Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 17 λεπτά , Terry1986 είπε:

Δε ξερω μπορει να τα υπεραναλυουμε κιολας..εμενα με πηγε στην διεγερση με την πεπατημενη τ προηγούμενου γιατρου κ ημουν συμφωνη..δηλ μ λεει η γκον..λ σου εκατσε καλα με αυτη θα κανουμε κ τωρα διεγερση..κ εμενα πηγε να μ την κοψει την διεγερση γτ δε πηγαινε οπως ηθελε κ τελικα εκανα ωοληψια καπου 18η μερα ήθελαν κ εμενα τον χρόνο τους..αλλα απο την αλλη το εχω ξαναπει δεν είμαστε γιατροι δε ξέρουμε..λογιστρια ειμαι οχι γιατρος..οπως αυτος δε ξερει να κανει ισολογισμους ετσι κ εγω δε ξερω να κανω ωοληψιες..κ επισης δεν ζητησα να μας απαντανε για αλλη ειδικοτητα οπως καποιοι που κανουν διαγνωσεις ανδρολόγου που το θεωρω απαραδεκτο..αλλα να μας λενε πηγαινε κ σε εναν αιματολογο πήγαινε κ σε εναν ενδοκρινολογο..κ εγω απο εδω τα εμαθα..οταν τον ρωτησα για αντιπηκτηκες μ ειπε ό,τι πει η αιματολογος ειναι δικη της ειδικότητα και ηταν πολυ τιμιο γτ δε μ τις εδωσε προληπτικα οπως κανουν πολλοι..

Πφφφ

Expand  

πρίν από 17 λεπτά , Terry1986 είπε:

Δε ξερω μπορει να τα υπεραναλυουμε κιολας..εμενα με πηγε στην διεγερση με την πεπατημενη τ προηγούμενου γιατρου κ ημουν συμφωνη..δηλ μ λεει η γκον..λ σου εκατσε καλα με αυτη θα κανουμε κ τωρα διεγερση..κ εμενα πηγε να μ την κοψει την διεγερση γτ δε πηγαινε οπως ηθελε κ τελικα εκανα ωοληψια καπου 18η μερα ήθελαν κ εμενα τον χρόνο τους..αλλα απο την αλλη το εχω ξαναπει δεν είμαστε γιατροι δε ξέρουμε..λογιστρια ειμαι οχι γιατρος..οπως αυτος δε ξερει να κανει ισολογισμους ετσι κ εγω δε ξερω να κανω ωοληψιες..κ επισης δεν ζητησα να μας απαντανε για αλλη ειδικοτητα οπως καποιοι που κανουν διαγνωσεις ανδρολόγου που το θεωρω απαραδεκτο..αλλα να μας λενε πηγαινε κ σε εναν αιματολογο πήγαινε κ σε εναν ενδοκρινολογο..κ εγω απο εδω τα εμαθα..οταν τον ρωτησα για αντιπηκτηκες μ ειπε ό,τι πει η αιματολογος ειναι δικη της ειδικότητα και ηταν πολυ τιμιο γτ δε μ τις εδωσε προληπτικα οπως κανουν πολλοι..

Πφφφ

Expand  

Ναι τα υπεραναλύουμε, αλήθεια είναι. Τουλάχιστον εγώ ο κύριος λόγος που έφυγα είναι πως ένιωσα πως τον κούρασε η κατάσταση μου κ για αυτό στράφηκα σε γιατρό που κάνει φυσικούς. Δε ξέρω αν έκανα καλά. Πρέπει να σκεφτώ.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα!!!!!!!!!!ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ !!!!!!!!

HappyBirthday51.gif

ξύπνησα και ο Κώστας με τη μπέμπα κοιμούνται ακόμα,κι έτσι λέω να σας κεράσω ένα γρηγορο καφεδάκι πριν ξυπνήσουν!!χιχι!!

cappuccinoandcappuccinofreddo.jpg

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!

αντε να περάσει αυτη η ζεστη να ηρεμήσουμε λιγάκι και εμεις και τα ζουζούνια!!!Χτες πήγαμε θάλασσα και ήταν τέλεια!!! ο μπαμπας δεν μπηκε αλλα εμεις του δώσαμε και κατάλαβε:tongue: η μικρη εχει εξοικειωθει με το νερο και της αρεσει, εχει πολύ γέλιο!! Βεβαια το μπάνιο με την μικρη κρατάει πολυ λίγο γι αυτο και γω αφου την ξεπλυνα- σκουπισα- εντυσα ξαναμπήκα και το απόλαυσα πάρα πολύ! Το βραδάκι μας το περασαμε ρομαντικα στο μπαλκονακι μας και γενικα ειχαμε μια παρα πολυ ωραια μερα!!

