Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Δεν τους άρεσε το 17; Τι μέρα του κύκλου ήσουν και δεν τους άρεσε; Φανταστικό είναι! Εμένα μου φτάνει στα μέσα του κύκλου και 22mm

Πάνω από κάποια mm φοβούνται για υπερπλασια ενδομητριου δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό αλλά σίγουρα κάποια κοπέλα το γνωρίζει, το συζητούσαν Παλιότερα εδώ μέσα κάτι κορίτσια 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ Μαράκι δεν ξέρεις πόσο με ανακουφίζουν τα λόγια σου... Στο ιντερνετ λένε για 6 μήνες όπως μου λες! Εγώ θα δώσω και 2-3 μήνες παράταση πρώτα ο Θεος ;););)

καλησπερα σε ολες και ολους....Αννυ μου μια φιλη μου γεννησε με καισαρικη και στους 3 μηνες εμεινε παλι εγκυος:Dπεριμενει το γιο απο μερα σε μερα.....αν το θελετε δεν νομιζω πως υπαρχει προβλημα:wink:αντε να ακουσουμε και το δευτερο απο τις μανουλες Απριλιου:D...

σημερα εχουμε γκρινια ολη μερα και περιμενω και τη νονα της Αναστασιας....ελπιζω να μην αλλαξει γνωμη αν την δει σε εξαλλη κατασταση:tongue::tongue:φιλια σε ολες σας.....ο Θοδωρικος ειναι παλικαρι.....εχει περασει τοσα το μωρουλι αλλα θα παει σπιτακι του και αυτος......σας φιλωωωωωω......

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ Μαράκι δεν ξέρεις πόσο με ανακουφίζουν τα λόγια σου... Στο ιντερνετ λένε για 6 μήνες όπως μου λες! Εγώ θα δώσω και 2-3 μήνες παράταση πρώτα ο Θεος ;););)

Χαρα στο κουράγιο σου Αντρια

Συναισθηματικά κ εγω θέλω αλλα σκεφτομαι πραγματικα πώς θα τα καταφερουμε με 2. Ενα μωρο θέλει όλη μερα φροντιδα πώς θα φροντιζουμε 2 συγχρόνως και μ'λιστα το πρωτο να τρεχει κ να πηδάει παντου???????????? αυτα σκεφτομαι κ προβληματιζομαι :rolleyes:

καλησπερα σε ολες και ολους....Αννυ μου μια φιλη μου γεννησε με καισαρικη και στους 3 μηνες εμεινε παλι εγκυος:Dπεριμενει το γιο απο μερα σε μερα.....αν το θελετε δεν νομιζω πως υπαρχει προβλημα:wink:αντε να ακουσουμε και το δευτερο απο τις μανουλες Απριλιου:D...

σημερα εχουμε γκρινια ολη μερα και περιμενω και τη νονα της Αναστασιας....ελπιζω να μην αλλαξει γνωμη αν την δει σε εξαλλη κατασταση:tongue::tongue:φιλια σε ολες σας.....ο Θοδωρικος ειναι παλικαρι.....εχει περασει τοσα το μωρουλι αλλα θα παει σπιτακι του και αυτος......σας φιλωωωωωω......

Καλησπέρα Νικολ μου! Τέτοια να μου λέτε να παίρνω θάρρος!!! Δεν θ'ελω και πολύ εγώ! Πλάκα κάνω, θα περιμένω κανά τετραμηνο πεντάμηνο ακόμα και μετά βουρ στον πατσά :tongue::tongue::tongue:

Οσο για την νονά, αποκλείεται να πεί όχι σε τέτοιον άγγελο :D:D:D

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Χαρα στο κουράγιο σου Αντρια

Συναισθηματικά κ εγω θέλω αλλα σκεφτομαι πραγματικα πώς θα τα καταφερουμε με 2. Ενα μωρο θέλει όλη μερα φροντιδα πώς θα φροντιζουμε 2 συγχρόνως και μ'λιστα το πρωτο να τρεχει κ να πηδάει παντου???????????? αυτα σκεφτομαι κ προβληματιζομαι :rolleyes:

Ισως τα λεω αυτά επειδη ο μικρός μου, είναι πολύ καλός :D Δεν με κουράζει σαν παιδάκι καθόλου!

