Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα μανουλες κ χρονια πολλα στις εορταζουσες:Pνα ειστε παντα καλα,υγιεις κ να χαιρεστε την οικογενεια σας:P:p

εμεις παλι ειχαμε ξυπνημαα το βραδυ λογω ζεστης.σηκωθηκαμε απ τις 8¨30 γιατι η μπεμπα ειχε κανει κακα ως την πλατη:?

εγω καθαρισα μπανιο κ κουζινα κ τα χω παιξει ηδη απ την ζεστη.το απογευμα θα παμε πισινα ομως:mrgreen:

αντε καλημερααααααα.ξυπνηστεεεεεεεε:mrgreen::mrgreen::P:p:p

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και χρόνια πολλά στις εορτάζουσες! Μαράκι, Μαρια (ατλαντις), Μαρια (angicat), Mary73 και δέσποινα77,δέσποινα82 και δεσποινα (bubbles) ελπίζω να μην ξέχασα καμια!!! Να είστε όλες γερές και να χαίρεστε τις οικογένειες σας!!!

Βικάκι μου μια χαρά είσαι μην ξανακούσω βλακείες!!! Το λουσάκη σου κάνει κολπάκια έ?

Αννυ μου να χαίρεσαι και συ την μανούλα σου!!

Εμεις είχαμε ένα ήσυχο ύπνο αλλα ξύπνσε 7:30 και κοιμήθηκε πριν λίγο οπότε είμαι και γω ξύπνια απο νωρις!!!

Να εχουμε όλες μια υπέροχη μέρα!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημέρα μανούλες!

Χρόνια πολλά στη Δέσποινα, Δέσποινα και Δέσποινα!! Χαχαχαχα

Επίσης στη Μαίρη, το Μαράκι, τη Μαρία και τη Μαρία!

Ενδδεχομένως και στη Μελίνα!

Στις μαμάδες, αδερφές, ανιψιές που γιορτάζουν και δεν ξέρω αν έχουμε και κανα Παναγιωτάκη.

Εμείς κοιμηθήκαμε καλά, με κλασικά 2 ταίσματα, ξυπνήσαμε καλύτερα, παίξαμε και τώρα ξανακοιμήθηκε!

Η μέρα προβλέπει σπίτι κι ίσως καμιά βολτίτσα στην άδεια Αθήνα το απόγευμα.

Πάντα γεροί και ευτυχισμένοι!

X4pTp3.png

καλημέρα κι απο μένα φιλενάδες!!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στις εορτάζουσες μανούλες μας:

Μαράκι, Μαρια (atlantis), Μαρία (angicat), Mary73 , Δέσποινα77,δέσποινα82 και Δεσποινα (bubbles) !!και στη μανούλά της φίλης Άννυς, Μελινούλα και σε όποιους άλλους έχουμε συγγενείς!!

wishes.jpg

εμείς τώρα ετοιμαζόμαστε και θα πάμε στη γιορτή της θείας του Κώστα στην Κόρινθο να φάμε κιόλας!χαχα!

σας φιλώ και τα λέμε όταν γυρίσω!!

φιλάκια πολλά και στα μωράκια σας!! :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Χρόνια πολλα μανούλες! Ιδιαίτερα χρόνια πολλα στις Μαρίες, Μαίρη+Μαράκι μας+στις Δέσποινες μας! Αννυ να χαίρεσαι τη μανούλα σου+μεγεια το δοντάκι σας! Στο πηλιο ολα καλα,η μπέμπα κυρια. Στο ταισμα βεβαια ζορίζομαι. Πινει,κλαιει,πινει,κλαιει+δεν καταλαβαίνω ποτε χορταινει. Μπάνιο δεν την εκανα. Ειχε πει η παιδίατρος στους 5,5 μηνες αλλα εσείς το τολμήσατε. Εγώ; φιλακια πολλα

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο εμενα φιλες μανουλες!!!!

Χρονια πολλα στις Μαριες (maraki, atlantis,angicat)Kαι στις 3 Δεσποινες μας!!!

Να χαιροσαστε τις οικογενειες σας!και γενικα σε οσους γιορταζουν!!

Αννυ να χαιρεσαι την μανουλα σου!!

