Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Είμαι εγώ εδώ αλλά μάλλον δεν είναι καμιά σας μέσα...

Νικόλ μου υπέροχα τα νεα για τον μικρο Θοδωράκο!! Τα παιδάκια όλα είναι αγωνιστές και δεν το βάζουν κάτω! Εγω θα συμφωνήσω μαζί σου ότι ο Θεός είναι μεγάλος.

Εύχομαι όλα τα παιδάκια να έχουν υγεία και να είναι καλότυχα!!!

Το Αναστασάκι μας τι κανει;;; Να μου την φιλήσεις!!! Είναι δυνατή κοπελάρα!!!

Ο άντρας μου μια από τα ίδια... Φάγαμε και πήγε για ύπνο και εγώ εδώ ξύπνια με τον ζυμαρούλη μου!! Αύριο γυρνάει στη δουλειά και έχω ξενερώσει απίστευτα...

Η αδερφή μου δουλεύει, οι γονείς μου λείπουν διακοπές, όλοι οι φίλοι κ οι γνωστοί λοίπουν και εγώ θα είμαι μόνη........... Για τα πεθερικά δεν το συζητώ... ούτε που θα τους περάσει από το μυαλό ότι είμαι μόνη μου... αλλά καλύτερα. Δεν τους θέλω γιατί θα με βγάλουν πάλι εκτός εαυτού...

τι λες αφού είσαι μόνη σου να μας κάνετε καμιά επίσκεψη στο σπίτι στα Πατήσια κάνα πρωινό να τα πούμε απο κοντά...το σπίτι μου ανοιχτο!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:όποτε θες πάρε με τηλ!!!να δώσεις φιλιά στο μωρουλίνι ε!!!;);););)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εδω ειμαι και εγω κοριτσια..που να παω που απο την Παρασκευη το μεσημερι με επιασε παλι μαστιτιδα (3 μεσα σε 4 μηνες) αλλα αυτη τη φορα πολυ χειροτερη.Ειχα 39.5 πυρετο εως και σημερα το πρωι συνεχεια, τα ντεπον φευγανε 2-2 και δεν κανανε τιποτα.Ο κοσμος καιγοταν απο τη ζεστη και εγω ημουν κουκουλωμενη με μαλλινη κουβερτα.Πηρα τον παιδιατρο μου τηλ ο οποιος μου ειπε να παρω νουροφεν για τον πυρετο και μου εδωσε και αντιβιωση.Το δε πετρωμα δε το συζητω, αλλο πραγμα.Ολο το κομματι κατω απο τη μασχαλη ειναι κοκκινο και πετρα!Στις 16 του μηνα που θα παμε για τα εμβολια του μικρου θα πρεπει ειπε ο γιατρος να το συζητησουμε γιατι κατι κανω λαθος.Εγω νομιζω οτι ειναι επειδη στην ουσια μονο αυτο το στηθος εχω και δινω στο μωρο, το αλλο ειναι ας το πω συμπληρωματικο, οποτε πρωτον μου την εχει ξεφτιλισει τη ρωγα και δευτερον εχω υπερπαραγωγη το βραδυ και αυτος πλεον ξυπναει μονο μια φορα...

Τι να πω, το περασμενο σ/κ ειμασταν μαλωμενοι με τον αντρα μου δεν πηγαμε πουθενα, τωρα αυτο..και αυτο να πω την αληθεια μου ριχνει την ψυχολογια να παρει, φοβαμαι μην μου κοπει το γαλα μωρε.

Οποτε girls ειμαι και εγω εδω, σπιτι με το τουλουμπακι μου!

Μην ανησυχείς κοριτσάκι μου...και γω με πέτρωμα και πόνους ξεκίνησα μετά τον δεύτερο μήνα μετά προσπάθησα με θήλαστρο αλλά δεν τα κατάφερα πόναγα, υπέφερα και τελικά το εκοψα με τύψεις βέβαια, να φανταστείς κιόλας είχααρκετό γάλα αλλά τι να κάνω δεν άντεχα τους πόνους!!! σκέφτηκα ότι άλλα παιδάκια δεν έχουν πιει ούτε μια σταγονίτσα μητρικό το δικό μου ήπιε για 2 μήνες όσο μπορέσαμε...να είναι καλά!!! όλα καλά θα πάνε θα το δεις!!!;)

Κορίτσια σας καλησπερίζω όλες και γω και ο Βασιλιάς μου είμαστε καλά!!! θα μείνουμε Αθήνα και όποτε μπορούμε θα μπαίνουμε γιατί μας λύπετε πολύ ομολογώ και θα σας γράφουμε νέα μας!!!

post-26228-1482544039819_thumb.jpg

τεστ...................................!!!