Απ'το δεύτερο θα την βρω εγώ ;););)

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

ειναι η γυναικα του Παπαβεντση.παρε σου λεω!ακομη δεν πηρες?????

Ελα μη φωνάζεις. Πήρα τη Μενουνου.Ειδα οτι κ αυτη ειναι συμβουλος. Πολυ Συμπαθητικη μου φανηκε. Μου πε κάποια βοηθητικα πραγματα τα οποια θα προσπαθησω.

Πάντως ρε κοριτσια αν δεν έχεις πολυ γάλα εξαρχης έχει πολυ κουραση ο θηλασμος . Μερικες φορες λέω ή να ειχα πολυ και να τελειωνα ή να μην ειχα καθολου. Αυτο το πραμα να προσπαθω κ να ξαναπροσπαθω με εχει κουρασει. Τεσπα Χαλαλι για το παιδι

Περιμένω και κάποια απαντηση απο την Αγλαια που επικοινωνησα μεσω μαιλ και τελος δεν ξαναρωταω άλλο γιατι κουραστηκα. Την προσπαθεια μου την έκανα

Αλλαγη θεματος: Πολυ ζεστη αυτες τις μερες. Σημερα καναμε το τρο εμβολιο και ειμαι σε επιφυλακή λίγο ---φιλιά

Διαφημίσεις

Ισως τα λεω αυτά επειδη ο μικρός μου, είναι πολύ καλός :D Δεν με κουράζει σαν παιδάκι καθόλου!

Απ'το δεύτερο θα την βρω εγώ ;););)

και εγω απο αυτο παιρνω θαρρος επιδη ειναι ησυχο και το δικο μου . Λέω μας το εδωσε ο Θεος ησυχο για να μας γλυκάνει και να κάνουμε κιάλλο --αλλα το επομενο τι θαναι κανεις δεν ξερει.

Καλα να ειναι πάνω απο όλα.

Ενα ΄αλλο προβληματισμο που έχω ειναι ο γιατρος Δυστυχώς η τσεπη μας πάλι για ιδιωτικα μαιευτηρια δεν αντεχει κ απο την άλλη δυσκολευομαι που μαλλον θα πρεπει να αλλάξω γιατρο. Αντε να συνηθησεις άλλον τωρα.

Στο Ιασω ποσα τελικα σας πηγε το μαλλι ?????

Εμας στο μητερα οικονομικη θεση καισαρικη περιπου 2700 πολλα ρε γμτ.

τι έγινε βρε κορίτσια??με εχετε αφήσει μονη,ο Κώστας έφυγε και εσείς άφαντες!!!

η Δημητρούλα δικαιολογείται,εχει τους γονείς της εδώ!

οι υπόλοιπες??????

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Γεια σας μανουλες!!!

Αννυ(Andria) αντε με το καλο και το δευτερο!!!!Θα το ηθελα και εγω πολυ μιας και ο δικος μου ειναι αρκετα ησυχος και δεν με εχει κουρασει τρελα αλλα ειναι αυτο το κωλο οικονομικο που ειναι μεγαλο εμποδιο!Aλλιως ειχα σκοπο μολις χρονισει ο μικρος να βαλουμε μπρος......αλλα δεν το βλεπω!Και εκτος αυτου θελω να ειμαστε στο ιδιο καφε οπως ειπε και η φιλη Αντζυ!!!!

Αngie μου ευχαριστουμε για τη λιστα!Εγω την αποθηκευσα για να την βλεπω και να με παιρνουν τα ζουμια!!!Να σαι καλα φιλεναδα!

Νικολιτσα μου γλυκια και τα δικα μας ζουζουνια εχουν γκρινια!!!!Υπομονη κοπελαρα!!!Το λεω για να τ ακουω και εγω!!!χιχι!!

Βικυ μουυυυυ τι επαθε το Λουσακι????Αχ μωρε κατι θα την ενοχλει!!Μπορει αν αλλαξει αερα να ερθει στα ισα της!!!

