Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα,

μαζευτήκαμε κι εμείς σπιτάκι μας. Τώρα με τις ζέστες ο Λευτεράκης κοιμάται όλη μέρα (σχεδόν) και το βραδάκι δεν κοιμάται από τις 10 που κοιμόταν παλιά. Έτσι τον πάμε βόλτα και γυρνάμε κατά τις 11-11.30 και κοιμάται μετά. Σήμερα πήγαμε στα Λητώ και πήραμε καρεκλάκι φαγητού. Σε καμιά βδομάδα φεύγω για το χωριό και όταν επιστρέψουμε θα δώσω κρέμα την επομένη οπότε ήθελα να το έχω πάρει από τώρα και όχι να ταΐζω το μωρό στο ρηλάξ.

Αύριο θα του πάρω ούρα, να τα δώσω Πέμπτη πρωί και Παρασκευή να έχω τα αποτελέσματα. Αν χρειαστεί να ξανακάνω, να προλάβω να πάρω τα αποτελέσματα το Σάββατο για να μην καθυστερώ. Σκέφτομαι να δώσει κ αίμα πάλι να σιγουρευτώ. Τον λυπάμαι τον καημένο με το τσίμπημα αλλά τι να κάνω..να μείνω με το ΑΝ έχει εκείνο και ΑΝ έχει το άλλο; Θα ρωτήσω και την παιδίατρο αν χρειάζεται.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες!!

Μπήκα να κεράσω καφεδάκι!!

coffe_art2.jpg

Μαρία με γειές το καθισματάκι σας!

Μαράκι το ίδιο θυμάμαι και εγώ ότι μας έλεγαν στην Φαιναρέτη για το ζύγισμα. Και εγώ εδω΄και καιρό την ζυγίζω μία φορά 15 μέρες μετά το εμβόλιο έτσι απλά για να δω μην χάνει.

Εμείς εχτές καναμε 2 μπανάκια στην θάλασσα, ήταν λάδι γι'αυτό, το δεύτερο μέχρι τις 8.30 το απόγευμα και μετά ήρθαμε σπίτι την έκανα μπάνιο και την τάισα όπου κοιμήθηκε αμέσως από τις 21.30-4.00-7.30 σούπερ ουάου ωράριο χαχα

Βασούλα μπράβο ρε κοριτσάρα!! Άντε και καλά μαζέματαααααα (πολύ πράμα μιλάμε....5-6 σακ βουαγιάζ τουλάχιστον...+ ριλάξ + παρκοκρέβατο )

Δήμητρα με γειές το σταυρουδάκι, εντάξει ο υψίφωνος?

Atlantis και εγώ συνήθως της τα κόβω όταν είναι να κοιμηθεί ή μόλις ξυπνήσει...αλλιώς τζίφος

Άννυ έλα, κερνάω σουφλεδάκι , μια πόρτα είμαστε βρε αδερφέ!!! Άντε να ετοιμάσεις και εσύ σιγά σιγά το μπαγκαζομάνι και βουρ διακοπούλες!!!

Valia μεγάλωσε ο άντρας μας και δεν κλαίει πλέον!!! Η Λούση σπαράζει... (για πες το μυστικό....)

GaiGp3.png

Kαλημέρα μανούλες και μπεμπόνια!!!

Βικάκι μου μακάρι να ήξερα το μυστικο... Εγώ περίμενα οτι θα σπαράξει στο κλάμα αλλά αυτός κυριος!!! Μας εξέπληξε!

Η Λούση σου μια χαρουλα στις διακοπές!!!

Σήμερα γυρνάνε επιτελους οι γονεις μου και χαιρομαι πολύυυυυυυ!!! Και αυριο ερχονται οι συγγενεις του Δημητρη κ πρεπει να παω αεροδρομιο...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Kαλημερα γλυκες μανουλες!!!

Σημερα ειμαι πρωινη!!χιχι!

Σε λιγακι φευγουμε οποτε μπηκα να σας πω ενα γεια!Το πιθανοτερο να εχω και στο χωριο net.

Ειμαι λιγο αγχωμενη γιατι ειναι μεγαλο το ταξιδι (Δραμα παμε) και φοβαμαι για τις αντιδρασεις του μικρου!

Παω να κλεισω τις βαλιτσες και να φυγουμε!

Σας χαιρετω απο τας Αθηνας!!

Φιλακια πολλα!

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλες.

Βασω καλες διακοπες.να περασετε τελειααααα:P

Βικυ μου τελεια η Λουση:P.θελω κ εγω να κανουμε βουτιες.:cool::cool:

Μαρια μου τελειο το καθισματακι,εχουμε κ εμεις παρομοιο.εγω νομιζω οτι θα ναι μια χαρα ο Λευτερακης.πατε διακοπες να χαλαρωσετε κ να ξεκουραστειτε.;)Μαρακι οντως δεν χρειαζεται να την ζυγιζεις.εγω δεν την ζυγιζω ποτε.μονο στον γιατρο μια φορα τον μηνα.κ να μην παρει βαρος παλι μην ανησυχησεις.;)

παλι θα πηξουμε στην ζεστη σημερα.

