Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αντε πλάκα θα έχει να είμαστε πάλι όλες παρεούλα! Πάντως εύχομαι να φτιάξουν τα πράγματα και να μην περάσουν τα χρόνια και έχουν μεγάλη διαφορά τα παιδιά μου.

Ρε κορίτσια εφαγε στις 12.00 ο μικρός και πήγα να κάνω δουλειές και τον άφησα με τον άντρα μου. Ενώ είχε ρευτεί πριν αρκετές φορές μου είπε ο άντρας μου οτι εκει που παίζανε το παιδάκι μου έκανε εμετό. Λέτε να τον πήραξε απλά το γάλα;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βάλια μου και εμείς αυτά σκεφτόμαστε, τα οικονομικά-επαγγελματικά... θα φτιάξουν όμως όλα με τον καιρό!! Τώρα ας φχαριστηθούμε τα πρώτα μας και όταν μας το ζητήσουν τους κάνουμε αδερφάκια!!! (εγώ θέλω και το Τζόκερ, γίνεται??)

GaiGp3.png

το τζοκερ κ σε μενα παρακαλω ή αν θελετε κ ενα κουβά λίρες δέχομαι!

κοιμηθηκα 10 λεπτα γιατι η κοκονα μου ξυπνησε κ στριφογυρνουσε κ εχω τωρα ενα κεφαλι καζανι.

εδω σαν να παει να βρεξει..ψιλομαυρισε η θαλασσα κ εβγαλε κυμα.τουλαχιστον να δροσισει.

η μπεμπα καθεται στην κουνια με τον μπαμπα της γιατι οπουδηποτε αλλου γκρινιαζει!

θα ρθει μετα η μαμα μου να μου βαψει το μαλλι,μολις κοιμηθει το ζουζουνι!

οσο για το δευτερο παιδι...αν κ δεν το χω καθολου στο μυαλο μου ,εμενα μου ειπε ο ντοκ μετα απο χρονο αλλα κ εγω ξερω περιπτωσεις που καναν νωριτερα.

εγω σε καμια 3 χρονακια ισως να σκεφτω για αλλο.τωρα δεν θελω με τιποτα.

Βικυ ΣΟΥΦΛΕ!ΔΩΣΕ ΤΩΡΑ ΣΥΝΤΑΓΗ!!!ΤΩΡΑ!!!!

μολις εφαγα ενα σαντουιτσακι με φετα κ στο καπακι 3 φετες τσουρεκι με νουτελα κ ακομη πειναω!!!!!:?:-?:?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Annie είπε:
το τζοκερ κ σε μενα παρακαλω ή αν θελετε κ ενα κουβά λίρες δέχομαι!

κοιμηθηκα 10 λεπτα γιατι η κοκονα μου ξυπνησε κ στριφογυρνουσε κ εχω τωρα ενα κεφαλι καζανι.

εδω σαν να παει να βρεξει..ψιλομαυρισε η θαλασσα κ εβγαλε κυμα.τουλαχιστον να δροσισει.

η μπεμπα καθεται στην κουνια με τον μπαμπα της γιατι οπουδηποτε αλλου γκρινιαζει!

θα ρθει μετα η μαμα μου να μου βαψει το μαλλι,μολις κοιμηθει το ζουζουνι!

οσο για το δευτερο παιδι...αν κ δεν το χω καθολου στο μυαλο μου ,εμενα μου ειπε ο ντοκ μετα απο χρονο αλλα κ εγω ξερω περιπτωσεις που καναν νωριτερα.

εγω σε καμια 3 χρονακια ισως να σκεφτω για αλλο.τωρα δεν θελω με τιποτα.

Βικυ ΣΟΥΦΛΕ!ΔΩΣΕ ΤΩΡΑ ΣΥΝΤΑΓΗ!!!ΤΩΡΑ!!!!

μολις εφαγα ενα σαντουιτσακι με φετα κ στο καπακι 3 φετες τσουρεκι με νουτελα κ ακομη πειναω!!!!!:?:-?:?

