Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη,τα μικρακια σας πού τα πηγαίνετε για εξετάσεις?αιμοληψια εννοώ. Που να μην τα χιλιοτρυπανε. Any suggestions?

Στο Γένεσις την πηγα κ δεν την πόνεσε καθόλου ο νοσηλευτής.Επειδή έχω θέμα με τις φλέβες μου και σε άλλα μικροβιολογικά με έχουν σακατεψει,πάω στο Γένεσις όπου έχουν πολύ καλό προσωπικό και μου βρίσκουν φλέβα αμεσως.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εμένα τα ίδια Βάλια μου. Κάθε μεσημέρι κοιμάται ο καλός μου, λες και αυτός σηκώνεται για θηλασμούς απ'τα άγρια χαράματα, και λες και αυτός την έχει συνέχεια αγκαλιά πέρα δώθε μέχρι να κοιμηθεί. Τι να κάνουμε. Άντρες...

Για το ντεπόν συμφωνώ απολύτως. Όμως κάποιες φορές που το παιδί υποφέρει και δεν κοιμάται, ίσως είναι καλύτερα. Δεν ξέρω. Κι εγώ δεν έχει τύχει να της δώσω παρά μόνο στο εμβόλιο, αλλά προκειμένου να υποφέρει το μωρό. Το πρόβλημα είναι ότι το Λουσάκι το βγάζει οπότε ούτε αυτό θα την βοηθούσε.

Λοιπόν σήμερα της έδωσα κάποια στιγμή ντεπόν πριν φάει αλλά μηδέν το αποτέλεσμα. Από τις 4 και κάτι που κλαίει σταμάτησε μόλις τώρα και αυτό μάλλον επειδή κουράστηκε... (έντιτ) και κοιμήθηκε.

Μήπως βρε Βικάκι αν την κάνεις μπανάκι περισσότερες από μια φορά τη μέρα χαλαρώσει;

Μπανάκι στην μπανιέρα της εννοείς? Μόνη μου φοβάμαι μην μου γλυστρίσει. Στον νιπτήρα όμως μέχρι τον λαιμό την κάνω 2-3 φορές την μέρα να δροσιστεί. Το βράδυ την βάζω στο μπανιεράκι της και της αρέσει. Μόλις την βγάζω τα παίρνει.

GaiGp3.png

κάτι παίζει με αυτα τα παιδια μας Βικάκι,δε μπορεί!είμασταν΄πόσες ώρες στα jumbo,κιχ δεν έβγαλε,χάζευε,γέλαγε σε όλους,λέγανε μα τι ήσυχο παιδάκι..ήρθαμε σπίτι μεσημέρι και ως τώρα γκρίνιαζε!!άσε που στο ζιζί είναι μια ώρα πια..μιαμιση και δώστου να πιπιλάει και να χτυπιέται μπας και κοιμηθεί! τωρα λαγοκοιμηθηκε ...για πόσο όμως θα δείξει....

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

τι να πω κορίτσια μόνο υπομονή!!!!!!

εμενα ευτυχως( μη τη ματιασω) είναι πάρα πολυ καλή αυτες τις μέρες!!! Τώρα την εχω στρωσει το παπλωματακι της στο πάτωμα και παίζει με το γυμναστηριο!

ο καλος μου πήγε στο νοσοκομειο, εχει έναν πόνο λεει στο πλάι (εδω και 2 μήνες) και σήμερα μου το είπε. Διάβασε και κάτι χαζα στο ιντερνετ , φοβήθηκε και πήγε αμεσως μετα τη δουλεια! Ευτυχως ήταν ο νονος της μικρης εδω και τον έστειλα μαζι αφου εγώ δεν μπορώ να πάω με το μωρο και δεν εχω και που να το αφήσω!!! Απο τις 5 περιμενουν τα αποτελεσματα για τις αιματολογικες, αντε να δούμε! σίγουρα δεν έιναι κάτι αλλά με άγχωσε έτσι που έκανε!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Κορίτσια μου, είχαμε πάει με τους άντρες μου Κηφισσιά να πάρει ο καλός μου γραβάτα για την βάφτιση!!! Βρήκαμε και είναι super!!! Επειδή πρέπει να τελειώσω με το συμμάζεμα σας αφήνω για.... περίπου 2 βδομαδουλες :(:(:(

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Υ.Γ. Αν βρω κλεψιμεικο ιντερνετ θα μπω, αλλιως απο το κινητο του συζυγου.

Πολλά φιλια και τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

που ειστε καλε ολες παλι?

εγω αφου κοιμηθηκαμε 1,5 ωρα με την μπεμπα αγκαλια το μεσημερι με το αιρ κο,ξυπνησα κ νευριασα στο σπιτι.αρπαξα παιδι κ αυτοκινητο κ πηγαμε σε μια φιλη μου για καφε (στο καινουργιο της σπιτι που δεν ειχα ξαναπαει).

