Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες και μπεμπάκια!!!!!!!!

Χρόνια πολλά στις Μαρίες μας και τις Δέσποινες μας!!! Οτι επιθυμείται κορίτσια και να χαιρόσαστε κ τις οικογενειές σας!

Και εμένα γίορταζε ο μπαμπάκας μου, ο κουνιάδος μου, ο γαμπρός του αντρα μου και η πεθερά μου αλλά δεν πήγαμε πουθενα γιατί οπως σας είχα πει είχα τα ξαδέρφια του Δημήτρη με τα παιδιά τους από την Πέμπτη και εφυγαν σήμερα...

Περιττο να σας πω οτι είμαι κομμάτια από την κούραση... Με νεύρα τρελά το ΣΚ (με άντρα και αδιαφορία πεθερικών) και αδιάθετη... Και με τη ζέστη που έκανε;;; Τους πήγα την Παρασκευή ΑΚΡΟΠΟΛΗ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ - ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ.... Πέθανα...

Ο μικρούλης μου είναι μέσα στην γκρίνια αυτές τις μέρες... Εχει αρχίσει εδώ κ μια εβδομάδα και μπαμπαλίζει... και που και που λεει μπαμπα πεντακάθαρα!!!!!!!!!

Βάζει με μανια κ δαγκώνει τα χέρια του... Λέτε να έχουμε σε λίγο καιρό δοντάκι;;;

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες!!!!!!!!!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας!

Τί κάνετε μανούλες;

Εμείς καλά, τώρα παίρνει τη μεσημεριανή του σιέστα και βρήκα κι εγώ ευκαιρία να γράψω!

Αν και καθυστερημένα: Χρόνια πολλά στις Μαρίες και τις Δέσποινές μας και σε όλους τους εορτάζοντες που έχετε! Ό,τι επιθυμείτε, υγεία και αγάπη!

Ελπίζω όλες να περάσατε όμορφα!

Εμείς ήσυχα περάσαμε, χθες σπίτι και προχθές ήρθε η κολλητή μου με το φίλο της για φαγητό και καθίσαμε μεσα με το κλιματιστικό!

Το βράδυ της Παρασκευής ξυπνούσε συνέχεια, έκλαιγε και δεν κοιμόταν (κι όλα αυτά με το α/κ!) και το πρωί ήμασταν λιώμα... Και χθες τα ίδια αλλά όχι τόσο έντονα... Είχε πολλά αέρια ο καημένος και τον ταλαιπωρούσαν. Διαβάζω που λέτε να τα πάτε στο δωμάτιό τους και σκέφτομαι πως θα γινόταν αυτό και για εμάς... Με το παραμικρό ξυπνάει και πολύ δύσκολα τον παίρνει ο ύπνος. Μάλλον θα αργήσουμε...

Περιμένω πώς και πώς να έρθει η Παρασκευή που ξεκινά η άδεια του Στέλιου να χαλαρώσουμε και πάμε κι εμείς λίγο θάλασσα! Και για τη βάφτιση ανυπομονώ πολύ, με έχει φάει η περιέργεια πως θα αντιδράσει ο Θοδωρής!

Αύριο έκλεισα ραντεβού για εμβόλιο, ελπίζω να μην έχουμε παρατράγουδα ενόψει βάφτισης...

Άννη, δοντάκι κιόλας?! Μπράβο! Σιδερένιο!

Ο Doc μας είπε πως δεν έχει πια νόημα η αποστείρωση, από την προηγούμενη φορά που πήγαμε. Εγώ βέβαια έχω ένα κόλλημα και ακόμη αποστειρώνω τις πιπίλες αλλά δεν έχει νόημα όταν σκέφτομαι πόσα βάζει στο στόμα του!!! Οι αποστειρωμενες πιπίλες θα μας σώσουν! :tongue::mrgreen:

Δήμητρα, ωραία τα ενημερωτικά για κάθε μήνα που μας έβαλες! Καλή επιτυχία με τη μετάβαση στο δωμάτιό του!

