Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΑΘΗΝΑΙΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ κοιταξτε τι σας βρηκα!βουρ γρηγορα ολες!!!!

http://www.motherbaby.gr/present.php?lang=1

κ αν μπορειτε παρτε κ για μενα ενα κ στειλτε το μου!!!:(:(:(

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΤΕΛΕΙΟ ΑΝΝΥ ΜΟΥ,ΑΝ ΘΕΣ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΨΩΝΙΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΑΠΟ ΚΕΙ,ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ 2 ΔΩΡΑ!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Αντζυ! που ησουν σημερα? Σε περιμεναμε στην Φαιναρετη. Ολα καλα?

atlantis κι εγω ειχα την ιδια φοβια με σενα. Κι εμας τα γκρουπ μας ειναι πολυ μεγαλυτερα, 9 κοπελες και οι περισσοτερες με τους αντρες τους. Ομως ολες εχουν τις ιδιες φοβιες με μας, κι οπως εμεις δεν προκειται να παμε αναμεσα σε εγκυους ενω ειμαστε αρρωστες, ετσι κι αυτες. Εγω μαλιστα, οταν πηγα για να τους μιλησω, εξεφρασα τις φοβιες μου και με καθησυχασαν οτι δεν θα αφησουν κανεναν αρρωστο στον χωρο. Αν θελεις μιλα τους να'σαι σιγουρη.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Annie, πολυ καλο! Δυστυχως ειναι πολυ μακρυα απο μενα και δεν ξερω αν θα καταφερω να παω. Παντως πολυ ωραια προσφορα εχουν. Αν κι οι υπολοιπες τιμες τους ειναι καλες (θα μας πεις Αντζουλα που θα πας ε?) μπορει και να κανω το δρομολογιο να τους επισκευτω.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Αντζυ! που ησουν σημερα? Σε περιμεναμε στην Φαιναρετη. Ολα καλα?

atlantis κι εγω ειχα την ιδια φοβια με σενα. Κι εμας τα γκρουπ μας ειναι πολυ μεγαλυτερα, 9 κοπελες και οι περισσοτερες με τους αντρες τους. Ομως ολες εχουν τις ιδιες φοβιες με μας, κι οπως εμεις δεν προκειται να παμε αναμεσα σε εγκυους ενω ειμαστε αρρωστες, ετσι κι αυτες. Εγω μαλιστα, οταν πηγα για να τους μιλησω, εξεφρασα τις φοβιες μου και με καθησυχασαν οτι δεν θα αφησουν κανεναν αρρωστο στον χωρο. Αν θελεις μιλα τους να'σαι σιγουρη.

ΜΟΛΙΣ ΣΟΥ ΕΓΡΑΦΑ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ..ασε με κι εσκασα σημερα.ετοιμαστηκαμε τρεχοντας με τον Κωστα,σχολασε αρων αρων απο τη δουλεια για να προλαβουμε,φυγαμε 5 η ωρα απο το σπιτι και ως τις 6,35 ειμασταν στο δρομο..τελικα δεν ειχα συνειδητοποιησει ποοοοοοοοοοοσο μακρυα ειμαστε απο τη Νεα Σμυρνη γαμωτο.κι οση χαρα ειχα για να ρθω,τοσο απογοητευτηκα μετα.και ξανα πισω επιστροφη ..φτασαμε ως τη Νεα ΣΜΥΡΝΗ και ξαναγυρισαμε πισω,ασε που κοντεψα να κατουρηθω στο δρομο.και μου το λεγε ο Κωστας απο χτες"ειναι μακρυα απο μας η Νεα Σμυρνη,δε θα προλαβαινουμε"...ανενδοτη εγω!φατα τωρα..τι κανατε σημερα??πες μου τουλαχιστον να παιρνω ιδεα.ηθελα να ερθω να σας γνωρισω κιολας,αλλα τελικα η μετακινηση ειναι δυσκολη..θα παρω αυριο τηλ να της εξηγησω της κοπελας οτι ουτε μπορω να οδηγηδω ως εκει μονη μου κι ουτε ο Κωστας προλαβαινει να με φερνει :-( :-(

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Κριμα Αντζουλα! Και θελαμε τοσο πολυ να σε γνωρισουμε!

Σημερα ηταν περισσοτερο αναγνωριστικη η συναντηση. Συστηθηκαμε ολες και αναφεραμε τι ειναι αυτο που περισσοτερο μας προβληματιζει και θα θελαμε να συζητηθει στην ομαδα. Δυομιση ωρες κρατησε η συναντηση.

Ειδα κι αυτο που προτεινει η Ιωαννα και φαινεται πολυ ενδιαφερον επισης. Κοιταξε το μηπως εχει καπου πιο κοντα για εσας. Ειναι και αυτο δωρεαν. Ριξε μια ματια στο λινκ της Ιωαννας στην προηγουμενη σελιδα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

ΤΕΛΕΙΟ ΑΝΝΥ ΜΟΥ,ΑΝ ΘΕΣ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΨΩΝΙΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΑΠΟ ΚΕΙ,ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ 2 ΔΩΡΑ!!!

να πας να παρεις δωρακι!!!!!

