Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια καλημερα! Μια χαρα τα μωράκια σας,με τις γκρίνιες+τις τσιρίδες τους+τους ωραιους υπνους! Σας χαιρετώ απ το πηλιο.η μπεμπα κυρια!υπνος+αγιος ο θεος!

Μη με κοροιδεψετε...επιτέλους απαλλαχτηκα απο τις θηλες!θηλαζω κανονικα+ειναι υπεροχα!το μωρο πινει σε χρονο ρεκορ!5λεπτα Συνηθως,αντε 10λεπτα εκτος απ το βραδυ!ειναι νορμαλ;με τις θηλές ημασταν Στα μισαωρα αλλα το γάλα τοτε δεν ετρεχε με ορμη σαν απο την ντουζιερα οπως τωρα!εχω παθει πλακα!εσεις ποση ωρα τρωτε;α,κακακια μερα παρα μερα.φιλακια σε ολες,θα κανω μπανακια για ολες!

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια καλημερα! Μια χαρα τα μωράκια σας,με τις γκρίνιες+τις τσιρίδες τους+τους ωραιους υπνους! Σας χαιρετώ απ το πηλιο.η μπεμπα κυρια!υπνος+αγιος ο θεος!

Μη με κοροιδεψετε...επιτέλους απαλλαχτηκα απο τις θηλες!θηλαζω κανονικα+ειναι υπεροχα!το μωρο πινει σε χρονο ρεκορ!5λεπτα Συνηθως,αντε 10λεπτα εκτος απ το βραδυ!ειναι νορμαλ;με τις θηλές ημασταν Στα μισαωρα αλλα το γάλα τοτε δεν ετρεχε με ορμη σαν απο την ντουζιερα οπως τωρα!εχω παθει πλακα!εσεις ποση ωρα τρωτε;α,κακακια μερα παρα μερα.φιλακια σε ολες,θα κανω μπανακια για ολες!

δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι για σένα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(θήλασα τρεις μήνες με θηλές και σε νιώθω απόλυτα..είναι πολύ παίδεμα....)

μπράβο σας που τα καταφέρατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

congratulation.gif

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Γεια κορίτσια κι από εμάς.

Το πρωί είχαμε επισκέψεις από μια φίλη και πρώην συνάδελφο και γι'αυτό δεν σας είπα καλημέρα. Ειχαμε καιρό να βρεθούμε και ήταν ωραία!

Μας έφερε και ένα πολύ ωραίο σταυρουδάκι δώρο!

Ο μικρός είναι μια χαρά. Σταμάτησε να τσιρίζει. Σήμερα μόνο χαρούμενες φωνούλες και λογάκια είχαμε.

Μαράκι καλό θα ήταν να μην τη ζυγίζεις κάθε βδομάδα. Και στη Φαιναρέτη μας είπαν σε αυτή τη φάση μια φορά το μήνα πρέπει. Δεν ισχύει πλέον το 25-30 γρ τη μέρα. Μην αγχώνεσαι, γάλα εχεις και η Αθηνούλα είναι μια χαρά. Απόλαυσε το θηλασμό.

Τουκι μπράβο για τις θηλές. Κι εγώ είχα χρησιμοποιήσει στην αρχή και είναι μπελάς. Αφού πιάνει τη θηλή σου κανονικά σίγουρα θα πίνει πιο εύκολα και γρήγορα τώρα. Εμενα ο θηλασμός διαρκεί 3-5 λεπτά και τρώει περίπου κάθε 2-3 ώρες, ανάλογα. Και κάνει 1 φορά τη μέρα θκατούλες. Πέρασε μια φάση όμως που έκανε μέρα παρά μέρα.

Βικάκι είδες τι κάνει η εξοχή;! Μπράβο στο Λουσάκι μας!

