Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρε Μαρία, εγώ που απλώς τα διάβασα και αγχώθηκα... Πού εσύ που τα πέρασες κιόλας...! Πάντως κύριος ο Λευτέρης! Πολυ ήρεμος σε όλες τις διαδικασίες!

Όλα καλά θα είναι! Περισσότερο για να βεβαιωθείτε είναι οι εξετάσεις απ' ό, τι κατάλαβα! Εύχομαι τα καλύτερα από εδώ και πέρα!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ, βρε Μαρία, τι ταλαιπωρία! Καλά αποτελέσματα να'χετε και όλα καλά να πάνε.

Εγώ πήγα στο γραφείο για εκπαίδευση και μετά από μιάμιση ώρα χτυπάει το κινητό. Ο Κώστας φωνάζοντας μου λέει γιατί δεν άφησες γάλα? Και τι θα κάνω εγώ με το μωρό που κλαίει. Έφυγα πανικόβλητη και γύρισα να την ταϊσω. Ούτως ή άλλως περίπου τόσο θα καθόμουν. Όταν γύρισα πάλι μου φώναζε. Εν τω μεταξύ εγώ δεν είχα αφήσει γάλα γιατί θα ήμουν εκεί λιγότερο από δύο ώρες και η Αθηνά τρώει ανά δύο ή και τρείς, αλλά αυτή τη φορά στην μία ώρα έκλαιγε.

Γύρισα και το παιδί δεν έπεσε με λύσσα στο βυζί όπως θα φανταζόμουν αφού έκλαιγε μισή ώρα με λυγμούς. Εκτός αυτού έχω και τράπεζα στην κατάψυξη. Θα μπορούσε να ξεπαγώσει ένα και να της δώσει. Όλα στο χέρι τα θέλουν. Να δω τι θα γίνει όταν πιάσω κανονικά δουλειά.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια σας και απο εμενα φιλες μανουλες!!!Κινηση σημερα στο καφε μας ε???

Νικολιτσα τι ωραια νεα......μπραβο στο Αναστασακι μας!!Μεγαλωνει η κοπελαρα μας!Μπραβο και στον Θοδωρακη!Να ειναι παντα ολα τα παιδια του κοσμου γερα!!

Βικακι ειδες?????Το κοριτσι ηθελε θαλασσα!!!Την βαρεθηκε την Αθηνα!!Οσο για τα πετραδακια εχω και εγω ενα θεμα.......χιχι!Καλα να περνατε κοριτσαρες!!

Δημητρουλα να τους εκατομμυριασετε!!!!!Να ειναι παντα γερος ο Νικολας μας!Και μακρια απο τα κακα ματια!!!

Ιωαννα να τους εκατομμυριασετε!!!!

Mαρια μου περασατε ζορι ε???Ολα καλα θα ειναι!Να ειναι καλα ο Λευτερακης που δεν πτωειτε με τιποτα!!!!

Δεσποινααααααα ειδες η μπουμπη!!!!!!!!!Μπραβο το κοριτσακι μας!!!!!

Εμεις τελικα δεν θα παμε διακοπες:(:(:(:(:(Τα οικονομικα δεν μας αφηνουν!Η ψυχολογια μου εχει πεσει κατω απο τα πατωματα, δεν εχω ορεξη ουτε να φαω(φανταστειτε!!!!!!τουλαχιστον θα χασω κανενα κιλο!)το σπιτι ειναι ανω κατω......δεν θελω να κανω καμια δουλεια, ουτε μαγειρεψα σημερα, το μονο που κανω ειναι να ασχολουμαι με το παιδι.Με πηρε πολυ απο κατω....................καλυτερα να ηξερα οτι δεν θα πηγαιναμε καθολου απο την αρχη, τωρα ημουνα ετοιμη να μαζευψω πραγματα και εμεινα με τη χαρα τελικα!!!Αυταααα δεν θυμαμαι τι αλλο ηθελα να πω...δεν ειχα που δεν ειχα μυαλο, τωρα ειμαι στον κοσμο μου τελειως!