Αννυ πάρε !!! χεχε κολασηηηηηηηη

και καλή σας όρεξηηηη

GaiGp3.png

καλησπερα....ειναι καμια μεσα;λεμε τελη Σεπτεμβρη να βαφτισουμε την Αναστασια μας....δεν εχω κανονισει τιποτα:Dθα προλαβω;μιλησα με μια μανουλα που ειχε το μπεμπινο στην ΜΕΘ του Ελενα και ειναι ακομα εκει...ηταν να βγουν και καναν μια επεμβαση ρουτινας να βγαλουν κατι απ το Θοδωρικο τους και κοντεψαν να τον χασουν και εχω συγκλονιστει....ο Θεος τελικα ειναι διπλα σε ολα τα παιδακια....

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

angel_ είπε:
Καλησπέρα μανούλες!!

Μαράκι να τους εκατομμυριάσει τους μήνες της η Αθηνούλα!!

Κοιμηθήκαμε και εμείς λιγάκι παρεούλα, φάγαμε και αλλάξαμε δωμάτιο δλδ ήρθαμε στο σαλόνι για να μη πλήττουμε χεχε πού να πας με αυτή την ζέστη!!! Θέλω να πάω μέχρι το s/m αλλά περιμένω να απογευματιάσει λιγάκι μπας και είναι αναπνεύσιμα έξω.

Αχ κορίτσια θέλω να φτιάξω ένα σουφλέ σοκολάτα που είδα στο νηστικό αρκούδι και φαινόταν γιαμμμμ , είμαι πολύ γουρούνα? μου έχει λείψει πολυ μια τέτοια παρασπονδία!!

Βάσω μου, εγώ με αποκλειστικό θηλασμό όταν είδα ότι για μέρες είχα μείωση στο γάλα πήρα για κάποιες μέρες μαγιά μπύρας σε συγκεκριμένη ποσότητα (3χ7 ημερησίως) για λίγες μέρες και επανήλθε περισσότερο από ποτέ!! Σημαντικό όμως είναι να βάζεις συνεχώς το μωρό στο στήθος ως ερέθισμα! Σου εύχομαι να λύσεις σύντομα το θεματάκι!

Εμείς από βάρος είμαστε απο 600-880 γρ τον μήνα, αυτόν τα πήγαμε καλά. Πάντως το θέμα με τον θηλασμό είναι να παίρνουν έστω και λίγο εως καθόλου για 1 μήνα χωρίς αυτό να συστήνει πανικό. Φυσικά όμως ένας γιατρός ξέρει καλύτερα. Πάντως δεν γίνεται να παίρνουν συνέχεια 1-1,5 κιλό το μήνα γιατί θα γίνουν γίγαντες στον χρόνο!!

δες και το παρακάτω:

http://www.thilasmos.gr/ligo%20gala.htm

Γεια σου Βικυ και σε σενα ευχαριστώ για την απάντηση

το ξερω ειναι σημαντικο ο συχνος θηλασμος αλλα ρε παιδια τωρα το παιδι ζηταει φαγητο μονο 4 φορες την ημερα δεν θελει παραπάνω οποτε τοσες το βαζω στο στηθος τις υπόλοιπες ώρες βαζω θηλαστρο για να μη μενει ανερεθιστο το στηθος τι άλλο δεν ξερω.

Ειναι ακινδυνες οι ταμπλέτες??????ο παιδιατρος δεν συμφωνει λες να τον αφησω να λεει?????? φοβαμαι ρε γμτ

nikole είπε:
καλησπερα....ειναι καμια μεσα;λεμε τελη Σεπτεμβρη να βαφτισουμε την Αναστασια μας....δεν εχω κανονισει τιποτα:Dθα προλαβω;μιλησα με μια μανουλα που ειχε το μπεμπινο στην ΜΕΘ του Ελενα και ειναι ακομα εκει...ηταν να βγουν και καναν μια επεμβαση ρουτινας να βγαλουν κατι απ το Θοδωρικο τους και κοντεψαν να τον χασουν και εχω συγκλονιστει....ο Θεος τελικα ειναι διπλα σε ολα τα παιδακια....

