Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

κοιτα , ειναι πρωτος κυκλος με τον γιατρο. θεωρω πως δεν μπορει να βγαλει συμπερασμα ουτε εκεινος για τον οργανισμο και την περιπτωση σου, ουτε κι εσυ για την τακτικη του. πρεπει να δωσεις χρονο τουλαχιστον 3-4 κυκλους. δυστυχως οι φυσικοι ετσι πανε. κανε υπομονη. προσωπικη αποψη παντα, εγω θα σου προτεινα τις βλαστοκυστες που εχεις να τις κανεις ετ. ποτε δεν ξερεις . ρωτα και το νεο γιατρο. ακομα κι αν δεν δωσουν εγκυμοσυνη, ενας κυκλος χαμενος θα ειναι. κ συνεχιζεις φοκους στους φυσικους. για τις βλαστοκυστες κι εμενα οσοι γιατροι περασα ηταν καθετα υπερ. γενικα εγω το βλεπω κι ως ξεσκαρταρισμα. δηλαδη δεν ξερω, σκεφτομαι οτι μπορει να κανεις εμβρυομεταφορες που θα μπορουσες να ειχες αποφυγει γιατι δεν εχουν ελπιδα. ο σφ ομως τι προτεινει ; εχω την αισθηση οτι γενικωας κι αυτος ειναι υπερ των βλαστοκυστεων. κοιτα νομιζω οτι μονο στην περιπτωση που δεν κατεληγες με την καμια σε βλαστοκυστες, θα σε παρεπεμπε καποιος σε 3 ημερων. αλλα εσυ γενικα ειχες κλα ποσοστα σε βλαστοκυστες. νομιζω οτι στη θεση σου θα εδινα λιγο χρονο. μπορει αυτη την φορα να ηταν τυχαιο.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!! Καλέ, που είσαστε όλες; Άρχισαν για τα καλά οι διακοπες;

Καλό ταξίδι κ να περάσετε υπέροχα όσες φεύγετε.

Εμείς εδω... Τα μωρά μου κοιμούνται ακόμα. Η Αθηνούλα ξύπνησε για μαμ στις 9:00 κ τώρα την έβαλα στο κρεβάτι μας κ κοιμάται. Έχω καταλήξει ότι είναι πολύ πονηρή ίσως κ διαισθητική. Έχει τύχει δύο φορες κ έχουν έρθει φίλοι μου στο σπίτι (αρσενικοί) κ τις δύο φορές έκανε απίστευτη γκρίνια. Να μην μ´αφήνει να αρθρώσω λέξη μαζί τους. Την πρώτη φορά ο Κώστας ήταν μέσα στο κομπιούτερ κ χθες είχε βγει με φίλους. Ενώ γενικά έχει αδυναμία στους άντρες, δεν θέλει την μαμά της μόνη μαζί τους. Τι να πώ; Αφού ο φίλος μου χθες έφυγε μετά από μια ώρα κ παρεπιπτόντως τα αγαπάει πολύ τα παιδιά κ επαιζε μαζί της. Όσο ήταν κι ο Κώστας εδώ κανένα πρόβλημα. Με το που έφυγε απίστευτη γκρίνια κ όταν έφυγε ο φίλος μου όλα μια χαρά. Πολύ παράξενο παιδί! Κι εμένα οι περισσότεροι φίλοι μου είναι άντρες. Δεν με ξέκοψε ο άντρας μου κ θα με ξεκόψει η μικρή έτσι που φέρεται κάθε φορά. Θα το σκέφτονται πολύ να έρχονται να με βλέπουν.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κ απο εμας.μολις εκανα μια αντληση γιατι θα γινοταν εκρηξη απο γαλατα.εβαλα κ την μικρη να φαει στο καπακι κ ψιλοανακουφιστηκα.

εμεις θα παμε στο χωριο μου σημερα για φαγητο.θαλασσα λεμε να παμε την Δευτερα που δεν θα χει κινηση.σκεφτομαι κ εγω να την βαλω λιγο μεσα αλλα δεν ξερω ακομη..

πρεπει να παω σ/μ κ να κανω μπανιο.

η ΑΝΤΖΥ που ειναι??????

Βικυ μου κ εγω το σκεφτομουν χθες αυτο,αν την επαιρνες να κοιμοσασταν αγκαλιτσα μηπως ηταν πιο ησυχη κ ξεκουραζοσουν κ εσυ.ελπιζω να πανε ολα καλα κ να κανετε τελειες διακοπες.

εμας θα μας φαει η μαρμαγκα!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημέρα Κοριτσια

Ζηλιάρα η μικρουλά Μαράκι ε????????

