Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!

Τί κάνετε;

Διαβάζω για διακοπές, θαλασσίτσα αλλά και για γραφεία κι εκπαιδεύσεις... Να περνάτε όσο καλύτερα γίνεται όπου κι αν είστε!

Θέλω κι εγώ διακοπές αλλά έχουμε 2 εβδομάδες ως την άδεια και τη βάφτιση! Είμαι πολύ περίεργη να δω την αντίδρασή του εκείνη τη μέρα! Ελπίζω να μη φοβηθεί το νερό γιατί τώρα χαίρεται όταν τον κάνουμε μπάνιο και -έχω ζηλέψει- θέλω κι εγω να τον βουτήξω στη θάλασσα!

Βρήκα και φόρεμα και σήμερα περιμένω τα μαγνητάκια, να αρχίσουμε επιτέλους τις μπομπο!

Σήμερα έχει κ μικρά γενέθλια κ σαν προχθες πριν ένα χρόνο μάθαμε πως έρχεται! Εχω κ σχετική ερώτηση! Πώς το ανακοινώσατε στο μπαμπα κ τους συγγενείς σας; Αν βρω το θέμα στο φόρουμ που έχω γράψει τα δικά μου, θα σας βάλω να τα διαβάσετε!

Νικόλ, ευχάριστα τα νέα για το συνονόματό μας Θοδωρή κι έτσι να είναι για όλα τα παιδάκια! Συμφωνώ, είναι μεγάλος ο Θεός και πάντα να είναι μαζί μας!

Δέσποινα, τί ταλαιπωρία βρε κορίτσι! Μπράβο στην υπομονή σου που συνεχίζεις και περαστικά! Πολύ καλό που έχεις παιδίατρο-σύμβουλο θηλασμου και σε καθοδηγεί σωστά! Γιατί συμβαινει όμως;

Μαράκι καλή αρχή!

Άντζυ, ρούχα, πάνες, μωρομάντηλα, μπανιερακι, αφρόλουτρα, κρέμες, πετσέτες, σελτεδάκι, πανάκι για γουλιές, σεντόνια, πάνες για να να στρώνεις όπου την αφήνεις, παιχνίδια, αντιλιακό, καπέλο, αντικουνουπικά αυτοκόλλητα, κουνουπιέρα, παρκοκρέβατο, θέλεις να πάρεις θήλαστρο, αποστειρωτή και μπιμπερό; Δεν ξέρω, δική σου απόφαση! Αυτά σκέφτηκα, αν ανοίξεις τα συρτάρια με τα πράγματα της μπέμπας, όλο κ κάτι θα σκεφτείς!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!! Ιωαννάκι μετά απο το παραπάνω ποστ λέω να κάτσω εδώ και να μην πάω πουθενά!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!! :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!! Ιωαννάκι μετά απο το παραπάνω ποστ λέω να κάτσω εδώ και να μην πάω πουθενά!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!! :-)

Χαχαχα! Άντε καλέ! Μια χαρά θα είσαι! Απλά θα πάρεις μια ΒΑΛΙΤΣΑΡΑ και θα μεταφέρεις ΟΛΑ τα πράγματα από τα συρτάρια της μπέμπας!!! Μετά μια βολτίτσα κι από την αλλαξιέρα της για να συσκευαστεί το έπιπλο, μη χτυπηθεί πουθενά, μετά στο μπάνιο για τα υπόλοιπα (μπανιέρες κλπ) και αυτό ήταν!!! ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ!!!!! :P :p :P:tongue: :tongue: :tongue:;) ;) ;)

Ιωάννα μου χαρούμενα μηνογεννέθλια!!!Να τα χιλιάσει το ζουζούνι σου!

Αντζυ και Βικακι μια χαρά περάσατε!!! Μπράβο σας!

Μαράκι και εγώ σκέφτομαι τελικά να τον ταίσω κατά τις 7-7.30 ωστε να μην έχω πρόβλημα... Αντε πάλι εμβόλιο... Τον λυπάμαι τον μικρό μου... Πάλι κλάμματα θα έχουμε και θα στενοχωριέμαι εγώ... αλλά πρέπει.

Βγήκα πριν βόλτα με τον γιο μου! Πήρα το καφεδάκι μου και το γαλατάκι του και πήγαμε και κάτσαμε σε ένα πάρκο κοντά στο σπίτι μας!! Πολύ ωραία περάσαμε!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Από που να ξεκινήσω....έγιναν τόσα πολλά τις τελευταίες μέρες.

