Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα.....μπηκα να πω και κατι ευχαριστω...βγηκε ο Θοδωρικος τελικα:D:D:D:D:D:Dαλλο ενα θαυματακι που θα κοιμηθει σπιτακι του αποψε....σας φιλω γλυκα ολες και ολους....ο Θεος ειναι μεγαλος(θα το λεω οσο ζω)

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νικολίτσα μου, τι όμορφα νέα κι αυτά. Σιδερένιο τώρα το παιδάκι κ όλα καλά από εδώ κ πέρα. Πράγματι είναι μεγάλος ο Θεός.

Καλημέρα αε όλες. Ερήμωσε το καφέ μας. Εξαφανίστηκε κι η αρχηγός...

Πάμε να κοινωνήσουμε για τρίτη φορά την Αθηνούλα με τον νονό της. Μετά μας έχουν τραπέζι τα πεθερικά μου. Καλά να περάσετε μανουλίτσες κ μπεμπάκια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα μανούλες!

Νικόλ, μπράβο στο μικρό Θοδωρή που τα κατάφερε! Είχε για πρότυπο την Αναστασία μας! :)

Τάνια, ευτυχώς δεν ήταν τίποτα! Περιμένουμε να δούμε φωτογραφίες του νυφικού!

Εμείς χθες είχαμε μηνογενέθλια και πήγαμε ΙΚΕΑ και του πήραμε ένα σωρό πραγματάκια του Νικόλα. Το πιο ωραίο όμως ήταν ένα στρωματάκι δραστηριοτήτων. Ανεβάζω φωτογραφίες στο fb να το δείτε.

X4pTp3.png

καλημερα μανουλινια απο την καυτη Θεσ/νικη!βραζουμε ηδη απ τις 10!!!!

την νυχτα δεν μπορουσα να κοιμηθω απ την ζεστη.μια ανοιγα μια εκλεινα το αιρ κο!

η μπεμπα ξυπνησε στις 5:30 με κακα κ την αλλαξα κ ξυπνησε!!!!μεχρι να την ξανακοιμησω περασε κανα μισαωρο.τελικα σηκωθηκαμε 9 και αγκαλιτσα.

σημερα θα ειμαστε σπιτι,θα ρθει η μαμα να φτιαξουμε τα προσκλητηρια σιγα σιγα να τα μοιραζουμε.αυριο λεμε να παμε θαλασσα που δεν θα χει κινηση....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Δημητρούλα να τους εκατομμυριάσετε! Με γειά τα πραγματάκια. Θα μπω φβ να τα δω.

Άννυ κι εδώ έχει ζέστες, ως συνήθως. Εμείς πήγαμε για ύπνο 2:00, ξυπνάγαμε συνεχώς απ΄τη ζέστη και την φασαρία γιατί είχαμε ανοιχτό το παράθυρο και τα σκυλιά της γειτονιάς είχαν λυσσάξει χθες. Και ξυπνήσαμε 8 παρά για να ετοιμαστούμε για την εκκλησία. Ευτυχώς σήμερα ήταν η τελευταία φορά που την κοινωνήσαμε λόγω βάπτισης. Γιατί κι αυτό το καημενούλι ταλαιπωρείται, αφού κοιμάται μεσάνυχτα και ξυπνάει κατά τις 10 κανονικά με ενδιάμεσο φαγητό στις 7. Νυστάζει και γκρινιάζει στην εκκλησία.

Τώρα κοιμήθηκαν και τα δυό μωρά μου. Πώς μπορεί 37 χρονών μαντράχαλος να κοιμάται στις 11 το πρωί μη με ρωτάτε. Εγώ πάντως, όσο και να νυστάζω, δεν μπορώ.

Άντε καλή μας μέρα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε,τι έγινε εδώ??????

δεν παίζω!είμαι η μοναδική που έχει μείνει μόνη με το μωρό σπίτι????????????????????????????????????????????????????κλαψ...........

ελάτε,νιώθω μονη:(κι η μικρή μου από χθες δεν έχει πολλά κέφια,δεν πολυτρώει και δεν κοιμάται και δοκιμάζει την υπομονή μου..κι όλοι είναι στις παραλίες και ο μπαμπάς μας στο χωριό του..

