Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

κοιτα , ειναι πρωτος κυκλος με τον γιατρο. θεωρω πως δεν μπορει να βγαλει συμπερασμα ουτε εκεινος για τον οργανισμο και την περιπτωση σου, ουτε κι εσυ για την τακτικη του. πρεπει να δωσεις χρονο τουλαχιστον 3-4 κυκλους. δυστυχως οι φυσικοι ετσι πανε. κανε υπομονη. προσωπικη αποψη παντα, εγω θα σου προτεινα τις βλαστοκυστες που εχεις να τις κανεις ετ. ποτε δεν ξερεις . ρωτα και το νεο γιατρο. ακομα κι αν δεν δωσουν εγκυμοσυνη, ενας κυκλος χαμενος θα ειναι. κ συνεχιζεις φοκους στους φυσικους. για τις βλαστοκυστες,, κι εμενα οσοι γιατροι περασα ηταν καθετα υπερ. γενικα εγω το βλεπω κι ως ξεσκαρταρισμα. δηλαδη δεν ξερω, σκεφτομαι οτι μπορει να κανεις εμβρυομεταφορες που θα μπορουσες να ειχες αποφυγει γιατι δεν εχουν ελπιδα. ο σφ ομως τι προτεινει ; εχω την αισθηση οτι γενικωας κι αυτος ειναι υπερ των βλαστοκυστεων. κοιτα νομιζω οτι μονο στην περιπτωση που δεν κατεληγες με την καμια σε βλαστοκυστες, θα σε παρεπεμπε καποιος σε 3 ημερων. αλλα εσυ γενικα ειχες κλα ποσοστα σε βλαστοκυστες. νομιζω οτι στη θεση σου θα εδινα λιγο χρονο. μπορει αυτη την φορα να ηταν τυχαιο.

5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

πρωτη φορα το ακουω αυτο με τη διασπαση ! απιστευτο! σου εδωσαν εξηγηση ; ειχες κληρονομικοτητα ομοζυγωτικων διδυμων;;; τελικα αυτα τα δυο κατεληξαν στα μωρακια σου ;

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλά, τα γλυκά δεν τα σχολιάζω καθόλου γιατί θα μου πέσουν τα σάλια!!

Καλά γέλασα πολύ (που λέει ο λόγος). Έλειψα για 1,5 ώρα στην αισθητικό και γυρισα η μπέμπα γεμάτη δάκρυα από το κλάμα στην αγκαλιά του μπαμπά της και ο μπαμπάς της με τα μυαλά στα κάγκελα (άντε τώρα να του πεις για δεύτερο παιδί χαχα). Ρε συ μου λέει δεν σταμάτησε να κλαίει ούτε στην αγκαλιά μου. Ναι, σιγά τα νέα.....

Τί θα κάνω με την μουρμουρίτσα μου? Πιπίλα τσακωθήκαμε για να πάρει και μόλις πήρε κοιμήθηκε..... Μαύρες διακοπές θα κάνω χωρίς βοήθεια από πουθενά, έτσι μου ρχεται να πάω στο χωριό που είναι και η μαμά μου και να κάτσω εκεί μέχρι τον Σεπτέμβρη. Τουλάχιστον και να με βοηθάει λιγάκι μετά δεν θα μου κρατάει μούτρα σαν τον καλό μου.

Ετοίμασα τώρα και το πρό-τελευταίο σακ-βουαγιάζ και μένουν μόνο αποστειρωτής και κάτι ψιλά.

Βάσω κάνεις και παρκέ ε? χαχα πότε δλδ ξεκουράζεσαι?

Δήμητρα πέρασες καλά με τους δικούς σου ! Μπράβο κοριτσάρα και σε καλή μεριά τα χρήματα!

Μαράκι ετοιμάζεσαι για το γραφείο πυρετωδώς βλέπω. Πόσες ώρες θα λείπεις τώρα στην αρχή?

Νικόλ όσο λιγότεροι τόσο καλύτερα! Εδώ σε εμάς το 85% των καλεσμένων μας είναι φίλοι και συνάδελφοι και οι υπόλοιποι κάποιοι απαραίτητοι συγγενείς.

