Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μανουλίτσες....σήμερα στεναχωρήθηκα:( λίγο γιατί πήρα τον γιατρό να μου πει για τις εξετάσεις. Η καμπύλη μου μετά την γλυκόζη ήταν 140 και μου είπε ότι είναι οριακό, πρέπει να προσέξω και να κάνω διαιτούλα!!! Τώρα για τον αιματοκρίτη μου είπε ότι είναι χαμηλός αλλά επειδή έχω το στίγμα δεν μπορώ να κάνω κάτι καλύτερο προς το τέλος μου είπε ότι θα ανέβει και να μην ανησυχώ. Τώρα την Τρίτη θα πάω να μου γράψει να κάνω την μεγάλη καμπύλη και dopplrer στην 28 εβδ. Τελος πάντων θα προσπαθήσω όσο μπορώ με την διατροφή μου και έχει ο θεός. Πάντως εγω αισθάνομαι πολύ καλά δεν αισθάνομαι κάτι για να πω ότι κάτι δεν πάει καλά!!!

Ξέχασα να τον ρωτήσω τι πρέπει να αποφεύγω αλλά νομίζω ότι ξέρω γλυκά,ψωμιά, ζυμαρικά και λιπαρά, βέβαια την Τρίτη που θα πάω θα τον ρωτήσω απο κοντά. Αυτά τα δικά μου νέα.....η ζωή συνεχίζεται...αχ θα πω το ψωμί ψωμάκι μου φαίνεται γιατί είμαι και λίγο χεστρού.....Καλημέρα σας:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες!!! Τι κάνετε;; Χριστινάκι μου μην στενοχωριέσαι... Λίγη προσοχή μόνο και όλα θα φτιάξουν! Σήμερα ήρθα και στη δουλειά και βαριέμαι... Καλά ήταν χτες που καθόμουνα!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα μανούλες!!! Τι κάνετε;; Χριστινάκι μου μην στενοχωριέσαι... Λίγη προσοχή μόνο και όλα θα φτιάξουν! Σήμερα ήρθα και στη δουλειά και βαριέμαι... Καλά ήταν χτες που καθόμουνα!!!

Δεν στεναχωριέμαι αλλά επείδή γενικά είμαι πολύ αισιόδοξη και ήμουν σίγουρη ότι θάήταν όλα καλά λίγο αγχώθηκα:rolleyes: αλλά υπόσχομαι ότι θα προσέξω καλύτερα την διατροφή μου τωρα γιατί κακά τα ψέματα τα χριστούγεννα έκανε μικρές παρασπονδίες.....ουφ...τα είπα και ξαλάφρωσα...:tongue:

Καλημερα μανουλες!!Τι μου κανετε???

Αχ βρε κοριτσια το βραδυ δεν μπορω να κοιμηθω καθολου καλα!Οχι οτι σας λεω κατι καινουριο αλλα για να μοιραστω τον πονο μου!!Λεω οτι θα κοιμηθω καλα αφου γεννησω αλλα μετα λεω οτι κοροιδευω τον εαυτο μου!!:confused::confused:

Χριστινακι μου μην στεναχωριεσαι!Ολα μεσα στο προγραμμα ειναι, υπομονη!!!!!!!Τι αλλο να κανουμε?

Καλημερα μανουλες!!Τι μου κανετε???

Αχ βρε κοριτσια το βραδυ δεν μπορω να κοιμηθω καθολου καλα!Οχι οτι σας λεω κατι καινουριο αλλα για να μοιραστω τον πονο μου!!Λεω οτι θα κοιμηθω καλα αφου γεννησω αλλα μετα λεω οτι κοροιδευω τον εαυτο μου!!:confused::confused:

Χριστινακι μου μην στεναχωριεσαι!Ολα μεσα στο προγραμμα ειναι, υπομονη!!!!!!!Τι αλλο να κανουμε?

neraidoula μου τι να κάνουμε γι αυτό είμαστε εδω να μοιραζόμαστε τις χαρές μας αλλά και τους πόνους μας.....καλημέρα και σε σενα...κάνε προσπάθεια με κάνα μαξιλαράκι στα πόδια σου μήπως και βολευτεις!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλίτσες....σήμερα στεναχωρήθηκα:( λίγο γιατί πήρα τον γιατρό να μου πει για τις εξετάσεις. Η καμπύλη μου μετά την γλυκόζη ήταν 140 και μου είπε ότι είναι οριακό, πρέπει να προσέξω και να κάνω διαιτούλα!!!