Εχουν αρχίσει και οι διακοπούλες Εμεις που πάμε στο εξοχικο του αντρα μου στο Τυρό (με πεθερικά κ ιστορίες αλλά δεν έχω παραπονο ειναι καλοι) κουβαλάμε ενα σωρο πραματα πηραμε ολοκληρη μπαγκαζιερα να χωρεσουν!!!!!!!!!!!!!!!!

Τελικά με το θεμα μου που προέκυψε με την μειωση της παραγωγής γαλακτος με βοήθησε πολυ η Αγαλάια να ναι καλά η γυναικα . Μου έγραφε μαιλ απο ιντερνετ καφε ενω βρισκεται σ διακοπές.

Μου πε αν θελω να συνεχίσω το θηλασμο να ξεκινησω άμεσα αντλήσεις με νοσοκομειακο θήηλαστρο 8 τουλάχιστον κ 1 την νυχτα οπωςσδήποτε. Αυτο με τη νυχτα με δυσκολευει πολυ το μωρο έχει σταματησει να ξυπνα νυχτα εδω κ 3 μηνες και τωρα μου φαινεται βουνο.

Μου πε και άλλα πραγμτα Μακαρι να ειχα απευθυνθει κ νωριτερα σε αυτην Φοβόμουν όμως οτι επειδη κάποια συμβουλος με ειχε απογοητευσει και μου χε βάλει ενοχες οτι φταιω που δεν μπορεσα να κανω αποκλειστικο θηλασμο δεν η θελα να ξαναμιλήσω με καμια τετοια

Τώρα θα προσπαπαθησω και θα ειμαι ησυχη πλεον οτι εκανα το καλύτερο

Ασχετο: Εχω την 3 περιοδο. Τι αιμοραγία αυτη??//άλλοπραμα Εχετε κ εσεις τετοιο θεμα μετα το τοκετο???????????????????

Καλημέρα και από εμένα! Εχω γυναίκα στο σπίτι σήμερα και από το πρωί δεν εχω κάτσει καθόλου... παρα μόνο τώρα που σας γράφω! Το αγγελούδι μου κοιμάται αλλά σε λίγο είναι η ώρα για μαμ και θα ξυπνήσει! Τον βάζουμε να κοιμηθεί πλάι και αυτός γυρνάει μπρούμυτα, στηρίζεται στα χέρια του και σηκώνεται... Μεγαλώσαν οι δουλειές μας. Τον ξαναγυρνάω πλάι και μετά από λίγο πάλι τα ίδια. Κάνει να κοιμάται μπρούμυτα ή όχι ακόμα;

Αχ, βρε Βικάκι μου, ολα από το εμβόλιο; Μακάρι να ηρεμήσει η Λούση μας τώρα που φεύγεται!!! Καλα να περάσετε!!!

Μαράκι μπορείς να μου πεις για την Ιωάννα γιατί μάλλον έχω χάσει επεισόδια;

Bάσω μου και εγώ σε κάθε περίοδο μετά τη γέννα έχω απίστευτη αιμοραγία. Μάλλον φυσιολογικό θα είναι.

Αχ, πόσο θα ήθελα και εγώ διακοπές!!!! Του χρόνου δεν πηράζει...

Τι μαγειρέψατε για σημερα; Εγω έκανα κοτοπουλο κοκκινιστο στην κατσαρόλα και θα κάνω και ταλιατέλες!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Βάλια μου, η Ιωάννα είναι μια κοπέλα με 5 παιδιά. Έχουν χάσει τις δουλειές κ οι δυο γονείς κ δεν έχουν ούτε να φάνε. Είχαμε πει να βοηθήδουμε σαν ομάδα αλλά δεν καταλήξαμε κάπου. Η Άννυ έβαλε λινκ με την περίπτωση πριν κανα δυο σελίδες αν θες λεπτομέρειες. Καληνέρα σε όλες. Πάω για ψώνια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλημέρα φιλενάδες!

αχ,να περάσετε τ έ λ ε ι α όσες απόδράσετε!!!!!!!!!!!!!!!

Νικολ μου έχεις πμ!

Βικάκι υπομονή,και μένα αυτό το πενταπλό εμβόλιο την τρελένει....τα'χω περάσει αυτά για δυο ολόκληρους-να μην πω τρεις μήνες....και μάλιστα αγκαλιά και βόλτες,όχι να κάθομαι..προσπάθησε να την βάζεις να χαλαρώνει πάνω στο στήθος σου,εμένα έτσι ηρεμούσε..δεν κοιμόταν,απλά χαλάρωνε.εύχομαι να περάσει γρήγορα!

