Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα μανούλες!!!

Έχω γίνει κουραστική αλλά ΓΚΡΙΝΙΑ-ΓΚΡΙΝΙΑ-ΓΚΡΙΝΙΑ. Όσο για τον βραδυνό ύπνο, απόψε μετά την 15η φορά που ξύπνησε έχασα το μέτρημα.... και δεν έκλαιγε στον ύπνο, απλά ξυπνούσε και δεν μπορούσε να κομηθεί. Πήγαινα και την γύρισα στο πλάι και σε 3 δευτερόλεπτα κοιμόταν... για ένα τέταρτο. Μετά πάλι το ίδιο... Κοινώς είμαι κομμάτια. Το μόνο που μένει είναι ότι κοιμάται σχετικά εύκολα. Όλα τ'άλλα κλάφτα Χαράλαμπε. Αφού μου λέει κάποια στιγμή ο καλός μου ότι πρέπει κάτι να γίνει με αυτό το κλάμα, ολημερίς κλαίει. Χτες για να μαζέψω βαλίτσες (πολλές) την είχα στον μάρσιπο να κοιτάει μπροστά και να αρπάζει τα πάντα και εγώ να τραγουδάω. Μόλις τημ κατέβασα μετά από 2 ώρες καγκουροποίηση μας άκουσε όλη η πολυκατοικία. Και το ποιό αστείο (και όμως γελάω....) είναι ότι κλαίει και παράλληλα κάνει μμμππππρρρρρρ με το στόμα και κάνει μπουρμουλίθρες με το σάλιο της παίζοντας!!! Σχιζοφρένεια? Ίσως χεχε

Ύστερα από όλα αυτά 12.30 ξεράθηκα και σε μισή ώρα άρχισε ο γολγοθάς.

Παρατήρηση: Τις πρωινές ώρες δεν είναι σχεδόν καθόλου γκρινιάρα, από το μεσημέρι και μετά τα παίρνει....

Άννη εμένα ο γιατρός μου είπε ότι μετά τον 6ο μήνα μπορώ άνετα να κάνω το δεύτερο παιδάκι χαχαχαχαχα (οπωσδήποτε χαχα) αλλά εγώ λέω ας περάσουν 2-3 χρόνια και βλέπουμε για δεκάδες λόγους τελικά.

Και εγώ πρέπει να δώσω τα προκλητήριααααααα

Ωραίο και το πρωινό σου και υγειηνό!!!

Βάσω το Λουσάκι Θέλει θάλασσα χαχα (πνίξιμο με την άδεια της γιατρού χεχε)

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα και απο εμενα! ωραιος ο καφες, παω και εγω να χτυπησω κανα φρεντο.

λοιπον, χθες η μπεμπουλα μου κοιμηθηκε απο 11.30-12 παρα καθως ειχαμε παει σε φιλους και αργησαμε να ερθουμε μεχρι και τις 8.15! νομιζω οτι καταφερε να κοιμηθει γιατι ειχαμε το αιρκο απο το σαλονι και μας δροσισε το σπιτι πολυ καλα και κοιμηθηκαμε ολοι χωρις να ιδρωσουμε. θελω να πιστευω οτι ηταν αυτο γιατι τις προηγουμενες νυχτες ολο ιδρωμενη μου ξυπνουσε η καημενουλα...

Μαρακι σορρυ που δε σου απαντησα χθες, δεν μπορεσα να ξαναμπω στο φορουμ μας. σημερα ομως αποφασισα να ξαναψαξω και αλλαξα στις ρυθμισεις στο κινητο τη συνδεση απο wind_gprs σe wind_internet και μου εδειξε η σελιδα! πολυ χαρηκα! τωρα θα σας γραφω και απο παραλια!

παω για μαγιο σημερα, αλπιζω να μην απογοητευτω! αυριο θα κουρευτω και φτιαξω μανικιουρ πεντικιουρ. αντε τουλαχιστον να ειμαι κυρια στις διακοπες γιατι εδω σαν το λετσο κυκλοφορω...

KOWTp3.png

angel_ είπε:
καλημέρα μανούλες!!!

