Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

Υστεροσκοπηση έκανα τον Σεπτέμβριο ,της εβα που επερνα τώρα ήταν κολπικά, απλά θέλω από το στόμα μωρέ δεν μπορώ άλλο κολπικά... άρα να ψάξω για αυτά που λες μπορείς να με πεις ακριβώς τιγραφει το κουτάκι?

Εγώ έπαιρνα εκτός από τα Eva ,τα intimeo από το στόμα αλλά και τα vivomix450 που είναι για το έντερο.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κι ένα κομματάκι από αυτό για όλες τις υπόλοιπες,για να μην έχουμε γκρίνιες!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

chocolate_07.jpg

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ακυρο δεν θα πάω στη δουλειά... Πνίγηκε η μανα ενος συναδελφου και θα πάνε όλοι στην κηδεία. Κρίμα η γυναίκα...

λυπάμαι κι εγώ πολύ...

''εσείς κι εγώ...

Α, εμένα η γιατρός μου είχε πει ότι δεν έχει νόημα κλπ να το βάλω και καλύτερα όχι, και τώρα που πήγαμε για εμβόλιο και της είπα ότι κάναμε 3 μπάνια την μπέμπα μου λέει καλέ γιατί δεν της έβρεχες και το κεφάλι? θα της κάνει καλό για την νινίδα και την ευαισθησία που έχει στο ματάκι, α μου λέει να της πάρεις και μία από αυτές τις κουλούρες σωσίβια να παίζει :confused::confused:

Είπατε κάτι?8-):cool:

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

μωρέ δε συμφωνούν ούτε με τους εαυτούς τους?να τρελαθούμε?????

''εσείς κι εγώ...

[quote=Annie;515603

Ελισσαβετ θα σου στειλω πμ για την Ιωαννα!

αν μπορείς annie μου στείλε το και σε μένα,ε?

''εσείς κι εγώ...

Διαφημίσεις

Α, εμένα η γιατρός μου είχε πει ότι δεν έχει νόημα κλπ να το βάλω και καλύτερα όχι, και τώρα που πήγαμε για εμβόλιο και της είπα ότι κάναμε 3 μπάνια την μπέμπα μου λέει καλέ γιατί δεν της έβρεχες και το κεφάλι? θα της κάνει καλό για την νινίδα και την ευαισθησία που έχει στο ματάκι, α μου λέει να της πάρεις και μία από αυτές τις κουλούρες σωσίβια να παίζει :confused::confused:

Είπατε κάτι?8-):cool:

Χαχαχαχα! Εγώ την είχα ρωτήσει για το πότε θα κόψουμε την αποστείρωση και μου είχε πει 5,5 μηνών... Πάω την προηγούμενη εβδομάδα και της λέω κοιταξτε θα κάνουμε την βάφτιση στην Καβάλα και δεν μπορώ να κουβάλαω και αποστειρωτές... Οχι μου λέει δεν χρειάζεται, αν τα πλένεις καλά τα μπιμπερό σταμάτα την και τώρα! Φυσικά δεν την έκοψα αλλά λέμε...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

ευχαριστω για το γλυκακι....:Dνα σου στειλω διευθυνση να ερθει και λαιβ;;;:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

:tongue:ρε παιδια δεν ακους τιποτα καλο...το πρωι χτυπησε μια ενα ζευγαρι ηλικιωμενων και η γυναικα πηρε το αμαξι για 10 λεπτα γιατι εχει παιδι με ειδικες αναγκες και ειπε να κανει κατι δουλειες.....ελεος δηλαδη......κατι καλο υπαρχει;συμβαινει;

Grya.jpgGryap3.png

ευχαριστω για το γλυκακι....:Dνα σου στειλω διευθυνση να ερθει και λαιβ;;;:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

:tongue:ρε παιδια δεν ακους τιποτα καλο...το πρωι χτυπησε μια ενα ζευγαρι ηλικιωμενων και η γυναικα πηρε το αμαξι για 10 λεπτα γιατι εχει παιδι με ειδικες αναγκες και ειπε να κανει κατι δουλειες.....ελεος δηλαδη......κατι καλο υπαρχει;συμβαινει;

στείλε διεύθυνση φιλενάδα και σου φέρνω όσα θέλεις!!!!!!!