ούτε πρωινό σήμερα,ούτε τίποτα:(

άντε,κερνάω εγώ!αλλά επειδή πέρασε η ώρα,ας φάμε κατι τέτοιο:

post-3-1107692711.jpg

κι ας πιούμε κανεναν χυμό:

natural_juices_4.jpg

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

καλησπερα.....μπηκα να πω και κατι ευχαριστω...βγηκε ο Θοδωρικος τελικα:D:D:D:D:D:Dαλλο ενα θαυματακι που θα κοιμηθει σπιτακι του αποψε....σας φιλω γλυκα ολες και ολους....ο Θεος ειναι μεγαλος(θα το λεω οσο ζω)

μπράβο!!!!!!!!!!!υπέροχα νέα!!!!!!!!!!!να'ναι πάντα καλά το παιδάκι!!!!να'χει πάντα υγεία και ποτέ μα ποτέ στη ζωή του να μη χρειαστεί να ξανανοσηλευτεί!

σκέφτομαι πως αν κάποια απο μας έχει δικαίωμα να το λέει αυτό Νικολ μου είσαι εσύ...να είναι πάντα κοντά σας ο Θεούλης καλή μου,όπως και σε όλα τα παιδιά του κόσμου...

τι κάνει το Αναστασάκι μας?να μας τη φιλήσεις!!!!!

Υ.Γ.είδες το πμ που σου έστειλα?

''εσείς κι εγώ...

Μαράκι δεν ξέρω τι εύχονται μετά την κοινωνία,γι'αυτό θα ευχηθώ να είστε πάντα γερές και πάντα χαρούμενες!!!!!!!!!!

κι εμένα τον έχει στο τσεπάκι τον ύπνο ο καλός μου και σιγά σιγά αρχίζω να πιστεύω πως όλοι οι άντρες τον έχουν!

dim χρόνια σας πολλά για τα μηνογενέθλια!!!!!!!να το χαρείτε το στρωματάκι!

annie σου ήρθε περίοδος τελικά?

τανια με το καλό να το χαρείς το νυφικό σου κοριτσάκι!!!!!!!!!!!!!

πανε μέρες και δεν βρίσκω το ποστ σου Δέσποινα,αλλά θέλω να σου πω οτι καταλαβαίνω το θεματάκι με την ψυχολογία που ανέφερες..εμείς συλλάβαμε το αστεράκι μας το δευτερο μήνα των προσπαθειών,όμως είχαμε αποφασίσει κι άλλες τρεις φορές στο παρελθόν να ξεκινήσουμε προσπάθειες και πάντα κάτι μας τύχαινε στον πρώτο μηνα που δοκιμάζαμε-θέμα υγείας και είχαμε μπει στο τρυπάκι οτι ίσως δεν μπορούμε να συλλάβουμε...πολύ άσχημο τρυπάκι................ευτυχώς όλα πήγαν καλά και με τη σύλληψη και με την εγκυμοσύνη μου κι ευχαριστώ κάθε μέρα την Παναγίτσα γι'αυτό.

αχ,παραθέτω ένα ποστ μου από τον Ιανουάριο,που είχε ξεκινήσει το μαρτύριο με τις συσπάσεις...για να έχουμε στο μυαλό μας οτι με τη βοήθεια του Θεούλη όσα θέλουμε πραγματικά μπορούν να γίνουν πραγματικότητα!

''καλημέρα κι από μένα γλυκά μου κοριτσάκια!

εγώ δεν έχω και τόσο ευχάριστα νέα....σας είχα αναφέρει νομίζω οτι είχα κάποιες συσπάσεις.τις τελευταίες μέρες τις ένιωθα πιο έντονα,χθες πήγα πάλι για καρδιοτοκογράφο και δυστυχώς ήταν πιο πολλές και πιο έντονες,οπότε είμαι με τοκολυτικά και ξελούραση,χαλάρωση και ηρεμία,όπως είπε ο γιατρός(λες και έκανα και τίποτα?).στεναχωρήθηκα πάρα πολύ,με έπιασε πάλι το παράπονο,πάλι τα γιατί όλα σε μένα,αλλά αποφάσισα να το παλέψω κι αυτό ψυχολογικά όσο μπορώ.μια φίλη μου μου είπε να σκέφτομαι μόνο αυτά που θέλω να μου συμβούν και έκανε κλικ στο μυαλό μου,αυτό θα κάνω!θέλω λοιπόν να με πιάσουν τα χάπια!θέλω να είναι καλά το μωράκι μου!θέλω να φτάσω στον έννατο και μετά να γεννηθεί το κοριτσάκι μου!''

άντε,θα εμφανιστεί καμια?????????

μπαααααα....

cf86ceb1cf84cf83cebfcf8dcebbceb1.jpg

''εσείς κι εγώ...

Είμαι εγώ εδώ αλλά μάλλον δεν είναι καμιά σας μέσα...

Νικόλ μου υπέροχα τα νεα για τον μικρο Θοδωράκο!! Τα παιδάκια όλα είναι αγωνιστές και δεν το βάζουν κάτω! Εγω θα συμφωνήσω μαζί σου ότι ο Θεός είναι μεγάλος.