Βικακι μην λες βλακειες..........θα φας ξυλο!!!!!!!

Εμεις κανουμε τα πλιτσι πλιτσι στην πισινουλα μας και ο μικρος το απολαμβανει!!!!πολυ γελιο!!Ευτχως δεν εχει βγει καθολου απο το προγραμμα του και ακολουθει πιστα αυτο της Αθηνας!!!Φτου να μην τον ματιασω!!!!!

Τι αλλο???????Δεν θυμαμαι!!!!

Ερημιές σήμερα!

Εμείς σπίτι...δεν κουνήσαμε τελικά με αυτόν τον καύσωνα.

Από σήμερα ο Νικόλας κοιμάται στο δωμάτιό του. Λέω να κοιμηθώ σε καναπέ δίπλα του μόνο για σήμερα μιας και θα είμαι και μόνη μου, να σιγουρευτώ ότι όλα θα πάνε καλά κι από αύριο στο κρεβατάκι μου.

X4pTp3.png

μανουλες μου τι κανετε?εμεις πηγαμε πισινα κ μετα σε μια ψαροταβερνα για φαγητο ακριβως μπροστα στο κυμα με τα τραπεζια στην αμμο!

βαλαμε κ τα ποδαρακια της Κλειους στην θαλασσα κ το καταχαρηκε!αυριο θα μπουνε φωτος!!!:-D

η Κλειω γκρινιαζε στο αμαξι κ ναι!πηρε πιπιλα!!!!!!!!!!:P:pτην κρατησε αρκετη ωρα κ οταν της εφευγε εκλαιγε.μετα ομως μαλλον πεινασε πολυ κ εκλαιγε σαν τρελη ωσπου την εβγαλα απ το καθισματακι κ την ταισα την καημενουλα μου!

σας καληνυχτω..ειμαι κομματια παω για νανι!μακια!

pSC1p2.png

Καλησπέρα μανουλίτσες. Ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές.

Δημητρούλα, με το καλό κι ο Νικόλας στο δωματιάκι του. Καλά θα κάνεις για την πρώτη νύχτα γιατί εγώ σηκωνόμουν κάθε μισή ώρα την πρώτη της νύχτα. Όλα καλά θα πάνε πάντως.

Άννυ μου, ανυπομονώ να δω την Κλειούλα να πλατσουρίζει. Περιμένουμε φωτός!

Σήμερα την βγάλαμε όλη μέρα στη μαμά μου. Έχει αιρκο και το ευχαριστηθήκαμε.

Η Αθηνούλα συνεχίζει το βραδυνό βασανιστήριο. Τώρα κατάφερα κ την κοίμισα για τρίτη φορά κ ελπίζω να μην ξαναχρειαστει για απόψε. Είμαι εξαντλημένη. Πάω νάνι κι εγώ. Καληνύχτα μανούλες κ μπεμπάκια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κούκλες! Ευχαριστώ για τις ευχές σας. Χρόνια πολλά σε όλες τις Μαρίες και Δέσποινες. Εμείς περάσαμε μια καυτή μέρα χθες. Πήγαμε εκκλησία το πρωί όπου ήταν πολύ ωραία είχε και άρτο και πολύ δροσερό αεράκι. Μετά γυρίσαμε και είχα κόσμο για καφέ. Το μεσημέρι φάγαμε στην πεθερά και το απόγευμα ρίξαμε κάτι ύπνουςςςςς...... μετά σηκωθήκαμε και πήγαμε θάλασσα. Ο Λευτεράκης έχει κάνει 3 μπάνια και ξετρελαίνετε με το νερό. Είναι βέβαια λίγο επιφυλακτικός αλλά ξεθαρρεύει σιγά σιγά.

Ελπίζω να περάσει η ζέστη και να ηρεμήσουν τα μωράκια. Ο δικός μου δεν φαίνεται να ενοχλείτε πολύ αλλά θέλει όλη την ώρα παρέα. Το καρεκλάκι φαγητού με έναν ανεμόμυλο που του πήρα τον απασχολεί για κανά μισάωρο αλλά ως εκεί. Το πάρκο δεν το άνοιξα ακόμα αλλά πρέπει γιατί στην πολυθρόνα που έχω ανοίξει κάνει σβούρες και σπρώχνει με τα πόδια του.