Έχω γίνει κουραστική αλλά ΓΚΡΙΝΙΑ-ΓΚΡΙΝΙΑ-ΓΚΡΙΝΙΑ. Όσο για τον βραδυνό ύπνο, απόψε μετά την 15η φορά που ξύπνησε έχασα το μέτρημα.... και δεν έκλαιγε στον ύπνο, απλά ξυπνούσε και δεν μπορούσε να κομηθεί. Πήγαινα και την γύρισα στο πλάι και σε 3 δευτερόλεπτα κοιμόταν... για ένα τέταρτο. Μετά πάλι το ίδιο... Κοινώς είμαι κομμάτια. Το μόνο που μένει είναι ότι κοιμάται σχετικά εύκολα. Όλα τ'άλλα κλάφτα Χαράλαμπε. Αφού μου λέει κάποια στιγμή ο καλός μου ότι πρέπει κάτι να γίνει με αυτό το κλάμα, ολημερίς κλαίει. Χτες για να μαζέψω βαλίτσες (πολλές) την είχα στον μάρσιπο να κοιτάει μπροστά και να αρπάζει τα πάντα και εγώ να τραγουδάω. Μόλις τημ κατέβασα μετά από 2 ώρες καγκουροποίηση μας άκουσε όλη η πολυκατοικία. Και το ποιό αστείο (και όμως γελάω....) είναι ότι κλαίει και παράλληλα κάνει μμμππππρρρρρρ με το στόμα και κάνει μπουρμουλίθρες με το σάλιο της παίζοντας!!! Σχιζοφρένεια? Ίσως χεχε

Ύστερα από όλα αυτά 12.30 ξεράθηκα και σε μισή ώρα άρχισε ο γολγοθάς.

Παρατήρηση: Τις πρωινές ώρες δεν είναι σχεδόν καθόλου γκρινιάρα, από το μεσημέρι και μετά τα παίρνει....

Άννη εμένα ο γιατρός μου είπε ότι μετά τον 6ο μήνα μπορώ άνετα να κάνω το δεύτερο παιδάκι χαχαχαχαχα (οπωσδήποτε χαχα) αλλά εγώ λέω ας περάσουν 2-3 χρόνια και βλέπουμε για δεκάδες λόγους τελικά.

Και εγώ πρέπει να δώσω τα προκλητήριααααααα

Ωραίο και το πρωινό σου και υγειηνό!!!

Βάσω το Λουσάκι Θέλει θάλασσα χαχα (πνίξιμο με την άδεια της γιατρού χεχε)

ρε συ μηπως ζεσταινεται; εμενα χθες το βραδυ στο φιλικο σπιτι που ημασταν τρομαξε να πιασει το βυζι,εκλαιγε, χτυπιοταν ενω πεινουσε πολυ και υποθετω οτι ηταν επειδη εσκαγε οπως την ειχα και αγκαλια.μετα που βαλαμε τι αιρκο ηρεμησε. τωρα βεβαια θα μου πεις στο μαρσιπο δε ζεσταινεται; τι να πω δεν ξερω. μηπως την ενοχλουν τα ουλακια της; πολλα παιδακια γκρινιαζουν ετσι και ειναι απο αυτο τελικα.ο,τι και να ναι...κουραγιο.

εμενα δε με ενημερωσαν ακομα για τα προσκλητηρια μου! πρεπει να τηλ!!!

KOWTp3.png

Καλώς τες!!! Αννυ μου θα πάμε κανα 10ημερο στο χωριο μου που είναι κοντα στον Πυργο (παραθαλασσια οποτε μια χαρα!) και μετα θα πάμε Καβάλα (κι ελπίζω και κανα 3ημερο Χαλκιδική γιατι όπως λες κι εσύ σαν την Χαλκιδική πουθενά!!!!

Βίκυ πραγματικά η κατάσταση είναι τραγελαφική :D:D:D Η Λούσυ μου φάνεται έχει ερθει για να τρελάνει τη μαμά :tongue: :tongue::tongue: Υπομονή....

Να σου πω και έσυ με καισαρική γέννησες?

