Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

λοιπόν τάισα τη μικρή και επανήλθα να σας πω πως περάσαμε!! κάναμε μπανάκι,βγηκαμε με τη φίλη Βίκυ και το Λουσάκι κι οι ξενύχτισσες μας δεν κλείνανε μάτι! :-) θάλασσα δεν την έβαλα δυστυχώς γιατι είχε κύμα και τις 2 μέρες!!

παιδιά κάθε μέρα μου κάνει και κάτι άλλο! γελάει ξεκαρδιστικά σαν μεθύστακας!!!!!!!χαχαχα!! σηκώνει τα ποδια και θέλει να τα βάλει στο στόμα! σηκώνεται στα πόδια της και κάνει λες και χορεύει χορό της κοιλιάς!!πολύ γέλιο!

όσο για σχολιασμούς δε θυμάμαι κ τίποτα!θα πω μόνο ενα μεγάλο μπράβο Νικολίτσα μου στο Θοδωράκη που τα κατάφερε κι αυτός κι όλα μας τα παιδάκια να ναι καλα!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες!

Αχ, οι περισσότερες είστε διακοπές και εγώ είμαι στην δουλειά! Δεν πειράζει να περάσετε τέλεια κ να χαρείτε τα μπεμπάκια σας!

Δημητρούλα χαρούμενα μηνογενέθλια!!

Δεσποινάκι κουράγιο, δεν φαντάζομαι πόσο ταλαιπωρείσαι με τις μαστίτιδες, εγώ στην θέση σου δεν ξέρω αν θα άντεχα. Μπράβο σου πάντως!

Νικόλη συγχαρητήρια για την μικρή σου κ καλό κουράγιο με τις προετοίμασίες της βάφτισης!

Αννι καλό μπάνιο!

Τα δικά μας νέα παραμένουν τα ίδια, η μπούμπι εξακολουθεί να μην τρώει με μπιμπερό κ εγώ έχω αρχίσει να τα φτύνω!

mWsZp3.png

Καλημέρα φιλενάδες και μωράκια!!

επιτέλους πρόλαβα να τακτοποιηθώ και να συνδέσω το ιντερνετ...

Εν τάχη γιατί βλέπω την μπουμπού να κουνιέται, περνάμε πολύ καλά, κάνουμε τα μπανάκια μας και τις βραδυνές μας τσάρκες, και η δίαιτα πήγε στον βρόντο 2 μέρες τώρα. Η Μικρή είναι πολύ ποιό ήρεμη εδώ, ξυπνάει μια φορά το βράδυ μόνο για μαμ και ξανακοιμάται αμέσως. Αφού τώρα ψιλοκοιμήθηκε και στο καρότσι μέσα στο σπίτι. Τώρα τεντώνεται χιχι ξύπνησε.... Το μόνο που έχει λίγο κυματάκι, το οποίο με γονάτισε χτες βγαίνοντας στα βότσαλα και γρατζούνισα τα γόνατά μου λιγάκι χωρίς τούμπα (η σούπερ ξεφτίλα, εγώ κουλ έκανα ότι έπαιζα στα βοτσαλάκια )αλλά είμαι άγαρμπη μάλλον η όρκα χεχε...

Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω, πάω τώρα μπας και δω τπτ πριν ξυπνήσει εντελώς.....

GaiGp3.png

Καλημέρα μανουλίτσες! Αρχηγέ καλώς ήλθες! Ελπίζω να περάσατε τέλεια.

Βάλια, δεν έχω ιδέα τι θα ´ναι καλύτερο για τον μπέμπη. Αν τον ταίσεις νωρίτερα μπορεί να τα βγάλει απ´την ταραχή, αν το αφήσεις για μετά μπορεί να σας ταράξει στην γκρίνια. Μήπως κατά τις 7:30 ώστε να ´χει ψιλοχωνέψει κ να μην τα βγάλει αλλά συγχρόνως να μην πεινάει;

Ελισάβετ, ίσως είναι σε άλμα ανάπτυξης κ χρειάζεται περισσότερο φαγητό.