Το αγγελάκι μου έχει υποβληθεί σε ένα σωρό εξετάσεις ούρων και αίματος για να δούμε αν είναι καλά. Οι τελευταίες βγήκαν πάρα πολύ καλές και μας είπαν να τις επαναλάβουμε σε 1 εβδομάδα. Θα πάμε πάλι την Τετάρτη/Πέμπτη. Ελπίζω να είναι καλά το μωρό μου τελικά. Δεν είχα προλάβει να μπω να σας το πω. Με την Τάνια μόνο είχα μιλήσει στο τηλ.

Φιλιά σε όλες σας.

mU4Ep3.png

Καλημέρα μανούλες!

Δε θυμάμαι αν σας είπα! Από το πρωί ο μικρός όλο παιχνίδια θέλει. Με τον που τον αφήνω τσιρίζει. Νέα κόλπα αυτά. Ευτυχώς κοιμήθηκε τώρα λιγάκι....και μόλις ξύπνησε!!!

X4pTp3.png

Από που να ξεκινήσω....έγιναν τόσα πολλά τις τελευταίες μέρες.

Το αγγελάκι μου έχει υποβληθεί σε ένα σωρό εξετάσεις ούρων και αίματος για να δούμε αν είναι καλά. Οι τελευταίες βγήκαν πάρα πολύ καλές και μας είπαν να τις επαναλάβουμε σε 1 εβδομάδα. Θα πάμε πάλι την Τετάρτη/Πέμπτη. Ελπίζω να είναι καλά το μωρό μου τελικά. Δεν είχα προλάβει να μπω να σας το πω. Με την Τάνια μόνο είχα μιλήσει στο τηλ.

Φιλιά σε όλες σας.

τι έπαθε ο μπέμπης σου?εύχομαι να μην είναι τίποτα σπουδαίο!περαστικά!

Ιωάννα μου χαρούμενα μηνογεννέθλια!!!Να τα χιλιάσει το ζουζούνι σου!

Αντζυ και Βικακι μια χαρά περάσατε!!! Μπράβο σας!

Μαράκι και εγώ σκέφτομαι τελικά να τον ταίσω κατά τις 7-7.30 ωστε να μην έχω πρόβλημα... Αντε πάλι εμβόλιο... Τον λυπάμαι τον μικρό μου... Πάλι κλάμματα θα έχουμε και θα στενοχωριέμαι εγώ... αλλά πρέπει.

Βγήκα πριν βόλτα με τον γιο μου! Πήρα το καφεδάκι μου και το γαλατάκι του και πήγαμε και κάτσαμε σε ένα πάρκο κοντά στο σπίτι μας!! Πολύ ωραία περάσαμε!!!

καλά έκανες βρε Βάλια μου!κι εγω έχω βαρεθεί στο σπίτι πια!!πάντα κλαίει με το εμβολιάκι?ταισε τον πριν καλύτερα μην τον πειραξει μετά κ δε θέλει ούτε να φάει..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Μαρία, περαστικά σας! Εύχομαι να βγουν καλα κ τα υπόλοιπα αποτελέσματα! Μεγάλη περιπέτεια ακούγεται...

Βάλια, ευχαριστούμε πολύ! Καλά έκανες κ βγήκες! Σιγά μην κάτσεις να σκάσεις μοναχούλα!

Νικόλ, τώρα θυμήθηκα... 3? για μπομπό πολλά μου φαίνονται... Σίγουρα θα βρεις σε πολυ καλυτερη τιμή εξίσου ωραίες. 29/9 λέτε ε? Άντε, ωραία, θα βαφτιστεί και το Αναστασάκι! Με το καλό!

γεια σας κοριτσακια!

απο οτι βλέπω μετα το σκ επανηλαθατε όλες δυναμικα!!

Νικολ μου μεγαλώνει η Αναστασια μας!!! Μπράβο και στο Θοδωράκη που έδωσε τη μαχη του και βγηκε νικητης!! όσο για τις μπομπονιερες θα συμφωνησω και γω οτι ειναι πολυ ακριβες!!!!!

Δεσποινα τα καταφερε η΄μπουμπη μας!!! Αντε αρκετα στεναχωρησε τη μαμα!! ΑΠο δω και περα θα είναι καλο κοριτσι :)

Δεσποινα77 περαστικα κοπέλα μου! Μπράβο σου πάντως που δεν το βάζεις κάτω!!!