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

καλημερα!Βικακι μια απ τα ιδια και η Αναστασια...αφου χθες βραδυ γελαγαμε με την Αναστασια που εκλαιγε για να μην κλαψουμε με το Χρηστο...μας εχει βγαλει οφ το παιδι μας....λετε να εχει καμια συγγενεια με τον Χιτλερ;:tongue::tongue:πολυ ΓΚΡΙΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......αυριο θα παμε για προσκλητηρια ,μπομπο και εμεις....αντε να δουμε τι θα προλαβουμε.... το πρωινο τελειο.....μιαμ μιαμ

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

touki είπε:
ρε συ μηπως ζεσταινεται; εμενα χθες το βραδυ στο φιλικο σπιτι που ημασταν τρομαξε να πιασει το βυζι,εκλαιγε, χτυπιοταν ενω πεινουσε πολυ και υποθετω οτι ηταν επειδη εσκαγε οπως την ειχα και αγκαλια.μετα που βαλαμε τι αιρκο ηρεμησε. τωρα βεβαια θα μου πεις στο μαρσιπο δε ζεσταινεται; τι να πω δεν ξερω. μηπως την ενοχλουν τα ουλακια της; πολλα παιδακια γκρινιαζουν ετσι και ειναι απο αυτο τελικα.ο,τι και να ναι...κουραγιο.

εμενα δε με ενημερωσαν ακομα για τα προσκλητηρια μου! πρεπει να τηλ!!!

Όχι δυστυχώς δεν είναι θέμα ζέστης, το έχω καλύψει αυτό... μόλις πάει 12 το μεσημέρι παίρνουν μπροστά και τα δυο αιρκο γιατί βράζουμε... και κλείνουν το άλλο πρωί.

andria27 είπε:
Καλώς τες!!! Αννυ μου θα πάμε κανα 10ημερο στο χωριο μου που είναι κοντα στον Πυργο (παραθαλασσια οποτε μια χαρα!) και μετα θα πάμε Καβάλα (κι ελπίζω και κανα 3ημερο Χαλκιδική γιατι όπως λες κι εσύ σαν την Χαλκιδική πουθενά!!!!

Βίκυ πραγματικά η κατάσταση είναι τραγελαφική :D:D:D Η Λούσυ μου φάνεται έχει ερθει για να τρελάνει τη μαμά :tongue: :tongue::tongue: Υπομονή....

Να σου πω και έσυ με καισαρική γέννησες?

Ναι με καισαρική γέννησα και εγώ, και η αλήθεια είναι ότι αν όλα τα άλλα ήταν καλά θα ξανάμενα έγκυος στο καπάκι δλδ τώρα από τον άλλο μήνα γιατί είναι ωραία να μην έχουν μεγάλη διαφορά. Αλλά ανωτέρα βία, τί να κάνουμε...

GaiGp3.png

nikole είπε:
καλημερα!Βικακι μια απ τα ιδια και η Αναστασια...αφου χθες βραδυ γελαγαμε με την Αναστασια που εκλαιγε για να μην κλαψουμε με το Χρηστο...μας εχει βγαλει οφ το παιδι μας....λετε να εχει καμια συγγενεια με τον Χιτλερ;:tongue::tongue:πολυ ΓΚΡΙΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......αυριο θα παμε για προσκλητηρια ,μπομπο και εμεις....αντε να δουμε τι θα προλαβουμε.... το πρωινο τελειο.....μιαμ μιαμ

Λες να κρατάει η ρίζα της από τον αδόλφο? χαχαχα !!! Φίλη μου σε νοιώθω στην γκρίνια συναγωνιζόμαστε!!! Καλό τρέξιμο για τα της βάφτισης, δεν είναι και πολλά που πρέπει να γίνουν, σε λίγες μέρες θα είσαι οκ! Φιλάκια πολλά στην Αναστασία μας και τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σε εσένα!!!

Πάω μέχρι Καλλιθέα στον Χόντο και επιστρέφω για να τελειώσω το μάζεμα!!!

GaiGp3.png

angel_ είπε:
Λες να κρατάει η ρίζα της από τον αδόλφο? χαχαχα !!! Φίλη μου σε νοιώθω στην γκρίνια συναγωνιζόμαστε!!! Καλό τρέξιμο για τα της βάφτισης, δεν είναι και πολλά που πρέπει να γίνουν, σε λίγες μέρες θα είσαι οκ! Φιλάκια πολλά στην Αναστασία μας και τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σε εσένα!!!

Πάω μέχρι Καλλιθέα στον Χόντο και επιστρέφω για να τελειώσω το μάζεμα!!!