Φιλακια!!

Ιωάννα μου να τους εκατομμυριάσετε.

Δεσποινάκι, πολύ χάρηκα που πήρε επιτέλους μπιμπερό. Έπρεπε να πεινάσει για τα καλά ίσως. Ποιός ξέρει...

Βασούλα μου, μην στενοχωριέσαι κοριτσάκι μου. Μπορεί να μην πάτε διακοπές φέτος, έχεις όμως το αγοράκι σου. Δεν υπάρχει τίποτα πιό όμορφο από αυτό έτσι? Και του χρόνου που θα'ναι και μεγαλύτερος, τα πράγματα θα είναι καλύτερα και θα πάτε και θα τις απολαύσετε περισσότερο τις διακοπές σας.

Μην νομίζεις, πολύς κόσμος δεν θα πάει, και το πιθανότερο είναι ότι ούτε κι εμείς. Να'μαστε καλά, κι εμείς και τα μωράκια μας και δεν υπάρχει λόγος να στενοχωριόμαστε για τέτοια πράγματα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Εγώ πήγα στο γραφείο για εκπαίδευση και μετά από μιάμιση ώρα χτυπάει το κινητό. Ο Κώστας φωνάζοντας μου λέει γιατί δεν άφησες γάλα? Και τι θα κάνω εγώ με το μωρό που κλαίει. Έφυγα πανικόβλητη και γύρισα να την ταϊσω. Ούτως ή άλλως περίπου τόσο θα καθόμουν. Όταν γύρισα πάλι μου φώναζε. Εν τω μεταξύ εγώ δεν είχα αφήσει γάλα γιατί θα ήμουν εκεί λιγότερο από δύο ώρες και η Αθηνά τρώει ανά δύο ή και τρείς, αλλά αυτή τη φορά στην μία ώρα έκλαιγε.

Γύρισα και το παιδί δεν έπεσε με λύσσα στο βυζί όπως θα φανταζόμουν αφού έκλαιγε μισή ώρα με λυγμούς. Εκτός αυτού έχω και τράπεζα στην κατάψυξη. Θα μπορούσε να ξεπαγώσει ένα και να της δώσει. Όλα στο χέρι τα θέλουν. Να δω τι θα γίνει όταν πιάσω κανονικά δουλειά.

Ώρες ώρες είναι απελπισία! Συμφωνώ! Αλλά τι να κάνουμε Μαράκι. Υπομονή! Σκέψου να την άφηνες σε κανέναν άσχετο...είσαι τυχερή που μπορεί ο μπαμπάκας σας να την φροντίζει. Θα μάθει σιγά σιγά. Εν τω μεταξύ η Αθηνούλα μπορεί να έκλαιγε επειδή σε έψαχνε, το σκεφτήκατε αυτό; Άντε καλή αρχή κοριτσάρα μου! Εύχομαι να είναι τέλεια η δουλειά σου.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Εμεις τελικα δεν θα παμε διακοπες:(:(:(:(:(Τα οικονομικα δεν μας αφηνουν!Η ψυχολογια μου εχει πεσει κατω απο τα πατωματα, δεν εχω ορεξη ουτε να φαω(φανταστειτε!!!!!!τουλαχιστον θα χασω κανενα κιλο!)το σπιτι ειναι ανω κατω......δεν θελω να κανω καμια δουλεια, ουτε μαγειρεψα σημερα, το μονο που κανω ειναι να ασχολουμαι με το παιδι.Με πηρε πολυ απο κατω....................καλυτερα να ηξερα οτι δεν θα πηγαιναμε καθολου απο την αρχη, τωρα ημουνα ετοιμη να μαζευψω πραγματα και εμεινα με τη χαρα τελικα!!!Αυταααα δεν θυμαμαι τι αλλο ηθελα να πω...δεν ειχα που δεν ειχα μυαλο, τωρα ειμαι στον κοσμο μου τελειως!

