Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βασούλα, κι εμείς το κάναμε αυτό με το λάστιχο στο χωριό. Τι μου θύμισες... Ωραίες εποχές! Να περάσετε τέλεια!

Δημητρούλα, καλό κουράγιο με την ζέστη! Σε νιώθω...

Βικάκι, ένα μεγάλο φιλί στη Λουσίτσα! Να περνάτε υπέροχα!

Δεν θυμάμαι τι ξέχασα πάλι...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ax Mαρακι.κ μενα χθες κοιμηθηκε 9:30-3:30-4:30-5:30:|κ εγω απορισα.την πηρα μετα στο κρεβατι μου κ κοιμηθηκε ως το πρωι.νομιζω οτι ξυπνουσε απ την ζεστη,αφου την ταιζα κ εσταζε το κεφαλακι της.

οσο για την δουλεια σε καταλαβαινω κ μπραβο σε οσες μανουλες δουλευουν,αλλα εγω φευγω για μια ωρα κ γυρναω πισω σαν την τρελη.δεν μπορω να φανταστω οτι θα δουλευα απο τωρα.:cry::|

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημέρα μανούλες,

Εμείς πήγαμε τα ούρα στο μικροβιολογικό και αύριο θα έχουμε τα αποτελέσματα. Μετά βγάλαμε λεφτά από το μηχάνημα και πήγαμε για ψώνια. Του αγόρασα ένα σετάκι για τον γάμο της αδερφής μου και για να το φορέσει πριν την βάφτισή του τον Σεπτέμβριο. Είναι πολύ όμορφο! Επίσημη σαλοπετίτσα με ένα μπλουζάκι και λεπτό μπουφανάκι. Είναι βολικές οι σαλοπέτες γιατί δεν σηκώνεται το μπλουζάκι στις αγκαλιές. Αν και ήθελα πουκαμισάκι σκέφτηκα ότι θα είναι σαν λέτσος με το πουκάμισο να ξεσιδερώνεται και να τραβιέται ψηλά. Τι λέτε; Έκανα καλά;

Χθες το βράδυ κοιμήθηκε κατά τις 11.30 αφού είχαμε βγει βόλτα. Ξύπνησε στις 8, πολύ καλό ωράριο. Αλλά κατά τις 1 που πήγα κι εγώ για ύπνο ήταν μούσκεμα στον ιδρώτα το γιαβράκι μου και τον άλλαξα μέσα στον ύπνο του. Δεν του άλλαξα σεντόνια για να μην τον μετακινώ πολύ αλλά τον έβαλα από την άλλη μεριά του λίκνου να μην κοιμηθεί στα ιδρωμένα. Έβγαλα και την πάντα για να παίρνει αέρα, του σκέπασα τα ποδάρια με ένα λεπτούλικο σεντονάκι και ήλπιζα να κοιμηθεί καλά, όπως και έγινε. Ευτυχώς γιατί φοβάμαι μην μου κρυώσει αν μένει ιδρωμένος.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

kαλημέρα σε όλα τα κοριτσια

εμεις γυρισαμε απο το εξοχικο μας.

Ayto to kalokairi δεν μας πηγαινει πολυ καλά κλεψανε το γραφειο του άντρα μου κ έχουμε τρελαθει στα έξοδα .δεν έχω καταλάβει καθόλου καλοκαιρι

Τανια μεγια το νυφικο με το καλο ο γαμος!!!

Δεν θυμάμαι πολλα νεα σας ελ΄πιζω όλες να ειστε καλα

θα χαιρετησω όσε μου ερχονται στο μυαλο

Γεια σου Αννυ μαρακι2108 Αngicat Atlantis ,βίκυ Βαλια, Δημητρα Θαλια Δεσποινα

Σιγουρα ξεχνάω κάποιες συγνωμη

γεια σας και πάλι!

ο μπαμπάς μας πηγε οδοντίατρο και για πρώτη φορά μόλις έκοψα μόνη μου τα νυχάκια της!!!!!!!!!το καλό μου το παιδάκι ενώ ξυπνάει κάθε φορά και στο τέλος ζοριζόμαστε πολύ,τώρα ξύπνησε μόλις τελειωσα:):):)!!!!!!!όταν είναι ξύπνια ουτε για αστείο δε μας αφήνει:(και δεν πήγαινε άλλο,έπρεπε να κοπούν τώωωωωωρα..)μεγαλώνουν πάρα πολύ...

valia το 37,3 μια χαρά είναι,πάνω απο 37,4 θεωρείται απ'οτι έχω διαβάσει οτι..ανεβάζει θερμοκρασία ένα μωρό και η γιατρός μου είπε πάνω απο 38 είναι πυρετός.οσο για το βάρος του δεν είναι μέσα στις καμπύλες?αν ναι μη σε νοιάζει!