Βικυ προσοχη στα βότσαλαααα!!!

Μαρακι καλη αρχη σήμερα με την εκπαιδευση!!!

Εμεις μια χαρα είμαστε, απο τη μερα που βάλαμε το πατουσακι στο στομα, έχει γίνει το αγαπημενο μας παιχνιδι! όλη την ημερα με αυτο ασχολείται:tongue::tongue: Αρχισα να ετοιμαζω τα του γάμου. Τωρα ψάχνω παπαουτσια και αυριο μεθαυριο θα πάμε για προσκλητηρια!

Αντζυ σου στέλνω αμεσως το πρόγραμμα

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Τετάρτη πρωί ξύπνησε στις 8, τον τάισα, τον άλλαξα και παίζαμε στο κρεββάτι μέχρι να πάει 9.30 να φύγουμε για την δουλειά. Στις 9 τον ξανάλλαξα γιατί έκανε κακάκια. Τότε παρατηρώ μια ροζουλί στάμπα, ίσως πορτοκαλί, στα τσισάκια του.

Με μιας πάω παιδίατρο και ο Γιάννης πάει στην δουλειά να κάνει το μάθημά μου. Η παιδίατρος λέει ότι είναι μάλλον ουρολοίμωξη (δεν τον εξέτασε) και ήθελε να κάνω εξετάσεις ούρων. Παίρνω κι εγώ τα σύνεργα από το φαρμακείο και πάω σπίτι.

Δεν είναι ότι πιο εύκολο να πάρεις καθαρά ούρα από ένα μωρό. Τον πλένω και τον βάζω ένα από εκείνα τα σακουλάκια για συλλογή ούρων από μωρό. Μου κάνει κακά πάνω μου...τον ξαναπλένω και τον ξαπλώνω χωρίς σακουλάκι αλλά με το κυπελλάκι να τα πάρω στον αέρα. Κατουράει και δεν τον προλαβαίνω. Ξανά μανά πλύσιμο, τον ξαναξάπλωσα, μου ξανάκανε κακά. Τελικά μετά από προσπάθεια 3 ωρών κατάφερα και πήρα clean catch ούρα, δλδ στον αέρα. Εν το μεταξύ αν σε 30 λεπτά δεν έχει ουρήσει πρέπει να τον ξαναπλίνω κτλ κτλ.

Τα δίνω για εξέταση και καλλιέργεια. Την άλλη μέρα η ούρων καθαρή. Το απόγευμα βγήκε η καλλιέργεια και είχε το μικρόβιο e-coli (το πιο συνηθισμένο) σε περισσότερο από 10 εις την 5η που δηλώνει ουρολοίμωξη. Το παιδί συμπτώματα μηδέν. Ούτε πυρετό, ούτε αδιαθεσία, ούτε κλάματα. Μια χαρά φυσιολογικότατος. Η παιδίατρος μου είπε να πάω στο νοσοκομείο να του πάρουν ούρα υπερηβικά, δλδ με σύριγγα απευθείας από την κύστη για να είμαι σίγουρη ότι το δείγμα είναι καλό γιατί είναι υπερβολικά δύσκολο να πάρεις καθαρό δείγμα από μωρό.

Αρνήθηκα ευγενικά και πήρα τηλέφωνο την Τάνια να μου δώσει το τηλέφωνο του γιατρού της για να τον πάω να τον εξετάσει κι αυτός που έχει υπέρηχο. Τον βλέπει, του κάνει υπέρηχο και μου είπε ότι είναι όλο φυσιολογικά στα νεφρά του και στην κύστη του. Ανοίγει την πάνα και δεν θα ξεχάσω..."Μαμά πως πήρες ούρα από ΑΥΤΟ το πουλάκι;" "Τι εννοείται γιατρέ;" "Είναι κλειστό και δεν θα μπορούσες να πάρεις δείγμα καθαρό". Και όπως μου μιλούσε κάνει μια χραπ και κατεβάζει/ξεκολλάει το πετσάκι προς τα κάτω. ΕΜΕΙΝΑ να τον κοιτάζω έντρομη και ο μικρός ΑΤΑΡΑΧΟΣ! Ευτυχώς! Τελικά μας λέει να ξαναπάρουμε δείγμα άλλες 2 φορές να επαναλάβουμε τις εξετάσεις και να τον πάρω τηλέφωνο με τα αποτελέσματα.