Μπράβο Δημητρούλα που έβαλες τον Νικόλα στο δωμάτιό του. Εμείς λέμε να τον βάλουμε όταν επιστρέψουμε από Καλαμάτα. Πως ήταν το πρώτο βράδυ σας; Καλή αρχή.

Φιλάκια σε όλα τα μωρουλίνια! Εμείς σήμερα θα ετοιμαστούμε για να φύγουμε αύριο αν προλάβω αλλιώς μεθαύριο.

mU4Ep3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές!

Καθυστερημένα χρόνια πολλά στις Μαρίες [Μαράκι, atlantis, angicat, Mary73] και στις συνονόματες Δέσποινα77, δέσποινα82!!

Εμείς περάσαμε ένα ήσυχο σκ με πάρα πολύ ζέστη αλλά από ότι έμαθα και διαβάζω κι εδώ και στην Ελλάδα καύσωνα έχει.

Σήμερα φεύγουν η γιαγιά και η αδερφή μου και θα έχουμε πάλι μοναξιές. Τι να κάνεις; Άτιμη ξενιτειά:mrgreen:

Η μπούμπι εξακολουθεί να τρώει μπιμπερό όποτε γουστάρει (1 στις 3 μέρες κατά μέσο όρο) και να ξεζουμίζει την μανούλα όλη νύχτα.

Δήμητρα πως πήγε η πρώτη νύχτα στο δωμάτιο για τον Νικόλα;

Άννυ να χαίρεσαι την μαμά σου! Ωραίο το χθεσινό σας πρόγραμμα!

Βάσω και Βίκυ περνάτε καλά στις διακοπές; Angicat καλά να περάσετε κι εσείς στην Καλαμάτα!

Επεξεργάστηκαν by bubbles
λάθος

mWsZp3.png

Καλημερα και απο εμας μανουλες!

Λιώσατε ή όχι ακόμα? Πολυ ζέστη......

Χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζατε Μαρίες και Δέσποινες αν και λίγο καθυστερημένα! Ελπίζω να περάσατε όλες καλά την ημέρα της γιορτής σας!

Και εμεις γυρίσαμε χθες από το εξοχικό των πεθερικών και η μικρή κοιμήθηκε από τις 8 εως τις 2 και μετά ξανακοιμήθηκε 4 με 7. Εγώ βέβαια μετά τις 4 ξαγρύπνηαα και ξανακοιμήθηκα στις 6, οπότε τώρα σέρνομαι. Πάντως το πσ/κ ήταν πολύ ήσυχο μωράκι, νομίζω οτι επηρεάζεται από την αλλαγή περιβαλλοντος.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλημέρα μανουλάκια!!!

Λιώσαμε στη ζέστη!!! 32 στο παιδικό το βράδυ με αποτέλεσμα ο κακομοίρης να ξυπνήσει 5-6 φορές από τη δίψα!!!

Κατα τ'άλλα του αρέσει πάρα πολύ! Κάθεται και χαζεύει τις ζωγραφιές στον τοίχο και τους μιλάει! :)

X4pTp3.png

καλημερα μανουλες μου!η μπεμπα μου ξυπνησε πριν λιγο!επεσε σε χειμερια ναρκη!χαχαχα κ ετσι επωφεληθηκα κ εγω!

πως ειστε σημερα?

εμεισ εχουμε γιατρο το απογευμα για το επαναληπτικο 6πλο!:(

περιμενω πως κ πως να ρθει η Κυριακη να σηκωθουμε να φυγουμε!

μες στην βδομαδα θα παμε κ στα πεθερικα μου μια βολτα να δωσω τα προσκλητηρια κ να δουνε ο αδερφος του Κωστα την μπεμπα που δεν την ειδαν ποτε.(αυτοι χανουν)χαχα:mrgreen:

να ρωτησω κατι...την αποστειρωση στα μπιμπερο την κοψατε???

σκεφτομαι (αυτο το ενα μπιμπερο που παιζει)που θα το αποστειρωνω εκει που θα παμε γιατι δεν πρεπει να χει κουζινακι....

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...