Σας βάζω ένα link με φωτό που στέλνουν διάφοροι από πράγματα που κατέστρεψαν τα παιδιά τους! Για να ξέρουμε τί μας περιμένει!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Πολύ κάψααααααααααα! Από το πρωί σιδερώνω και πλένω. Ετοιμάζω βαλίτσες για να την κάνουμεεεεεεεεεεε!!! Μέσα στο σπίτι έχει 35 βαθμούς και πεθαίνουμε στην ζέστη. Ο μικρός έχει πέσει σε λήθαργο από το πρωί. Κοιμάται και ξυπνάει για να φάει, παίζει λίγο και ξανά τέζα. Το πρωί τον κατέβασα 1 ώρα στην πεθερά να τον δει αφού θα φύγουμε και θα της λείψει. Με πιάσαν οι καλοσύνες.

Άννυ εγώ τα μπιμπερό θα συνεχίσω να τα αποστειρώνω αφού έτσι διατηρείται καλύτερα το γάλα όμως έχει τύχει μια δυο φορές που έχω δώσει την πιπίλα με απλό πλύσιμο και χωρίς αποστείρωση. Μπράβο τον Νικόλα μας που του αρέσει το παιδικό δωματιάκι του. Το έχουν κάνει υπέροχο η μαμά και ο μπαμπάς. Δεσποινάκι αυτά έχει ξενιτιά, υπομονή. Φιλάκια και τα λέμε αργότερα.

mU4Ep3.png

Τώρα είδα την 2η σελίδα. Καλά βρε Βάλια μου, μιλάει ο μπόμπιρας και δεν μας έχεις βάλει βιντεάκι;;; Τρελαίνομαι!!!!! Θέλω να τον ακούσωωωω!!! Μπράβο ο παίδαρος! Συγχαρητήρια!

mU4Ep3.png

Κοριτσια μου σας ευχαριστω ολες πολυ πολυ για τις ευχες σας, να μαστε καλα και του χρονου με υγεια!

Ο μικρος εκανε τα δυο εμβολιακια του σημερα, ευτυχως ηταν καλουλης, εκλαψε ελαχιστα, μολις τον πηρα αγκαλια σταματησε.Τωρα ειναι λιγοοο γκρινιαρουλης αλλα παλευεται.

Ειμαστε 6200 gr και 64 ποντους!Μια χαρα λεπτεπιλεπτοι!!

Το σπιτι τωρα που σας μιλαω εχει 32,5 βαθμους ..αφου σκεφτομαι να βγω στο μπαλκονι και καλα οτι το πλενω και να βραχω με το λαστιχο, τι να κανουμε τελικα το a/c χρειαζεται τετοιες μερες.

Απο τον αλλο μηνα μου ειπε ο doctor να δωσω και φρουτα σιγα σιγα.Κρεμες μαλλον δε θα φαει και να πω την αληθεια ουτε και εγω θελω να φαει ρυζαλευρο ετοιματζιδικο.Αν μας αφησει να κανουμε καμια σπιτικη κρεμουλα εχει καλως.

Παντως εγω εδωσα στον καλο μου μια κουταλιτσα καρπουζοχυμο και ξερογλυφοταν!!Μη φανταστειτε οτι την εφαγε ολη, η μιση εφυγε στο πατωμα και η αλλη μιση αναμειχθηκε με το σαλιο του (ετσι για να παιρνουμε ιδεες τι προκειται να γινει οταν ξεκινησουμε στερεες).

Διαφημίσεις

Γειά σας κι από μένα. Ευχαριστώ πολύ πολύ όλες για τις ευχές.

ΖΕΣΤΗ ΖΕΣΤΗ ΖΕΕΕΕΣΤΗ!!! Δεν παλεύεται. Φτάσαμε τους 31 μες στο σπίτι! Πραγματικά αγκαλιά με τους ανεμιστήρες και πάλι δεν παλεύεται. Έπρεπε να βγούμε να πάρουμε και το δώρο του βαφτιστηριού μας που είχε γενέθλια πριν δύο βδομάδες αλλά επειδή μετακόμιζαν εκείνες τις μέρες δεν τους είδαμε. Έτσι θα πάμε απόψε στο καινούριο τους σπίτι που ευυτχώς είναι αρκετά πιο κοντά μας απ΄το προηγούμενο, κι έτσι θα τον βλέπουμε πιο συχνά.

Η Αθηνούλα είχε πεθάνει στην νύστα όλο το μεσημέρι αλλά δεν ήθελε να κοιμηθεί και γκρίνιαζε. Τώρα κατάφερα και την κοίμισα επιτέλους.

