Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσάκια μου!!διαβάζω κι έχω στο μυαλό μου τόσα να σχολιάσω και μετά φυσικά τα ξεχνάω!! τι κάνετε?

Μαρία μου εύχομαι να ναι όλα καλά με τις εξετάσεις του Λευτεράκη σου!! :-)

Βασούλα ήδη μας έχεις λείψει,αλλά σίγουρα κι εσύ κι ο γαμπρούλης μου θα περνάτε σούπερ!!!

Άννυ και Ιωαννούλα ΈΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ!! τα προσκλητήρια κι οι μπόμπο σας είναι πάρα πολύ ωραία!! εγώ μόνη μου ούτε ένα απο αυτά δε θα μπορούσα να κάνω! είναι να το χεις....! :-)

με το καλό οι βαφτίσεις σας!!μακαρι να μπορούσαμε να έρθουμε!! (και να μη με καλούσατε εγώ αν ήμουν κοντά θα ερχομουνα!)

Δημητρούλι ο Νικόλας είναι αστέρι!! χορευτικό αστέρι μάλιστα!!χιχι!

Βικάκι φίλη που είσαι????

Θάλεια μου κάνετε μπανάκια?η μικρή τι κάνει?

despoina77 οι περίργοι θα υπαρχουν πάντα!εμενα στην παραλία που την πήγαμε μόνο,δεν έκανε μπάνιο,και ρωτούσαν όλοι "καλέ απο τόσο μωρό το φέρνετε στη θάλασσα??" (μα τι βασανιστήρια που της κάνουμε κι εμείς!!!) βγάλτε καμια φώτο να μας στείλεις!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανουλίτσες. Τρελή ζέστη πάλι σήμερα...

Κορίτσια, περιττό να σας πω ότι είστε χρυσοχέρες! Εγώ η άχρηστη τίποτα δεν έκανα μόνη μου για την βάφτιση. Μπράβο σας!

Αντζούλα, πότε πάτε διακοπές? Κλείσατε τελικά εκεί που μας έδειξες στην Εύβοια?

ZYoVp3.png

60gdp3.png

γεια σας κι απο μενα μανουλες!

τι καλα που κανουμε ετοιμασιες για βαφτισεις!!!!!!!!!

ειδα στο φεις τα πραγματακια σας κ ειναι πολυ ομορφα. κι εμεις κλεισαμε για τις 17/10 κ χθες παραγγειλαμε τα προσκλητηρια κ τις μπομπονιερες. οταν τα εχω θα βαλω φωτο.

σημερα πηγαμε για το εμβολιο μας! εκλαψε για λιγο ο γλυκουλης μου κ μετα ησυχασε. για να δουμε πως θα παει τις επομενες ωρες.........

φθασαμε τα 7 κιλα κ 63,5 εκ. υψος! απο τον αλλο μηνα θα αρχισουμε να τρωμε κ φρουτακια! ριζαλευρο δεν χρειαζεται γιατι ειμαστε οκ απο κιλα.

Δεσποινα μην ακους κανενα για τη θαλασσα! δεν υπαρχει προβλημα για τα μωρακια που θηλαζουν!

μανουλες Ξανθης κ Καβαλας θελετε να συναντηθουμε για καφεδακι?

pHNqp3.png9S1np2.png

Mανουλια που ειστε???

εμεις πηγαμε κομμωτηριο.εγινα ξανθια!:mrgreen:η μπεμπα κυρια!ηταν κ η μαμα μου βεβαια μαζι μας κ την κρατουσε.μολις ηρθαμε σπιτι ομως γκρινια!τωρα την πηρε ο υπνος πριν λιγο κ περιμενω να ξυπνησει να κανουμε το μπανακι μας...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Με γειά Άννυ μου! Βάλε φωτό να σε δούμε!!!