Βάσω καλά έκανες και απευθύνθηκες στην Αγλαία,μακάρι να πάνε όλα καλά,παλέψέ το!!!!!

Τάνια τι έγινε με τον αντρούλη σου?

η Αντζυ που είναι???

αλήθεια Αντζυ μου η Στράτα δεν σου απάντησε καθόλου???????????

τι θα γίνει ρε παιδιά με τα μαλλάκια μας που πέφτουν???????μιλάμε παντού τρίχες!και της μπουμπούς και δικές μου!έλεος!!

και μου έκανε και νινίδα ρε γμτ!και ψάχνω να βρω λαδάκι φισαν που μου είπε η γιατρός και δε βρίσκω.το ίδιο δεν είναι και το τζόνσον?και τι ακριβώς πρέπει να κάνω?να τρίβω το σημείο πριν το μπάνιο?

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Γεια σας κοριτσάκια!!!!

Ευχαριστω πολύ για το ενδια΄φέρον σας, τελικά δεν είχε τίποτα ο καλός μου!!! όλα καλά!!! Ποιος τον ξέρει τη διαβασε στο ιντερνετ και αγχωθηκε!!! όλα μια χαρα!!

Εκλεισα νυφικοοοοοο!!! καλε είμαι πολύ χαρούμενη! μόλις θα το κάνουν και στα μέτρα μου θα γίνει ακόμα πιο ωραίο!!! θα σας βάλω φωτο να δείτε!!!

Μου ήρθε και περιοδος σήμερα!!!!! Ευτυχως γιατι ένα αγχος το είχα!!!;)

Θα πάμε θάλασσα το απογευματακι γιατι έχουμε φιλοξενουμενους αλλα εγω απλά θα απολαυσω το καφεδάκι μου και τπτ παραπανω! ΔΕν πειράζει!

Δεν θυμάμαι τι άλλο ήθελα να πω!!

Φιλάκια

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Χαθήκατε όλες... Μαρία, για την νινίδα κ ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο νομίζω κάνουν. Κ αν δεν κάνω λάθος το βάζεις κανά τέταρτο πριν το λούσιμο. Μας τα είπαν στην Φαιναρέτη αλλά ξέχασα ρε γμτ. Κι η δικιά μου έχει. Βοήθησε βέβαια μετά την βάφτιση που δεν έπρεπε για τρεις μέρες να την λούσω κ είχε μείνει με το λάδι. Ακόμα έχει Ν

νινίδα αλλά όχι πολύ.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Μπράβο Τάνια μου! Ολα καλά με τον αντρα σου!!! Μην νομίζεις οι άντρες είναι πολύ φοβιτσιάρηδες... Με το καλό κοπέλα μου ο γάμος! Η ώρα η καλή!!! Θα περιμένουμε να δούμε φωτο!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Πήρα κάτι ρουχαλάκια κ παπούτσια για δουλειά. Παρ´όλο που ´χει εκπτώσεις εξακολουθούν να μου φαίνονται πανάκριβα. Βέβαια τα συγκρίνω με Αμερική γι ´αυτό. Πάντως απαράδεκτες αυτές οι τιμές με αυτούς τους μισθούς. Δεν συμβαδίζουν. Τέλος πάντων.

Κι η Αθηνούλα καραφλιάζει. Έχει κι αυτή την ψαλιδιά φάτσα κάρτα από την βάφτιση... Κι αυτός ο παπάς, τόσο μαλλί είχε στο πλάι, από πάνω βρήκε να της κόψει.

Κι εγώ καραφλιάζω! Κανω παρέα στην μικρούλα μου. Ποιανού θα του πέσουν περισσότερες τρίχες. Νομίζω ότι νικάω. Παντού τρίχες. Τεράστιες δικές μου κ μικρούλες δικές της. Ελπίζω να αρχίσουν να φυτρώνουν κιόλας γιατί δεν μας βλέπω καλά.

Η Αντζούλα μας που είναι;

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Ασε Μαράκι... όντως οι τιμές δεν συμβαδίζουν με τους μισθούς εδω.

Από τρίχες άλλο τίποτα και εγώ... οπου και να περπατήσεις μέσα στο σπίτι βλέπεις τρίχες μου... καραφλές θα μείνουμε στο τέλος.

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

καλε που ειστε παλι οεο?

εμεις πηγαμε στο χωριο μου,φαγαμε κ γυρησαμε πριν λιγο.η μικρη μου κυρια.γελουσε σε ολους:tongue:

τωρα ομως που ηρθαμε με ποναει κατω κατω η κοιλια μου λες κ εχω περιοδο.

αν μου ρθει θα πηδηχτω απ το παραθυρο.αυτο μου λειπε τωρα.:evil:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...