Ξέχασα να τον ρωτήσω τι πρέπει να αποφεύγω αλλά νομίζω ότι ξέρω γλυκά,ψωμιά, ζυμαρικά και λιπαρά, βέβαια την Τρίτη που θα πάω θα τον ρωτήσω απο κοντά. Αυτά τα δικά μου νέα.....η ζωή συνεχίζεται...αχ θα πω το ψωμί ψωμάκι μου φαίνεται γιατί είμαι και λίγο χεστρού.....Καλημέρα σας:rolleyes:

Καλημέρα κι απο μενα! Χριστίνα δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς, δες το ως ευκαιρία να προσέξεις την διατροφή σου. Εγώ σκέψου τρώω το πολύ ένα γλυκό την εβδομάδα, χωρίς να έχω πρόβλημα, τσάμπα θερμίδες... :wink:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Τέλος πάντων η μπεμπούλα είναι μια χαρά, είναι 1.300 και σε 9 εβδομάδες περίπου κορίτσια γεννάω.............! Επετειακό κοντά στην 25η Μαρτίου.

Βρε mariong σου έδωσε καινούργια ημερομηνία ο γιατρός??? Γιατι δεν βγαίνουν αλλιώς οι εβδομάδες... :confused::confused::confused:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Kαλημερα μανουλιτσες κ απο μενα!αυτος ο πονος στα ποδια δεν λεει να με αφησει!επισης εχω 3-4 μερες τωρα που οταν ξυπναω ειμαι μουσκεμα στον ιδρωτα!!!!

Καλημέρα κορίτσια......! Χθές πήγα στον γιατρό μου και όπως το περίμενα μου έβαλε χέρι.Αυτή τη φορά πάχυνα πολύ.Αφέθηκα και έφτασα τα 12. Οσα δλδ είχα πάρει μέχρι που γέννησα τον γιό μου. Τώρα μου λέει από δω και πέρα , μετά τον 7ο δλδ,θα παίρνεις 1 κιλό την εβδομάδα, που θα φτάσεις! Δεν το περίμενα αυτό από σένα... Παιδιά ήθελα να εξαφανιστώ..... Τέλος πάντων η μπεμπούλα είναι μια χαρά, είναι 1.300 και σε 9 εβδομάδες περίπου κορίτσια γεννάω.............! Επετειακό κοντά στην 25η Μαρτίου.

Οσον αφορά τις τιμές, που αναφέρθηκαν και πιο πάνω, είναι επίσημες από το Μητέρα και μου τις επιβεβαίωσε ο γιατρός μου χθες.3κλινο Οικονομικό (πρώην 4κλινο, που τα καταργήσανε):2000 +425 επισκληρίδιος+200 εξετάσεις μωρού=2625,00

3κλινο κανονικό (δεν ρώτησα την διαφορά): 2600 + 425 επισκλ.+200 εξετ.μωρού=3225,00

2κλινο: 3850 + 495 επισκλ. + 200 εξετ.μωρού=4545,00

1κλινο:5450 + 650 επισκλ. + 200 εξετ.μωρού=6300,00

5 διανυκτερεύσεις.

Δείτε τι μου ζήτησε ως αμοιβή ο ίδιος ανάλογα με το δωμάτιο που θα αποφασίσω:

3κλινο οικον.αμοιβή 2.100

3κλινο κανονικό αμοιβή 2.400

2κλινο αμοιβή 3.300

Πως σας φαίνονται? SUPER έτσι? Και η ξαδέρφη μου στην Αρτα γέννησε τσάμπα με καισαρική, και όπως σας είπα και για κάποιον συνάδελφο χθες, η γυναίκα του με καισαρική πριν 2 μήνες στο Αττικόν με 500 ευρώ που του πήρε με το ζόρι ο γιατρός.

Πεταμένα λεφτά στα Ιδιωτικά Μαιευτήρια.Anyway, καλά να γεννήσουμε και να κάνουμε γερά μωράκια!

MARIONG μου να ρωτησω κατι?γιατι μου φαινεται νωρις η γεννα?

επισης κατι ακομη βρε κοριτσια που εχω ακουσει εκει στην Αθηνα σας το κανουν...γιατι αναλογα με την τιμη του δωματιου παει κ η τιμη του γιατρου????

εμενα μια τιμη μου ειπε κ ας παω κ σε Lux να καθομαι!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Βρε mariong σου έδωσε καινούργια ημερομηνία ο γιατρός??? Γιατι δεν βγαίνουν αλλιώς οι εβδομάδες... :confused::confused::confused:

Andria , η ημερομηνία που αναφέρουμε όλες είναι η ΠΗΤ, δηλαδή η τελευταία ημερομηνία που μπορείς να γεννήσεις.Λίγες μητέρες είναι εκείνες που γεννάνε μετά από αυτήν. Το πιο σύνηθες είναι να γεννάς νωρίτερα. Εγώ τον γιο μου τον γέννησα στην 37η εβδομάδα κι επειδή γέννησα με καισαρική εκτάκτως, περίπου στην ίδια ηλικία κύησης θα γεννήσω και την κόρη μου.

foxfoxadb20061027_-8_O+Stephanos+mou+einai.png

catcatadr20100312_-8_To+koritsaki+mou+einai.png

nu0ap3.png

επισης κατι ακομη βρε κοριτσια που εχω ακουσει εκει στην Αθηνα σας το κανουν...γιατι αναλογα με την τιμη του δωματιου παει κ η τιμη του γιατρου????

