Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Τάνια μου!! δεν πειραζει,να πιούμε και τον κρύο με τέτοια ζέστη! είπε στις ειδήσεις οτι την Κυριακή θα χει μίνι καύσωνα πάλι..έλεος!΄φετος δεν αντέχεται αυτό το πράγμα...διψούσε και πεινούσε η πεταλουδίτσα ε? τι να κάνουν κι αυτά?σκάνε !

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα ξανά κοριτσάρες! Αντζούλα, δεν ξέρω γιατί είναι έτσι τα παιδιά μας. Νομίζω πως δεν θέλουν να χάσουν τίποτα. Ελπίζω σιγά σιγά να το κάνουν πιο νωρίς γιατί εγώ τουλάχιστον δεν αντέχω.

Ωραία τα πρωινά κ οι καφέδες. Τι ζέστη ειναι αυτή πάλι; 29 βαθμούς εχουμε μες στο σπίτι. Λιώσιμο...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα μανούκες!

Ξυπνήσαμε κι εμείς! Ευτυχώς το βράδυ μας ήταν ήσυχο. Ο μικρός από τις 9:30 ξύπνησε στις 4:30 και στις 7:30 και πριν λίγο ξανακοιμήθηκε. Ισως να έχει λίγη υπνηλία παραπάνω λόγω εμβολίου γιατί συνήσως ξυπνάει 2-3 φορές.

Σήμερα 39 θα φτάσει...θα ψηθούμε πάλι! Και το ΣΚ τα ίδια...με βλέπω να παίρνς τον Νικόλα και να τη βγάζω όλη μέρα σε κανα εμπορικό με Α/C.

Αγγελικούλα η κρέπα σου είναι κόλασηηηηηηη!!!

X4pTp3.png

Καλημερα και απο εμας!Πρωτα απο ολα ειμαι μεσα για τον καφε Καβαλας- Ξανθης, κανονιστε και πειτε μου εδω θα ειμαι γενικα.

Το πρωι που ξυπνησαμε με το μικρο κατα τις 8 η πανα του ηταν ελαφρως κατουρημενη και ειχε στην μπροστα περιοχη λιγες σταγονες πορτοκαλι.Ο γιατρος ειπε αφυδατωση και αυτα ειναι αλατα, οποτε θελει περισσοτερο ζυζι ιδιως το βραδυ.Δηλαδη πρεπει να τον ξυπναω.Με αυτο τον καυσωνα ισως ειναι και λογικο βεβαια.

Στο σπιτι αυτη τη στιγμη εχουμε 31 βαθμους, δηλαδη το μεσημερι που θα φτασει?

Διαφημίσεις

καλημέρα κι από μένα και το αστεράκι μου!!!!!

δεν έχω χρόνο να πώ πολλά,γι'αυτό μαζέψτε μωρά,φουσκωτά,μαγιό,πετσέτες,αντιηλιακά,ομπρέλες και φύγαμε γι'αυτήν την παραλία,όλες μαζί!!!!!!!!!δε θα εχει κόσμο,δε θα μας νοιάζει αν κλαίνε τα μωρά μας,ουτε αν κοιτάνε τις κορμάρες μας!

φύγαμε λέω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

γεια σας μανουλες μου κ απο εμας. η δικια μου χθες ξυπνησε 3¨30-5¨30-7¨30 (πολλες φορες κ υποθετω απ την ζεστη)μετα την πηρα διπλα μου μιας κ εφευγε ο Κωστας για δουλεια κ αυτη για μια ωρα μιλουσε:tongue:μετα την ξαναπηρε λιγο κ τελικα σηκωθηκαμε 9¨30.πηγαμε τραπεζα κ για κατι ψωνια κ τωρα λεω να μαγειρεψω.

η ζεστη ειναι αφορητη:evil:μαλλον θα φυγουμε κ εμεις στις 22 για 3 μερες.

δεν σας ειπα.χθες το απογευμα που ειχε παλι λογοδιαροια η μπεμπα,ετσι πως ανοιγε το στομα της κ μιλουσε τι ειδα?????

κατω αριστερα -οχι κεντρο- ενα ασπρο,εβαλα το δαχτυλο κ ειναι σκληρο.ΔΟΝΤΙ:?:-?παναηηηαααα μουυυυ.