η Αντζυ που ειναι παλι????

εμεις κοιμηθηκαμε 10-5:30-7-9:30.perfectttttt.:tongue:

θελω να κανω παλι μια αλλαγη στα παλιομαλλια μου κ δεν ξερω τι:confused:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημέρα!

Βάσω μου καλό ταξίδι και καλά να περάσετε!!!!! Αν έχεις ιντερνετ να μπαίνεις να μας λες τα νέα σας!

Βίκυ μου μια χαρά ο υψίφωνος. Χαχαχα! Παίζει κάθε μέρα και περισσότερο και είναι γλύκας (κουκουβάου!).

Μαρία με γεια το καθισματάκι. Πολύ όμορφο! Οσο για τις εξετάσεις...ό,τι πει η παιδίατρος και εύχομαι να είναι περδίκι!

X4pTp3.png

Καλημέρα και από εμάς!!!

Τι μου κάνετε? Βλέπω ολες λιγο πολύ ετοιμαζόσαστε για εξορμήσεις. Και εμείς κάθε σ/κ την κάνουμε, εδώ κοντά βέβαια, αλλά κάτι είναι και αυτό. Η δικιά μου χθες κοιμήθηκε στις 10:30 με 3:30 και από εκεί και πέρα μια κοιμόταν μια ξυπνούσε, Προσπαθούσα να την ξαναβάλω στο κρεββάτι της, αλλά ξυπνούσε κατευθυείαν. Τελικά την πήρα στο κρεββάτι μας και μια κοιμότα, μια ετρωγε και ξυπνούσε και ετσι την βγάλαμε μέχρι το πρωι. Να δω πότε θα στρώσει η δικιά μου με τον ύπνο......

Μαρία εύχομαι και αυτές οι εξετάσεις να βγουν καλές και να μην χρειαστεί να του πάρουν αίμα και πάλι. Το καθισματακι σούπερ!!! Πρέπει και εμείς σιγα-σιγά να κοιτάμαι γιατί δεν έχουμε πάρει ακόμα.

Βάσω καλά να περάσετε στις διακοπές σας και αν σας βγάλει ο δρόμος σας από Θεσ/νίκη να κανονίσουμε καμιά συνάντηση για καφέ!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

καλά, σήμερα η ζέστη δεν παίζεται... είμαι ήδη με το μαγιό και σκάω..

Λοιπόν, όπως καταλάβατε ενώ είμασταν έτοιμοι να φύγουμε για θάλασσα η μικρά πείνασε και νύσταξε... αρα περιμένω να ξυπνησει για να πάμε.

Ερώτηση SOS : Κάνει καμία μανούλα σκούρες κυλίδες στο σώμα? σαν πανάδες αλλά ποιό μεγάλες... Είχα βγάλει μερικές πριν καμιά 20αριά μέρες σε μπούτια καλάμι γόνατο κλπ αλλά έφυγαν. Τώρα βγήκαν άλλες σε άλλα σημεία. Σημειωτέων ότι δεν κάνω καθόλου ηλιοθεραπεία, ο ήλιος με βλέπει μπαίνοντας και βγαίνοντας στο νερό, και τις ώρες που πάμε είναι υποτίθεται ακίνδυνος. Αντηλιακό 30αρι δοκιμασμένο.

Τί είναι αυτά? ΟΕΟ?

(είχα βγάλει και στην εγκυμοσύνη αλλά όχι στα πόδια, και μόλις γέννησα σιγά σιγά έφυγαν)

GaiGp3.png

Καλημέρα και από εμάς!!!

Τι μου κάνετε? Βλέπω ολες λιγο πολύ ετοιμαζόσαστε για εξορμήσεις. Και εμείς κάθε σ/κ την κάνουμε, εδώ κοντά βέβαια, αλλά κάτι είναι και αυτό. Η δικιά μου χθες κοιμήθηκε στις 10:30 με 3:30 και από εκεί και πέρα μια κοιμόταν μια ξυπνούσε, Προσπαθούσα να την ξαναβάλω στο κρεββάτι της, αλλά ξυπνούσε κατευθυείαν. Τελικά την πήρα στο κρεββάτι μας και μια κοιμότα, μια ετρωγε και ξυπνούσε και ετσι την βγάλαμε μέχρι το πρωι. Να δω πότε θα στρώσει η δικιά μου με τον ύπνο......

Μαρία εύχομαι και αυτές οι εξετάσεις να βγουν καλές και να μην χρειαστεί να του πάρουν αίμα και πάλι. Το καθισματακι σούπερ!!! Πρέπει και εμείς σιγα-σιγά να κοιτάμαι γιατί δεν έχουμε πάρει ακόμα.

Βάσω καλά να περάσετε στις διακοπές σας και αν σας βγάλει ο δρόμος σας από Θεσ/νίκη να κανονίσουμε καμιά συνάντηση για καφέ!