X4pTp3.png

καλημέρα Αννούλα στο όμορφο Πήλιο!!!!κκάνε πολλές βουτιές για μας ε!!!:D;)καλά έκανες και τις εβγαλες!θα μάθει κ η μπέμπα τωρα πολύ καλύτερα να πίνει,δε θα χει το πλαστικό στο στόμα της κ με την άμεση επαφή ρουφαει πολυ πιο εύκολα κ δε μπαίνει και αερας!εγω ενω πονούσα τις έβγαλα πριν 40σουμε για να μη συνηθίσουμε κι οι 2!σιγουρα θα σου αρεσει πιο πολύ έτσι!!

καλά μπανάκια!!φιλιά στη μπαλαρίνα μας!!:tongue:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Αχ σας ευχαριστώ πολυ!!!

Ατλαντίς το θυμαμαι οτι ειχες+συ θηλες+ξερω πως με νιωθεις!:wink:

Δημητρα με ξεαγχωσες τελειως με τις ινφο σου!

Αντζυ μου καλα εκανες εσυ με τις θηλες.εγω φοβομουν μηπως δεν τα καταφερω...μη σε νοιαζει για τις βουτιες!θα κανω πολλες για ολες!:-D

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες κ μπεμπάκια. Εμείς κάναμε σήμερα το εμβόλιο και για πρώτη φορά το αντράκι μου δεν έκλαψε καθόλου... Απίστευτο! Κάθε φορά σπαράζει στο κλάμα. Τον ζυγίσανε κιολας και έχουμε φτάσει τα 7800gr. Πολλά δεν είναι βρε μανούλες;

Τώρα έχουμε πάλι εμβόλιο αρχές Σεπτεμβρίου και μετά τον Οκτώβρη την 3η δόση του σημερινού... Πολύ πράμα...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

valia μου εχω παρκινγκ κατω που μπορε'ιτε να έρθετε εγω δεν εχω αυτοκίνητο εδω μόνο στον πειραιά εκτος αν κανονίσουμε κανα απόγευμα!!!;)

Mε αυτες τις ζέστες που κάνει το απόγευμα μου ακούγεται μια χαρούλα!!!

Πρέπει να το κανονίσουμε οπωσδήποτε!!! :tongue::tongue::tongue:;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας και πάλι!

ο μπαμπάς μας πηγε οδοντίατρο και για πρώτη φορά μόλις έκοψα μόνη μου τα νυχάκια της!!!!!!!!!το καλό μου το παιδάκι ενώ ξυπνάει κάθε φορά και στο τέλος ζοριζόμαστε πολύ,τώρα ξύπνησε μόλις τελειωσα:):):)!!!!!!!όταν είναι ξύπνια ουτε για αστείο δε μας αφήνει:(και δεν πήγαινε άλλο,έπρεπε να κοπούν τώωωωωωρα..)μεγαλώνουν πάρα πολύ...

valia το 37,3 μια χαρά είναι,πάνω απο 37,4 θεωρείται απ'οτι έχω διαβάσει οτι..ανεβάζει θερμοκρασία ένα μωρό και η γιατρός μου είπε πάνω απο 38 είναι πυρετός.οσο για το βάρος του δεν είναι μέσα στις καμπύλες?αν ναι μη σε νοιάζει!

ακούω τα 5λεπτα του γεύματος στο θηλασμό και τρελένομαι...για άλλη μια φορά σας λέω δεν ξέρετε πόσο τυχερές είστε!εμένα είναι πολύ δύσκολη στο φαγητό ενω τρώει πολύ και κάνουμε σχεδόν ώρα να φάει..και την περισσότερη ώρα την έχω αγκαλιά και προσπαθούμε να ρευτεί,έχουμε γκρίνιες και τέτοια:(:(:((δηλ.5 γεύματα* μια ώρα=5 ώρες τη μέρα ακγαλιά:confused::confused::confused:)

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

μανουλιτσες μου τωρα καταφερα κ σας διαβασα αλλα δεν θυμαμαι τιποτα....

χθες πηγαμε θαλασσα κ μετα το βραδυ πηγα κ εμεινα στην μαμα μου γιατι ο Κωστας δουλευε νυχτα.