Νικολ προλαβαινεις και δεν χρειαζεται καμια πολυτελεια

εμεις ουτε προσκλησεις σκεφτομαστε να ΜΗΝ μοιρασουμε και μονο μεταξυ μας. οποτε καπως ετσι σιγουρα προλαβαινεις. Να προτεινω κατι δεν ξερω αν το πιστευεις αλλα εγω πιστευω στην δυναμη της προσευχης αν το πιστευεις κ εσυ κανε προσευχουλα στον Αγ Στυλιανο που ειναι προστάτης των παιδιών. όλα θα πάνε καλά---φιλια

βασ32 είπε:
Γεια σου Βικυ και σε σενα ευχαριστώ για την απάντηση

το ξερω ειναι σημαντικο ο συχνος θηλασμος αλλα ρε παιδια τωρα το παιδι ζηταει φαγητο μονο 4 φορες την ημερα δεν θελει παραπάνω οποτε τοσες το βαζω στο στηθος τις υπόλοιπες ώρες βαζω θηλαστρο για να μη μενει ανερεθιστο το στηθος τι άλλο δεν ξερω.

Ειναι ακινδυνες οι ταμπλέτες??????ο παιδιατρος δεν συμφωνει λες να τον αφησω να λεει?????? φοβαμαι ρε γμτ

βασω παρε τηλ τον Παπαβεντση.ειναι κ αυτος κ η γυναικα του κ συμβουλοι κ παιδιατροι κ ασε τις ντροπες κ τις ενοχες στην ακρη.

pSC1p2.png

nikole είπε:

θα προλαβεις Νικολιτσα μου.κ εμεις 11/9 εχουμε βαπτιση κ ακομη δεν μοιρασα προσκλητηρια ουτε αρχισα τις μπομπο.:?

να κανεις την προσευχουλα σου κ ολα καλα θα πανε.η παναγια ειναι μαζι σας

pSC1p2.png

Καλησπέρα μανούλες και μπεμπακια!

Περάσαμε ένα διημερο τρελλης γκρίνιας. Χθες το βραδυ ξυπνησε στις 1:30 και μετα ξανακοιμηθηκε στις 6 μέχρι τις 8:15. Περιττο να πω οτι σερνομαι ολη μερα. Πήγαμε παιδίατρο σημερα. Η μπέμπα μου οπως το φοβομουν δεν πηρε πολυ βάρος, ειναι 5.820 και 62 εκ. Σε ένα μηνα πηρε 330 γρ και 2 ποντους. Ο γιατρος βεβαια δεν ανυσηχει καθως ειμαστε μεσα στην καμπυλη μας και μου ειπε οτι είναι απολυτα φυσιολογικα. Οπότε Μαράκι δεν χρειάζεται να ανησυχεις και εσύ, νομίζω πανω-κατω στα ιδια είναι τα μωρα μας. Επίσης την βρηκε κινητικα 1 μηναμπροστα καθως εχει μια βδομαδα που γυρναει μπρουμυτα λαι σηκωνεται στα χερια της και μας ειπε οτι λογικα σε ένα μηνα θα καταφερει και απο μπρουμυτα να γυρναει ανασκελα. Άντε να τα καταφερει γιατι τωρα γυρνάει μπρουμυτα παιζει ποση ωρα και μετα τσιριζει για να την γυρισεις και αν την γυρίσεις παλι δεν της αρεσει και τσιριζει πιο πολύ!!!:evil::evil::evil:

Κάναμε και το εμβολιο. Εντωμεταξυ την ταισα στις 8:30 κσι απο εκεινη την ωρα κοιμαται, ουτε μπανιο προλαβα να την κανω. Να δω τι ωρα θα ξυπνησει? Παλι για ολονυχτια με βλεπω σημερα!

Μαράκι να χαιρεσαι τον άντρα σου πολυχρονος να΄ναι και αυτος και η κορουλα σας που εγινε σημερα τριων μηνων.

