Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Sunshine. είπε:
      1 hour ago, kate82 είπε:

Μόνο cyclacyr και φυλλικο δίνουν προς την εμβρυομεταφορα λίγες μέρες πριν δίνουν προγεστερονη αλλά όχι σ όλες... 

Καλή επιτυχία Άννα! Πότε θα την κάνεις; Εμένα μου έχει δώσει 6 cyclacur και αυτοκόλλητο dermestril. Παίρνεις και filicine? Καλό είναι να ξεκινήσεις και προβιοτικά.

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

πρίν από 3 λεπτά , Anna7190 είπε:

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!

γκρινια βλέπω τα μωράκια!!

Εμας αυτυχως μετα απο 2 βδομαδες σταμάτησε!!! εύχομαι γρηγορα και στα δικα σας γιατι πραγματικα η γκρινια δεν παλευεται με τιποτα!

Εμεις χτες το απογευμα πήγαμε για μπανάκι, η θάλασσα ήταν τέλεια και η μικρή μια κυρια!!! Εκανε το μπανάκι της πλατσούρισε, εβγαζε και τη γλωσσιτσα της να πιει νερο!!!(πολυ γελιο) και μετα έριξε κατι ξαπλες στην ξαπλώστρα...χαχα

Βίκυ μου τα μαγιουδάκια της λιμπερο μια χαρα είναι, εμένα μου άρεσαν και τα 6 έχουν 2 ευρω περιπου!

Σε λίγο θα έρθει ο νονος της μικρης και το απογευμα η αδερφή του Γιώργου γιατι άυριο συνεχίζουμε την αναζήτηση νυφικου!

νικολ μου καλή επιτυχια με τις ετοιμασιες!! Δεν ειναι πολλά αυτα που πρέπει να κάνεις, οπότε θα προλάβεις!!! Με το καλό!!

όσο για το ποις κραταει το μωρο ο νονος και η μαμα! αν και εδω μεσα εχω ακουσει και κατι κουφα για την πεθερά!!!! αλλα εμεις κραταμε το πρώτο ο νονος και η μαμα!!!!

παω να βάλω φωτο στο φεις

τι ειναι τα λιμπερο μαγιω????????????

ρε σας αφησαν οι γιατροι να βαλετε τα μωρα στην θαλασσα??>???

κ εγω θελωωωω,εμας γιατι μας λεει μετα τον 6ο????????

κ εγω κραταω το νονος κ μαμα:tongue:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Ξεχασα να σας πω το σημαντικοτερο!!!!

Μετα απο 3 μερες έντονης προσπάθειας καταφέραμε και βάλαμε το πατουσάκι μας στο στόμα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Μπράβο Τάνια μου! Εμένα μόνο το πιάνει δεν μπορεί να το βάλει ακόμα στο στόμα!! Αλλά το κρατάει συνέχεια!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Ξεχασα να σας πω το σημαντικοτερο!!!!

Μετα απο 3 μερες έντονης προσπάθειας καταφέραμε και βάλαμε το πατουσάκι μας στο στόμα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

τελειααα:P:pεμενα ακομη το κοιταει σαν αλιεν.χαχαχαα

pSC1p2.png

Ακυρο δεν θα πάω στη δουλειά... Πνίγηκε η μανα ενος συναδελφου και θα πάνε όλοι στην κηδεία. Κρίμα η γυναίκα...

ο χριστος κ η παναγια.θαλασσα?????συλληπητηρια...

pSC1p2.png

Εμένα η γιατρός μου είπε ανάλογα με την τρέλα σου!!! Εγώ όμως δεν θα τον βουτήξω, ούτε στην παραλία δεν θα τον βγάλω...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Εμένα η γιατρός μου είπε ανάλογα με την τρέλα σου!!! Εγώ όμως δεν θα τον βουτήξω, ούτε στην παραλία δεν θα τον βγάλω...

εμενα στην παραλια μου ειπε οκ,νωρις το πρωι κ αργα το απογευμα ομως.οχι μεσημερι!

αλλα μεσα στο νερο λεει μετα τον 6ο.εγω πηγα να της βρεξω τα ποδια μια φορα που πηγαμε κ τρομαξε η καημενη απ το κρυο νερο κ εκλαιγε.το νερο ομως γενικα της αρεσει παρα πολυ!τρελαινεται!

pSC1p2.png

Ήρθαμε και εμείς!!

Πήγαμε Καλλιθέα να ψωνίσουμε τις κρέμες της μαμάς, και στον Άλιμο στα τζάμπο να πάρουμε μία κουλούρα για την κιουρία Λούση. Την Τάισα στο αμάξι στο πάρκινγκ του τζάμπο με αιρκό την πήρα με το σλίνγκ και ήταν σούπερ ήσυχη και στα 2 μαγαζιά. Στον γυρισμό μου κοιμήθηκε στο κάθισμα και όταν φτάσαμε σπίτι την έβαλα στην κούνια με το κλιματιστικό και ακόμα κοιμάται. Εν το μεταξύ εγώ πρόλαβα και έκανα και το μπανάκι μου γιατί περιμένω τον καλό μου να αναλάβει να πάω κατά τις 1.30 στην αισθητικό που τελικά μου βρήκε χώρο στα ραντεβού της (αλλιώς θα ήμουν σαν αρκούδδααααα).

Τάνια θα πάω να πάρω και εγώ λιμπερο-μαγιώ γιατί είναι κουκλίστικα τα μαγιουδάκια της , δεν λέω, αλλά έχω ένα τεράστιο άγχος μην αρχίσει να κάνει τπτ κακάκια και γίνει χάλια. Σ' ευχαριστώ για την ιδέα!!

