Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κι εγώ Μαράκι πέρυσι στις διακοπές σκέψου πήρα σε ενα δεκαήμερο 3 κιλά!πολύ κρέπα μιλάμε!!!! απο 52 πήγα 55 που ήρθα εδώ και πρωτο ζυγίστηκα σαν έγκυος πια!! :-)

Ακριβώς τα ίδια κι εγώ και το ίδιο βάρος!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηρθα ήρθα. Σήμερα το δικό μου το μπουμπούκι τσίριζε όλη μέρα. Το ανακάλυψε και την καταβρήκε. Για να τον ηρεμήσουμε πήγαμε μια 3ωρη βόλτα. Ξεποδαριαστήκαμε αλλά τουλάχιστον ηρέμησε.

Τώρα κοιμήθηκε!!! Ολη μέρα μάξιμουμ μια ώρα να κοιμήθηκε. Δικαιολογούμαι Αντζυ μου!

Ιωάννα μου πολύχρονοοοοοος ο ζουζούνος σου!

Μαράκι τελικά η δουλειά πως σου φάνηκε; Ενδιαφέρουσα;

Βικάκι και Αντζυ καλοπερνάτε ε; Καντε μια βουτίτσα και για μας και προσοχή στα βοτσαλάκια!!

Χριστίνα κούκλος ο μπέμπης σου! Αντε να γνωριστούμε κάποια στιγμή.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Έχουν τόσο πλάκα όταν δοκιμάζουν τις φωνούλες τους! Βέβαια όταν πρόκειται για στριγγλιές δεν μπορώ να πω ότι είναι ιδιαίτερα ευχάριστο, αλλά εγώ γελάω. Η Αθηνούλα τις τελευταίες μέρες «μιλάει» την δική της γλώσσα. Στην αρχή πολύ διστακτικά αλλα τώρα έχει ξεφύγει κ μιλάει συνεχώς. Τρελαίνομαι για την φωνούλα της. Προσπαθούμε να την βιντεοσκοπήσουμε αλλά πάντα λες κ το καταλαβαίνει κ σταματάει.

Είναι τόσο γλυκά τα μωράκια μας!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Δεν θα σχολιάσω τα βάρη σας. Ακου 58!!! Νομίζω πως έχω από το γυμνάσιο να δω το 5 μπροστά.

Χαχαχαχα!!! Πες τα Δήμητρα!!!

Μαράκι, άστα να πάνε... Είναι λίγο στον κόσμο τους αλλά ευτυχώς υπάρχει περιθώριο εκπαίδευσης! :mrgreen:;)

η δουλειά πως σου φάνηκε;

Βάσω, κουράγιο!!! Κι εμείς εδώ θα είμαστε, εκτός από λίγες μέρες που θα πάμε στο εξοχικό των πεθερικών στην ορεινή Χαλκιδική... Στα μέρη σου θα πηγαίνατε;

Δήμητρα, τσιρίζει για να ακούει τη φωνή του;!; Ηρέμησε όμως με τη βόλτα ε; Καλό κι αυτό, κάνατε κι εσείς τη βόλτα σας!

Εμείς εδώ με μαμά κι αδερφή, έχουμε εργοστάσιο παραγωγής μπομπονιέρας! μόλις ολοκληρωθεί καμία θα σας βάλω να δείτε φωτογραφία!

Κι ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Χαχαχαχα!!! Πες τα Δήμητρα!!!

Μαράκι, άστα να πάνε... Είναι λίγο στον κόσμο τους αλλά ευτυχώς υπάρχει περιθώριο εκπαίδευσης! :mrgreen:;)

η δουλειά πως σου φάνηκε;

Βάσω, κουράγιο!!! Κι εμείς εδώ θα είμαστε, εκτός από λίγες μέρες που θα πάμε στο εξοχικό των πεθερικών στην ορεινή Χαλκιδική... Στα μέρη σου θα πηγαίνατε;

Δήμητρα, τσιρίζει για να ακούει τη φωνή του;!; Ηρέμησε όμως με τη βόλτα ε; Καλό κι αυτό, κάνατε κι εσείς τη βόλτα σας!

Εμείς εδώ με μαμά κι αδερφή, έχουμε εργοστάσιο παραγωγής μπομπονιέρας! μόλις ολοκληρωθεί καμία θα σας βάλω να δείτε φωτογραφία!

