Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

9 ώρες πρίν, Nels είπε:

Να κάνεις και καμπύλη αντίστασης στην ινσουλινη, σχετίζεται με ΠΩΑ. Επίσης σε πολλές κοπέλες με ΠΩΑ ακόμη και αν έχουν χαμηλο σακχαρο δίνουν για κάνα 3μηνο πριν την ωοληψια χάπια τυπου glucophage, βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας των ωαρίων. Να επισκεφτεις οπωσδηποτε και έναν ενδοκρινολογο για έλεγχο θυροειδους και να κάνεις και ανοσολογικο έλεγχο, μπορείς να μιλήσεις και με τον αιματολογο σχετικά μιας που θα πας. Ο σύντροφός σου λόγω κιρσοκηλης καλό είναι να κάνει και έλεγχο DFI στο σπερμα, ακόμη και αν το σπερμοδιαγραμμα είναι καλό ενδέχεται να έχει θέμα στον κατακερματισμο. Το ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σημαινει, μπορεί δλδ να είναι και ψευδές? Κάνε και μια εξέταση ιστού περιοδου που δίνει πιο ασφαλή αποτελέσματα. Στην πρώτη εξωσωματικη συνήθως κάνουν λίγες εξετάσεις αλλα οσα παραπάνω κάνεις τόσο πιο σίγουρη θα είσαι, είναι κρίμα να χάσεις χρόνο και χρήμα από κάτι που μπορείς να τσεκάρεις εξαρχής με απλές αιματολογικες εξετάσεις. Καλή επιτυχία ευχομαι!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!

Ε ρε μια κοπελάρα η Κλειώ μας!!! Μπράβο!!!

Εγώ τα ψιλοέφτυσα το βράδυ. Κοιμήθηκα στο κρεβάτι μου αλλά σηκώθηκα 4 φορές! Και τις 3 τάισα γιατι μάλλον διψούσε πολύ από τη ζέστη! Αντε να έρθει το αύριο που θα αρχίσει να πέφτει σιγά σιγά η θερμοκρασία. Δεν αντέχεται άλλο αυτή η κατάσταση.

X4pTp3.png

Δράμα πραγματικά η κατάσταση με την ζέστη. Δεν έχω διάθεση για τίποτα σήμερα. Νιώθω κομμάτια. Δεν κοιμήθηκα κ καλά το βράδυ απ´την ζέστη. Ξύπνησα πάρα πολλές φορές.

Κοριτσάκια, κάθε βράδυ το κάνω αυτό που λέτε. Απ´τις 9:00 προσπαθώ να την κοιμίσω αλλά αν δεν πάει δώδεκα δεν κοιμάται. Κοιμάται στην αγκαλιά ή στο στήθος αλλά πυρλιάζει στο κρεβάτι της. Τι να πω; Κ το απόγευμα δεν κοιμάται συνήθως. Το μεσημέρι μπορεί να κοιμηθεί δυωρο-τρίωρο. Δεν ξέρω...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια σας μανούλες!

Τί νέα;

Μπράβο στην Κλειώ μας! Τα έχει καταφέρει άψογα με το θηλασμό, όπως κι η μαμά φυσικά!

Δέσποινα77, μια χαρά κι εσείς! Κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό, εσείς είστε μοντέλα!

Μαράκι μου, ακριβώς τα ίδια κάνει κι Θοδωρής με τον ύπνο κι έχουμε δοκιμάσει τα πάντα τόσο καιρό! Και δεν είναι λόγω ζέστης γιατί έχουμε το κλιματιστικό ανοιχτό. Αποφασίσαμε να πάμε με τα νερά του, τουλάχιστον να μην σπαράζει στο κλάμα... (Κάνουμε την ίδια ώρα μπάνιο, τρώει μετά το μπάνιο και τον κρατάμε αγκαλίτσα βολτάροντας ώσπου να κοιμηθεί. Τον χαμηλό φωτισμό τον κόψαμε γιατί δεν έβλεπε και μελάνιαζε από το κλάμα...!)

Θα κάνουμε εμείς ό,τι μπορούμε και θα του δώσουμε το χρόνο του κι όποτε προσαρμοστεί... Δεν είναι όλα τα παιδάκια το ίδιο, κάποια δυσκολεύονται πολύ με αυτό το θέμα. Τί άλλο; Υπομονή!