Άννυ ο Κώστας τα βουνά εσύ τις θάλασσες!!! Βουρ για κανένα μπανάκι βρε κοριτσάρα..

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα και από εμένα! Δεν παλεύεται με τίποτα η ζέστη σήμερα... Εχουμε σκάσει οικογενειακός.

atlantis μου μακάρι να μπορούσα να μείνω φυσιολογικά έγκυος, αλλά δυστηχώς δεν γίνεται γιατί έχω κάνει αφαίρεση σαλπίγγων και έτσι μόνο με εξωσωματική πάλι και αυτό σημαίνει ΛΕΦΤΑ...

Συλληπιτήρια Αννη μου στον συνάδελφο σου. Τραγικό ρε γαμώτο.

Πάντως για το δεύτερο παιδάκι σε βρίσκω πανέτοιμη!!! Μπράβο σου!

Βικάκι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα με την γκρίνια. Και ο δικός μου τα ίδια... από τις 12 το μεσημέρι και μετά αρχίζει το πανηγύρι. Πάντως πρέπει να φταίει η ζέστη και τα δόντια λογικά. Εχουν ασπρίσει τα ούλα της;

Είχε την φαεινή ιδέα ο άντρας μου να πάμε το μεσημέρι στους γονείς του... Μου έσπασε η πεθερά μου τα νεύρα... Απορώ πως κρατήθηκα και δεν άρχισα τα μπινελίκια...

Ααα, δεν σας είπα... Την Πέμπτη περιμένουμε πάλι σόι του Δημήτρη από τον Καναδά...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Βικάκι, μήπως όπως λέει κι η Βάλια είναι τα δοντάκια της. Ίσως να ησυχάσει το παιδάκι με λίγο ντεπόν, αν είναι αυτό, και να ηρεμήσετε κι εσείς λιγάκι. Τον καταλαβαόνω και τον Θανάση. Δεν έχουν την υπομονή που έχουμε εμείς. Εδώ κι εγώ δεν αντέχω όταν κλαίει συνέχεια. Δεν παίρνεις κανά τηλ και την γιατρό μήπως έχει καμμιά ιδέα τι μπορεί να είναι?

Εγώ στο γραφείο θα πηγαίνω μόνο για μια-δυό ώρες στην αρχή μόνο για εκπαίδευση. Από Σεπτέμβρη ξεκινάω κανονικά. Μου'χε πει για 15 αλλά απ'ότι μου λέει η φίλη μου, μάλλον θα μου ζητήσει από τις αρχές.

Βάλια, καλώς να δεχτείτε το σόι. Αν και δεν σ'ακούω ιδιαίτερα χαρούμενη που έρχονται ή κάνω λάθος?

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Δημητρα απο Αχαια εισαι;κοντοχωριανοι...Καλαβρυτα εγω.....:Dωραια εθιμα εχουμε.....αντε να δουμε....αν και να πω την μαυρη αληθεια μονο κοσμο δεν θελω να δω.....και ειδικα ολους τους περιεργους συγγενεις.....

Κοντοχωριανοί ναι! Ο πατέρας μου είναι από ένα χωριό προς τα Καλάβρυτα (Καταρράχτης λέγεται) και εγώ μεγάλωσα Πάτρα.

Ασε δεν είναι έθιμα αυτά! Γι'αυτό κι εγώ θα κάνω τη βάφτιση στην Αθήνα κι όχι στα πάτρια εδάφη. Χιχιχι

Και συγγενείς θα καλέσω μόνο γονείς κι αδέρφια. Οι υπόλοιποι φίλοι! Νομίζω πως είναι η καλύτερη λύση!

X4pTp3.png

Δεν είμαι και ιδιαίτερα χαρούμενη από την άποψη ότι δεν θα ξεκουραστώ καθόλου. Ο Δημήτρης θα δουλεύει και εγώ θα τους γνωρίσω για πρώτη φορά...

