Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Σταμάτα σε παρακαλώ, όλα θα πάνε καλά θα το δεις ,χωρίς ταλαιπωρία δεν έχει ουσία... μας προετοιμάζει για την ταλαιπωρία που θα μας περιμένει με το μπεμπακι μας .... ξεκίνα να βλέπεις την θετική πλευρά σε παρακαλώ μην τ αφήνεις να σε παίρνει από κάτω 

Ποια είναι η θετική πλευρά ; Ένα αποτέλεσμα που δε ξέρω πότε αν θα έχω! Δεν είναι πως εχουμε σκαμπανεβάσματα (καλά ή κακά). Απλα μας πάει τρένο. Θα μου πεις γιατί συνεχίζω αν δε το πιστεύω ; Θα σου απαντήσω πως δε θα είμαι εγώ καλά με τον ευατο μου αν δε το τερματίσω. Αλλα πλέον θα σου πω με το χέρι στη καρδιά πως δεν είμαι όπως ήμουν πριν ένα χρόνο. Βλέπω και την άλλη πλευρά , αυτή που απλά δεν φτάνει κάπου κ ίσως πρέπει να συμφιλιωθώ μαζί της. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανουλίτσες! Βικάκι μου, τι πακέτο είναι αυτό; Τι έχει παθει το Λουσάκι μας; Το ματιάσαμε το παιδί που ήταν τόσο καλό τα βράδια; Δεν λες σε κάποιον να στην ξεματιάσει; Ποτέ δεν ξέρεις...

Η Αθηνούλα το αντίθετο. Από τις 11:15 χθες βράδυ κ ακόμα δεν έχει ξυπνήσει. Φτου φτου το παιδί μου. Όσο με ταλαιπώρησε στην αρχή, με αποζημιώνει τώρα.

Είχα ξεχάσει να αποστειρώσω κ το θήλαστρο κ κοντεύω να εκραγώ περιμένοντας.

Σαν να την ακούω... Φιλάκια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Βικι μου γράφαμε μαζί μάλλον!

Σε τάραξε το Λουσάκι ε; Κάνε ένα κουράγιο κι εσύ...να βγάλουμε τον μήνα! Αυτός ο Αύγουστος μας έχει ταράξει!!!

Καλημέρα Δέσποινά μου, με τσάκισε το Λουσάκι... γκρίνια και τη νύχτα, είναι δυνατόν? Μήπως να κάνουμε κανένα ευχέλαιο? Η μπούμπη εξακολουθεί να αντιστέκεται βλέπω, και απορώ γιατί αφού πεινάει δεν θέλει το μπιμπερό της! Έχεις δοκιμάσει ποτέ να της δώσεις γάλα σκόνη από το μπουκάλι? Εγώ αν όταν στον 7ο που θα γυρίσω στην δουλειά θελήσει κανένα γαλατάκι στο ενδιάμεσο θα δώσω σκόνη γιατί με τα θήλαστρα τελικά είμαι τσακωμένη..

GaiGp3.png

καλημερα κοριτσια!κ εγω φυτο ειμαι!!!!

αφου η μικρη ξεραθηκε τελικα στις 11:30 με αυτα κ με εκεινα πηγα κ εγω για υπνο 1 και...η ζουζουνιθρα ξυπνησε 6:30 (ευτυχως) παω την ταιζω κοιμισμενη κ αντιλαμβανομαι οτι εκανε κακα κ την αλλαξα.κ τσουπ!το ματι γαριδα!!!δεν εκλεινε με τιποτα!ηθελε παιχνιδια.την πηρα κ εγω στο κρεβατι μου κ αν κοιμηθηκε ακομη κανα μισαωρο!εχει μιλησει με ολα τα αντικειμενα της κρεβατοκαμαρας κ εγω λαγοκοιμομουν!τωρα καθεται στον καναπε (καθιστη με μαξιλαρια)κ κανει κοιλιακους!χαχαθελει να σηκωθει ακομη πιο πολυ!ελεος!

Δεσποινα...τελικα δεν νομιζω οτι θελει απλα ζιζι.ΘΕΛΕΙ ΜΑΜΑ!εχει εντιληφθει οτι λειπεις κ το κανει επιτιδες λογικα.αλλα θα μαθει.νυστικη παντως ρε συ δεν νομιζω να μεινει.