φιλια πολλα....παω για ταισμα......μεταφρασμενο αυτο σημαινει......γκρινιααααααα.....φιλια στη Λουσι.......ουφ!!!!!!τι κλαινε ολη μερα μου λες;η νονα χθες της ειπε της Αναστασιας βαλε κανενα κιλο γιατι δεν σε αναλαμβανω:-D:grin::-D:tongue::tongue::tongue:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

καλα μιλατε απο τωρα για 2η εγκυμοσυνη ε; να σας πω την αληθεια και εγω θελω!!!

ο αντρας μου οχι. λεει να χαρουμε πρωτα λιγο το μωρακι μας αλλα εγω θελω σιγουρα το αλλο καλοκαιρι να ειμαι παλι εγκυος... πεθυμησα την κοιλια μου και την χαρα που ειχα!

αντε και εσεις... και μετα να ειμαστε ολες μαζι παλι μανουλες απριλιου 2012!

KOWTp3.png

Καλημέρα κι από μένα.

Βικάκι κ Νικόλ, τι να πω; Κουράγιο! Δύσκολο πολύ. Σας καταλαβαίνω. Εμένα γκρινιάζει λίγο το βράδυ που νυστάζει κ κουράζομαι μέχρι να την κοιμίσω. Φαντάζομαι εσεία όλη μέρα. Πακέτο.

Στην βάπτιση της Αθηνούλας την κράταγε ο Κώστας κ από κσ´ποιο σημείο κ μετά οι νονοί. Όταν βαφτίσαμε το βαφτιστήρι μας όμως τον κράταγα εγώ. Οπότε δεν ξέρω. Κάθε παπάς κάνει τα δικά του. Τι να πω;

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλημερα!

γκρινια βλέπω τα μωράκια!!

Εμας αυτυχως μετα απο 2 βδομαδες σταμάτησε!!! εύχομαι γρηγορα και στα δικα σας γιατι πραγματικα η γκρινια δεν παλευεται με τιποτα!

Εμεις χτες το απογευμα πήγαμε για μπανάκι, η θάλασσα ήταν τέλεια και η μικρή μια κυρια!!! Εκανε το μπανάκι της πλατσούρισε, εβγαζε και τη γλωσσιτσα της να πιει νερο!!!(πολυ γελιο) και μετα έριξε κατι ξαπλες στην ξαπλώστρα...χαχα

Βίκυ μου τα μαγιουδάκια της λιμπερο μια χαρα είναι, εμένα μου άρεσαν και τα 6 έχουν 2 ευρω περιπου!

Σε λίγο θα έρθει ο νονος της μικρης και το απογευμα η αδερφή του Γιώργου γιατι άυριο συνεχίζουμε την αναζήτηση νυφικου!

νικολ μου καλή επιτυχια με τις ετοιμασιες!! Δεν ειναι πολλά αυτα που πρέπει να κάνεις, οπότε θα προλάβεις!!! Με το καλό!!

όσο για το ποις κραταει το μωρο ο νονος και η μαμα! αν και εδω μεσα εχω ακουσει και κατι κουφα για την πεθερά!!!! αλλα εμεις κραταμε το πρώτο ο νονος και η μαμα!!!!

παω να βάλω φωτο στο φεις

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Annie είπε:
καλημερα μανουλινια!

Αννυ μου τι πρωινο ειναι αυτο?τρεχουν τα σαλια μου τωρα....φευγετε διακοπες καλη μου?που θα πατε?κ εγω θελω γμτ....

η μπουμπου μου χθες κοιμηθηκε αφου ηταν μια ωρα στο ζιζι κ πιπιλαγε!μετα ξυπνησε παλι λιγο αλλα την πηρε ο Κωστας αγκαλια κ ξανακοιμηθηκε.ετσι κ εγω ξεραθηκα απ τις 11:30 κ εστρωσα λιγο.η μπεμπα ξυπνησε στισ 5:30-8 κ 9 μαζι.

τι τρωτε σημερα?

Συναντησεις δεν πρεπει να χει γιατι ειναι Αυγουστος.απ τον Σεπτεμβρη κ μετα πρεπει να εχει.δειτε εδω.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=22308&page=3

Ελισσαβετ θα σου στειλω πμ για την Ιωαννα!

euxaristw annie mou

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...