χαλασε κ η μπαταρια απ το αυτοκινητο κ αιντε παλι σε εξτρα εξοδα μπαινουμε!:evil:εμεις ψιλοτελειωσαμε με τις μπομπο.λειπει μονο να βαλω το πουγκι με τα σμαρτιες τα οποια θα τα βαλω τις τελευταιες μερες γιατι φοβαμαι μην λιωσουν.ζεστη πολυ!

εμεις σκεφτομαστε να παμε 3-4 μερες στην χαλκιδικη κατα τις 22 του μηνα αλλα ακομη το σκεφτομαστε:?αν κ ειναι παρα πολυ ωραια εκει που θελουμε να παμε κ ειναι ιδανικα για ξεκουραση αλλα σκεφτομαι τα εξοδα:|

δεν θυμαμαι τι αλλο ηθελα να πω...κλασικα...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

θυμιθηκα λιγα..

μαρακι καλη αρχη στην δουλεια.

Μαρια τι επαθε ο Λευτερακης ρε γμτ...πολυ στεναωρηθηκα.

Δημητρααα.κ μενα τσιριζει σημερα κ γουσταρει.ανακαλυπτει την φωνη της.

Βικυυυ θελω σουφλεεεεεε...

εκανα τωρα μπανιο την μπεμπα γιατι ουρλιαζε, κ τωρα κανει κακα:?:?:?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπέρα μανούλες.

Τουκι συγχαρητήρια κοριτσάκι μου που τα καταφέρατε χωρίς τις θηλές. Κ μην ανησυχείς, κι εμένα 5 λεπτά τρώει κ πεινάει κάθε 2-3 ώρες. Καμμιά φορά μπορεί να θέλει κ στην μία ώρα ένα σνακ αλλά σπανίως. Καλή απόλαυση τώρα για σένα κ το μωράκι σου.

Δημητρούλα δεν το θυμόμουν ότι τώρα τα ζυγίζουμε μια φορά τον μήνα. Κ πήραμε παράταση για την ζυγαριά άλλους τρεις μήνες. Σκεφτόμουν όμως ότι θέλω να την παρακολουθήσω όταν πιάσω δουλειά, να ξέρουμε ότι τρέφετε σωστά. Θα προσπαθήσω να μην δίνω τόση σημασία στο εβδομαδιαίο αποτέλεσμα.

Ξέχασα τα υπόλοιπα. Σόρρυ αλλά τα διάβασα πριν κανά 2ωρο αλλά δεν πρόλαβα να γράψω. Η Αθηνούλα μου κοιμήθηκε πολύ νωρίς σήμερα (9:30) κ φοβάμαι ότι θα με ξυπνήσει απόψε.

Καληνύχτα μανούλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια σας φιλες μανουλες!!!!

Τουκι καλα να περνατε!!!Μπραβο που καταφερατε και βγαλατε τις θηλες!!

Δημητρα με γεια το σταυρουδακι του Νικολα!Τσιριζε ε???Εκανε δοκιμη τις φωνητικες του χορδες να δει αν δουλευουν καλα:P:p:p

Βαλια εμενα ο παιδιατρος μου εχει πει απο 37,5 και πανω τον παιρνω τηλεφωνο.Πιο κατω δεν ειναι πυρετος.

Βικυ 11-8:30 ε????Ειδες που ηθελε διακοπες και καθαρο αερα το παιδι?????

Μπραβο γλυκια Λουσιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω κανω οοολη μερα δουλειες!Τελικα θα φυγουμε (μιας και τα εξοδα μας θα τα πληρωσουν οι γονεις μου, να ναι καλα)και χαιρομαι σαν μικρο παιδι.Κατεβασα βαλιτσες, αρχισα το γεμισμα, εβαλα 4 πλυντηρια τα σιδερωσα, εκανα ενα καθαρισματακι το σπιτι ελυσα το καροτσι του μικρου και το επλυνα και αυτο.

Στυβω το μυαλο μου μην ξεχασω τιποτα του μωρου.........Αντζυυυυυυυ πολλα ειναι!Θελω νταλικα!

Αυτα θυμαμαι!!!!

φιλακιααααααααααααααα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...