Σήμερα πάμε κι εμείς για το πενταπλό και θα δείξω και στον doc κάτι ξηρές περιοχές που έχει στα μπουτάκια του. Αλήθεια, εσείς που κάνετε το εξαπλό, ποιό είναι το επιπλέον που περιλαμβάνει;

Πάω να μαγειρέψω κατιτίς τώρα που κοιμάται!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλησπερα σε ολες, καλε Annie μπραβο στο κοριτσι μας, φτου φτου αντε να φτασουμε και εμεις στα κιλα σας με το καλο!

Κατεβηκα αγορα σημερα να παρω κατι δωρακια, το benetton σε εμας εχει 70% εκπτωσεις, γινοταν μεσα μη σας πω, της τρελης.Πηρα αρκετα πραγματακια για του χρονου για το μικρο,ηθελα και κανενα μπουφανακι για τωρα το φθινοπωρο αλλα δε βρηκα.Παντως που παλι απου κατεβαινα αγορα και ξεχνιομουν στα γυναικεια, τωρα τα προσπερνω και παω στα παιδικα, οχι μονο λογω κιλων και οικονομιας αλλα μάρεσει να του ψωνιζω πραγματακια..

Διαφημίσεις

Ιωάννα μου, να τα βάλουμε να κάνουν παρέα τα ξενύχτικά μας!

Δεσποινάκι, πραγματικά κανένα ενδιαφέρον για δικά μας πράγματα πλέον. Κακώς βέβαια, αλλά τα παιδικά είναι πολύ πιο όμορφα, ειδικά όταν πρόκειται για το παιδάκι σου.

Έβαλα βιντεάκι της Αθηνούλας στο φέις στο γκρουπ μας. Ακόμα δεν μπαμπακίζει, αλλά έχει πλάκα που νομίζει ότι μιλάει βγάζοντας αυτούς τους ήχους. Και το κάνει συνέχεια τώρα τελευταία. Πολυλογού θα μου βγει, σαν τον πατέρα της, όταν αρχίσει να μιλάει.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ κι απο μένα φιλενάδες~!! χάθηκα γιατί είπα να μην κάτσω στον καναπέ μπας και μαζευτώ καμια ώρα γιατί αύριο φεύγουμε!! ευτυχώς ήρθε η πεθερά μου σήμερα και με βοήθησε με το σίδερο και μαζεψα και τις βαλίτσες(μια δικιά μας + μια της μπέμπας!!) συν το παρκοκρέβατο,το καρότσι,το στρώμα της,το φουσκωτό της θάλασσας,μια βάση για το μπάνιο της κτλ κτλ κτλ!! φορτηγάκι δε μας φτάνει!!χαχα!Μαράκι και Ιωάννα μπείτε στο κλαμπ όλες με τα ξενύχτικα μωρά μας!! τι τους κάνουμε και δεν κοιμούνται?????!!εμένα κοιμαται καπου 11 τωρα πια,αλλά αποκοιμιέται μονο με το ζιζί στο στόμα..

αχ,αυριο πρωί φευγω και θα σας αποχωριστώ...αλλά θα ναι για 1 βδομαδούλα μόνο! θα βγαλω κ πολλές φωτο να δείτε!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ κι απο μένα φιλενάδες~!! χάθηκα γιατί είπα να μην κάτσω στον καναπέ μπας και μαζευτώ καμια ώρα γιατί αύριο φεύγουμε!! ευτυχώς ήρθε η πεθερά μου σήμερα και με βοήθησε με το σίδερο και μαζεψα και τις βαλίτσες(μια δικιά μας + μια της μπέμπας!!) συν το παρκοκρέβατο,το καρότσι,το στρώμα της,το φουσκωτό της θάλασσας,μια βάση για το μπάνιο της κτλ κτλ κτλ!! φορτηγάκι δε μας φτάνει!!χαχα!Μαράκι και Ιωάννα μπείτε στο κλαμπ όλες με τα ξενύχτικα μωρά μας!! τι τους κάνουμε και δεν κοιμούνται?????!!εμένα κοιμαται καπου 11 τωρα πια,αλλά αποκοιμιέται μονο με το ζιζί στο στόμα..

αχ,αυριο πρωί φευγω και θα σας αποχωριστώ...αλλά θα ναι για 1 βδομαδούλα μόνο! θα βγαλω κ πολλές φωτο να δείτε!