Αχ Μαράκι μου εγώ θα γυρίσω στη δουλειά 25 Αυγούστου και δεν θέλω με τίποτα... Οσο το σκέφτομαι τόσο πιο πολύ στενοχωριέμαι αλλά τι να κάνεις... ενεκα η ανάγκη...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Ακούω για δουλειά και μου σηκώνεται η τρίχα.... και εγώ θα ήθελα να την καθυστερούσα όσο γίνεται την επιστροφή αλλά ... υπάρχει και ο ανταγωνισμός, μέσα με τέλη Οκτώβρη θα γυρίσω και εγώ.

Βάλια μου υπομονή, σπαστικό οι άγνωστοι μουσαφιραίοι, αλλά μπορεί και να περάσεις και καλά!

Πάντως παιδιά δοντάκια αν (αννννν) είναι θα είναι πολύυυυυυ βαθιά γιατί δεν βλέπω τπτ.... αλλά βρε παιδί μου τί στο καλό? μόνο στην αγκαλιά ?(μου) δεν πονάει?

Σήμερα κάνω υπομονή γιατί αμα με πιάσεις από την μύτη σκάω... Ελπίζω να περάσει!

Ντεπόν αποφεύγω να της δίνω γιατί δεν της αρέσει και κάνει εμετό. Οπότε βγάζει και το ντεπόν και το γάλα της ...

GaiGp3.png

Βικάκι, μήπως όπως λέει κι η Βάλια είναι τα δοντάκια της. Ίσως να ησυχάσει το παιδάκι με λίγο ντεπόν, αν είναι αυτό, και να ηρεμήσετε κι εσείς λιγάκι. Τον καταλαβαόνω και τον Θανάση. Δεν έχουν την υπομονή που έχουμε εμείς. Εδώ κι εγώ δεν αντέχω όταν κλαίει συνέχεια. Δεν παίρνεις κανά τηλ και την γιατρό μήπως έχει καμμιά ιδέα τι μπορεί να είναι?

Εγώ στο γραφείο θα πηγαίνω μόνο για μια-δυό ώρες στην αρχή μόνο για εκπαίδευση. Από Σεπτέμβρη ξεκινάω κανονικά. Μου'χε πει για 15 αλλά απ'ότι μου λέει η φίλη μου, μάλλον θα μου ζητήσει από τις αρχές.

Βάλια, καλώς να δεχτείτε το σόι. Αν και δεν σ'ακούω ιδιαίτερα χαρούμενη που έρχονται ή κάνω λάθος?

Μαράκι δεν έχουν υπομονή αλλά μου το λέει λες και φταίω εγώ που κλαίει. Την έμαθες αγκαλιά λέει, γι αυτό κάνει έτσι τώρα. Πάντως αμα συνεχίσει έτσι το σ/κ θα την πάρω τηλ από Δευτέρα. Δεν ξέρω δλδ και τί άλλο να προσπαθήσω.

GaiGp3.png

Mήπως απλά έχουν πρηστεί τα ούλα της... Υπομονή... Θα έχουμε πολλά τέτοια. Εγώ απλά υποθέτω ότι μπορεί να είναι δόντια η γκρίνια του δικού μου γιατί βάζει και τρώει όλο του το χέρι στο στόμα...

Να σου κάνω παρέα να σκάσουμε μαζί συμπεθερούλα;;; Εχω και τον Δημήτρη που πήγε για ύπνο λές και εγώ δεν θέλω να ξεκουραστώ... Τέλος πάντων...

Καλύτερα να αποφεύγεις ντεπόν και γενικότερα φάρμακα. Δεν χρειάζεται να μαθαίνουν από τώρα...

Τα δικά σας μπεμπάκια τσιρίζουν στα καλά καθούμενα;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπερα μανουλιτσες!!!

Εχω να παω να παρω και δωρο για τα διδυμακια που βαφτιζονται αυριο.

λεω να παρω κανενα ρουχαλακι (πολλα λεφτα δεν υπαρχουν ετσι κι αλλιως)

αλλα δεν ξερω για ποσων μηνων.Ειναι 7 μηνων αλλα λεω ποσο θα τα φορεσουν?Μεχρι τον Οκτωβριο που ας πουμε χειμωνιαζει???Χειμωνιατικα δεν θα βρω τωρα.......