χθες προσπαθησε κ η μαμα μου να ταισει την μικρη με γαλα μου αλλα αυτη δεν πεινουσε!επαιζε παλι με το μπιμπερο!μετα πηγα σπιτι,με μυρισε κ με κοιτουσε!κ μετα ζιζι!κολλημενα με την μπαλα!!!!:?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

χαχα Μαράκι αλλάξαμε θέσεις (και δεν μ'αρέσει.......) καταλαβαίνεις φυσικά εσύ .... και σήμερα επίσης έχουμε γκρίνιαααααααααααααα

Ρε γμτ τί να φταίει ξαφνικά που να την κάνει να αλλάξει έτσι το πρόγραμμά της? και τώρα που θα λείπουμε τόσες μέρες τί θα συμβεί? οεο?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

χαχα Μαράκι αλλάξαμε θέσεις (και δεν μ'αρέσει.......) καταλαβαίνεις φυσικά εσύ .... και σήμερα επίσης έχουμε γκρίνιαααααααααααααα

Ρε γμτ τί να φταίει ξαφνικά που να την κάνει να αλλάξει έτσι το πρόγραμμά της? και τώρα που θα λείπουμε τόσες μέρες τί θα συμβεί? οεο?

Βικυ μου δεν νομιζω οτι φταιει κατι συγκεκριμενο.

με οσες εχω μιλησει κ απο το παρεντς μου λενε οτι η περιοδος ''υπνου'' στα μωρα που θηλαζουν δεν κραταει πολυ κ να μην χαιρομαι!:?αλλαζουν λεει πολυ συχνα τις συνηθειες τους κ τα προγραμματα τους.

επισης σκεψου κ τα αλματα.για να ξυπναει κ να τρωει σημαινει οτι θελει να φαει,αρα μεγαλωνει κ θελει να μεγαλωσει κ την παραγωγη της μαμας.Πιστεψε με ΞΕΡΩ ποσο κουραστικο ειναι κ ποσο σπαστικο!το περασα απ την μερα που γενησα ως πριν κατι βδομαδες.δυστυχως δεν μπορουμε να κανουμε κατι εκτος απο υπομονη!...κ μαυρους κυκλους....

pSC1p2.png

η δικια μου εκτος απ την γκρινια,την βαζω να φαει,τρωει 1 η 2 λεπτα κ μετα χτυπιεται στην κυριολεξια.γυρναει πισω,τεντωνεται,φωναζει μετα κλαει,μπορει να ξαναφαει κανα 2 τζουρες κ ξανα τα ιδια.κ μετα νευριαζω κ μου ρχεται να την βιδωσω στον καναπε:?

pSC1p2.png

η δικια μου εκτος απ την γκρινια,την βαζω να φαει,τρωει 1 η 2 λεπτα κ μετα χτυπιεται στην κυριολεξια.γυρναει πισω,τεντωνεται,φωναζει μετα κλαει,μπορει να ξαναφαει κανα 2 τζουρες κ ξανα τα ιδια.κ μετα νευριαζω κ μου ρχεται να την βιδωσω στον καναπε:?

γιατί μου θυμίζει κάτι εμένα αυτό.........:tongue::tongue:

GaiGp3.png

Βικυ μου δεν νομιζω οτι φταιει κατι συγκεκριμενο.

με οσες εχω μιλησει κ απο το παρεντς μου λενε οτι η περιοδος ''υπνου'' στα μωρα που θηλαζουν δεν κραταει πολυ κ να μην χαιρομαι!:?αλλαζουν λεει πολυ συχνα τις συνηθειες τους κ τα προγραμματα τους.

επισης σκεψου κ τα αλματα.για να ξυπναει κ να τρωει σημαινει οτι θελει να φαει,αρα μεγαλωνει κ θελει να μεγαλωσει κ την παραγωγη της μαμας.Πιστεψε με ΞΕΡΩ ποσο κουραστικο ειναι κ ποσο σπαστικο!το περασα απ την μερα που γενησα ως πριν κατι βδομαδες.δυστυχως δεν μπορουμε να κανουμε κατι εκτος απο υπομονη!...κ μαυρους κυκλους....

Άννυ μου το ξέρω δυστυχώς έτσι είναιιιιιιι

Απλά με κακόμαθε και τώρα σέρνομαι. Το κακό είναι ότι αν δε κοιμάται καλά το βράδυ και η ίδια είναι κάπως και γκρινιάρα όλη μέρα.

Πάω να κάνω τα πιτάκια και έρχομαι

GaiGp3.png

χα χα χα!!!!!!τρελλή Άννυ!!να τη βιδωσεις στον καναπέ!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΣ!!! :wink:

καθόλου δε σας έλειψα βλέπω(θα μου το πληρώσετε αυτό!) πήγαμε στην πεθερά μου χτες και κάτσαμε,έκανα εκεί μπάνιο τη μπέμπα και πήγα στην κρεβατοκάμαρα να την ταίσω κι έτρωγε και πιπίλαγε μιαμιση ώρα!! με πηρε και μενα ο ύπνος,με ξύπναγε ο Κώστας και δε σηκωνόμουν με τίποτα..κι έτσι μείναμε εκεί και φύγαμε το πρωι! εγώ πήγα τράπεζα να κάνω μια ενημέρωση.... και τωρα ήρθα σπίτι! αααααα!πήγα σκλαβενίτη Βασούλα και πηρα καθρεφτακι με τη minnie κιόλας ροζ με 6 ευρωπουλα! αλλά δε μπορω να εντοπίσω μονη μου το σωστό σημείο να το βάλω για να τη βλέπω! το χει και σε γαλαζιο με το micky για τις αγορομάνες!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Βικάκι κρατα γερά!! Σάββατο θα πάμε για μπανάκι και θα της πω εγώ δυο λογάκια της Λουσίτας!! στη δικιά μου να δω ποιος θα τα πει!