Έλα ντε , για πες μου γιατί πάει ανάλογα? Εγώ πάντως δεν τον έχω ρωτήσει ούτε στην πρώτη γέννα ούτε τώρα γιατί ντρέπομαι. Το μόνο που του είπα χθες είναι ότι θέλω να μου κόψει ολόκληρη απόδειξη για το ποσό που θα πάρει και στραβομουτσούνιασε.΄

Ααααα ξέχασα να σας πω........Μόλις τώρα μου στείλανε φαξ από το Μητέρα και οι τιμές από τον 12/2009 που ρώτησα και σας είπα, με αυτές που μου στείλανε τώρα, το 2010 δλδ, ανέβηκαν.........

nu0ap3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κι απο μενα μανουλιτσες μετα απο ενα βασανιστικο βραδυ!!μια αοπ τα ιδια Αννυ μου,ξυπνησα 2 φορες μουσκεμα συν οτι δε μπορουσα να κοιμηθω απο τον πονο στη μεση...δε μπορουμε να κανουμε τπτ γι συτο??ενα παυσιπονακι,κατι???δε μπορωωωωωωωω.......Μαρακι κι εγω εστειλα e-mail στο Μητερα κ μου ειπαν να παρω τηλ αλλα βαρεθηκα και δεν πηρα,σημερα ας παρουμε ομως να μαθουμε.εγω εχω σκοπο στην επομενη επισκεψη στο γιατρο μου να το αναλυσουμε λιγακι το θεμα,να ρωτησω λεπτομερως-γιατι ακουσα οτι εκτος αυτων ας πουμε ειναι κι εξτρα ο αναισθησιολογιος και η μαια-...ε,να ξερω που βαδιζουμε!! εχω και την εξης απορια: το νεο αυτο οικονομικο 3κλινο στο Μητερα ειναι 3 ατομα ή 6??οπως στο Ιασω?δηλ 3 κοπελες και χωρισμα στη μεση κι αλλες 3 απεναντι??

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Έλα ντε , για πες μου γιατί πάει ανάλογα? Εγώ πάντως δεν τον έχω ρωτήσει ούτε στην πρώτη γέννα ούτε τώρα γιατί ντρέπομαι. Το μόνο που του είπα χθες είναι ότι θέλω να μου κόψει ολόκληρη απόδειξη για το ποσό που θα πάρει και στραβομουτσούνιασε.΄

Ααααα ξέχασα να σας πω........Μόλις τώρα μου στείλανε φαξ από το Μητέρα και οι τιμές από τον 12/2009 που ρώτησα και σας είπα, με αυτές που μου στείλανε τώρα, το 2010 δλδ, ανέβηκαν.........

ΑΝΕΒΗΚΑΝ???ΠΟΣΟ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΔΗΛΑΔΗ???ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΤΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΧΟΥΜΕ??ΔΗΛ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΨΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Ή ΝΑ ΜΑΣ "ΚΟΨΕΙ" ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κι απο μενα μανουλιτσες μετα απο ενα βασανιστικο βραδυ!!μια αοπ τα ιδια Αννυ μου,ξυπνησα 2 φορες μουσκεμα συν οτι δε μπορουσα να κοιμηθω απο τον πονο στη μεση...δε μπορουμε να κανουμε τπτ γι συτο??ενα παυσιπονακι,κατι???δε μπορωωωωωωωω.......Μαρακι κι εγω εστειλα e-mail στο Μητερα κ μου ειπαν να παρω τηλ αλλα βαρεθηκα και δεν πηρα,σημερα ας παρουμε ομως να μαθουμε.εγω εχω σκοπο στην επομενη επισκεψη στο γιατρο μου να το αναλυσουμε λιγακι το θεμα,να ρωτησω λεπτομερως-γιατι ακουσα οτι εκτος αυτων ας πουμε ειναι κι εξτρα ο αναισθησιολογιος και η μαια-...ε,να ξερω που βαδιζουμε!! εχω και την εξης απορια: το νεο αυτο οικονομικο 3κλινο στο Μητερα ειναι 3 ατομα ή 6??οπως στο Ιασω?δηλ 3 κοπελες και χωρισμα στη μεση κι αλλες 3 απεναντι??

Δεν υπάρχει πλεόν 4κλινο στο Μητέρα.Ούτε αυτό που υπάρχει στο Ιασώ με τα 6 άτομα. Ηταν μέχρι 4 άτομα το δωμάτιο και το έκαναν 3 άτομα.

nu0ap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...