Εύχομαι όλα τα παιδάκια να έχουν υγεία και να είναι καλότυχα!!!

Το Αναστασάκι μας τι κανει;;; Να μου την φιλήσεις!!! Είναι δυνατή κοπελάρα!!!

Ο άντρας μου μια από τα ίδια... Φάγαμε και πήγε για ύπνο και εγώ εδώ ξύπνια με τον ζυμαρούλη μου!! Αύριο γυρνάει στη δουλειά και έχω ξενερώσει απίστευτα...

Η αδερφή μου δουλεύει, οι γονείς μου λείπουν διακοπές, όλοι οι φίλοι κ οι γνωστοί λοίπουν και εγώ θα είμαι μόνη........... Για τα πεθερικά δεν το συζητώ... ούτε που θα τους περάσει από το μυαλό ότι είμαι μόνη μου... αλλά καλύτερα. Δεν τους θέλω γιατί θα με βγάλουν πάλι εκτός εαυτού...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

γεια σας και απο μας.....η Αναστασια ειναι μια χαρα και 4κιλα επιτελους....:Dλεμε 29 Σεπταμβριου να τη βαφτισουμε....να ρωτησω τιμες που βρηκατε μπουμπουνιερες και προσκλητηρια;ειδα κατι μπομπο γοβες πολυ ομορφες αλλα θελουν 3 ευρω:?....Τανια περιμενουμε φωτο το νυφικο....Δημητρα να τους χιλιασετε τους μηνες....Βαλια μου υπομονη.....κι εγω μονη ειμαι αλλα εχω την Αναστασια για παρεα που δεν την αλλαζω με ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑ......Ατλαντις μου σου εστειλα πμ!!!!!Αννυ μου η Κλειω καλα;ελπιζω να μην ξεχασα καμια σας......σας φιλω

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εδω ειμαι και εγω κοριτσια..που να παω που απο την Παρασκευη το μεσημερι με επιασε παλι μαστιτιδα (3 μεσα σε 4 μηνες) αλλα αυτη τη φορα πολυ χειροτερη.Ειχα 39.5 πυρετο εως και σημερα το πρωι συνεχεια, τα ντεπον φευγανε 2-2 και δεν κανανε τιποτα.Ο κοσμος καιγοταν απο τη ζεστη και εγω ημουν κουκουλωμενη με μαλλινη κουβερτα.Πηρα τον παιδιατρο μου τηλ ο οποιος μου ειπε να παρω νουροφεν για τον πυρετο και μου εδωσε και αντιβιωση.Το δε πετρωμα δε το συζητω, αλλο πραγμα.Ολο το κομματι κατω απο τη μασχαλη ειναι κοκκινο και πετρα!Στις 16 του μηνα που θα παμε για τα εμβολια του μικρου θα πρεπει ειπε ο γιατρος να το συζητησουμε γιατι κατι κανω λαθος.Εγω νομιζω οτι ειναι επειδη στην ουσια μονο αυτο το στηθος εχω και δινω στο μωρο, το αλλο ειναι ας το πω συμπληρωματικο, οποτε πρωτον μου την εχει ξεφτιλισει τη ρωγα και δευτερον εχω υπερπαραγωγη το βραδυ και αυτος πλεον ξυπναει μονο μια φορα...

Τι να πω, το περασμενο σ/κ ειμασταν μαλωμενοι με τον αντρα μου δεν πηγαμε πουθενα, τωρα αυτο..και αυτο να πω την αληθεια μου ριχνει την ψυχολογια να παρει, φοβαμαι μην μου κοπει το γαλα μωρε.

Οποτε girls ειμαι και εγω εδω, σπιτι με το τουλουμπακι μου!

Nikole δες και στον Ναρλη απο Καβαλα (εχει ιστοσελιδα).Εχει τα παντα στο νετ και μην κοιτας τις τιμες που λεει θα σου κανει καλυτερες.Πολυς κοσμος και εκτος Καβαλας ψωνιζει απο αυτον.

Καλημέρα μανούλες!

Νικόλ, μπράβο στο μικρό Θοδωρή που τα κατάφερε! Είχε για πρότυπο την Αναστασία μας! :)

Τάνια, ευτυχώς δεν ήταν τίποτα! Περιμένουμε να δούμε φωτογραφίες του νυφικού!

Εμείς χθες είχαμε μηνογενέθλια και πήγαμε ΙΚΕΑ και του πήραμε ένα σωρό πραγματάκια του Νικόλα. Το πιο ωραίο όμως ήταν ένα στρωματάκι δραστηριοτήτων. Ανεβάζω φωτογραφίες στο fb να το δείτε.

