθησα λιγο;)

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...