α!! ξύπνησε και είναι τίγκα στη θκατούλα, πάω για αλλαγμα και ερχομαι !!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

εμενα στην παραλια μου ειπε οκ,νωρις το πρωι κ αργα το απογευμα ομως.οχι μεσημερι!

αλλα μεσα στο νερο λεει μετα τον 6ο.εγω πηγα να της βρεξω τα ποδια μια φορα που πηγαμε κ τρομαξε η καημενη απ το κρυο νερο κ εκλαιγε.το νερο ομως γενικα της αρεσει παρα πολυ!τρελαινεται!

Ετσι μου είπε και μένα για τις ώρες. Αλλά εγώ το βρίσκω περισσότερο ταλαιπωρία για το παιδάκι παρά ευχαρίστηση... Του χρόνου όμως θα οργώσουμε τις παραλίες :tongue::tongue::tongue:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

καλημέρα!

τι κάνετε μικρούλες μου?

εύχομαι όλες καλά και τα μωράκια σας ακόμα καλύτερα!!

γκρίνια,ε?αχ,σας νιώθω!εμείς κάναμε την Τρίτη εμβόλιο,τη 2η δόση του πρώτου εμβολίου και είχαμε τρελές γκρίνιες,θυμήθηκα τους 2+ πρώτους μήνες που η μικρή έκλαιγε μέρα νύχτα.....

και συνειδητοποίησα πόσο έχει ηρεμήσει το καλο μου!!!!!!έχει πια καταλάβει οτι όλα έχουν ένα νόημα,ακούει τι της λέω,με αναζητά,μας παρακολουθεί μέσα στο σπίτι και ξεκινά μόνη της ''διαλόγους'' με μορφασμούς ή λογάκια!τ ρ ε λ ε ν ο μ α ι!!!!!!!!!η πιο όμορφη στιγμή της ημέρας είναι το πρωί,όταν ξυπνάει μετά τον βραδυνό ύπνο και παω πάνω από τη ν κούνια και τρελένεται!!χαρά και ενθουσιασμός και λογάκια και χαμόγελα τρελά και η μαμά χάνεται!!!!!!!!

εντωμεταξύ πρέπει να αλλάξω το τικεράκι μου!!!!!!δεν είναι πια μπουκίτσα!είναι γιγαντάκι!!!!!παιδιά είναι 70 πόντους:roll::roll::roll::roll:είναι πολύ μεγαλώσωμη μας είπε η γιατρος!6700 γρ,αλλά 70 πόντους?είναι κανενα αλλο μωρό τόσο ψηλό?όχι τίποτα άλλο,θα αρχίσει να αναρωτιέται ο μπαμπάς της,είμαστε και οι δυο πολύ μετριοι στο ύψος:tongue::tongue::tongue::tongue:

καλές προετοιμασίες σε όσες ετοιμάζουν βάφτιση και καλές διακοπούλες σε όσες φεύγουν!!!!!!!!!!!

Βάσω σε καταλαβαίνω απόλυτα,πάλεψέ το όσο μπορείς ακόμα κι αν δεις οτι δεν πάει με τίποτα μην τρελαθείς,έκανες οτι καλύτερο μπορούσες!

touki είμαι μαζί σου,κι εμείς πρώτα ο Θεούλης σχεδιάζουμε εγκυμοσύνη το επόμενο καλοκαίρι!μόνο έυχομαι να είναι πολύ καλύτερή για μένα,δυσκολεύτηκα πολύ και δεν τη χάρηκα...

Νικολ μου όλα καλά να πάνε για το μικρό σας φιλαράκο,σύντομα να πάει κι αυτός σπιτάκι του!

valia μου μην αγχώνεσαι για την επόμενη εγκυμοσύνη!ξέρω δυο ζευγάρια που μετά από εξωσωματική ΄λεμειναν έγκυοι φυσιολογικά!να το προσπαθήσετε έτσι,αν βέβαια παλευεται..

σας φιλώ!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

κι επειδή κατι χρωστάω απο μέρες στη Νικολ μας:

chocolate_06.jpg

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

ειπα οτι θα παω για μαγιω σημερα. αυτο θα παρω!! χαχαχα!!!

breastfeedingbrazi0.jpg&t=1

Ε ρε μάνα μου μοντελάκι τρελό !!!!!! Θέλω και εγώ ένααααααα

Α, εμένα η γιατρός μου είχε πει ότι δεν έχει νόημα κλπ να το βάλω και καλύτερα όχι, και τώρα που πήγαμε για εμβόλιο και της είπα ότι κάναμε 3 μπάνια την μπέμπα μου λέει καλέ γιατί δεν της έβρεχες και το κεφάλι? θα της κάνει καλό για την νινίδα και την ευαισθησία που έχει στο ματάκι, α μου λέει να της πάρεις και μία από αυτές τις κουλούρες σωσίβια να παίζει :confused::confused:

Είπατε κάτι?8-):cool:

Ακυρο δεν θα πάω στη δουλειά... Πνίγηκε η μανα ενος συναδελφου και θα πάνε όλοι στην κηδεία. Κρίμα η γυναίκα...

ωχ συλλυπητήρια Άννη μου!! πνίγηκε στο κολύμπι?

Νικόλ και εγώ την νονά και την μαμά ξέρω ότι κρατάνε το μωρό στην βάφτιση!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...