Ατλαντις με εχεις σκοτωσει με την παραλια σου....:cool::cool::cool:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Μαρία, τρέχοντας έρχομαι σ'αυτή την παραλία! Αχ, φέτος ούτε ένα μπάνιο ακόμα. Για να δούμε θα κάνουμε κανένα?

Άννυ, έσκασε μύτη το πρώτο δοντάκι? Νωρίς νωρίς το κοριτσάκι μας! Με το καλό και τα υπόλοιπα!

Η Αθηνούλα είχε τρελή γκρίνια εδώ και μιάμιση ώρα. Ήθελε μόνο αγκαλιά κι εγώ είχα λιώσει. Επιτέλους την κοίμισα...

Καλό κουράγιο με την ζέστη σε όλους!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Κορίτσια,

βγήκαν τα αποτελέσματα και πάλι δείχνει το μικρόβιο στις ίδιες ακριβώς ποσότητες. Μου είπε ο παιδονεφρολόγος από την Αλεξανδρούπολη να μην κάνω τίποτα, να ταξιδέψω κανονικά όπως έχω προγραμματίσει και να επαναλάβω ξανά μανά τις εξετάσεις τον Σεπτέμβριο. Μας έδωσαν και το ΟΚ να κάνουμε το εμβόλιο.

επιστρέφω

mU4Ep3.png

καλημερα μανουλες!

ζεστη,ε?

images?q=tbn:ANd9GcQPNC4LJOhR516sHag683dBuB01qQxMzzrCQnLBoD-QRjMpVYk&t=1&usg=__wwndWIrtSC3W4jf7MBt04nboWQQ=

ο μικρουλης μου εκανε το βραδυ πυρετο,38,5 κ του εδωσα ντεπονακι κ κοιμηθηκε μεχρι τις 5,εφαγε κ ξαναξυπνησε στις 7. αχ, στο προηγουμενο εμβολιο δεν ειχε ανεβασει πυρετο κ τωρα εχει κ αυτη την παλιοζεστη:cry:

Τανια κ Δεσποινα θελετε να ρθειτε στη Χρυσουπολη που ειναι κ στη μεση ή να κανονισουμε καπου αλλου? σας βολευει καποιο σ/κ ή μεσα στη βδομαδα?

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

γεια σας μανουλες μου κ απο εμας. η δικια μου χθες ξυπνησε 3¨30-5¨30-7¨30 (πολλες φορες κ υποθετω απ την ζεστη)μετα την πηρα διπλα μου μιας κ εφευγε ο Κωστας για δουλεια κ αυτη για μια ωρα μιλουσε:tongue:μετα την ξαναπηρε λιγο κ τελικα σηκωθηκαμε 9¨30.πηγαμε τραπεζα κ για κατι ψωνια κ τωρα λεω να μαγειρεψω.

η ζεστη ειναι αφορητη:evil:μαλλον θα φυγουμε κ εμεις στις 22 για 3 μερες.

δεν σας ειπα.χθες το απογευμα που ειχε παλι λογοδιαροια η μπεμπα,ετσι πως ανοιγε το στομα της κ μιλουσε τι ειδα?????

κατω αριστερα -οχι κεντρο- ενα ασπρο,εβαλα το δαχτυλο κ ειναι σκληρο.ΔΟΝΤΙ:?:-?παναηηηαααα μουυυυ.

Ατλαντις με εχεις σκοτωσει με την παραλια σου....:cool::cool::cool:

annie mou nwris nwris ta dontakia sas e?????????ti wraia!!!!!!!na sou pw sunithws kati tetoia den ta pisteuw alla lene oti einaikala opoios dei to prwto dontaki tou mwrou na tou pairnei dwro!!!!!!!fantazomai oti tis exeis parei polla alla twra akolmi ena....filakia polla

Καλησπέρα μανούλες!

Αννυ, δοντάκι!!! Το πρώτο της ομάδας μας! Αντε και στα δικά μας!

Χαζολόγωντας στο νετ βρήκα ένα σάιτ που μπορεί να σας ενδιαφέρει. Το υπουργείο υγεία και παιδέιας της Αμερικής έφτιαξε μια σειρά από μπουκλετάκια με πληροφορίες ανά μήνα: http://www2.ed.gov/parents/earlychild/ready/healthystart/index.html

Εχει ενδιαφέρον.