κ εμεις γυριστρουδεςςςς

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

καλά, σήμερα η ζέστη δεν παίζεται... είμαι ήδη με το μαγιό και σκάω..

Λοιπόν, όπως καταλάβατε ενώ είμασταν έτοιμοι να φύγουμε για θάλασσα η μικρά πείνασε και νύσταξε... αρα περιμένω να ξυπνησει για να πάμε.

Ερώτηση SOS : Κάνει καμία μανούλα σκούρες κυλίδες στο σώμα? σαν πανάδες αλλά ποιό μεγάλες... Είχα βγάλει μερικές πριν καμιά 20αριά μέρες σε μπούτια καλάμι γόνατο κλπ αλλά έφυγαν. Τώρα βγήκαν άλλες σε άλλα σημεία. Σημειωτέων ότι δεν κάνω καθόλου ηλιοθεραπεία, ο ήλιος με βλέπει μπαίνοντας και βγαίνοντας στο νερό, και τις ώρες που πάμε είναι υποτίθεται ακίνδυνος. Αντηλιακό 30αρι δοκιμασμένο.

Τί είναι αυτά? ΟΕΟ?

(είχα βγάλει και στην εγκυμοσύνη αλλά όχι στα πόδια, και μόλις γέννησα σιγά σιγά έφυγαν)

αυτα ειναι απο ηλιο παντα.προχθες ημουν με αντιηλιακο,κατω απο ομπρελα στις 11 το πρωι, και η πλατη μου κοκκινισε.που εγω δεν εχω κοκκινισει ποτε στην ζωη μου,που παντα καθομουν μεσημερι κατω απ τον ηλιο στην κυριολεξια κ με λαδια για μαυρισμα:?

pSC1p2.png

Καλημέρα μανούλες! Η Αθηνούλα κοιμήθηκε απ'τις 9:30 για πρώτη φορά τόσο νωρίς, ξύπνησε κ έφαγε στις 11:30 κ ξανακοιμήθηκε ως τις 7:00! Μια χαρά το κοριτσάκι μου.

Ομως από τις 7 κ μετά δεν έχει φάει κανονικό γεύμα. Λίγες γουλιές κ μετά κλαιει. Κ θέλει όλο αγκαλιά...

Μαρία, πολύ ωραιο το καθισματάκι! Με γειά!

Βικάκι, δυστυχώς ο ήλιος δεν είναι όπως παλιά, κ οι ομπρέλες δεν κανουν τίποτα. Πανάδες ακούγονται να'ναι αυτά κ ναι, είναι απ'τον ήλιο...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Kαλημερα γλυκες μανουλες!!!

Σημερα ειμαι πρωινη!!χιχι!

Σε λιγακι φευγουμε οποτε μπηκα να σας πω ενα γεια!Το πιθανοτερο να εχω και στο χωριο net.

Ειμαι λιγο αγχωμενη γιατι ειναι μεγαλο το ταξιδι (Δραμα παμε) και φοβαμαι για τις αντιδρασεις του μικρου!

Παω να κλεισω τις βαλιτσες και να φυγουμε!

Σας χαιρετω απο τας Αθηνας!!

Φιλακια πολλα!

Καλές Διακοπές Βασούλα! Κι εμείς μακριά θα πάμε...να δώ πότε θα καταφέρουμε να ξεκινήσουμε.

mU4Ep3.png

καλημερα μανουλες.

Βασω καλες διακοπες.να περασετε τελειααααα:P

Βικυ μου τελεια η Λουση:P.θελω κ εγω να κανουμε βουτιες.:cool::cool:

Μαρια μου τελειο το καθισματακι,εχουμε κ εμεις παρομοιο.εγω νομιζω οτι θα ναι μια χαρα ο Λευτερακης.πατε διακοπες να χαλαρωσετε κ να ξεκουραστειτε.;)Μαρακι οντως δεν χρειαζεται να την ζυγιζεις.εγω δεν την ζυγιζω ποτε.μονο στον γιατρο μια φορα τον μηνα.κ να μην παρει βαρος παλι μην ανησυχησεις.;)

παλι θα πηξουμε στην ζεστη σημερα.

η Αντζυ που ειναι παλι????

εμεις κοιμηθηκαμε 10-5:30-7-9:30.perfectttttt.:tongue:

θελω να κανω παλι μια αλλαγη στα παλιομαλλια μου κ δεν ξερω τι:confused:

Ευχαριστούμε Άννυ,

τι να αλλάξεις ρε συ στο μαλλί; Μια χαρά μοντέρνο είναι.

mU4Ep3.png

Κορίτσια ευχαριστούμε για τις ευχές για τις εξετάσεις. Σήμερα το μεσημέρι ξεκινάμε τις διαδικασίες πάλι. Έχει να φάει κακά η μαμά μέχρι να μαζέψει το πιπί του Λευτεράκη............χαχαχα. Ας είναι γερό το παιδάκι μου.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...