πρωτη φορα οδηγησα με την μπεμπα πισω κ επειδη δεν ειχα τον γνωστο καθρεφτη εκανα πατεντα με τον καθρεφτη που εχω στο μπανιο (εναν στρογγυλο διπλο).τον στριμωξα στο προσκεφαλο κ την εβλεπα,η οποια γκρινιαζε μολις σταματουσαμε σε φαναρι.κατα τα αλλα καλα.κοιμηθηκε κ εκει,οποτε μ αφησε να πιω κ ενα καφεδακι με την ησυχια μου.:cool:

τωρα παλι τρωει για να κοιμηθει

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Κορίτσια μου, είχαμε πάει με τους άντρες μου Κηφισσιά να πάρει ο καλός μου γραβάτα για την βάφτιση!!! Βρήκαμε και είναι super!!! Επειδή πρέπει να τελειώσω με το συμμάζεμα σας αφήνω για.... περίπου 2 βδομαδουλες :(:(:(

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Υ.Γ. Αν βρω κλεψιμεικο ιντερνετ θα μπω, αλλιως απο το κινητο του συζυγου.

Πολλά φιλια και τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους!!!

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ:P:p:pΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣΣΣΣΣΣ8-)8-)8-)8-)8-):cool:

pSC1p2.png

κάτι παίζει με αυτα τα παιδια μας Βικάκι,δε μπορεί!είμασταν΄πόσες ώρες στα jumbo,κιχ δεν έβγαλε,χάζευε,γέλαγε σε όλους,λέγανε μα τι ήσυχο παιδάκι..ήρθαμε σπίτι μεσημέρι και ως τώρα γκρίνιαζε!!άσε που στο ζιζί είναι μια ώρα πια..μιαμιση και δώστου να πιπιλάει και να χτυπιέται μπας και κοιμηθεί! τωρα λαγοκοιμηθηκε ...για πόσο όμως θα δείξει....

τι πηρες??????????:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

pSC1p2.png

τι να πω κορίτσια μόνο υπομονή!!!!!!

εμενα ευτυχως( μη τη ματιασω) είναι πάρα πολυ καλή αυτες τις μέρες!!! Τώρα την εχω στρωσει το παπλωματακι της στο πάτωμα και παίζει με το γυμναστηριο!

ο καλος μου πήγε στο νοσοκομειο, εχει έναν πόνο λεει στο πλάι (εδω και 2 μήνες) και σήμερα μου το είπε. Διάβασε και κάτι χαζα στο ιντερνετ , φοβήθηκε και πήγε αμεσως μετα τη δουλεια! Ευτυχως ήταν ο νονος της μικρης εδω και τον έστειλα μαζι αφου εγώ δεν μπορώ να πάω με το μωρο και δεν εχω και που να το αφήσω!!! Απο τις 5 περιμενουν τα αποτελεσματα για τις αιματολογικες, αντε να δούμε! σίγουρα δεν έιναι κάτι αλλά με άγχωσε έτσι που έκανε!

τι πονο ειχε βρε Τανια μου κ δεν το λεγε κιολας?????θεε μου..αντρες.ολοι ιδιοι.

περιμενω να μου πεις τα νεα.τα καλα νεα;)

pSC1p2.png

Τάνια μου εύχομαι να μην εχει κατι ο άντρας σου..

Αννη μου καλό καλοκαίρι και καλά να περάσετε. Θα μας λείψεις!!!

Μια και Αννη μου, ανέφερες το θέμα καθρεφτάκι αυτοκινήτου βρήκα στο cosy corner μανουλες. Μπείτε στο site να δειτε. www.cosycorner.gr

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Πωπω ρε κοριτσια αρχισε να μας πιάνει+εμας η γκρινια.απ τις 3που ημουν χοντο εως τις6 που γυριςαμε ηταν κυρια.μετα αρχιςε τρελη γκρινια.ουτε βυζι ουτε παιχνιδια.αν καθομουν λιγο σφαδαζε Στο κλαμα!την πηρα+βγηκαμε+κοιμήθηκε+ηρεμηςε ωσπου γυριςαμε+ξαναρχισε!+μετα ενω πεινούσε εκλαιγε στο βυζι.τελικα της εδωσα πιπιλα+την πηρε(!)+ηρεμηςε+μετα με τροπο τησ πασαρα το βυζι.τωρα κοιμαται,για να δουμε...

Καλές διακοπες σε όσες ετοιμαζονται!εγω απο αυριο τα μαζέματα.

Τανια ελπιζω να ειναι μια χαρα ο αντρας σου.

Καληνυχτα,φιλακια

Α!πηρα μαγιω,τρομαξα να βρω.τιποτα δε μου εςτρωνε στο στηθος.φαινόταν τοσο χαλαρο:-(.ποτε θα επανελθει αραγε;

KOWTp3.png

Γεια σας κοριτσάκια και μπεμπάκια!

Καλές διακοπές σε όσες φεύγετε! Καλά μπανάκια και ρίξτε καμιά βουτιά που θα φυλάμε σκοπιά στην πόλη.