:lol::lol::lol::P:p:p:p:p:tongue::tongue::tongue::tongue:

pSC1p2.png

ναι βρε Μαρακι ...κριμα κι εγω εσκασα.....αλλα Αμφιαλη - ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ τελικα ειναι μεγαλη η αποσταση...α,τωρα το ειδα αυτο της Ιωαννας,κατσε να το κοιταξω!τουλαχιστον θα μου λετε εσεις νεα κι εμπειριες.εκανα αιτημα φιλιας στο facebook και στην angel (BIKY) αλλα δε με εχει κανει.

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

μπραβο dim angel!!!! λιγο εμεινε!!

αντε.............εγω ποτε θα μπω στον 7ο?????????????????????????????????????????

κ εγω θελω!!!!!!

πωπω κοριτσια!ειμαι να σκασω τωρα!εχει βουλωσει η μυτη κ κλεινει το διαφραγμα!!!!:(μπαμ!ολο ουφ κ ουφ ειμαι!

pSC1p2.png

Καλημέρα κορίτσια......! Χθές πήγα στον γιατρό μου και όπως το περίμενα μου έβαλε χέρι.Αυτή τη φορά πάχυνα πολύ.Αφέθηκα και έφτασα τα 12. Οσα δλδ είχα πάρει μέχρι που γέννησα τον γιό μου. Τώρα μου λέει από δω και πέρα , μετά τον 7ο δλδ,θα παίρνεις 1 κιλό την εβδομάδα, που θα φτάσεις! Δεν το περίμενα αυτό από σένα... Παιδιά ήθελα να εξαφανιστώ..... Τέλος πάντων η μπεμπούλα είναι μια χαρά, είναι 1.300 και σε 9 εβδομάδες περίπου κορίτσια γεννάω.............! Επετειακό κοντά στην 25η Μαρτίου.

Οσον αφορά τις τιμές, που αναφέρθηκαν και πιο πάνω, είναι επίσημες από το Μητέρα και μου τις επιβεβαίωσε ο γιατρός μου χθες.3κλινο Οικονομικό (πρώην 4κλινο, που τα καταργήσανε):2000 +425 επισκληρίδιος+200 εξετάσεις μωρού=2625,00

3κλινο κανονικό (δεν ρώτησα την διαφορά): 2600 + 425 επισκλ.+200 εξετ.μωρού=3225,00

2κλινο: 3850 + 495 επισκλ. + 200 εξετ.μωρού=4545,00

1κλινο:5450 + 650 επισκλ. + 200 εξετ.μωρού=6300,00

5 διανυκτερεύσεις.

Δείτε τι μου ζήτησε ως αμοιβή ο ίδιος ανάλογα με το δωμάτιο που θα αποφασίσω:

3κλινο οικον.αμοιβή 2.100

3κλινο κανονικό αμοιβή 2.400

2κλινο αμοιβή 3.300

Πως σας φαίνονται? SUPER έτσι? Και η ξαδέρφη μου στην Αρτα γέννησε τσάμπα με καισαρική, και όπως σας είπα και για κάποιον συνάδελφο χθες, η γυναίκα του με καισαρική πριν 2 μήνες στο Αττικόν με 500 ευρώ που του πήρε με το ζόρι ο γιατρός.

Πεταμένα λεφτά στα Ιδιωτικά Μαιευτήρια.Anyway, καλά να γεννήσουμε και να κάνουμε γερά μωράκια!

foxfoxadb20061027_-8_O+Stephanos+mou+einai.png

catcatadr20100312_-8_To+koritsaki+mou+einai.png

nu0ap3.png

Καλημερα κοριτσακια!

Ελπιζω να κοιμηθηκατε καλα αποψε. Εγω παραδοξως μονο μια φορα σηκωθηκα για τουαλετα, οποτε, μπορω να πω πως ηταν μια καλη νυχτα.

MARIONG με το καλο η μπεμπουλα σου. Για το βαρος μην στενοχωριεσαι. Τα μωρακια μας να'ναι καλα και θα μας τρεχουν τοσο πολυ που θα τα χασουμε μετα. Εσυ αλλωστε που εισαι ηδη μανουλα θα το ξερεις καλα αυτο. Οι τιμες αυτες του Μητερα ειναι για φυσιολογικο ή καισαρικη? Εγω τους εστειλα ε-μειλ και δεν μου εστειλαν τιμοκαταλογο αλλα μου ειπαν να παρω τηλ/νο.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημερα κοριτσακια!

Ελπιζω να κοιμηθηκατε καλα αποψε. Εγω παραδοξως μονο μια φορα σηκωθηκα για τουαλετα, οποτε, μπορω να πω πως ηταν μια καλη νυχτα.

MARIONG με το καλο η μπεμπουλα σου. Για το βαρος μην στενοχωριεσαι. Τα μωρακια μας να'ναι καλα και θα μας τρεχουν τοσο πολυ που θα τα χασουμε μετα. Εσυ αλλωστε που εισαι ηδη μανουλα θα το ξερεις καλα αυτο. Οι τιμες αυτες του Μητερα ειναι για φυσιολογικο ή καισαρικη? Εγω τους εστειλα ε-μειλ και δεν μου εστειλαν τιμοκαταλογο αλλα μου ειπαν να παρω τηλ/νο.

Για καισαρική είναι Maraki οι τιμές.Για ΦΤ είναι σίιγουρα λιγότερα.Γιατί δεν παίρνεις στο 6869000 να ζητήσεις το λογιστήριο, θα σου πουν αμέσως τιμές για όλα.

foxfoxadb20061027_-8_O+Stephanos+mou+einai.png

catcatadr20100312_-8_To+koritsaki+mou+einai.png

nu0ap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...