Αννυ μου συνχαρητηρια γιατο δοντάκι σας!!! Με το καλό να βγάλουνε και τα υπόλοιπα μωράκια!

Δεσποινα(bubbles) χρόνια πολλά και ευτυχισμένα ότι καλύτερο για σένα και την οικογένεια σου!!!

ΔΕσποινα82 νομίζω πως βολευει στη χρυσούπολη γιατι όντως είναι στη μέση! όποτε αποφασίσετε μου λέτε!

ορίστε και το καφεδάκι σας :

images?q=tbn:ANd9GcTwO7TeVynVNG0juNljPTmfHXJPb56L1ulG80uXWVdABSnnCPY&t=1&usg=__qTisdNwLOE_k6Vpu5ST3lWbfWoM=

5Kiep3.png

hAk2p3.png

ουπς,συγνωμη,διόρθωσα!

έχουμε το πρώτο δοντάκι?μπράβο στην Κλειώ που τα κατάφερε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δέσποινα χρόνια σου πολλά,καλά κι ευτυχισμένα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να χαιρεσαι το παιδάκι σου!!!!!!!

σας αφήνω κι εγώ σήμερα σιγά σιγά,θα πάμε για 3-4 μερούλες στο χωριό μας.αυτές θα είναι οι διακοπές μας για φετος:|δεν πειράζει,από το καθόλου..αρκεί που θα έχω τον καλό μου τον αντρούλη όλη μερα μαζί μου-μας!μαζεύω κι εγώ το σπίτι σε βαλίτσες και φύγαμεεεεεεεε.

οπότε σας φιλώ γλυκα φιλεναδες,

θα τα πούμε όταν με το καλό γυρίσουμε!

να περνάτε καλά οτι κι αν κάνετε!

να μου φιλήσετε και τα ζουζουνάκια σας!!!!!!!!

και χρόνια πολλά σε όσες-όσους γιορτάζουν αύριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

γεια σας μανουλινια μου!η Κλειω ειχε τρελη γκρινια σημερα κ απο το πρωι πριν λιγο καταφερα κ την κοιμισα.πολυ ζεστη ρε κοριτσια!το βραδυ μαρτυρισα.κοιμουν μιση ωρα κ για αλλη μια ωρα γυρνουσα γυρω γυρω.απ την ζεστη νομιζα οτι δεν μπορω να αναπνευσω.φρικη.

η μικρη ξυπνησε στις 5 κ ειχε κανει κακα κ την αλλαξα κ ξυπνησε!μετα κοιμιθηκε στις 6 κ απ τις 7:30 μιλουσε.:|

περιμενω κ εγω να ρθει η αλλη Κυριακη να φυγουμε για 3 μερουλες μπας κ ξεσκασουμε λιγο.

ξυπνησε:twisted:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Καιγομαστεεε βρε κοριτσια..τη ζεστη ειναι αυτη, ουτε να κοιμηθεις ουτε να φας τιποτα δεν εχεις ορεξη να κανεις.Εχω και το μωρο ολη την ωρα πανω μου που διψαει και γινομαστε χειροτερα και οι δυο.Εβγαλα δυο γευματα απο την καταψυξη που τα ειχα φυλαγμενα να του δωσει ο μπαμπας του γιατι νομιζω οτι δεν του φτανει το γαλα που εχω.

Το πρωι πηγαμε και στη θαλασσα με τον μικρο αλλα στις 12 ειχαμε φυγει, οποτε απο εκεινη την ωρα ειμαστε σπιτι με ανοικτα ολα μηπως και κανει λιγο ρευμα.Μπααα....Αντε εμφανιστειτε να πουμε καμια κουβεντα..

Γειά σας μανουλίτσες. Εξαφανισμένες όλες πάλι...