Βάλια πώς τα κατάφερες και έτρεχες κέντρο μ'αυτή τη ζέστη. Πολύ ταλαιπωρία! Ευτυχώς έφυγαν και θα ηρεμήσεις λίγο. Ο μικρός άρχισε τα μπαμπαμπα ε? Θα'χει χεστεί απάνω του ο μπαμπάς. Η Αθηνούλα μόνο φωνήεντα λέει και αγκου, γκου και τέτοια.

Δημητρούλα, αν έχετε κανέναν ανεμιστήρα ίσως βοηθήσει στην χέστη του παιδικού. Κι εγώ έχω στην Αθηνούλα. Τον κάνω και βλέπει προς τα πάνω και κουνιέται και της έρχεται ένα ελαφρό αεράκι. Βοηθάει όμως μ'αυτή τη ζέστη. Αντε, καλορίζικο το υπέροχο δωματιάκι του!

Δεσποινάκι, μια χαρά το κουκλάκι σου!

Δεν θυμάμαι τι άλλα...

Φιλάκια μανούλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

ηρθαμε κ εμεις απο τον γιατρο μας.

7900kg 68cm:p:p:p:p

η μικρουλα μου παλι εκλαψε με το τσιμπ τσιμπ αλλα μολις την πηρα αγκαλια σταματησε.τωρα ομως εχει τρελη γκρινια:?

μου ειπε οτι μολις κλεισουμε τον 5ο θα αρχισουμε κρεμουλες αλλα μολις ειδε τα κιλα της μου ειπε οτι μπορει κ να καθυστερησουμε λιγο ακομη:roll:

την αποστειρωση λεει την συνεχιζουμε ως τον 6ο.δεν κανει κακο λεει.

και επιμενει να μου λεει οχι για να την βαλω στην θαλασσα.

τα απρα μπορει να ναι δοντια μπορει να ναι κ κατι σαν ασβεστωμα μου ειπε.αλλα παιζει λεει να ναι κ δοντι κ να βγαζει νωρις.το πρακολουθουμε....

τωρα δεν ξερω τι να την κανω.παντου γκρινιαζει:|:-|:|:?:???::?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Ολόκληρη γυναίκα η Κλειούλα μας!!! Μπράβο μανούλα!

Τώρα για την γκρίνια, τι να σου πω? Δεν έχω ιδέα. Και μ'αυτή τη ζέστη λογικό είναι να γκρινιάζει το παιδί, και εμβόλιο να μην είχε κάνει. Υπομονή...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Σωστό αυτό με τους ανεμιστήρες. Κι εμείς έχουμε 2. Αν και φυσάνε ζεστό αέρα.

Τελικά δεν φεύγουμε αύριο, γκρίνιαζε ο Γ. ότι θέλει άλλη μια μέρα κτλ κτλ τεσπά συμφωνήσαμε να φύγουμε μεθαύριο Τετάρτη. Είμαι κομμάτια, πήγαμε και την βολτούλα μας. Σήμερα ο Λευτεράκης πάλι ήταν πολύ ήρεμος. Λέτε να μου γίνει ζωηρός τόντλερ γι αυτό κρατάει χαρακτήρα τώρα; Ούτε η ζέστη τον ενοχλεί, ούτε από εμβόλια καταλαβαίνει, τι να πω αυτό το παιδί θαύμα! Μπράβο στην Κλειούλα για τα κιλάκια της και στην μαμά που θηλάζει αποκλειστικά και θρέφει τόσο καλά το μωράκι της! Μπράβο και σένα Άννυ!!! Για την θάλασσα το απαγορευτικό το έχουν στα κορίτσια. Κι άλλες φίλες με κορίτσια δεν τις έχουν βάλει ακόμα. 5-6 μηνών παιδιά. Μάλλον έχει να κάνει με την ανατομία των γεν. οργάνων και ίσως φοβούνται ουρολοιμώξεις στα κοριτσάκια ενώ τα αγοράκια είναι πιο προστατευμένα (?) δεν ξέρω, έτσι νομίζω.

mU4Ep3.png

Χελόου και από εμάς!!!!