ακούω τα 5λεπτα του γεύματος στο θηλασμό και τρελένομαι...για άλλη μια φορά σας λέω δεν ξέρετε πόσο τυχερές είστε!εμένα είναι πολύ δύσκολη στο φαγητό ενω τρώει πολύ και κάνουμε σχεδόν ώρα να φάει..και την περισσότερη ώρα την έχω αγκαλιά και προσπαθούμε να ρευτεί,έχουμε γκρίνιες και τέτοια:(:(:((δηλ.5 γεύματα* μια ώρα=5 ώρες τη μέρα ακγαλιά:confused::confused::confused:)

Ατλαντις μου μια απο τα ίδια.όντως τυχερες πάρα πολυ αυτες που θηλάζουν κ ξεμπερδευουν με το φαγητο σε 5 λεπτα εμεις κανα 10λεπτο θηλασμο και καιμια ολοκληρη ώρα να πιει ένα μπιμπερο με 90 μλ ολη μερα με το φαγητο της ασχολουμαστε!!!!!!!!!!!! χρειαζομαστε πολυ υπομονή ατλαντις

βλέπω τον εαυτο μου συχνα να την χάνει την υπομονη και νιωθω οτι απλα θελω μερικες φορες να την δινω την μπέμπα κάπου και να μην ασχολουμαι καθολου για λίγο ???ειναι κακο???????????

kαλημέρα σε όλα τα κοριτσια

εμεις γυρισαμε απο το εξοχικο μας.

Ayto to kalokairi δεν μας πηγαινει πολυ καλά κλεψανε το γραφειο του άντρα μου κ έχουμε τρελαθει στα έξοδα .δεν έχω καταλάβει καθόλου καλοκαιρι

Τανια μεγια το νυφικο με το καλο ο γαμος!!!

Δεν θυμάμαι πολλα νεα σας ελ΄πιζω όλες να ειστε καλα

θα χαιρετησω όσε μου ερχονται στο μυαλο

Γεια σου Αννυ μαρακι2108 Αngicat Atlantis ,βίκυ Βαλια, Δημητρα Θαλια Δεσποινα

Σιγουρα ξεχνάω κάποιες συγνωμη

Πωπω τι πάθατε κι εσείς κοπέλα μου. Σε καταλαβαίνω. Μια φορά ένα ποδήλατο μας έκλεψαν και δεν θα ξεχάσω το συναίσθημα. Κουράγιο και είμαι σίγουρη θα έρθουν και καλύτερες μέρες. Μην στεναχωριέσαι. Τα μωρά μας να ναι καλά!

mU4Ep3.png

Αngicat καλημερα

ενταξει ο Λευτεράκης????

ξεκινησα και εγω τα δικά σου με αντλήσεις με νοσοκομειακο θηλαστρο.βρηκα το laktina οχι το symphony καλο ειναι όμως.

ειχα ενα θεμα με το γαλα μου μειωθηκε λίγο κ συμβουλεψε η Αγλαι 8 αντλησεις την ημερα με μια τη νυχτα .Δυστυχώς όμως δεν μου βγαινουν 8 για να το κάνω αυτο πρεπει να ειμαι όλη μερα στο σπιτι κ τωρα πια ειναι δυσκολο αν το έκανα απο την αρχη που ημουν πολυ στο σπιτι θα ταν πιο ευκολο . Καθε 2 ώρες θελει

Τεσπα οτι μπορω κάνω αλλα τη νυχτα με τιποτα και δυστυχώς η αντληση της νύχτα ειναι σημαντικη για την παραγωγη μου πε κ η Αγλαια γιατι όλη νυχτα η δικια μου δεν θηλάζει καθολου νυχτα κοιμαται. Αυτο που πετυχα ειναι να ξαναρθω στις παλιες μου ποσοτητες αλλα όχι άλλη αυξηση . Αν τηρουσα τον αριθμο των αντλησεων ίσως να αυξανοταν αλλα δυσκολευομαι Μου προτεινε κ ενα φαρμακο αλα θα δω αν το παρω δεν ξερω ακομα.