Κι εγώ απόψε δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Η ζέστη ήταν αφόρητη παρά τον ανεμιστήρα. Δεν παλεύεται χωρίς αιρκο τελικά. 30 βαθμούς έχουμε μες στο σπίτι. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παρά μόνο ντούζ κ καθιστοί με τον ανεμιστήρα να μας χτυπάει απευθείας. Από Τετάρτη νομίζω θα περάσει κι αυτό το κύμα. Για να δούμε. Κι η μικρή ταλαιπωρείται. Δεν έχει όρεξη να φάει πολύ. Λίγες γουλιές κ σταματάει, δυσκολεύεται να κοιμηθεί κι αυτό το καημένο. Κ το χειρότερο, δεν ξεκολλάει από πάνω μου κ λιώνουμε μαζί. Δράμα.

Μαρία καλά να περάσετε κ Χρόνια Πολλά κ σε σένα για αύριο.

Φιλάκια κ καλό κουράγιο σε οπλους με τη ζέστη.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια σας κορίτσια! Δέσποινα χρόνια πολλά!

Ο Νικόλας μια χαρά τελικά! Οι ευχές σας έπιασαν τόπο. Τώρα είναι στο πάρκο μπρούμυτα και παλεύει να φτάσει τα παιχνίδια του μέχρι να εκνευριστεί. Εκνευρίστηκε! Πάω.

Φιλιά!

X4pTp3.png

Καλησπερα κοριτσαρες μου!!!!

Δεσποινα πολυχρονη!!!Οτι επιθυμεις!!!

Αννυ εβγαλε δοντακι η Κλειουλα μας????????????Σοκ!!!!!!!!!Και να τους εκατομμυριασετε για χθες!!

Αντζυ βλεπω το πρωινο και μου τρεχουν τα σαλια μαρηηηηηη!!!

Εμεις περναμε μια χαρουλα....ξεκουραζομαστε!!Εχει και εδω τρελη ζεστη με τη μονη διαφορα οτι το βραδυ εχει παντα αερακι και κοιμομαστε μια χαρα!!

Δεν τον βγαζω πολυ εξω παρα μονο το βραδυ;)

Καναμε και τα μπανακια μας και εχουμε παρει και μια πολυυυυυυυυυυ μεγαλη πισινα και την εχουμε στον κηπο και βουταμε και εμεις και δροσιζομαστε οταν δεν ειμαστε θαλασσα.

Ευχομαι να περνατε καλα!

Σας φιλω!!!!

Διαφημίσεις

Ετοιμαζομαστε σιγα σιγα για το βραδυνο μας μπανακι, φαγητο και νανι.Θα ρθει και η μαμα μου να τον προσεχει να βγουμε για ποτο με τον αντρα μου,δεκαπενταυγουστος αυριο ειπαμε να το καψουμε σημερα!!!Υπομονη με τη ζεστη κοριτσια που θα παει θα περασει, τα λεμε αυριο πολλα φιλια και καληνυχτα απο εμας!!

κοριτσια τρελη ζεστη.:evil::evil::evil:

η μικρη ειχε γκρινια το απογευμα κ ειπα να την παω μια βολτα στην θαλασσα αλλα εσκασα κ σε μιση ωρα γυρισαμε πισω.

τωρα καναμε μπανακι κ την κοιμιζω.

Βασω μου σε ευχαριστουμε,οσο για το δοντι τι να πω.ειναι ενα απρο πραγμα που γρατζουναει λιγο.θα μας πει κ ο γιατρος βεβαια την Δευτερα που θα παμε για εμβολιο.η μανα μου λεει οτι κ εγω 4 μηνων εβγαλα το πρωτο.:?

κ με γεια την πισινααααα.:P

Δεσποινα μου καλα να περασετε εξω μιας κ γιορταζεις κιολας αυριο.πιες κ για μας κανενα.:tongue:

κ εγω περιμενω τον αντρα μου να ρθει απ την δουλεια να πιουμε καμια μπυρα στο μπαλκονι:mrgreen:

αυριο γιορταζει το μισο μου σοι.πανω απ ολους βεβαια η μαμακα μου κ θα παμε παλι το απογευμα για μπανιο στην πισινα κ φαγητο:cool:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

καλησπέρα μανούλες!!

Δεσποινάκι χρόνια σου πολλά!! Να τα χιλιάσεις και να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!