Φιλακια!!

Αχ βρε κοπέλα μου! Κι εμείς τα ίδια. Μόνο στην μαμά μου θα πάμε 15 μέρες. Που να περισσέψουν για τίποτα άλλο. Έχω να δίνω ενοίκια και ένσημα στην σχολή και μου χρωστάνε και ένα κάρο λεφτά γονείς που δεν έχουν να πληρώσουν. Έτσι κι εμείς, περιοριζόμαστε σε μια απογευματινή βόλτα και ένα παγωτό στο χέρι κάθε μέρα. Κι εγώ είμαι πεσμένη γενικά και ελπίζω σε μια καλύτερη χρονιά. Σκέψου πως δεν είσαι η μόνη. Είναι μια παρηγοριά.

Με την μόνη διαφορά πως εγώ σήμερα ξεβρόμισα το σπίτι γιατί περιμένω κόσμο χαχαχαχα όχι πως θα το έκανα αλλιώς.

mU4Ep3.png

Καλημέρα μανούλες! Σαν να δρόσισε λιγάκι σήμερα!

χριστινάκι μου καταρχήν είναι ένας κούκλος ο γιόκας σου!!! Να μου τον φιλήσεις!

Σε ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση αλλά γιατί δεν ερχεσαι εσύ με τον γιόκα σου... Εχετε εκει κατω ενα θεμα με το παρκάρισμα... χιχιχι... ενω εδώ ειναι καλύτερα!!! Πολύ θα χαρώ!

Αύριο το πρωί 8.20 εχουμε ραντεβου στο ικα για το εμβόλιο του μπέμπη μου και δεν ξερω τι να κανω... Τρώει στις 8.00... Να τον ταϊσω νωρίτερα ή μετά το εμβόλιο;

Τι λέτε;

valia μου εχω παρκινγκ κατω που μπορε'ιτε να έρθετε εγω δεν εχω αυτοκίνητο εδω μόνο στον πειραιά εκτος αν κανονίσουμε κανα απόγευμα!!!;)

Μαράκι μου καλή αρχή!όσο για τον Κώστα...όλοι τους μου φαίνεται τα ίδια είναι!πνίγονται σε μια κουταλιά νερό! εγώ τώρα του την άφησα να μπω για ένα μπάνιο,δεν πρόλαβα να ξεντυθώ και ακούω κλάάάάάάμα σπαρακτικό! του λέω τι κάνεις μωρέ?την είχε στο κρεβάτι και της μίλαγε ενώ έκλαιγε! δε μπορεις λέω να την πάρεις μια αγκαλιά??αα..δεν ήξερα ότι θα ηρεμήσει έτσι μου λέει,νόμιζα οτι θελει ζιζί (η εύκολη λύση πάντα!) ουφ..εξηγησε του 5 βασικά πράγματα που μπορεί να κάνει για να την ηρεμεί όσο θα λείπεις..

Γεια σας και απο εμενα φιλες μανουλες!!!Κινηση σημερα στο καφε μας ε???

Εμεις τελικα δεν θα παμε διακοπες:(:(:(:(:(Τα οικονομικα δεν μαςαφηνουν!Η ψυχολογια μου εχει πεσει κατω απο τα πατωματα, δεν εχω ορεξη ουτε να φαω(φανταστειτε!!!!!!τουλαχιστον θα χασω κανενα κιλο!)το σπιτι ειναι ανω κατω......δεν θελω να κανω καμια δουλεια, ουτε μαγειρεψα σημερα, το μονο που κανω ειναι να ασχολουμαι με το παιδι.Με πηρε πολυ απο κατω....................καλυτερα να ηξερα οτι δεν θα πηγαιναμε καθολου απο την αρχη, τωρα ημουνα ετοιμη να μαζευψω πραγματα και εμεινα με τη χαρα τελικα!!!Αυταααα δεν θυμαμαι τι αλλο ηθελα να πω...δεν ειχα που δεν ειχα μυαλο, τωρα ειμαι στον κοσμο μου τελειως!