Ο Νικόλας έκανε λίγα δέκατα, ανέβασε 37,6 αν και η διάθεσή του ήταν πολύ καλή. Του έδωσα ντεπονάκι, έκανε ένα χλιαρό μπανάκι και τώρα κοιμάται μόνο με την πάνα. Δεν βοηθάει κι αυτή η παλιοζέστη γμτ.

X4pTp3.png

τι εξαφανιζολιαση εχει πεσει σημερα?

εμεις κοιμηθηκαμε 2 ωροιτσες το μεσημερι κ μετα πηγαμε για καφε με μια φιλη μου οπου κ σκασαμε!!!!!!!η μπεμπα καθοταν κ ιδρωνε,το κεφαλακι της μουσκεμα!

μετα γυρισαμε ,εκανε μπανιο κ ξεραθηκε!απο τοτε ομως εχει ξυπνησει ηδη 3 φορες για 2-3 τζουρες ζιζι κ παλι τεζα!η καημενη δεν προλαβε να φαει επειδη την πηρε ο υπνος ,αλλα φταιει κ η παλιοζεστη!

την Κυριακη λεει θα βραζει ο τοπος παλι!:evil:

παω να την πεσω κ εγω μανουλινια!μακια!:P

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπέρα μανουλίτσες! Η Αθηνούλα μια απ´τα ίδια απόψε. Κοιμήθηκε 11:30 κ ξύπναγε, πιπίλαγε ζιζί κ ξανακοιμόταν μέχρι τις 12:25 όπου ελπίζω να μην ξαναξυπνήσει μέχρι το πρωί.

Δημητρούλα πολύ ενδιαφέρον το λινκ. Τον πείραξε αυτή τη φορά το εμβόλιο τον Νικόλα μας ε; Φταίει κι η παλιοζέστη ρε γμτ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά το βράδυ κ να του πέσουν τα δεκατάκια.

Άννυ μου, πώς να μην λιώσει το παιδί; Είναι αφόρητη η ζέστη. Δεν παλεύεται! Κ θα ´ναι έτσι μέχρι κ την Τρίτη! Εμείς εν τω μεταξύ την βγάζουμε στο σπίτι. Ο Κώστας δεν θέλει με τίποτα να πάμε πουθενα μ´αυτή τη ζέστη κι εγώ έχω πήξει.

Καληνύχτα σε όλες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Συγχαρητήρια στην Κλειούλα μας που έβγαλε δοντάκι! Σιδερένια και γερά!

Το μεσημέρι έκλεισα απότομα αλλά έχω ψοφήσει στις δουλειές. Αφού και με την Τάνια έναν καφέ δεν καταφέραμε να πιούμε εδώ και πόσο καιρό. Τεσπά...

Κάναμε το εμβόλιο σήμερα και ήταν άριστος, έτσι το απόγευμα έκανα το μεγάλο βήμα και τον πήγα στην θάλασσα. ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΕ! Μα να μην τρομάξει καθόλου ο μπαγάσας. Στην αρχή επιφυλακτικός δεν χαμογελούσε. Μετά όμως γελούσε κιόλας. Έχω πάρει κι εγώ εκείνο το σωσίβιο της Μαρία&Εβίτα και δεν ξετρελαθήκαμε αλλά βοηθάει αρκετά. Ίσως αν το συνηθίσει να του αρέσει περισσότερο. Πάντως στην αρχή το πιπιλούσε με μανία γιατί του άρεσε το θαλασσινό νερό. Τι να κάνω η χριστιανή με το παιδί μου που τα τρώει όλα; Προτιμάει την αγκαλιά μου όμως, από το σωσίβιο.

Σιδέρωνα σήμερα...ουδέν σχόλιον! Γι αυτό άργησα να πάω για ύπνο. Ο μπόμπιρας κοιμάται από τις 10.30 και δεν κάναμε πυρετό. Περαστικά στον Νικολάκη μας. Δεν ξέρω τι άλλο ξέχασα...φιλάκια σε όλες. Πάω να ταβλιαστώ!

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...