Κι ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας!

Ξέχασα να απαντήσω, με είχε ρωτήσει και η Δημητρούλα προηγουμένως. Μια χαρά μου φάνηκε η δουλειά. Πολύ χαλαρή σε σχέση με αυτά που τράβαγα στις τράπεζες. Βέβαια είναι εντελώς νεκρή περίοδος τώρα οπότε δεν μπορώ να κρίνω ακριβώς. Πάντως μου αρέσει σαν περιβάλλον.

Και αφού έχετε όλες αποχωρήσει ως φαίνεται, θα σας καληνυχτίσω κι εγώ. Όνειρα γλυκά μανούλες και μπεμπάκια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Δεν θα σχολιάσω τα βάρη σας. Ακου 58!!! Νομίζω πως έχω από το γυμνάσιο να δω το 5 μπροστά.

χαχαχα έλα ρε Δήμητρα! Μίλα σε παρακαλώ! Πέστα ένα χεράκι γιατί εγώ ούτε στο Δημοτικό δεν έβλεπα μπροστά το 5!!! χαχαχα

mU4Ep3.png

Καλημέρα,

έχω πάρα πολύ καιρό να ανοίξω το καφέ και μετά από έναν πατσά που σας είχα κεράσει λέω σήμερα να ανοίξουμε με ένα σούπερ πρωινό δίπλα στην θάλασσα. Εμείς πάμε δουλίτσα να τελειώνω τις ετοιμασίες για την νέα σχολική χρονιά γιατί φεύγω μάλλον αυτή την εβδομάδα, πάω στην μάνα μου.

193988_1.jpg

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!!

Μαράκι πωπω τί πέρασες, περαστικά να είναι!!

Νικόλ να ναι γερό και να μην ξαναπεράσει ούτε απέξω από νοσοκομεία το μωράκι!! Φιλάκια πολλά στην Αναστασία να δώσεις και όσο για το 3 ευρώ το κομμάτι που είπες, ναι κατά την γνώμη μου είναι τσουχτερό αρκετά... Εμάς μας πήγε 1,5 ευρώ η μπομπονιέρα με μαγνητάκι πριγκίπισσα.

Μαράκι χάρηκα πολύ με αυτό που είπες, είναι καλό να είναι σχετικά χαλαρή η δουλειά σου τώρα που η Αθηνούλα απαιτεί χρόνο και κουράγια.

Ρε κορίτσια τί κιλά είναι αυτά?????? πω πωωωωωωωωωω

εγώ το 5 δεν θυμάμαι να το έχω δει μπροστά στην ενήλικη ζψή μου... χεχε και σκέψου ότι μέχρι τα 18 έκανα πρωταθλητισμό αλλά κάτω από 60 δεν ήμουν. Τώρα παλεύω εδώ και ένα μήνα να δώ το 7 μπροστά και μου κρύβεται πίσω από κρέπες και σουφλέ το άτιμο... πού θα πάει θα το πιάσω...

Good newsssss!!! Κοιμηθήκαμε 11-8.30 ΣΕΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΝΑΙΙΙΙΙ χαχαχαχα

Τυχαίο?

Έτσι νομίζω !!!!

χαχαχαχαχα

Τώρα πάνω που λέγαμε να φύγουμε για θάλασσα πείνασε και κοιμήθηκε το πουλάκι μου οπότε την περιμένουμε να ξυπνήσει!

Ήπιαμε χτες και τον σίδηρό μας 2 σταγόνες τις παίδευε 10 λεπτά να τις καταπιεί. Πήρα ένα ρηχό μικρό κουταλάκι από τα τζάμπο και τις έδωσα με αυτό. Το κουταλάκι πάντως το συμπάθησε και με την γεύση δεν αναγούλιασε όπως κάνει με το ντεπόν.

Τώρα που λέω τζάμπο, σε έναν διάδρομο είχαν ένα βουνό κουτιά με τον μουσικό γκάμυ μπεαρ, α ωραία λέω, παίρνω έναν πατάω το κουμπί της μουσικής και τον βάζω μπροστά στην Λούση και..... ΠΛΑΝΤΑΞΕΕΕΕΕΕ χέστηκε από τον φόβο της!!! χεχε γελάω που το θυμάμαι... (η αναίσθητη.....).