λες κ ησουν εδω κ θα μας αποχωρηστεις τωρα γυριστωωωω!!!!!

χαχαχα!πλακα ΣΕ κανω!

καλα να περασεις φιλεναδιτσα μου!στελνε κ κανα μυνημα!!!!!!:P

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

εσύ να μη μιλάς μωρή γιατί τελευταία με έχεις απαρνηθεί απο φιλενάδα σου!!!!!!!! γκρρρρρρρ !! θα τα πω όλα στην Κλειώ να δεις τι θα σου κάνει!χαχαχα!!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

εσύ να μη μιλάς μωρή γιατί τελευταία με έχεις απαρνηθεί απο φιλενάδα σου!!!!!!!! γκρρρρρρρ !! θα τα πω όλα στην Κλειώ να δεις τι θα σου κάνει!χαχαχα!!!!!!

ΔΗΜΗΤΡΑΑΑΑ μιλαααααα!!!!!χαχαχαχ:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Αντζούλι να περάσετε υπέροχα! Κι εμείς απ'ότι φαίνεται θα φύγουμε Δευτέρα για Πόρτο Χέλι. Ο Κώστας δεν ήθελε να πάμε πουθενά με τον καύσωνα αλλά επιτέλους θα δροσίσει λέει από ΣΚ. Άλλωστε το χρωστάμε στους νονούς της Αθηνάς να πάμε κάπου μαζί γιατί τους είχαμε πει αυτό θα είναι το δώρο κουμπάρων. Σήμερα μάθαμε ότι είναι όλα καλά με την αυχενική της νονάς, και έτσι συμφωνήσανε να πάμε διακοπές!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Μανούλες, ο ξενύχτης κοιμαται στην αγκαλιά μου κ σας γράφω...

Έκανε το εμβολιάκι του σήμερα, 7.330 γρ. κ 65 εκ. Τον ξυπνήσαμε για την εξέταση όμως κι έκλαψε αρκετα... Τα ξηρά σημεία στο μπουτάκι είναι κάτι σαν έκζεμα, το έχουν πολλά παιδάκια κ θα φύγει κάποια στιγμή μόνο του. Μπορούμε μόνο να χρησιμοποιούμε αφρόλουτρο σπάνια, λέει, για να βοηθήσουμε.

-"Δλδ?" Ρωτάω.

-"Μια φορά στις 5 μέρες, τα άλλα μπανάκια σκέτο νερό" μου είπε.

-"ΤΙ????"

-"Ε, εντάξει, τουλάχιστον ελάχιστο σε κάθε μπάνιο!"

Και μείναμε εκεί!!! Μπορούμε λέει να γεμίσουμε στην παραλία πισινούλα κ να τον βουτήξουμε εκεί για αρχή!

Άντε, Άντζυ, θα πιάσει τόπο κ το διάσημο φουσκωτό σου, το πήραμε κι εμείς! Και καλά να περάσετε στις διακοπές σας! Καλές βουτιές!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλησπέρα μανούλες!!

Άντζυ καλό ταξίδι και καλά να περάσετε!!!

Άννυ και Μαράκι την κάνετε και εσείς από βδομάδα ε?

Βάλια μου, χτες το βράδυ το έβλεπα σε όνειρο ότι γυρνάω στην δουλειά και έπαθα σοκ και στον ύπνο μου... για να δούμε τί σοκ θα πάθω τον Οκτώβρη και εγώ..

Κορίτσια εδώ έβαλε από το μεσημέρι ένα τέλειο αεράκι, και απόψε είμαι έτοιμη να βάλω ζακέτα. Επιτέλους δροσίζει για τα καλά!!

Πήγαμε απόψε μια βόλτα στο Λουτράκι και γινόταν χαμός!! Η ώρα ήταν 22.30 και ο κόσμος ήταν ακόμα στην παραλία. Τώρα φάγαμε, η μπουμπού κοιμάται και εμείς ρεμβάζουμε!

Να πω μόνο για όσες φίλες πάνε διακοπές εκτός έδρας, να έχουν μαζί τους πολλές μικρές πετσέτες (τα δικά μας προσόψια, όχι τα πανάκια για τα σάλια) για τα μπουμπούκια μας, θα χρειαστούν οπωσδήποτε τις περισσότερες.

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...