Για την Ιωάννα κάποια ρώτησε. Είναι μια κοπελίτσα 26 χρονών με 5 παιδια. Έχουν χάσει τις δουλειές τους κ κυριολεκτικά δεν έχουν να ταίσουν τα παιδιά τους. Είχαμε πει πως ίσως στέλναμε σαν ομάδα βοήθεια. Τώρα που γύρισε η αρχηγός ίσως το οργανώσει. Αλλιώς έχω τα στοιχεία όποια θέλει...

Δεν θυμάμαι τι άλλα. Σήμερα ξεκινάω εκπαίδευση στην δουλειά. Μόνο για καναδυό ώρες θα πηγαίνω τα μεσημέρια...

Φιλάκια κ καλημέρα!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

λοιπόν τάισα τη μικρή και επανήλθα να σας πω πως περάσαμε!! κάναμε μπανάκι,βγηκαμε με τη φίλη Βίκυ και το Λουσάκι κι οι ξενύχτισσες μας δεν κλείνανε μάτι! :-) θάλασσα δεν την έβαλα δυστυχώς γιατι είχε κύμα και τις 2 μέρες!!

παιδιά κάθε μέρα μου κάνει και κάτι άλλο! γελάει ξεκαρδιστικά σαν μεθύστακας!!!!!!!χαχαχα!! σηκώνει τα ποδια και θέλει να τα βάλει στο στόμα! σηκώνεται στα πόδια της και κάνει λες και χορεύει χορό της κοιλιάς!!πολύ γέλιο!

όσο για σχολιασμούς δε θυμάμαι κ τίποτα!θα πω μόνο ενα μεγάλο μπράβο Νικολίτσα μου στο Θοδωράκη που τα κατάφερε κι αυτός κι όλα μας τα παιδάκια να ναι καλα!!

Γυρισατεεεεεεεεέ???? (το γνωστό της Καρέζη )

Α καλά, οι σουρτούκες οι κόρες μας οργίαζαν το σαββατόβραδο, κάνανε μια χαρά βολτίτσα και μετά έφαγαν και τις κρέπες τους για να στρώσει το στομάχι χιχι..... Σου κάνει τρελίτσες το μπισκότο ε? χεχε θα σας τρελάνειιιι

Δήμητρα happy μηνογεννέθλια!! Να τα δισεκατομμυριάσετε και με γειές τα καινούργια πραγματάκια του Νικόλα! Θα μπω φέις μετά να τα δώ!

Χριστινάκι να ζήσετε να τον θυμόσαστε κοριτσάρα, και όσο για το αμάξι που λές, αμα βρεις κανέναν τρόπο να πάρεις και καλό και οικονομικό πες μου και εμένα που 1 χρόνο τώρα ζαχαρώνω ένα συγκεκριμένο...

Atlantis είδες που τελικά όλα πήγαν καλά??

Despoinaki περαστικά μανούλα μου, έχεις επικοινωνήσει με κάποια ειδικό θηλασμού? Μακάρι να φύγει γρήγορα!

Valia Μου καλύτερα μόνη σου ήσυχα και χαλαρά παρά με ασκέρι.......

Μαράκι καλή αρχή και καλή επιτυχία σήμερα!!!

Δεσποινάκι ακόμα παιδεύεστε γμτ , τί θα κάνετε? τί λέει ο γιατρός σας?

Άννυ καλές βουτιέςςςςςςςςςς!!!

κάτι ξεχνάω..........:cool::cool:

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Μαράκι καλή αρχή στην δουλειά!

Βίκυ μου πολύ χάρηκα που ηρέμησε το Λουσάκι! Ήθελε διακοπές το παιδί, βαρέθηκε στην Αθήνα. Θυμάσαι που σας έλεγα ότι κ η δικιά μου την εβδομάδα πριν φύγουμε τσίριζε; Ε μόλις πήγαμε Ελλάδα συνήλθε! Να δεις κ το Λουσάκι θα ηρεμήσει τώρα! (και πρόσεχε τα πόδια σου στα βοτσαλάκια!!!)

mWsZp3.png

Καλέ, κατεγισμός μηνυμάτων! Πολύ χαίρομαι!