Και μια και είναι περασμένα μεσάνυχτα να ευχηθώ Χρόνια πολλά στις Μαρίες μας, Μαράκι, Μαρία (angicat), Mary73, και στις Δέσποινες μας bubbles και Despina77 ελπίζω να μην ξεχνάω καμία φιλενάδα, αλλά ένεκα και η ώρα... Πολύχρονες να είσαστε και ευτυχισμένες, πάντα με υγεία και μία γεμάτη οικογένεια.

Άννυ με γειές το πρώτο δοντάκι της παρέας!!!!!!!

Εμείς διακοπάρουμε ακόμα, χτες ήρθε και η αδερφή του άντρα μου και σήμερα ο πατέρας μου και αύριο φεύγουν και οι δύο. Η Θάλασσα είναι απίθανη αυτές τις μέρες, και παρότι από την Παρασκευή αδιαθέτησα, δεν μασάω, συνεχίζω κανονικά τα μπάνια μου γιατί καιγόμαστε χεχε.... Ευτυχώς το βραδάκι δροσίζει αρκετά, και κοιμόμαστε άνετα με σεντονάκι. Η μπουμπού μου έκανε ένα κουλό βράδυ εχτές, 9.30-4.00-4.10-4.25-4.40-7.00 και εγώ κατά τις 5 τα έφτυσα με το κοιμήσου-ξύπνα και έκατσα καμία ώρα ξύπνια στο σαλόνι ροκανίζοντας σοκολάτα. Απόψε με παίδεψε καμία ωρίτσα αλλά τελικά 10.45 κοιμήθηκε και δεν έχει ξυπνήσει ως τώρα. Βασικά αυτό που κάνει 2 μέρες τώρα είναι να πιπιλάει συνέχεια όταν την ταΐζω το βράδυ!!! Και βασικά δεν με πειράζει ούτε βαριέμαι κλπ αλλά έχει αρχίσει και τσούζει η θηλή. Τί την έπιασε ένας Θεός ξέρει...

Για τις πανάδες που σας έλεγα τελικά μία φαρμακοποιός που τα είδε είπε ότι είναι χλόασμα και οφείλονται σε κάποιες ορμόνες της λοχείας. Πρέπει όμως να το δει δερματολόγος μόλις γυρίσω. Εγώ είμαι ποιο άσπρη από ποτέ φέτος!!

Σήμερα το απόγευμα στο μινι μάρκετ είδα μία κοιλίτσα που γεννάει όπου να ναι και συγκινήθηκα τόσο που ζήλεψα και εγώ. Αλλά έχω τάξει στον εαυτό μου να μην ξαναμπώ σε αυτή την διαδικασία αν δεν χωνέψω πρώτα την πιθανότητα άλλης μίας καισαρικής (αρα πρέπει μάλλον να περιμένω μια διαιτία από την πρώτη), και επίσης να στρώσω αυτό το ταλαίπωρο κορμί γιατί έχει γίνει χέθε μέθα, αλλιώς τα παιδάκια μου θα νομίζουν ότι είναι φαλαινάκια.....

GaiGp3.png

Καλησπέρα κι από μένα. Η Αθηνούλα μόλις κοιμήθηκε μετά το κλασσικό πλέον κοίμισμα-ξύπνημα κ φτου κι απ´την αρχή από τις 11 μέχρι τώρα! Τα νεύρα μου!!!

Είναι κι αυτή η ρημαδοζέστη...

Βικάκι ευχαριστούμε για τις ευχές! Κι εσύ ότι επιθυμείς, κ μην ακούω βλακείες για φαλαινάκια γιατί τα ´χεις καταφέρει πολύ καλά κι είσαι μιά χαρά (σε είδα στις φωτό με την Άντζυ-δεν μπορείς να κρυφτείς, στυλάκι έχεις γίνει).

Χρόνια Πολλά σε όλες τις εορτάζουσες κ σε όποιους έχετε όλοι. Κάποια Δέσποινα είχε κ γενέθλια απ´ότι κατάλαβα αλλά δεν ξέρω ποιά. Πολύχρονη διπλά λοιπόν!

Άννυ να τους χαίρεσαι όλους μα πιό πολύ την μανούλα σου!

Για να ´ναι άσπρο κ κοφτερό κ αφού κι εσύ από τόσο νωρίς, τότε δοντάκι θα ´ναι. Καλορίζικο (δεν ξέρω τι λένε). Με το καλό κ τα υπόλοιπα.

Ξέχασα τι άλλα ήθελα. Καληνύχτα μανουλίτσες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...