Η Δημητρούλα μας έχει τους γονείς της εδώ γι αυτό δεν έχει μπει,ε!?

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Αννι μου ψυχραιμία! Κι εμένα το έκανε αυτό πριν καιρό χωρίς ποτέ να καταλάβω τον λόγο κι ακόμη μπορεί να τύχει να το κάνει σε ένα γεύμα την ημέρα. Καμιά φορά άμα την σηκώσω όρθια σ' αυτήν την φάση ρεύεται και ηρεμεί.

Βικάκι σήμερα θα δώσουν σκόνη στην μπούμπι γιατί αυτές τις ημέρες δεν τα καταφέρνω με το θήλαστρο. Αφού την θηλάζω πάρα πολλές φορές από την ώρα που γυρίζω μέχρι το πρωί, δεν καταφέρνω να αντλήσω σχεδόν τίποτα πρωί κ βράδυ, άσε που είμαι κ εξαντλημένη. Έχω γάλα στην κατάψυξη αλλά είναι ανά 150μλ κ το λυπάμαι να το ξεπαγώνω κ να το πετάμε αφού προς το παρόν δεν το τρώει. Σκονούλα λοιπόν σήμερα και ίδωμεν!

mWsZp3.png

Δεσποινάκι ανυποχώρητη η μπούμπη,ε? ρε γμτ...που θα πάει,θα μάθει!! κι αν της δώσουνε σκόνη δηλαδή θα το πιει? αφου δε θέλει καν το μπιμπερό..υπάρχει περίπτωση να πιει επειδή θα χει άλλο γάλα?

8yrVp3.png

WAy0p2.png

καλημερα κορίτσια!!! εχω να μπω απο τηη Δευτέρα πωπω! Και ναι λοιπον, τη Δευτέρα εκανα το πρωτο μου μπανιο στη θαλασσα! Σα μικρο παιδι εκανα, δεν ηθελα να βγω! Βεβαια βγηκα γιατι ο αντρας μου δεν μπορουσε να καλμαρει αλλο τη μικρη που ηθελε γαλα οποτε βγηκα να την ταισω και μετα ξαναμπηκα. Μια χαρα η μπεμπα, κοιτουσε και ρεμβαζε. Δεν τη βουτηξα παντως. Πηγαμε και χθες!

Γκρίνιες και αλλαγες στα προγράμματα βλεπω ε; Μωρε εγω νομιζω οτι ζεσταινονται κιολας. Η μικρη μου οταν ξυπναει που συνηθως ειναι μπρουμυτα ειναι νωπη η μπλουζιτσα της και εχω την αισθηση οτι ειναι και το στρωμα εκει που ακουμπαει. Χθες ενω κοιμηθηκε 10.30 μια χαρα και ενω δεν ειχε κοιμηθει καθολου νωριτερα και μετα και τη βολτα μας στη θαλασσα ειπα θα εχουμε ωραια νυχτα. Ξυπνησε 4, 5, 6.30 που ευτυχως ξανακοιμηθηκε μονη της χωρις να φαει, 7.15 που δε θυμαμαι αν εφαγε, 8.30 που εφαγε και τελικα μετα πριν λιγο. τι να πω;

αχ διαβαζω για το μωρακι της Δεσποινας που ζοριζεται... Αχ ποσα εχουν να μαθουν ακομα και ποσο θα ζοριστουν. και εγω συμφωνω με την αννυ, μαμα θέλει...

πηρα και ενα κινητο καλυτερο να μπαινω ιντερνετ οταν θα λειπω και διακοπες α σας διαβαζω και η σελιδα του parentscafe δε μου δειχνει ελληνκους χαρακτηρες. μου ειπαν οτι η συγκεκριμενη σελιδα δεν εχει συμφωνησει να μπορει να διαβαστει και απο δικτυα ιντερνετ κινητης τηλεφωνιας και ξενερωσα. γιατι ετσι;;;

μετραω τις μερες, 3 και σημερα για διακοπες! εχω πηξει εδω!

KOWTp3.png

καλημέρα Άννα μου!!κάνατε μπανάκι ε?μπράβο!! που πάτε διακοπές είπες?? τέλεια θα περάσετε!οσο για το κινητό και το πάρεντς θα σου πει ή το Μαράκι που μπαίνει απο το κινητό της,ή η Δήμητρα που ναι χάκερ!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...