αν φαίνεται ο πριγκιπάς μου με το πάτημα πείτε μου και μένα...!!! με κοιτάει ο φουκαράς και μου λέει ζεσταίνομαι μανούλα...!!!

μάλλον μόνη μου είμαι και τα λέω ε??? δεν πειράζει μπαίνω και γω κάτι ώρες!!! τι να κάνω το πρόβλημα με το laptop το γνωρίζετε δεν έχω αξιωθεί κιόλας να πάω να πάρω ένα δικό μου άλλα κρίση βρε κορίτσια τώρα έχω ανάγκη απο ένα τουτου με a/c γιατί έχω ένα cinquecento ανευ οπότε δεν λέει με τον μπέμπη θα δούμε εχει και για μας ο θεούλης που θα πάει θα το πάρω το άτιμο το αυτοκινητάκι!!!

Διαφημίσεις

Νικολιτσα μου μπραβοοο:Pμεγαλωσε η Αναστασια μαςςςς:P:p:pκ ο θεος εχει για ολα τα παιδακια.

οι μπομπο ειναι πολυ ακριβες 3 ευρω

Ατλαντις μου ευτυχως δεν μου ρθε περιοδος:-D αλλα πονουσα αρκετα κ για αρκετη ωρα..ποιος ξερει τι με πειραξε.

Χριστινακι μου καλο.ο βασιλιας σου ειναι κουκλος.το μαλλι του ειναι θεικο:tongue::P

ηρθε η μαμα μου σημερα.καναμε ολα τα προσκλητηρια κ σχεδον τελειωσαμε κ τις μπομπο.λειπει μονο να δεθει το πουγκακι μα τα σμαρτιες.(φοβαμαι μην λιωσουν κ θα τα βαλω τις τελευταιες μερες).

μου κανε κ η μαμα δουλειτσες στο σπιτι κ αλλαξαμε κ το παιδικο τα επιπλα.η γιαγια επλυνε τα μπαλκονια,κ τι αλλο θελω???:mrgreen:αυριο το πρωι θα παμε κ θαλασσα:P:p

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπέρα!

Γυρίσαμε κι εμείς από τη βολτίτσα μας και είχε ένα μάτι ο μικρός μου άλλο πράγμα! Ευτυχώς μια θεία μου τον ξεμάτιασε και κατάφερε να κοιμηθεί.

Συνάντησα και τη φίλη μου που έχασε το 8 μηνών μωράκι της το Φεβρουάριο. Τι έζησαν αυτοί οι γονείς!!! Δεν μπορώ να το πιστέψω! Να είμαστε όλοι καλά και τα μωράκια μας ακόμα καλύτερα!!!!!

X4pTp3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες. Είχα γράψει ολόκληρο μήνυμα προηγουμένως κ χάθηκε... Να δούμε τι θυμάμαι:

Χριστινάκι, να ζήσετε να τον θυμάστε κοριτσάκι (είχατε τα 40 νομίζω ανέφερες)

Δεσποινιώ περαστικά για την μαστίτιδα. Πολύ πακέτο πρέπει να ´ναι.

Νικολίτσα, η Αναστασία μας μεγαλώνει! Πάντα γερή κ δυνατή, το ίδιο κι ο Θοδωράκος κ όλα τα παιδάκια. Οι μπομπο πολύ ακριβές νομίζω. Εμείς πήραμε με 2,20. Προσκλητήρια φτιάξαμε μόνοι μας με φωτό κ μας στοίχισαν λίγο παραπάνω από ένα ευρώ. Η εκτύπωση μόνο 0,28 αλλά ο φάκελος πιο ακριβός. Στον Ναρλή είχε πολύ ωραία πράγματα κ καλές τιμές. Το μόνο που με σταμάτησε ήταν ο χρόνος παράδοσης γιατί βιαζόμουν, το γεγονός ότι θα ´πρεπε να βρω καλάθια για τις μπομπο κ στοιχίζουν κ τελικά νομίζω ότι με τα μεταφορικά κ τα καλάθια έβγαινε πάνω κάτω στα ίδια. Κοίταξέ το πάντως γιατί εγώ δεν το έψαξα πολύ.

Δημητρούλα, λογικό να το ματιάσουν το κουκλάκι σου! Ελπίζω να ´ναι καλύτερα τπ καημενούλι.