Βάσω όσο για το θεμα σου με το θηλασμο, θα συμφωνησω με τα κοριτσια οτι ισως πρεπει να βαζεις το μωρο λιγο πιο συχνα στο στηθος. Αν θυμαμαι καλα σε καθε γευμα θηλάζεις, δινεις μητρικο γάλα απο άντληση και δίνεις και συμπληρωμα. Νομίζω οτι δεν υπάρχει λογος να μπλεκεις με θηλαστρα και αντλησεις και απλα αν το μωρακι σου πειναει πιο συχνα να το βάζεις περισσοτερες φορες στο στηθος. Πάντως να παρεις τηλ τον Παπαβεντση που σου ειπε η Αννυ, δεν χρειαζεται να ντρεπεσαι. Εγώ τον εχω παιδιατρο και σου λεω οτι δεν υπαρχει λογος να φοβασαι μην ενοχλήσεις.

Νικολ μπραβο στην Αναστασια σας που τα πηγαινει τοσο καλα και χαιρομαι και για το φιλαρακι σας τον Θοδωρικο που τα καταφερε και σε αυτη τη μαχη. Τα παιδακια μας εχουν παντα διπλα τους το Θεο να τα προστατευει εκει που εμεις δεν μπορουμε! Όσο για τη βαφτιση φυσικα και προλαβαινεις, δεν χρειαζεται και ιδαιτερο τρεξιμο, μια να διαλεξεις προσκλητηρια και μπομπο, μετα φουστανι για την Αναστασια και την μαμα και να΄στε στο προαυλιο να βγαζετε φωτο!!! Μην νομιζεις και εγω λεω για τελη Οκτωβρη και ολες τις διαδικασιες θα τις αρχισω απο Σεπτεμβρη, δεν θελει αγχος!

Αυτα ελπιζω να μην σας κουρασα με το τεραστιο ποστ. Καληνυχτα!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

ω ρε Θαλειτσα μου!τελεια ειναι η Δωριτσα μας!!!!!ενα μηνα μπροστα!μπραβο στα μωρα του Απριλη!

κ μενα σημερα με εχει ταραξει η μικρη!κοιμηθηκε λιγο με την μαμα μου το μεσημερι που εφυγα κ μετα κοιμηθηκε αλλο ενα τεταρτο.

απ τις 7 παρα γκρινιαζε.9 την εκανα μπανιο κ κοιμηθηκε.απο τοτε καθε μιση ωρα γκρινιαζε κ την εβαζα ζιζι κ κουνια.κοιμοταν κ παλι τα ιδια!αντε να δουμε πως θα βγει η βραδυα.

φωναζουν κ οι χαζοπαοκτσιδες κατω κ μου χουν σπασει τα νευρα!

ηρθε η μαμα κ μου βαψε τα μαλλια αλλα ακομη δεν τα χω δει γιατι ειμαι με την πετσετα.

το κεφαλι μου ποναει ακομη κ τωρα εχω πλακωθει στα πατατακια απ τα νευρα μου:?

pSC1p2.png

Καλησπέρα μανουλίτσες! Θάλεια, μπράβο στην κουκλίτσα σου! Εμένα κάνει το αντίθετο. Από μπρούμυτα μου'χει γυρίσει ανάσκελα αλλά από ανάσκελα δεν μπορεί να γυρίσει μπρούμυτα. Στα ίδια "κυβικά" είναι τα μωράκια μας. Εμείς όμως θα πάμε στην γιατρό τέλος του μήνα γιατί λείπει διακοπές. Κι εμείς πάντως εκεί περίπου την ζυγίσαμε στα 6030. Το ύψος προσπαθούμε αλλά μας είναι αδύνατο να την μετρήσουμε.

Βλέπω σχέδια και για τα επόμενα μωράκια. Κι εγώ έλεγα στον Κώστα ότι θα'θελα τώρα στο καπάκι και το δεύτερο αλλά δεν θέλει να επιβαρυνθεί ο οργανισμός μου, και θ'ακούσει την γιατρό που είπε σ'ένα χρόνο.