έλα ντε...δυστυχώς τα άσχημα πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο και στις ζωές μας είναι πιο πολλά ή πολύ πιο έντονα από τα καλά...είναι όμως χρέος μας-προς τους εαυτούς μας και τα παιδιά μας πλέον-να επικεντρωνόμαστε στα καλά και να παραβλέπουμε τα κακά,τουλάχιστον αυτά που δεν μας επηρεάζουν άμεσα,που διορθώνονται ή παραβλέπονται.

προσωπικά και με τα χρόνια προσπαθώ να είμαι πιο αισιόδοξη και μετράω μόνο όσα έχουν σχέση με την υγεία.αυτά είναι τα ζόρια.....

καλό μεσημέρι σε όλες,με καλεί το καθήκον!

''εσείς κι εγώ...

το θεμα για την Ιωαννα ειναι εδω.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=62650&page=17#post1656554

η κοπελα εχει αναγκη γενικα απ ολα.

σας βαζω ενα κομματι απ το μυνημα που μου στειλε για τις ηλικες τους.

''ο γιωργος μου εκλεισε τα 7 τον ιουνιο και φοραει 32 νο παπουτσι!

ο στεφανακος μου εκλεισε το μαιο τα 6 και φοραει 30 νο!

ο χρηστος ειναι 4 και φοραει 28

η αναστασια μου ειναι 2,5(αλλα λιγο εωσ πολυ χοντρουλα!) και φοραει 25

ο μπεμπουλης ειναι ενα χρονων και ενα μηνων!

εγω ειμαι 26 χρονων!!ειμαι ομ,ως (λογω καταθλιψης..) 41 κιλα μολις!!!(περνω χαπια και το παλευω κανοντασ και ψυχοθεραπειες να βαλουμε 24 κιλα λεει ο γιατρος ακομα!!)εχω υψος 1,67.

δεν νομιζω να υπαρχει ανθρωπος αδυνατος σαν εμενα για να χεισ κατι να μου στειλεις!αν υπαρχει ομως(γιατι ποτε μη λες ποτε) θα χαρω πολυ!!!απο παππουτσι φοραω 37 νουμερο!

ο νικολασ ειναι 42 χρονων!ειναι ψηλος 1,90 και απο παππουτσι φοραει 45!''

αν καποια θελησει αριθομο λογαριασμου ή διευθυνση τα εχω αλλα μπορειτε να μιλησετε κ στην ιδια.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

με εχετε τσακισει με τα γλυκα τωρα!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

η μικρη μου κοιμηθηκε λιγο,ο Κωστας το απογευμα θα παει βουνο κ εγω θα μεινω σαν την καλαμια στον καμπο.δεν εχει μεινει κ κανενας εδω να παω να πιουμε κανα καφε εστω.

μου την εχει δωσει.απ την μια θελω να φυγω να παω διακοπες,απ την αλλη το σκεφτομαι με τοσα τσιμπραγκαλα.ουφ τα νευρα μου:?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπέρα κορίτσιαααααα! Μου λείψατε!!!

Ειχαν έρθει οι γονείς μου και ήμασταν όλο βολτούλες! Ωραία περάσαμε!

Βέβαια κοιμηθήκαμε αρκετά λιγότερο και τώρα είμαι ψιλολιώμα. Κάτι το ξενύχτι κουτσομπολιού με τη μητέρα μου, το ατέλειωτο περπάτημα...έλιωσα!

Πληρώθηκε επιτέλους κι ο καλός μου (2 από τους 3 μισθούς, μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας)! Κάναμε σέρβις στο αυτοκίνητο και ανανεώσαμε την κάρτα καυσαερίων και τώρα πρέπει να αλλάξουμε λάστιχα...σκατούλες δλδ.