Τάνια περαστικά στον καλό σου! Ελπίζω να μην είναι τίποτα.

Μαράκι καλή αρχή στη δουλειά!

Βίκυ ελπίζω η Λούσυ μας σύντομα να χαλαρώσει ώστε να ηρεμήσεις κι εσύ. Οταν πήγες στη γιατρό δεν τη ρώτησες σε τι μπορεί να οφείλεται;

Κι εμείς είχαμε γκρίνια το απόγευμα. Εκανα τα πάντα για να τον ηρεμήσω προσπαθώντας να καλύψω πρώτα τα βασικά και μετά να σκαρφιστώ διάφορα. Μέχρι που δεν ήξερα τι άλλο να κάνω και είπα στον άντρα μου να με ξεκουράσει και να αναλάβει. Χαλαρός λοιπόν, χωρίς να του μεταδίδει τον εκνευρισμό που μετέδιδα εγώ λόγω κούρασης...ηρέμησεεεεεε. Κύριος! Και μετά κοιμήθηκε. Νομίζω ότι πάιζει τεράστιο ρόλο η ψυχολογία μας τελικά.

X4pTp3.png

Γεια σας κοριτσάκια και μπεμπάκια!

Καλές διακοπές σε όσες φεύγετε! Καλά μπανάκια και ρίξτε καμιά βουτιά που θα φυλάμε σκοπιά στην πόλη.

Τάνια περαστικά στον καλό σου! Ελπίζω να μην είναι τίποτα.

Μαράκι καλή αρχή στη δουλειά!

Βίκυ ελπίζω η Λούσυ μας σύντομα να χαλαρώσει ώστε να ηρεμήσεις κι εσύ. Οταν πήγες στη γιατρό δεν τη ρώτησες σε τι μπορεί να οφείλεται;

Κι εμείς είχαμε γκρίνια το απόγευμα. Εκανα τα πάντα για να τον ηρεμήσω προσπαθώντας να καλύψω πρώτα τα βασικά και μετά να σκαρφιστώ διάφορα. Μέχρι που δεν ήξερα τι άλλο να κάνω και είπα στον άντρα μου να με ξεκουράσει και να αναλάβει. Χαλαρός λοιπόν, χωρίς να του μεταδίδει τον εκνευρισμό που μετέδιδα εγώ λόγω κούρασης...ηρέμησεεεεεε. Κύριος! Και μετά κοιμήθηκε. Νομίζω ότι πάιζει τεράστιο ρόλο η ψυχολογία μας τελικά.

Πήρα τηλ την γιατρό το απόγευμα και της έλεγα τα καθέκαστα και πήγαμε κατά τις 9 απόψε από εκεί να την δει. Δεν φαίνεται να έχει τπτ αυτάκια λαιμός κοιλίτσα κλπ, απλά το εμβόλιο της δημιούργησε εκνευρισμό και ο εκνευρισμός αυπνία -διαταραχή στον ύπνο, και η αυπνία μέγα τσαντίλα και κλάμα. Μου είπε να την έχω αγκαλίτσα, κάνει μεγάλο καλό, και αν είναι και απόψε όπως χτες βράδυ ανήσυχη να την πάρω για 2-3 μέρες να κοιμηθεί αγκαλίτσα μου να ανακουφιστεί. Το παλιοεμβόλιο.......

Κορίτσια οι βαλίτσες πλέον δεν ξέρω τί έχουν μέσα, τί ρούχα έχω πάρει και τί όχι. Τώρα παράλληλα σημειώνω και τί έχω ξεχάσει και μου έρχεται στο μυαλό να το πάρω το πάρω το πρωί που θα ξυπνήσουμε!. Ίντερνετ θα βάλω ή από αύριο ή από Δευτέρα, ότι προλάβω!! Οπότε θα είμαστε σε επαφή!

Φιλάκια πολλά και καλές διακοπές σε όλα τα κορίτσια και τα μωράκια!!!

GaiGp3.png

Βικάκι μου, ήταν κι ο Θανάσης μαζί στην γιατρό να ακούσει? Το ελπίζω. Άκου τι έπαθε το καημενούλι απ΄το κωλοεμβόλιο! Ελπίζω να περάσει σύντομα. Αύριο φέυγετε ε? Καλό δρόμο και να περάσετε υπέροχα.

Άννυ (ανδρια) κι εσείς να περάσετε τέλεια!

Αχ, περίοδος διακοπών κι εμείς να δούμε τι θα κάνουμε. Μας βλέπω να την βγάζουμε εδώ κι εμείς μαζί με σας Δημητρούλα... Αύριο πρωί θα πάω για ψώνια για την δουλειά. Κανά παπούτσι και κανά μπλουζάκι. Λογικά με τις εκπτώσεις κάτι θα βρω πιστεύω.

Τάνια, δεν μας έγραψες για τον άντρα σου. Όλα καλά?

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...