Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλή "συλλογή" και καλά αποτελέσματα Μαράκι.

Η μικρή μου έφαγε και κοιμήθηκε και της έκοψα επιτέλους και τα νυχάκια κι εγώ. Μεγαλώνουν τόσο γρήγορα κι εγώ μπορώ μόνο ενώ κοιμάται να της τα κόψω. Και πάλι δυσκολεύομαι γιατί τινάζει τα χέρια και είναι πολύ επικίνδυνο αλλά τι να κάνω?

Νιώθω τρελή ατονία τελευταία. Δεν ξέρω αν είναι κούραση, αυπνία, ζέστη ή χρειάζομαι σίδηρο. Η γιατρός μου'χε πει να συνεχίσω να παίρνω 3 την ημέρα κι εγώ, όποτε το θυμηθώ, παίρνω μόνο 1.

Βασούλα, καλό ταξίδι και να περάσετε υπέροχα. Το ίδιο και σ'όσες άλλες πάτε. Εμείς μάλλον εδώ θα την βγάλουμε φέτος...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

αυτα ειναι απο ηλιο παντα.προχθες ημουν με αντιηλιακο,κατω απο ομπρελα στις 11 το πρωι, και η πλατη μου κοκκινισε.που εγω δεν εχω κοκκινισει ποτε στην ζωη μου,που παντα καθομουν μεσημερι κατω απ τον ηλιο στην κυριολεξια κ με λαδια για μαυρισμα:?

Ίσως έχουμε γίνει και πιο ευαίσθητες (εκτός του ότι ο ήλιος έχει χαλάσει πολύ).

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια σας κοριτσάκια, σας εχασα λίγο αυτες τις μέρες γιατι όλη την μεερα τρεχω και το βραδυ παιρνει ο γιωργος το λαπτοπ, οπότε μόνο προλαβαίνω να σας διαβάζω!

Η μικρη μου είναι μια χαρα και πραγματικα ευχαριστω το θεο που είναι τόσο βολικη και μπορω και την παίρνω όπου πάω και κάνω άνετα την δουλεια μου ! Την ταλαιπωρω βέβαια αλλά τώρα με το γαμο πρέπει να τρέξω λίγο και αν δεν έχεις κάποιον να σου την κρατησει δύσκολα τα πράγματα! Χτες οργώσαμε όλη την αγορα της Ξάνθης για παπούτσια και δεν βρήκαμε τιποτα που να κάθετε ωραία στο πλατύποδο πόδι μου:twisted: Παπούτσια είχε πάρα πολυ ωραία αλλά δεν καθόταν τπτ καλα άσε που δεν το θελω και πολυ ψηλο γιατι δεν φοραω οποτε... σήμερα την πήρα και πήγαμε χρυσουπολη (καβαλα) και ευτυχως βρήκαμε ενα στην απιστευτη τιμη των 35 ευρω κα΄τι που σημαινει ότι αν μεχρι τότε βρουμε κατι καλύτερο μπορούμε να το πάρουμε!!

Σήμερα ελπίζω να μπορέσουμε να πάμε καμια θάλασσα το απόγευμα, κάτι που θα εξαρτηθει απο τα κέφια του μπαμπά μ ας όταν σχολάσει!!!

ΜΑρια καλά αποτελέσματα να έχετε!!!!

Βασούλα καλο ταξίδι, καλή ξεκούραση και φαντάζομαι θα τα πούμε και απο κοντά!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Ακόμα δεν κατάφερα να του πάρω ούρα έπειτα από προσπάθεια 3 ωρών. Κατούρησε μια φορά και κρατούσε το κυπελάκι ο Γ. καο δεν πρόλαβε...γκρρρρρρρρρ Τώρα κλάταρε ο καψερός από τα πολλά μπάνια και κοιμήθηκε. Ξανά μανά το απόγευμα.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Ακόμα δεν κατάφερα να του πάρω ούρα έπειτα από προσπάθεια 3 ωρών. Κατούρησε μια φορά και κρατούσε το κυπελάκι ο Γ. καο δεν πρόλαβε...γκρρρρρρρρρ Τώρα κλάταρε ο καψερός από τα πολλά μπάνια και κοιμήθηκε. Ξανά μανά το απόγευμα.

Ωχ! Καλή επιτυχία, μα πάνω απ'όλα καλά αποτελέσματα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

kalispera!!!!ti kanoune ta zouzounakia sas simera??emeis oli mera kanoume doulitses mexri na taktopoiithoume,simera einai k i prwti mas mera mesa sto parkokrevato.enthousiastike!!!milouse sunexeia me tis parastaseis panw sta ufasmata!!!!!lew kapoia stigmi ma ti les??mou xamogelase k sunexise ti suzitisi..ax ax polu zesti k simera kaikame!!!!k thallassa den exoume paei katholou k den to vlepw na pame..kati allo den thumamai...filakia se oles sas na pernate kala!!!

a maraki perastikoulia ston mikro ta apotelesmata na einai ta kalutera!!

μανουλες μου που ειστε??

εμεις πηγαμε με την μαμα μου σε μια πισινα απο ενα χοτελ.η θαλασσα ηταν μπροστα αλλα τελικα προτιμησαμε την πισινα.

η μπεμπα ενθουσιαστηκε με το μπλε χρωμα της πισινας:tongue:χαλαρωσα κ εγω λιγο οταν κοιμηθηκε κ φορτησα λιγο τις μπαταριες μου.