Εδω είμαστε και μεις...να ζήσετε!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε,τι έγινε εδώ??????

δεν παίζω!είμαι η μοναδική που έχει μείνει μόνη με το μωρό σπίτι????????????????????????????????????????????????????κλαψ...........

ελάτε,νιώθω μονη:(κι η μικρή μου από χθες δεν έχει πολλά κέφια,δεν πολυτρώει και δεν κοιμάται και δοκιμάζει την υπομονή μου..κι όλοι είναι στις παραλίες και ο μπαμπάς μας στο χωριό του..

ούτε πρωινό σήμερα,ούτε τίποτα:(

άντε,κερνάω εγώ!αλλά επειδή πέρασε η ώρα,ας φάμε κατι τέτοιο:

post-3-1107692711.jpg

κι ας πιούμε κανεναν χυμό:

natural_juices_4.jpg

οχι οχι ζουζούνα και μεις εδω Αθήνα είμαστε...σήμερα είχαμε και τα σαράντα του μπαμπά μου, άστα πολύ ζέστη το a\c δουλεύει συνεχώς!!!;);););)

Μαράκι δεν ξέρω τι εύχονται μετά την κοινωνία,γι'αυτό θα ευχηθώ να είστε πάντα γερές και πάντα χαρούμενες!!!!!!!!!!

κι εμένα τον έχει στο τσεπάκι τον ύπνο ο καλός μου και σιγά σιγά αρχίζω να πιστεύω πως όλοι οι άντρες τον έχουν!

dim χρόνια σας πολλά για τα μηνογενέθλια!!!!!!!να το χαρείτε το στρωματάκι!

annie σου ήρθε περίοδος τελικά?

τανια με το καλό να το χαρείς το νυφικό σου κοριτσάκι!!!!!!!!!!!!!

πανε μέρες και δεν βρίσκω το ποστ σου Δέσποινα,αλλά θέλω να σου πω οτι καταλαβαίνω το θεματάκι με την ψυχολογία που ανέφερες..εμείς συλλάβαμε το αστεράκι μας το δευτερο μήνα των προσπαθειών,όμως είχαμε αποφασίσει κι άλλες τρεις φορές στο παρελθόν να ξεκινήσουμε προσπάθειες και πάντα κάτι μας τύχαινε στον πρώτο μηνα που δοκιμάζαμε-θέμα υγείας και είχαμε μπει στο τρυπάκι οτι ίσως δεν μπορούμε να συλλάβουμε...πολύ άσχημο τρυπάκι................ευτυχώς όλα πήγαν καλά και με τη σύλληψη και με την εγκυμοσύνη μου κι ευχαριστώ κάθε μέρα την Παναγίτσα γι'αυτό.

αχ,παραθέτω ένα ποστ μου από τον Ιανουάριο,που είχε ξεκινήσει το μαρτύριο με τις συσπάσεις...για να έχουμε στο μυαλό μας οτι με τη βοήθεια του Θεούλη όσα θέλουμε πραγματικά μπορούν να γίνουν πραγματικότητα!

''καλημέρα κι από μένα γλυκά μου κοριτσάκια!

εγώ δεν έχω και τόσο ευχάριστα νέα....σας είχα αναφέρει νομίζω οτι είχα κάποιες συσπάσεις.τις τελευταίες μέρες τις ένιωθα πιο έντονα,χθες πήγα πάλι για καρδιοτοκογράφο και δυστυχώς ήταν πιο πολλές και πιο έντονες,οπότε είμαι με τοκολυτικά και ξελούραση,χαλάρωση και ηρεμία,όπως είπε ο γιατρός(λες και έκανα και τίποτα?).στεναχωρήθηκα πάρα πολύ,με έπιασε πάλι το παράπονο,πάλι τα γιατί όλα σε μένα,αλλά αποφάσισα να το παλέψω κι αυτό ψυχολογικά όσο μπορώ.μια φίλη μου μου είπε να σκέφτομαι μόνο αυτά που θέλω να μου συμβούν και έκανε κλικ στο μυαλό μου,αυτό θα κάνω!θέλω λοιπόν να με πιάσουν τα χάπια!θέλω να είναι καλά το μωράκι μου!θέλω να φτάσω στον έννατο και μετά να γεννηθεί το κοριτσάκι μου!''

άντε,θα εμφανιστεί καμια?????????

μπαααααα....

cf86ceb1cf84cf83cebfcf8dcebbceb1.jpg

think positive!!! και ο θεός μαζί μας για μας και τα παιδιά μας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...