Βικάκι, μπράβο στο Λουσάκι μας. Ήθελε διακοπές το παιδί. Δεν την αδικώ. Ελπίζω να φτιάξει και η θάλασσα να κάνει και μπανάκι. Όσο για σένα. Πρόσεχε βρε κοριτσάκι μου.

Δεσποινάκι, δεν ξέρω τι να σου πω. Έχεις δοκιμάσει διαφορετικό μπιμπερό μήπως το πάρει? Εμένα δεν ήθελε με τίποτα. Πνιγόταν και έκλαιγε. Και προχθες δοκίμασε ο Κώστας και της έδωσε με τα καινούρια που πήρα απ'το mothercare του Dr. browns. Το κοριτσάκι μου ήπιε μια χαρά! Δεν ξέρω γιατί αλλά συγκινήθηκα που είδα να την ταίζει ο μπαμπάς της για πρώτη φορά. Εδώ στην βάφτιση που όλες οι μανάδες κλαίνε εγώ αναίσθητη, και συγκινήθηκα που ήπιε με το μπιμπερό. Τι να πω?! Δοκίμασε αυτό και αν δεν δουλέψει πάρε αυτό που πήρε η Άννυ νομίζω, το breastflow. Αυτό δουλεύει ακριβώς σαν τον θηλασμό. Απλά πρέπει το μπιμπερό να της το δίνει άλλος, όχι εσύ, γιατί από σένα δεν θα το πάρει. Καλή επιτυχία.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλή αρχή Μαράκι μου στη δουλίτσα!!!!! :-)

Βικάκι η Λούση σου είπα,ήθελε αλλαγή κλίματος γι αυτο χαλάρωσε το κοριτσάκι μας!!καλα θα βάλω μετά που θα τελειώσω το συμμάζεμα και φώτο να δείτε!!

όσο για την Ιωαννα αν θέλετε και συμφωνειτε ας μαζεψουμε η καθεμια ρούχα ή τροφιμα( εστω 5 πακετα μακαρονια η μια,5 pumaro η άλλη..αυτοι τα χουν πολύ αναγκη) και να τα στειλουμε στην ΆΝΝΥ να τα στειλει? δεν ξερω! αλλιως να βαλουμε λεφτα καπου να τα στειλει παλι η Άννυ?αλλά να ξεμπερδέψω πρώτα απο ένα άλλο που επείγει περισσότερο σήμερα-αύριο και μετά κάνουμε την κίνηση μας!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Ακριβώς τα ίδια μου κάνει και μένα! Έχουν τόσο πλάκα! Ειδικά αυτό το γέλιο, δεν το'χα σκεφτεί, αλλά έτσι είναι, έχεις δίκιο. Σαν μεθύστακας. Τώρα τελευταία θέλει να σκύβει μπροστά να κοιτάει το πάτωμα, τα πόδια της, τα πόδια μας κλπ.

Τι γλυκά πλασματάκια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημερα και απο εμας, ευχαριστω για τις ευχες σας,σημερα ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα, ειμαι απυρετη απο εχθες, συνεχιζω βεβαια την αντιβιωση για να φυγει η φλεγμονη. Το κομματι βεβαια στο στηθος σε εκεινο το σημειο ειναι ακομα κοκκινο και σκληρο αλλα τουλαχιστον εχω αρκετο γαλα νομιζω ωστε να χορταινει ο μικρος.Ο παιδιατρος μας ειναι συμβουλος θηλασμου οποτε ακολουθω τις γραμμες του.Παντως κοριτσια να μην τυχει σε καμια αυτο που μου συμβαινει εμενα, ειναι πολυ επωδυνο και ψυχοφθορο.Περναει βεβαια αλλα οι 2-3 μερες ειναι πολυ δυσκολες.Ευτυχως που ειχα τον αντρα μου ο οποιος ειχε αναλαβει τα παντα στο σπιτι και μου εφερνε τον μικρο οποτε επρεπε να φαει.Δεν το ειπαμε στις μαμαδες γιατι αντι να βοηθησουν θα αρχιζανε την γκρινια με τα γνωστα, μηπως να σταματησω το θηλασμο και μηπως τωρα δεν χορταινει και μηπως με την αντιβιωση δεν κανει κτλ κτλ που μονο τα νευρα θα μας εσπαγαν.