Καλέ η Κλειώ έχει γίνει ολάκερη δεσποινίδα!!! Μπράβο Άννυ μου, να την χαίρεστε!!

Και αφού είπατε για δοντάκια να σας πω και εμάς η κιουρία είναι μέσα στην γκρίνια, ειδικά το απόγευμα, βάζει τα ΠΑΝΤΑ στο στόμα της και τα δαγκώνει κλαίγοντας από τον πόνο μάλλον το πουλάκι μου. Απόψε την λυπήθηκα και της έδωσα λίγο ντεπονάκι και ανακουφίστηκε το καημενάκι μου. Για να το πιει φυσικά έγινε Ο ΧΑΜΟΣ, αλλά την έπιασε. Για να βολευτεί κάνουμε ζογκλερικές στάσεις, ας πούμε, στο γυμναστήριο θέλει να την κρατάω μπρούμυτα μεν αλλά σχεδόν στον αέρα, και να δαγκώνει το πάνω μέρος της βάσης του που είναι ντυμένο μαξιλαράκι.

Τα μασητικά δεν τα θέλουμε γιατί είναι σκληρά, ιδανικό είναι το δάχτυλο της μαμάς και του μπαμπά, τα μαξιλαράκια της ζώνης ασφαλείας στο αμάξι, και το γύρω γύρω του παρκοκρέβατου που είναι ντυμένο με ύφασμα.

Μια τελευταία πιπίλα που της πήρα της κικο όλο καουτσούκ την βλέπει και την μπουφλίζει με τα χέρια (και εγώ χύνομαι στο γέλιο). Δεν την θέλει με τπτ.

Θάλασσα πάμε σχεδόν 2 φορές την μέρα, και δείχνει να της αρέσει πολύ. Του χρόνου δεν θα θυμάται τπτ βέβαια!!

Ο ύπνος μας άλλες μέρες είναι σερι 9ωρα, και άλλες με ξυπνήματα ανα μία ώρα.

Περνάνε οι μέρες και τελειώνουν σιγά σιγά οι διακοπές... μμμμ.....

Βαλίτσα με γειές τα μπαμπαδίσματα, με το καλό να πει και μανούλααααααααα!!!!!!!!! Εσύ όπου να ναι γυρνάς στη δουλειά ή δεν θυμάμαι καλά?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Good morning μανούλες και μπεμπάκια!!!

Αννη μου, η Κλειούλα έγινε ολόκληρη κοριτσάρα!!! Μπράβο σας!!!

Θα έχει και σήμερα τρελή ΖΕΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗ............. Αντε να δούμε πως θα αντέξουμε κ σήμερα...

Βικάκι μου και εμάς προτιμάει τα χέρια της μαμας κ του μπαμπά να δαγκώνει... Υποφέρουν τα γλυκούλια μας. Τα δόντια είναι ότι χειρότερο για τα μωράκια μας... Πρέπει να έχουμε μεγάλη υπομονή...

Οσο για τη δουλειά δεν θέλω να το σκέφτομαι... Σε 8 μέρες γυρνάω και δεν θέλω με τίποτα... Αστα.... Πρέπει να αφήσω το παιδάκι μου για να πάω στη δουλειά...

Μόνο που το σκέφτομαι θέλω να κλαίω... Νομίζω οτι θα μου είναι πολύ δύσκολο...

Θα χάσω πολλά πράγματα που θα κάνει και δεν θα είμαι η πρώτη που θα τα δει...

Μαράκι, Δήμητρα, Μαρία και τα υπόλοιπα κορίτσια είσαστε καλα??

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια! Η Αθηνούλα χθες 9ωρο σερί κ τώρα πάλι κοιμάται! Μας βγάζει την πίστη μέχρι να κοιμηθεί αλλά μας αποζημιώνει μετά. Πάντως αυτο που κάνει, να κοιμάται μετά τα μεσάνυχτα, κ να κοιμάται όλο το πρωί δεν πολυβολεύει. Μας κλείνει στο σπίτι κ τώρα με την ζέστη δεν μπορείς να κάνεις τίποτα στις 11-12 που ξυπνάει. Ο μπαμπας της βέβαια άλλο που δεν ήθελε. Πρέπει πριν πάω δουλειά να διορθωθεί αυτό γιατί δεν θα την παλεύω να κοιμάμαι τόσο αργά κάθε μέρα. Άσε που μου σπάνε τα νεύρα να ξέρω ότι εγώ δουλεύω κι αυτός κοιμάται μέχρι το μεσημέρι.