Δεν θυμάμαι τι άλλα...

Νυστάζω τρελά κ για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό θα πάω νάνι πριν τις δώδεκα.

Καληνύχτα μανούλες κ μπεμπάκια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπερα μανουλες και μπεμπακια!!!

Αρχισαν οι εξορμησεις και αδειασε το καφε μας... Και εμεις λείπαμε απο την Παρασκευη και γυρισαμε σημερα. Ευτυχως βρηκα ελευθερο δικτυο και σας διαβασα απο το κινητο, προσπαθησα και να σας γραψω αλλα μου εσπασε τα νευρα και το παρατησα! Εντωμεταξυ εγω αντι να ξεκουραστω, κουραστηκα πιο πολυ μιας και δεν ηταν μαζι μας ο Γιάννης και την ειχα εγω συνεχεια την μικρη συν το γεγονος οτι ημουν μαζι με την κουνιαδα μου και καθε βραδυ με το μπουρου-μπουρου ξεχνιομασταν και πηγαινα για υπνο κατα τη μια το βραδυ οποτε μου λειπει υπνος. Ελπιζω να αναπληρωσω σημερα και να μην μου κανει πολλα κολπα το βραδυ η μικρη.

Δήμητρα να χαιρεσται τον Νικόλα σας!!! Γίνατε και εσεις τεσσάρων κιόλας!!!

Κατι αλλο δεν θυμαμαι αυτη τη στιγμη, δεν λειτουργω και πολυ καλα. Καλό βράδυ να έχουμε και τα λεμε αυριο το πρωι!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Α, θυμήθηκα. Χριστινάκι, κούκλος ο μπέμπης σου!

Δημητρούλα, δεν μπορώ να φανταστώ τον πόνο αυτών των ανθρώπων. Ο Θεός να τους δίνει κουράγιο κ τέτοια πράγματα να μην συμβαίνουν σε κανέναν!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας+απο μενα!

Νικολ μια χαρα τα κιλακια σας!για ποτε θα στρουμπουλεψει...!

Κοριτσια τι Συμβαινει με την ιωαννα+πως μπορουμε να βοηθησουμε.ας μου στειλει καποια πμ

Αυριο φευγουμε!χαιρομαι πολυ αλλα ειμαι πτωμα!ολη μερα,μαζευω,καθαριζω,πακεταρω+δεν τελειωσα!ασε που δεν ξερω πώς θα χωρεσουν!

Η μικρη καθε απογ κλαιει σα να ποναει.κακα κανει μερα παρα μερα ενω καναμε Συνεχεια.να ανησυχησω;

KOWTp3.png

geia sas ki apo mena...to mpiskotaki mou exei polu gkriniaaaaaa..........k mas exei trelanei sun to oti taktopoioume ta pragmata sto kainourgio spiti allaloum ginete!ouf..diakopes fusika oute emeis tha pame k den exoume prolavei na kanoume oute ena mpanio sti thalassa afiste pou ntrepomai iolas na kanw mpanio etsi opws eimai..aplws perimenoume tin adeia tou dimitri mpas k voithisei ki ekeinos me to paidi an k parapono den exw sto spiti voithaei polu twra sti metakomisei alla meta kserete....exei ton upno sto tsepaki opws k oi upoloipoi!!!!ax....filakia polla se o;es sas k se ola ta mwrakia

Καλημέρα μανούλες! Σαν να δρόσισε λιγάκι σήμερα!

χριστινάκι μου καταρχήν είναι ένας κούκλος ο γιόκας σου!!! Να μου τον φιλήσεις!

Σε ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση αλλά γιατί δεν ερχεσαι εσύ με τον γιόκα σου... Εχετε εκει κατω ενα θεμα με το παρκάρισμα... χιχιχι... ενω εδώ ειναι καλύτερα!!! Πολύ θα χαρώ!

Αύριο το πρωί 8.20 εχουμε ραντεβου στο ικα για το εμβόλιο του μπέμπη μου και δεν ξερω τι να κανω... Τρώει στις 8.00... Να τον ταϊσω νωρίτερα ή μετά το εμβόλιο;

Τι λέτε;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

καλημέρα φιλεναδίτσες μου!!!!!έλειψα το Σ/Κ και μου λείψατε πολύ!πήγαμε Ξυλόκαστρο και γυρίσαμε τώρα! και ειπα ας κεράσω ένα πρωινό πριν αρχίσωω τα πλυντήρια απο όλα τα μπαγκάζια που έφερα απο κει!!χαχα!

beach_breakfast.jpg

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...