Κατα τα αλλα ειμαστε καλα, ο Λαζαρακης μεγαλωνει, κλεισαμε προσκλητηρια και μπομπο στο Ναρλη, οι μπομπο ειναι λινο ασπρο πουγγακι με ενα μπρελοκ ιστιοπλοικο (1.45 ευρω) και το προσκλητηριο ειναι μπλε παλι με καραβακια κτλ στο 0,70 ευρω.Καλα ειναι με αυτα που ακουω και διαβαζω νομιζω.Το γλυκο θα ειναι δικης μας επινοησης με πολλη πολλη μερεντα, μεσα σε disney κυπελακι στο 1 ευρω.Θελαμε τα παραδοσιακα παστακια θυμαστε οπως παλια που γραφανε και το ονομα πανω με σαντυγι αλλα ο ζαχαροπλαστης μας ειπε οτι 19 σεπτεμβρη εχει ακομη ζεστη οποτε αυτα θα λιωσουν , αφηστε που θα γινει ο κοσμος χαλια.Νομιζω οτι τα χω σκεφτει ολα λιγο πολυ, πρεπει τωρα να μαζευτουμε με το team να φτιαξουμε τις παιδικες μπομπο που θα ειναι χωνακια παγωτου με ζαχαρωτα μεσα.Αυτες τις πουλανε απο 1.20 και πανω αλλα εμενα θα μου βγουνε γυρω στα 50 λεπτα και οπως ειναι τα πραγματα τωρα δεν ειναι να κανουμε σπαταλες.Αυτα...τι αλλο ηθελα να σχολιασω..α ναι ρε κοριτσια και εγω μαδαω...καθε μερα βαζω σκουπα τι θα γινει με αυτη την κατασταση, ειμαι και μελαχροινη και φαινονται πιο πολυ..

Διαφημίσεις

κορίτσια εμείς φεύγουμε για Εύβοια την άλλη Τετάρτη! αλλά επειδή λείπει η μανα μου και δε θα χω βοηθεια λέω να ξεκινήσω πλυσίματα,σιδερώματα ,μαζέματα αυτές τις μέρες! αν θέλετε βοηθείστε με λίγο με μια λίστα για το τι πρέπει να έχω μαζί μου για τη μπέμπα :-)

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Αντζι μου, δεν προλαβαίνω να σου αντιγράψω όλη την λίστα μου των διακοπών αλλά μερικά που μου χρειάστηκαν εκτός των βασικών ήταν:

Αυτοκόλλητα αντικουνουπικά τσιρότα για το καρότσι

Θερμόμετρο κ αντιπυρετικό

Αντιηλιακό

Πολλάαααααα ρούχα του μωρού (πιο πολλά από όσα νομίζεις ότι θα χρειαστείς)

Κουβερτούλα

mWsZp3.png

ΚΑΙ ΝΑΙ Η ΜΠΟΥΜΠΙ ΗΠΙΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ 100ml ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ!!!!

(μόλις μου το είπε η γιαγιά μου κα χοροπηδάω στο γραφείο):-D:-D:-D

γιούπι !!!!!!!!:):P:):PΜΠΡΑΒΟ ΜΠΟΥΜΠΗ ΜΑΣ!!!!!!!!

είδες το πρωί το λέγαμε και τώρα ήπιε!!!μπράβο φίλη!!!! :-D

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...