Βάλια μου, πώς σε καταλαβαίνω. Πλησιάζουν οι μέρες κ φρικάρω κι εγώ...

Βικάκι, ετοιμάζετε για δοντάκι κ το Λουσάκι μας ε; Αντε, με το καλό κι ανώδυνα όλα τα μωράκια.

Καλημέρες!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλημερα μανουλες μου.

σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια...:P

Μαριαα μηπως βαδιζουμε στα χναρια του Λευτερακη?:tongue:

για την θαλασσα μου ειπε οχι για να μην βγαλει λεει εξανθηματα επειδη ειναι ευαισθητο ακομη το δερματακι αλλα παιζει κ αυτο που λες εσυ.

η Κλειουλα ευτυχως δεν εκανε πυρετο αλλα ιδρωνε το βραδυ κ ολο την αλλαζα φανελακια.Η ζεστη σημερα δεν παλευεται απο τωρα.λενε οτι θα ναι η πιο ζεστη μερα του καλοκαιριου.αφου θελω να παω σουπερ κ το σκεφτομαι....

σημερα νοιωθω πολυ κουρασμενη,δεν μπορω να κουνηθω...περιμενω πως κ πως την Κυριακη να φυγουμε κ εμεις....

pSC1p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια! Η Αθηνούλα χθες 9ωρο σερί κ τώρα πάλι κοιμάται! Μας βγάζει την πίστη μέχρι να κοιμηθεί αλλά μας αποζημιώνει μετά. Πάντως αυτο που κάνει, να κοιμάται μετά τα μεσάνυχτα, κ να κοιμάται όλο το πρωί δεν πολυβολεύει. Μας κλείνει στο σπίτι κ τώρα με την ζέστη δεν μπορείς να κάνεις τίποτα στις 11-12 που ξυπνάει. Ο μπαμπας της βέβαια άλλο που δεν ήθελε. Πρέπει πριν πάω δουλειά να διορθωθεί αυτό γιατί δεν θα την παλεύω να κοιμάμαι τόσο αργά κάθε μέρα. Άσε που μου σπάνε τα νεύρα να ξέρω ότι εγώ δουλεύω κι αυτός κοιμάται μέχρι το μεσημέρι.

Βάλια μου, πώς σε καταλαβαίνω. Πλησιάζουν οι μέρες κ φρικάρω κι εγώ...

Βικάκι, ετοιμάζετε για δοντάκι κ το Λουσάκι μας ε; Αντε, με το καλό κι ανώδυνα όλα τα μωράκια.

Καλημέρες!!!

μαρακι οντως πρεπει να διορθωθει γιατι το πρωι θα εισαι κομματια.

μηπως να μην την αφηνεις να κοιμαται το απογευμα,να πηγενετε βολτες κτλ για να κουραζεται κ να βαλεις μια συγκεκριμενη ωρα οπου θα κανεις τις ιδιες κινησεις.μπανιο ,χαμηλος φωτισμος,οχι φασαρια,μαμ κ μετα θα κοιμηθει.εγω το εκανα 2 φορες αυτο κ πλεον 9 η ωρα γκρινιαζει απο μονη της για μπανιο κτλ κ ας εχει κοιμηθει μιση ωρα πριν...

pSC1p2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Άννυ μου συγχαρητήρια για την κοπελάρα σου κι από δω!

Βίκυ μου κι εμένα τα ίδια μασουλάει με ιδιαίτερη προτίμηση στο μικρό δάχτυλο του χεριού μου, το οποίο ανάλογα με την όρεξη της το χρησιμοποιεί είτε για μασητικό είτε για πιπίλα:)

Μαράκι δοκίμασε αυτά που σου λέει και η Άννυ για τον ύπνο της μικρής! Και μαζί με την Βάλια οπλιστείτε με υπομονή για την επιστροφή στην δουλειά, είναι όντως δύσκολο!

Και κουράγιο σε όλες με την ζέστη...βράζουμε κι εμείς εδώ...δεν παλεύεται ούτε μέρα ούτε νύχτα:mad::mad:

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...