Μηπως μπορειτε να μου πειτε τι γνωμη σας???

Πρεπει να αρχιζω να ετοιμαζω και βαλιτσες σιγα σιγα........μαλλον Τριτη φευγουμε!

Μπορείς να τους πάρεις και μπυτζαμάκια χειμωνιάτικα, έχουν στα Ήρα που είχα πάει για καπέλο είχα δει δλδ. Αλλά και οι μπουρνουζοπετσέτες είναι σούπερ δώρο γιατί πάντα χρειαζονται!!!

GaiGp3.png

Βάλια μου υπομονή. Μπορεί πράγματι να περάσεις καλά. Μπορεί να σε βοηθάνε με τον μπέμπη. Είναι καλό καμμιά φορά ένα χέρι μες στο σπίτι. Ελπίζω να'ναι έτσι και να μην σε ταλαιπωρήσουν.

Βικάκι, ξέρεις ότι δεν φταις εσύ για την αγκαλιά. Το παιδί προφανώς έχει κάποια ενόχληση και στην αγκαλιά παρηγοριέται. Και η δικιά μου το ίδιο κάνει. Σκεφτόμουν επίσης ότι ίσως είναι κουρασμένη αφού δεν κοιμάται συνεχόμενα το βράδυ. Να μου πεις, τι μπορείς να κάνεις σ'αυτή την περίπτωση? Δεν έχω ιδέα. Η Αθηνούλα πάντως γκρινιάζει όταν νυστάζει. Τι να σου πω. Ελπίζω να της περάσει πριν σου σπάσουν τα νεύρα.

Δημητρούλα, ευχαριστούμε για τις ευχές!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Ά, τα μισά ξέχασα...

Μαράκι πώς ντύνονται εκεί? Με ταγιέρ ή και τζιν-πουκάμισο είναι οκ?

Βάλια μου έτσι και εμάς με το ωράριο. Μετά τις 12 όλα της φταίνε..........

Δυστυχώς ντύνονται με ταγιέρ. Γι'αυτό και κατέβασα όλη μου την ντουλάπα κάτω. Τα'χα αποθηκεύσει ελπίζωντας ότι δεν θα πήγαινα άμεσα δουλειά... Και την είχα καταβρεί να κυκλοφορώ χύμα όλον αυτό τον καιρό.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Mήπως απλά έχουν πρηστεί τα ούλα της... Υπομονή... Θα έχουμε πολλά τέτοια. Εγώ απλά υποθέτω ότι μπορεί να είναι δόντια η γκρίνια του δικού μου γιατί βάζει και τρώει όλο του το χέρι στο στόμα...

Να σου κάνω παρέα να σκάσουμε μαζί συμπεθερούλα;;; Εχω και τον Δημήτρη που πήγε για ύπνο λές και εγώ δεν θέλω να ξεκουραστώ... Τέλος πάντων...

Καλύτερα να αποφεύγεις ντεπόν και γενικότερα φάρμακα. Δεν χρειάζεται να μαθαίνουν από τώρα...

Τα δικά σας μπεμπάκια τσιρίζουν στα καλά καθούμενα;

Κι εμένα τα ίδια Βάλια μου. Κάθε μεσημέρι κοιμάται ο καλός μου, λες και αυτός σηκώνεται για θηλασμούς απ'τα άγρια χαράματα, και λες και αυτός την έχει συνέχεια αγκαλιά πέρα δώθε μέχρι να κοιμηθεί. Τι να κάνουμε. Άντρες...

Για το ντεπόν συμφωνώ απολύτως. Όμως κάποιες φορές που το παιδί υποφέρει και δεν κοιμάται, ίσως είναι καλύτερα. Δεν ξέρω. Κι εγώ δεν έχει τύχει να της δώσω παρά μόνο στο εμβόλιο, αλλά προκειμένου να υποφέρει το μωρό. Το πρόβλημα είναι ότι το Λουσάκι το βγάζει οπότε ούτε αυτό θα την βοηθούσε.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...