Πολλα ειπα εσεις πώς ειστε??????

Καλημερα σε ολες, τρελη ζεστη και σημερα, ολο στο ντουζ ειμαι.Ο μικρος εχθες εκανε το πρωτο του μπανακι στη θαλασσα, στις 7.30 το απογευμα, τον βουτηξαμε σιγα σιγα μεχρι τους ωμους.Δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκε, εκλαψε και λιγο.Πιο πολυ στην παραλια που τον ειχαμε του αρεσε νομιζω γιατι ειχε και αλλα παιδακια εκει γυρω.Καλα ολοι με ρωτουσαν βεβαια ποσο μηνων ειναι και αν επιτρεπει ο παιδιατρος...λεω "απο την πρωτη ημερα μου ειπε να τον βουτηξω αλλωστε θηλαζει ο μικρος οποτε δεν εχει προβλημα!".Παντως ενταξει μπανιο εμεις δεν ευχαριστηθηκαμε, δεν ειναι το ιδιο με το να πηγαινουμε μονοι μας.

Το στηθος ειναι ακομα λιγο πετρωμενο απο τη μαστιτιδα, ευχομαι να περασει με την αντιβιωση που παιρνω.

Τη δευτερα παμε και για τα εμβολιακια μας, το ΗΕΧΑ (επαναληπτικο) και το prevenar 13.Να δουμε πως θα τα παμε και εκει.

Διαφημίσεις

Δεσποινα περαστικα με την μαστιτιδα

τι ταλαιπωρία τραβάς μπραβο που το παλευεις όμως και όσο αντεξεις μην ξεπερνάμε κ τις δυνάμεις μας!!! έκανες οτι μπορουσες άλλωστε

φιλιά

βασ32

Ακόμα δεν ξέρουμε για τον Λευτεράκη, ελπίζουμε να είναι όλα καλά. Εγώ είχα από την αρχή ακολουθήσει το πρωτόκολλο και τώρα κάνω μόνο 3 αντλήσεις και θηλασμούς. Καλή συνέχεια, είμαι σίγουρη ότι βοηθάει.

mU4Ep3.png

Εμείς έχουμε μείνει 5 μέρες πίσω με τα εμβόλιά μας αφού δεν του κάναμε το εμβόλιο στις 7 που ήταν να γίνει φοβούμενοι μήπως είναι αρρωστούλι και δεν θέλαμε να τον επιβαρύνουμε με επιπλέον μικρόβια. Τώρα να δω πότε θα το κάνουμε.... Αν είναι καλά, πρώτα ο θεός, θα τον πάω αύριο ή Σάββατο πρωί.

mU4Ep3.png

Kαλησπέρα και από εμάς μανούλες και μπεμπάκια!

Επιτελους πηρα πισω το λαπτοπακι μου και θα μπορω να σας διαβάζω πιο συχνα. Καλά θα το κλείσουμε μου φαίνεται, πολυ ερημιά έπεσε! Άντε να πάμε όλες τις διακοπούλες μας και να γυρίσουμε ανανεωμένες και να ξαναγεμίσει το καφέ. Σιγά-σιγά τα πιο μεγάλα μωράκια θα ξεκινήσουν και στερεες τροφές, οπότε θα έχουμε να πούμε ένα σωρό πράγματα.

Μαρία εύχομαι τα αποτελέσματα σας να είναι μια χαρά και να τελειώσει εδώ η ταλαιπωρία σας

Βάσω μπράβο σου που ξεκίνησες την προσπάθεια με το θήλαστρο, ξέρω πόσο σπαστικό είναι, αλλά αξίζει τον κόπο.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Γειά σας κι από μας!

Μαρία, ελπίζω όλα καλα με τα αποτελέσματα!

Βάσω, πολύ χαίρομαι που τα καταφέρατε, καλά να πεσάσετε!

Βάσω32, μπράβο, εύχομαι και ακόμη μεγαλύτερη παραγωγή!

Εμείς τελειώσαμε τις μπομπό, για μεγάλους κ μικρούς και όλα σχεδόν είναι έτοιμα... Θα βάλω κ φωτογραφίες στην ομάδα να τις δείτε!

Κομμώτρια δεν έχω βρει ακόμη, όλες ειναι διακοπές... :?

Κατα τα άλλα καλά, κοιμάται στην αγκαλιά μου τώρα, γενικά μια δυσκολία στον ύπνο υπάρχει...

Τί νέα εσείς; Όλες θάλασσα;

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...