Φιλακια!!

Βασούλα μου δεν πειράζει..αν και σίγουρα το λαχταρούσες..αλλά θα χεις εμάς ρε χαζό παρέα και τα μπεμπάκια μας και θα περάσουμε σούπερ! εγω θα λειψω μονο 6-7 μερούλες,μετά όλη δική σας!!!!!

πάμε και Ξυλόκαστρο ρε χαζό να κάνουμε μπανάκι με τη Λούση και τη Βίκυ!!

Κοριτσάρες σας καλησπερίζω και πάλι όλες πάω να ταίσω τον μπέμπαρο τώρα τα λέμε ίσως σε λίγο!!!

γεια Χριστινάκι μου!!ο μικρός σου είναι ένα κουκλί!! άντε να μας τον γνωρίσεις επιτέλους!! τι κάνετε?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

δε σας είπα!το Σάββατο βγήκαμε καροτσάδα με μπαμπάδες και μπεμμπούλες με το Βικάκι ,πήγαμε και για κρέπες ( το καρφωσε εκείνη,αλλιώς δε θα το λεγα!!) και μετά πήγαμε με τον Κώστα για ποτό σε ένα πολύ ωραίο καλοκαιρινό κλαμπ εκεί κ γυρίσαμε στις 6 το πρωί! αυτό έχω να το κάνω απο το μπάτσελορ μου!!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ απολογήσου και πες μου που έχεις εξαφανιστεί...με δικά σου λόγια!λέγεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!! και παρέσυρες και την Άννυ και χάθηκε κι αυτή!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

δε σας είπα!το Σάββατο βγήκαμε καροτσάδα με μπαμπάδες και μπεμμπούλες με το Βικάκι ,πήγαμε και για κρέπες ( το καρφωσε εκείνη,αλλιώς δε θα το λεγα!!) και μετά πήγαμε με τον Κώστα για ποτό σε ένα πολύ ωραίο καλοκαιρινό κλαμπ εκεί κ γυρίσαμε στις 6 το πρωί! αυτό έχω να το κάνω απο το μπάτσελορ μου!!!

Σούπερ!!! Πάντα τέτοια!

Τι μου θύμισες με τις κρέπες... Πέρσυ στην Σάμο κάθε βράδυ κυριολεκτικά! Δεν ήξερα ακόμη ότι είμαι έγκυος (όχι ότι θα άλλαζε κάτι δηλ...).

ZYoVp3.png

60gdp3.png

κι εγώ Μαράκι πέρυσι στις διακοπές σκέψου πήρα σε ενα δεκαήμερο 3 κιλά!πολύ κρέπα μιλάμε!!!! απο 52 πήγα 55 που ήρθα εδώ και πρωτο ζυγίστηκα σαν έγκυος πια!! :-)

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Έφαγα κι άλλο φλας. Κάποια κοπέλα είχε πει ότι το μωράκι της κάνει κακάκια μέρα παρά μέρα ενώ παλιότερα έκανε κάθε μέρα. Εάν θηλάζεις, που αν θυμάμαι από το τίκερ θηλάζεις, τότε είναι φυσιολογικό. Εμένα έκανε κακακια 6 φορές την ημέρα και τώρα τελευταία κάνει μόνο δυο άντε τρείς. Μεγαλώνουν τα εντεράκια τους και φαίνεται κρατούν περισσότερη ποσότητα τώρα. Πάντως διάβασα ότι για μωράκια που θηλάζουν και μια φορά στις 3 μέρες είναι φυσιολογικό. Οπότε μην αγχώνεσαι.

Και Αντζούλα, συμφωνω για την Ιωάννα. Ότι κανονίσετε είμαι μέσα. Λετ μι νόου.

Ξύπνησε το μπουμπούκι μου. Φιλιά!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...