Εγώ είμαι κομμάτια. Όσο ωραία είναι όταν τα μωρά είναι χαρούμενα και γελαστά, άλλο τόσο κουραστικά όταν είναι μες στη γκρίνια. Και κάθε βράδυ από τις 9 μέχρι τις 12 η Αθηνούλα είναι μες στη γκρίνια. Νιώθω εξαντλημένη. Φταίει νομίζω κι αυτή η ατονία. Άρχισα να παίρνω σίδηρους πάλι. Ελπίζω να βοηθήσουν...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες!

Σήμερα είχαμε κι εμείς γιατρό και κάναμε τη 2η δόση του εξαπλού. Ολα καλά πήγαν! Ο Νικόλας έφτασε τους 65 πόντους και κιλά 6800. Πήρε 340γρ αυτό το μήνα αλλά είναι φυσιολογικό.

Οι φωτογραφίες προετοιμασίας των βαφτίσεων είναι υπέροχες. Αντε να δούμε κι εμείς τι θα κάνουμε!!! Ανυπομονώ!

X4pTp3.png

Καλησπέρα και απο εμας!

Θα πω και γω πως τα προσκλητηρια και οι μπομπονιερες που φτιάξατε είναι υπέροχες! μπράβο κοριτσάκια και με το καλο οι βαφτίσεις!!!

ΔΕσποινα μου εγω εαν το κανονισετε είμαι μέσα για καφεδακι!!:P

Βασουλινι θα μιλήσουμε οπωσδήποτε!!! Και θα πρέπει να καταλάβει η Αντζυ πως ο Γιωργάκης δεν είναι γαμπρός της!!! μόλις μας δει θα ξεχάσει την μπισκοτίνα!!!!χαχαχαχα:tongue:

Δημητρόυλα μεγαλωσε ο νικόλας μας!! Ελπίζω να έχετε μια ήσυχη νύχτα μετα το εμβόλιο!!

Αννυ περιμένουμε φωτο!!!

Εμεις το απόγευμα πήγαμαι για να πάρει κοστούμι ο Γιώργος! Σε ένα μαγαζί μπήκε και τελειωσε!!! Και μετα το μισαωρο με αγριοκοιτούσε να τελειωνω γιατι του δινα το ένα πουκάμισο μετά το άλλο!! Αντρες!!! όλα με το ζόρι τα κάνουνε:tongue:

Λεω σιγά σιγά να πάω για νανάκια!

Καληνύχτα μανούλες! Φιλάκια στα πατουσάκια

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλησπερα μανουλες μου γλυκιες!!!!

Και εμας μας λειπετε πολυ γλυκια μου συμπεθερα!!!

Θα εμπαινα πιο συχνα αλλα μου παιρνουν το στικακι του internet ο αδερφος μου και ο Φωτης και δεν μου το δινουν:twisted::twisted::twisted::twisted:

Δημητρα ολοκληρος αντρακλας ο Νικολας μας!!Μπραβο!

Και εμεις μολις γυρισουμε εχουμε εμβολιο αλλα δεν θυμαμαι ποιο ειναι.....:confused:

Αννυυυυυ θελουμε φωτο!!

Μαρακι σε καταλαβαινω κοπελα μου!!Τι να κανουμε ομως.......κουραγιο.Ειναι πολυ ασχημο να αποχωριζομαστε τα μωρακια μας!

Σημερα αφησα τον μικρο με τη μαμα μου και πηγαμε για μπανακι.Κανει τρελη ζεστη και δεν ηθελα να τον κουρασω!

Ωραια ηταν αν και μου ελειπε ο μικρος!

Σημερα γιναμε 4 μηνων!!!!!Γιουπι!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p

Χμμμ δεν θυμαμαι τι αλλο ηθελα να πω:confused::confused::confused::confused:

Βασούλα να τους εκατομμυριάσετε! Η Αθηνούλα μας κάνει γυμνάσια κ απόψε. Μόνο που απόψε δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να την κοιμίσουμε. Δηλ κοιμάται κ ξυπνάει, όπως χθες, αλλά χθες στις δώδεκα είχε κοιμηθεί ενώ απόψε...