Εμεις σημερα ειμαστε καλυτερα απο θεμα γκρινιας, ελπιζω να ηταν το αλμα και να τελειωσε!Πηγα και σ/μ και κουβαλουσα σαν το μαυρο μες το μεσημερι!!!Θκατουλες!!!Δουλειες δεν εκανα καθολου σημερα, δεν αντεχα!!!

Τωρα παλι κατι θελω να πω.............δεν θυμαμαι!!!!!!!!!

geia sas koritsia?pws einai ta mwroulinia sas??o manos mas sunexeia paizei k xamogelaei....ton vlepw k leiwnwwwwww... eutuxws pou einai etsi giati trexoume k me ti metakomisei k mas irthe kouti to na min exei gkrinia!!!!tha ithela na me voithisete me to thema tis iwannas pou xreiazetai voitheia!!tha ithela na mou dwsete kapoia stoixeia gia tis ilikies twn paidiwn k tis anagkes genikos tis oikogeneias i to link tis istorias kapoia an mporei na mou steilei.tha prospathisw na kanw oti mporesw..nomizw oti aksizei etsi??

Καλησπέρα κι από μένα. Μόλις κατάφερε ο Κώστας και κοίμισε την Αθηνούλα. Ελπίζω να κρατήσει...

Σήμερα ήταν πολύ καλή. Την είχε πιάσει τρελή λογοδιάρροια. Μιλούσε και γελούσε συνεχώς. Είχε έρθει κι η κουμπάρα μας και τρελάθηκε. Το βράδυ όμως πάντα την πιάνει γκρίνια γιατί νυστάζει και αρνείται να κοιμηθεί. Δεν άντεξα και την έδωσα στον Κωστα όπου και κοιμήθηκε ευτυχώς.

Νιώθω πολύ κουρασμένη. Όσο υπέροχο κι αν είναι να κρατάς και να μεγαλώνεις το μωράκι σου, στο τέλος της ημέρας είσαι πάντα κομμάτια. Αξίζει όμως. Σας καληνυχτώ. Θα χαζέψω λίγο στο φέις και μετά νάνι. Θα προσπαθήσω νωρίς σήμερα γιατί κάθε μέρα το ξενυχτάω και δεν αντέχεται. Όνειρα γλυκά.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Μαράκι κι εμένα μια απο τα ίδια!είχε έρθει η κουμπάρα μου και μια φίλη μου και επαιζε και γέλαγε σαν τρελλή!την κάναμε και μπανάκι και ως τωρα ήταν στο ζιζί να πιπιλάει για να κοιμηθεί!

έχετε χαθεί όλες σήμερα!!ΓΙΑΤΙ??? θα πάω κι εγώ να κοιμηθώ,για να μην είμαι μόνη σαν ανεμώνη!χαχα! :-) φιλάκια πολλά ,καληνύχτα!!!

α! ειναι παγκόσμια εβδομάδα θηλασμού ε!ξερετε αν γίνοντα τιποτα συναντήσεις στην Αθήνα??

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα κοριτσάρες! Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη μιας και είναι τελευταια μέρα πριν τις διακοπές!!! Θα πάω και από την δουλεια μου να δώσω προσκλητήρια για την βαφτιση!

Λοιπόν κερνάω πρωινό και περιμένω κέρασμα καφέ ;)

breakfast_buffet.jpg

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

καλημερα μανουλινια!

Αννυ μου τι πρωινο ειναι αυτο?τρεχουν τα σαλια μου τωρα....φευγετε διακοπες καλη μου?που θα πατε?κ εγω θελω γμτ....

η μπουμπου μου χθες κοιμηθηκε αφου ηταν μια ωρα στο ζιζι κ πιπιλαγε!μετα ξυπνησε παλι λιγο αλλα την πηρε ο Κωστας αγκαλια κ ξανακοιμηθηκε.ετσι κ εγω ξεραθηκα απ τις 11:30 κ εστρωσα λιγο.η μπεμπα ξυπνησε στισ 5:30-8 κ 9 μαζι.

τι τρωτε σημερα?

Συναντησεις δεν πρεπει να χει γιατι ειναι Αυγουστος.απ τον Σεπτεμβρη κ μετα πρεπει να εχει.δειτε εδω.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=22308&page=3

Ελισσαβετ θα σου στειλω πμ για την Ιωαννα!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...