τωρα εβαλα ενα πλυντηριο παιδικα κ ταιζω/κοιμιζω.

σκεφτομαι αυριο το μεσημερι να παω κομμωτηριο,θα ρθει κ η μαμα μαζι κ ετσι θα παρω κ την μπεμπα και θα την κραταει.λετε να πειραζει?

Μαρια τι εγινε τελικα ,τα καταφερατε?

που ειστε ολες??????????????

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπερούδια!

Γυρίσαμε κι εμείς από την καθιερωμένη απογευματινή βόλτα μας. Απνοια και απίστευτη ζέστη όμως ακόμα και δίπλα στη θάλασσα. Συν υγρασία!

Ο μικρούλης έφαγε και κοιμήθηκε. Ελπίζω να αντέξουμε γιατί το αιρκο δεν έχει έρθει ακόμα. Γκκκρρρρ.

Αύριο έχουμε και γιατρό και τη δεύτερη δόση του εξαπλού. Ελπίζω να πάνε όλα καλά!

X4pTp3.png

Γεια σας φιλεναδιτσες μου!!!Αδειο το καφε βλεπω ε???

Εμεις μετα απο 7 ωρες ταξιδι φτασαμε επιτελους!!!Ο μικρος ηταν κυριος και σχεδον σε ολη τη διαδρομη κοιμοτανε!Τωρα ειναι στο παρκορκεβατο και χαζευει.

Και εδω οταν φτασαμε ειχε πολυ ζεστη, και οπως ημουνα με τα ρουχα πηρα το λαστιχο και εκανα ενα μπανακι στην αυλη!Τρελη ε??

Τωρα εχει αερακι και εινα παααρα πολυ ωραια!!

Αυτα τα νεα μας!!!

Τανια θα σε παρω τηλεφωνο να συναντηθουμε!

Παω να φαω και να ταισω και τον μικρο να την πεσουμε γιατι ειμαι κομματια!!!

Φιλακια μανουλες!!

Διαφημίσεις

καλησπέρα μανούλες!!

Έκατσα να ξεκουραστώ και να διαβάσω τα νέα σας!

Το Λουσάκι έφαγε και κοιμήθηκε από τις 9.30 οπότε ότι ώρα και να ξυπνήσει εγώ θα είμαι ξεκούραστη. Τώρα ετοιμάζουμε και εμείς κοτοπουλάκι και σαλάτα.

Τελικά αυτό που την χαλαρώνει είναι το απογευματινό μπάνιο στην θάλασσα αλλά και η βόλτα μέχρι την παραλία αφού απόψε φύσηξε και δεν την έβαλα μέσα.

Μαράκι πίνε σίδηρο, σε νοιώθω και εγώ το ίδιο είχα πάθει πριν κανένα μήνα και πήρα σίδηρο (σε σύμπλεγμα) που δεν κάνει δυσκοιλιότητα και σώθηκα, ανέκαμψα!

Βασούλα γουστάρω τρελά μπάνιο με το λάστιχο στην αυλή, το έκανα και εγώ παλιά στο χωριό τα καλοκαίρια!!!

Δήμητρα υπομονή κοριτσάρα μου, θα περάσει και αυτό το βράδυ!!

Έτοιμο το μαμ, πάμε να φάμε και επιστρέφω!!!

GaiGp3.png

Ναι, τα κατάφερα και του πήρα ούρα. Δεν κοιμήθηκε πολύ, με το που τον είδα να στριφογυρίζει και να ανοίγει το μάτι, τον βούτηξα στον καναπέ που τον είχα έτοιμο στρωμένο με σελτεδάκια, άνοιξα την πάνα, άνοιξα και την βρύση και κατούρησε το νινί! Τα έβαλα στο ψυγείο γιατί ήταν κλειστά τα μικροβιολογικά και θα τα πάω αύριο πρωί.

Μετά τον πήρα αγκαλίτσα και κοιμηθήκαμε ένα καλό 2ωράκι. Το απόγευμα βόλτα και τα γνωστά!

Φιλάκια σε όλες και ευχαριστώ για την συμπαράσταση.

mU4Ep3.png

Καλέ, τι εξαφανιζολ είναι αυτό πάλι;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! Χθες ήταν η τελευταία νύχτα του αδερφού του Κώστα εδώ. Έφυγε σήμερα το πρωί για Αμερική.

Η μικρή μας παίδεψε πολύ χθες στον ύπνο. Κοιμόταν, την βάζαμε στο κρεβάτι κ μετά από κανά τέταρτο ξύπναγε. Αυτό το ´κανε 3 φορές κ ήταν περασμένες δώδεκα. Την τρίτη φορά κοιμήθηκε για καλά αλλά ξύπνησε ξανά τεσσερισήμιση, έφαγε κ κατά τις πέντε ξανακοιμήθηκε κ κοιμάται ακόμα. Δεν ξέρω τι έπαθε το κοριτσάκι μου. Καιρό είχε να με ξυπνήσει μες στη νύχτα κ ξεσυνήθισα.

Αχ βρε κορίτσια, περνάει τόσο γρήγορα ο καιρός κ θ´αρχίσω δουλειά σε λίγο. Σφίγγεται το στομάχι μου όταν το σκέφτομαι. Τώρα δυό ώρες πηγαίνω για εκπαίδευση κ την σκέφτομαι συνέχεια.

Ελπίζω τουλάχιστον να πάμε κάπου διακοπές να ξεφύγουμε λίγο...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...