Τί άλλο ήθελα να σας πώ?

GaiGp3.png

καλημέρα φιλεναδίτσες!!!!!πω,πω..λιώσαμε στον ύπνο! κοιμήθηκε στις 12 και ξύπνησε 8,έφαγε στπ κρεβάτι και κοιμάται ακομα!!!(Βικάκι σίγουρα είναι συννενοημένες!!!!!!!!!!)

Μαρία τέλειο το πρωινό,να μασταν τώρα στην αιώρα αραχτές καλά θα ήταν!

σήμερα έχω να πάω σ/μ με την πεθερά μου(της είπα να ρθει να μας πάει) και να ξεκινήσω να ξεχωρίζω τι έχω για μαζί,γιατί ήδη έχω πελαγώσει!! :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα μανουλίτσες! Μπράβο στο Λουσάκι μας! Ελπίζω να το συνεχίσει.

Όσο για την μπισκοτίνα, έλιωσε κι αυτή! Μπράβο τα γλυκά μου. Κι η Αθηνούλα σήμερα 11:30-9:15 και τώρα ξανακοιμήθηκε στις 11:15. Τα'χει βαρέσει η ζέστη κι αυτά.

Βρε κορίτσια, αυτή την εβδομάδα δεν πήρε καθόλου βάρος! Θα δω πώς θα πάει κι η επόμενη. Ανησυχώ μήπως δεν την φτάνει το γάλα μου...

Σας αφήνω γιατί μάλλον ξύπνησε το ζουζουνάκι μου.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλημέρα!

μπράβο στα ζουζουνάκια που κοιμούνται!!!!!!

μόνο το δικό μου δεν πιάνει η ζέστη???????????

Μαρία φαντάζομαι την αγωνία σας για το μπεμπακο σας,εύχομαι ολόψυχα οι εξετάσεις να είναι πεντακάθαρες αυτή τη φορά και να τελειώσει εδώ η ταλαιπωρία σας...μπράβο του πάντως!παλικαράκι!

Μαρακι χαίρομαι που σου άρεσε το περιβάλλον στη δουλειά,είναι πολύ σημαντικό!όσο για τον καλό σου,δωσε του χρόνο και ελευθερία να πειραματιστεί μαζί της και όλα θα πάνε καλά!πάντως οτι πνίγονται σε μια κουταλιά νερό οι αντρες,είναι γεγονός!

Βικακι έριξα πολύ γελιο με το 7 που κρυβεται στη ζυγαριά σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κάνατε πολύ καλά Αντζυ μου που το ξενυχτήσατε,δεν είναι να χάνονται τέτοιες ευκαιρίες!!!!

α!όσες έχετε σκοπό να παραγγείλετε προσκλητήρια κάντε το πιο σύντομα απ'οτι υπολογίζατε,γιατί οι τυπογραφοι έχουν άδειες!η βάπτισή μας είναι 3 Οκτώβρη και από το Χαμόγελο μου είπαν θα είναι έτοιμα γύρω στις 15-9.είναι πολύ αργά ρε παιδιά να τα δώσω-στείλω ως 20-9???????????????????????????????????????????????????????θα πρεπει να ειδοποιήσω τηλεφωνικά?τι χαζολογούσα τόσο καιρό?νόμιζα οτι έχω χρόνο.................................

να σας ρωτήσω:δίνετε νερό στα μωράκια σας??????γιατί με τρέλανε μια φίλη μου χθες..εκείνη λέει έδινε νερό από 2 μηνών...εμένα μου είχε πει πριν 2 μήνες μόνο το γάλα του και δεν ξαναρώτησα.αν χρειαζόταν δε θα μου το έλεγε?ή δε θα είχε λιγότερα ούρα?

Βασούλα μη σε παίρνει από κάτω με το θέμα των διακοπών..έχεις απόλυτο δίκιο,είναι τρελό σπάσιμο να περιμένεις κάτι να γίνει και να χαλάει..αλλά σκέψου οτι άλλοι δεν πάνε για χρόνια διακοπές...και βρείτε τροπους να περνάτε καλά!

κι εμενα τσιρίζει η μικρή!!!!!τσιρίδα τρελή μιλάμε!και κάνει και μπφ...και πετάει σάλια!!!!!!!!!συνέχεια!!!!!!!

δε θυμάμαι τίποτα άλλο....

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...