Πέμπτη απόγευμα παίρνω άλλο ένα δείγμα με την γνωστή διαδικασία 100 χεσίματα/100 πλυσίματα. Και το πάμε σε άλλο εργαστήριο. Πέμπτη τον πάω να τον δει και η δική μου παιδίατρος η οποία βλέπει το πουλάκι του κατεβασμένο και μας λέει:"Φαίνεται πως το κατεβάσατε καλά (!) άρα το δείγμα θα είναι αξιόπιστο". Δεν της είχα πει ότι πήγα σε άλλον γιατρό.

Παρασκευή πρωί βγαίνει η άλλη καλλιέργεια με 10 εις την 4η. Μου λένε και οι δύο γιατροί να περιμένω και την τρίτη. Σάββατο πρωί βγαίνει και η τρίτη, ίδιο αποτέλεσμα. Ο ένας γιατρός μου λέει δώσε αντιβίωση την τάδε, τόσες φορές και έλα σε 10 μέρες. Η παιδίατρός μου λέει να κάνω αμέσως αίματος. Παίρνω κι εγώ το παιδί και τρέχω να δώσει αίμα για να δούμε δείκτες λοίμωξης και ταχύτητα αίματος. Σε μια ώρα είχαμε και την αίματος, καθαρή. Δεν έδειξε καμιά λοίμωξη.

Η παιδίατρός μου να επιμένει πως δεν πρέπει να δώσουμε αντιβίωση τόσο εύκολα, καλύτερα να τον πάμε στο νοσοκομείο να πάρουν ούρα από την κύστη. Αν το παιδί πάρει αντιβίωση με διάγνωση ουρολοίμωξη μετά πρέπει να ακολουθήσουμε πρωτόκολλο ένα σωρό εξετάσεις ρουτίνας που κάνουν όσα παιδιά περνάνε ουρολοίμωξη σε μικρή ηλικία, κυστεογραφίες κτλ. Συνεπώς γιατί να ταλαιπωρηθούμε αφού η τιμές είναι οριακές; Μας φέρνει λοιπόν σε επαφή με κάποιον λέκτορα παιδονεφρολόγο στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, να πάμε να μας εξετάσει το Σάββατο το απόγευμα και να μας πάρει αυτός ούρα με σύριγγα χωρίς να μπούμε νοσοκομείο.

Του τηλεφωνώ, του παραθέτω όλα τα στοιχεία, ιστορικό εξετάσεων και μετρήσεις (8500γρ & 67 πόντους) και μας λέει να μην κάνουμε απολύτως τίποτα και εφόσον το παιδί είναι καλά. Σε 5 μέρες να επαναλάβουμε τις εξετάσεις εκτός και αν στο ενδιάμεσο το μωρό ανεβάσει πυρετό ή παρουσιάσει κάποιο άλλο ανησυχητικό σύμπτωμα. Στο μεταξύ τον ρώτησα και το εξής: "Τελικά με το πουλάκι του τι κάνουμε; Το κατεβάζουμε ή όχι;" και μου είπε κατηγορηματικά "Όχι μέχρι 12 μηνών, δεν το αγγίζουμε"! Τι να πω..τόση επιστήμη πια αυτό το πουλί;

Οπότε πλέον περιμένουμε και Τετάρτη θα του ξαναπάρω ούρα να έχω τα αποτελέσματα ως την Πέμπτη και να ξέρουμε. Θα μπω στον κόπο (και στεναχώρια) να δώσει άλλη μια φορά αίμα να είμαι σίγουρη για τα λευκά ότι δεν ανέβηκαν και ελπίζω να είναι όλα καλά. Δεν θα είχα πρόβλημα να δώσω αντιβίωση αλλά με προβλημάτισε η σειρά εξετάσεων που πρέπει να κάνει μετά το τέλος της αγωγής. Που να το τρέχω το παιδί για κυστεογραφίες κτλ χωρίς λόγο; Τι να πω...αυτά τα νέα μας. Ο κατά τα άλλα άριστος Λευτεράκης δεν έκλαψε σχεδόν καθόλου όταν του πήραν αίμα τα κορίτσια και καταφχαρηστήθηκε να κατουράει και να χέζει όλο το σπίτι όσο προσπαθούσε η μαμά να μαζέψει ούρα τόσες μέρες.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...