Όσο για το τζόκερ, εγώ το΄χω κερδίσει ήδη, έτσι νιώθω με την μικρούλα μου, οπότε το χαρίζω σε σας. Όποια το πιάσει όμως, ευπρόσδεκτα τα μισά αφού κάνω τόσο τεράστια παραχώρηση. χιχι

Νικολίτσα, προλαβαίνεις για την βάπτιση. Θέλει όμως να ασχοληθείς. Κι εμείς 1 μήνα πριν το αποφασίσαμε και προλάβαμε.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και με το παιδάκι της κυρίας που γνώρισες, και με όλα τα παιδάκια του κόσμου.

Σας καληνυχτώ όλες. Όνειρα γλυκά...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια σας φιλες μανουλιτσες!!!

Τι κανετε?????

Αντζυ πηγα στο Λητω αλλα ειχε μονο μικρο καθρεφτακι!Δεν πηρα μηπως βρω πουθενα αλλου.

Τι ζεστη και υγρασια ειναι αυτη???Πολυ σπασιμο!

Σημερα γυρνουσα οοολη μερα.....γυρισα σπιτι μεσημερακι καθαρισα ολο το σπιτι σιδερωσα 4 πλυντηρια εβαλα και ενα του μικρου, και ειμαι πτωμα!!!!!Το απογευμα πηγαμε στους κουμπαρους μας και ηρθαμε κατα τις 11.

Αυριο εχω να βαλω αλλα 2 πλυντηρια και να καθαρισω το μπαλκονι, ε και ολο και καποια δουλεια θα βγει να κανω.Θελω να παω να παρω και δωρο για μια βαφτιση που εχουμε το Σαββατο και ειναι και διδυμα που σημαινει διπλα εξοδα και δεν υπαρχει μια!!!!!

Και κατι αλλο ηθελα να πω αλλα μου διαφευγει!!!

Παω να ισιωσω το κορμακι μου γιατι θα πεσω κατω...............

Πολλα φιλακια σε μανουλες και μωρα!!!

:P:p:p

καλημέρα μανούλες!!!

Να πω ότι ξύπνησα θα είναι ψέμα, μια και όλο το βράδυ είχα εγερτήριο ανα μία ώρα. Έχω κάτι νεύρα απίστευτα και νύστα επίσης. Μάλλον το θαύμα του εμβολίου κράτησε μόνο 2 βραδιές, τί να πω !!

Να κεράσω καφεδάκι και εγώ μια φορά......

HotBreakfastNew-b.jpg

και ένα καφεδάκι...

41977672.jpg&t=1

GaiGp3.png

Καλημέρα μανούλες!

Θάλια μπράβο σας! Σούπερ η κοράκλα σου!

Νικόλ, φαντάζομαι ότι αν το τρέξεις θα προλάβεις για την βάφτιση, αλλά αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος γιατί δεν την κάνεις ένα μήνα αργότερα; Είναι ανάγκη να αγχωθείς κ γι αυτό;

Βάσω μου κάνε ένα έλεος με τις δουλειές! Κουράστηκα που τα διάβασα:):D

Εγώ τώρα πάντως το δεύτερο μωρό το βλέπω πολύ μακριά! Και όλο και απομακρύνεται...:rolleyes::rolleyes:

Κατά τα λοιπά η μπούμπη εξακολουθεί να κλείνει σφιχτά το στόμα της και να τσιρίζει στην θέα του μπιμπερό, της πιπίλας, της σύριγγας, του κουταλιού και γενικώς του οτιδήποτε πλην του βυζιού. Η παιδίατρος χθες ήταν καθησυχαστική, είπε θα μάθει κάποτε να τρώει (μέχρι τότε όμως θα έχω διαλυθεί εγώ!) Σκέφτομαι τι έχει να γίνει κ με τις τροφές κ φρίττω!!!

Κάναμε κ εμβολιάκια (εξαπλό κ πνευμονιόκοκκου) κ το πρωί πριν φύγω είχε 37,2 πυρετό. Της εδωσα αντιπυρετικό λόγω ζέστης κυρίως (και το της έδωσα σχετικό είναι, αν ήπιε το 1/3 το άλλο το έφτυσε). Η μπουμπινέλ μου είναι πλέον 6.970γρ και 66εκ. - ολόκληρη κοριτσάρα!!!

Σας φιλώ!

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...