Τι να έχει το μωράκι μου; Τώρα πάλι κλάιει κ έστειλα τον Κώστα. Τόσες ώρες εγώ προσπαθούσα, τώρα ας αναλάβει εκείνος...

Καληνύχτα μανούλες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπερα μανουλες μου γλυκιες!!!!

Και εμας μας λειπετε πολυ γλυκια μου συμπεθερα!!!

Θα εμπαινα πιο συχνα αλλα μου παιρνουν το στικακι του internet ο αδερφος μου και ο Φωτης και δεν μου το δινουν:twisted::twisted::twisted::twisted:

Δημητρα ολοκληρος αντρακλας ο Νικολας μας!!Μπραβο!

Και εμεις μολις γυρισουμε εχουμε εμβολιο αλλα δεν θυμαμαι ποιο ειναι.....:confused:

Αννυυυυυ θελουμε φωτο!!

Μαρακι σε καταλαβαινω κοπελα μου!!Τι να κανουμε ομως.......κουραγιο.Ειναι πολυ ασχημο να αποχωριζομαστε τα μωρακια μας!

Σημερα αφησα τον μικρο με τη μαμα μου και πηγαμε για μπανακι.Κανει τρελη ζεστη και δεν ηθελα να τον κουρασω!

Ωραια ηταν αν και μου ελειπε ο μικρος!

Σημερα γιναμε 4 μηνων!!!!!Γιουπι!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p

Χμμμ δεν θυμαμαι τι αλλο ηθελα να πω:confused::confused::confused::confused:

George.jpg

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!! Τελικά το αγγελούδι μου κοιμήθηκε κατα τη μία κ ξύπνησε οχτώ για φαΐ. Τώρα ξανακοιμάται. Εγώ κομμάτια αλλά δεν μπορώ να κοιμηθώ. Πάω να κάνω μια άντληση κ επανέρχομαι.

Καλημέρα σε όλες!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλημέρα φιλεναδίτσες μου!!κερνάω πρωινάκι να πάω να συμμαζέψω λίγο το χάος εδώ μέσα...θα φύγουμε την Τετάρτη κι εγώ στο τέλος θα μείνω εδώ να σιδερώνω!

PicForNewsletterCapriJuly2005AugustusBreakfastView.JPG

και για να χορτάσουμε λιγάκι ας ξεφύγουμε σήμερα απο τη δίαιτα (χιχιχ) ...

dcf_crepe.jpg

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Καλημερούδια!!! Τελικά το αγγελούδι μου κοιμήθηκε κατα τη μία κ ξύπνησε οχτώ για φαΐ. Τώρα ξανακοιμάται. Εγώ κομμάτια αλλά δεν μπορώ να κοιμηθώ. Πάω να κάνω μια άντληση κ επανέρχομαι.

Καλημέρα σε όλες!!!

καλημέρα Μαράκι μου!!μα αυτές οι κόρες μας να μοιάζουν τόσο πολύ?? ξενύχτισσες παιδάκι μου!!!εμένα χτες κοιμήθηκε 11 και ξύπνησε 07:30.. μα τι νυχτοπούλια είναι!!:oops:

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Καλημέρα και απο εμας!!

Που θα πάει αυτη η ζέστη??? Η μικρη ξύπνησε 5:30 και 7 γιατι διψούσε - πεινούσε και τα σχετικα! τωρα κοιμαται η καημενουλα!!

Εσεις τι κάνετε??? Τα μωρούλια μας??

οριστε και το καφεδάκι σας

images?q=tbn:ANd9GcT0yyDWcMFzNapRsD4NxT_Aqh5Yf4IBN9_gGbw21LXQc-5XpyA&t=1&usg=__x2pbPnysqzylZu6oAszsHnJEbCw=

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...