Νικόλ μου!!!! Στην Πάτρα και γενικά σε όλη την Αχαϊα υπάρχει το έθιμο (κι οι παπάδες σε υποχρεώνουν) το μωρό να το κρατάει η μαμά της μαμάς (η γιαγιά δλδ).

Ενδεχομένως και στην Αργολίδα...δεν είναι και πολύ μακρυά.

Δεν θυμάμαι άλλα νέα...σιγά σιγά θα επανέλθω στους ρυθμούς μου!

X4pTp3.png

Kαλησπερα μανουλιτσες!!!

Βικυ και Νικολιτσα ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!!!!!!!!!Η Λουσυ και η Αναστασια μας θελουνε αγκαλιτσες και μαμαδοαγκαλια μαλλον!!!

Για τα γλυκα δεν θα κανω κανενα σχολιο γιατι ακομα τρεχουν τα σαλια μου!!!

Εμενα ο γιος μου απο τις 11 το βραδυ ξυπνησε 12 το πρωι!!!!!!!!Επαθα ενα σοκ αλλα τι να πω?Μαλλον ειναι υπναρας οπως κι εγω!!!Βεβαια καλο μου εκανε γιατι μεχρι τις 3 περνουσα τα πατωματα παρκετινη στα τεσσερα και ημουνα κομματια!!!Ειμαι τελειως γιουχου!!Το ξερω.Αλλα ειχανε χασει τη γυαλαδα τους τα μαρμαρα!OMG.....Tι λεω!!!:confused:

Εχω να παω να παρω και δωρο για τα διδυμακια που βαφτιζονται αυριο.

λεω να παρω κανενα ρουχαλακι (πολλα λεφτα δεν υπαρχουν ετσι κι αλλιως)

αλλα δεν ξερω για ποσων μηνων.Ειναι 7 μηνων αλλα λεω ποσο θα τα φορεσουν?Μεχρι τον Οκτωβριο που ας πουμε χειμωνιαζει???Χειμωνιατικα δεν θα βρω τωρα.......

Μηπως μπορειτε να μου πειτε τι γνωμη σας???

Πρεπει να αρχιζω να ετοιμαζω και βαλιτσες σιγα σιγα........μαλλον Τριτη φευγουμε!

Δημητρα απο Αχαια εισαι;κοντοχωριανοι...Καλαβρυτα εγω.....:Dωραια εθιμα εχουμε.....αντε να δουμε....αν και να πω την μαυρη αληθεια μονο κοσμο δεν θελω να δω.....και ειδικα ολους τους περιεργους συγγενεις.....

Grya.jpgGryap3.png

Ήρθα κι εγώ. Αφού κατέβασα όλη την ντουλάπα με τα χειμωνιάτικα ψάχνωντας να βρω τα κοστούμια της δουλειάς γιατί αρχίζω εκπαίδευση από Δευτέρα κ δυστυχώς δεν μπορώ να πηγαίνω πρόχειρα ντυμένη. Ακόμα δεν τελείωσα την αποθήκευση αλλά κοιμήθηκε η μικρή στο κρεβάτι μας κ δεν μπορώ να κάνω φασαρία οπότε θα συνεχίσω όταν ξυπνήσει.

Αύριο πρέπει να πάω να αγοράσω κανά πέδιλο για την δουλειά γιατί δεν έχω καθόλου.

Δωράκι για τα δίδυμα μπορείς ή ρουχαλάκι 6-9 μηνών προφανώς καλοκαιρινό γιατί δεν θα βρεις χειμωνιάτικο. Θα πρότεινα από γνωστό μαγαζί ώστε να μπορουν να το αλλάξουν σε περίπτωση που έχουν πολλά ρουχαλάκια. Εγώ πχ άλλαξε από το mothercare αρκετά ρουχαλάκια που μου ´χαν φέρει καλοκαιρινα 6-9 μηνών που δεν θα μπορούσε να φορέσει κ πήρα αποστειρωτή που χρειαζόμουν. Αλλιώς μπορείς να πάρεις μπουρνουζοπετσέτες που είναι πάντα χρήσιμες ή κανά παιχνιδάκι.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...