Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς δε προχώρησε, εμεινε στα 8 κύτταρα. Θα με καλέσει ο γιατρός να συζητήσουμε το επόμενο βήμα. Η εμβρυολογος μου είπε πως μπορεί να ήταν τυχαίο γεγονός αυτό. Μπορεί κ όχι. Μου είπε να συζητήσω να βάλω 3 ημερών.

Λυπάμαι πολύ.. η εμβρυολόγος σου πρότεινε να δοκιμάσεις 3-ημερών; Εμένα ο νέος γιατρός μου είπε είτε βάλω 3 είναι 5 ημερών αν είναι καλό το έμβρυο θα προχωρήσει. Παρόλα αυτά θα δοκιμάσει να το πάει 5 ημερών λόγω της ηλικίας μου..

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρια να την χαίρεσαι την μικρούλα σου!

Πολύ ζέστη σήμερα. Εμείς βγήκαμε βολτούλα πρωι πρωι κ κοιμόταν ο μικρός και τώρα δεν κοιμάται με τιποτα και ειναι μεσα στην γκρίνια.

Η παιδίατρος εμένα μου είχε πει να του δίνω χαμομήλι ή νερό οταν εχει γκρινια...

Τι κάνετε εσείς μανούλες;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρια να την χαίρεσαι την μικρούλα σου!

Πολύ ζέστη σήμερα. Εμείς βγήκαμε βολτούλα πρωι πρωι κ κοιμόταν ο μικρός και τώρα δεν κοιμάται με τιποτα και ειναι μεσα στην γκρίνια.

Η παιδίατρος εμένα μου είχε πει να του δίνω χαμομήλι ή νερό οταν εχει γκρινια...

Τι κάνετε εσείς μανούλες;

Γεια σου Βαλια!!! Εμείς καθόμαστε με το air condition ανοιχτό γιατί δεν παλεύεται αλλιώς... Ρε κορίτσια μίλησα χτες με τον γιατρό μου (για τα αποτελέσματα ΠΑΠ, όλα καλά) και τον ρώτησα ποτε μπορώ να ξαναμείνω έγκυος, γιατί σκεφτόμαστε από Οκτωβρη, Νοεμβρη, και μου λεει ενταξει δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά αυτό που λέμε είναι μετα από ένα χρόνο. Μου λεει με το νέο ετος άνετα... Με προβλημάτισε...

Εσας τι σας είπαν οι γιατροί σας όσες γεννησατε με καισαρική???

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Εγώ που γέννησα φυσιολογικά μου είπε μετά από 1 χρόνο. Έχω διαβάσει ότι το σώμα επανέρχεται μερικώς μετά από 6 μήνες. Σε αρκετά καλύτερη κατάσταση είναι μετά από 8 μήνες, αλλά εντελώς για να ξαναμείνεις έγκυος το καλύτερο είναι μετά από 1 χρόνο. Πάντως έχω φίλη που έμεινε έγκυος ενώ ήταν 3 μηνών η μπέμπα της και όλα πήγαν μια χαρά. Η μητέρα μου το ίδιο, αλλά ο αδερφός μου γεννήθηκε 8μηνίτης. Ξέρω ότι οι γιατροί προτείνουν 1 χρόνο αλλά και να συμβεί και νωρίτερα συνήθως δεν υπάρχει πρόβλημα (μετά τους 6 μήνες).

Βάλια, κι η δικιά μου μου είπε οκ για χαμομήλι (βέβαια η Αθηνά ούτε να το δει δεν θέλει), αλλά όχι νερό. Δεν ξέρω, ο κάθε γιατρός τα δικά του λέει...

Κορίτσια, η Αθηνούλα πήρε μόνο 630 γραμ. αυτόν τον μήνα. Ξέρετε αν είναι στα φυσιολογικά πλαίσια? Τους προηγούμενους έπαιρνε πάνω από κιλό. Η γιατρός μου λείπει διακοπές και γυρνάει στις 23 Αυγ. Δεν θα'θελα να την ενοχλήσω αν δεν είναι απαραίτητο. Πείτε μου σας παρακαλώ όποια γνωρίζει. Ευχαριστώ μανουλίτσες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Μαράκι αφού πήρε βάρος η κοπελάρα μας είναι μια χαρά. Θυμίζω ότι τον προηγούμενο μήνα ο Νικόλας πήρε μόνο 230γρ.

Και 0γρ για ένα μήνα είναι φυσιολογικό. Το θέμα είναι να μην χάνουν.

X4pTp3.png

Μαράκι συμμφωνώ με την Δήμητρα :-) και λιγότερα να έπαιρνε φυσιολογικό είναι!δε μπορεί να παίρνουν σταθερά κάθε μήνα,ειδικά όσα θηλάζουν!άρα μην ανησυχείς καθόλου!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Μαράκι αφού πήρε βάρος η κοπελάρα μας είναι μια χαρά. Θυμίζω ότι τον προηγούμενο μήνα ο Νικόλας πήρε μόνο 230γρ.

Και 0γρ για ένα μήνα είναι φυσιολογικό. Το θέμα είναι να μην χάνουν.

Αχ, ευχαριστώ κοριτσάκι! Ο Νικόλας πήρε μόνο τόσο; Δεν το ΄ξερα. Είναι όμως μεγάλος μπέμπης. Πάντως μ΄έκανες να νιώσω καλύτερα. Ευχαριστώ!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

μαρακι ειναι οκ.για ενα μηνα μπορει να μην παρουν κ καθολου.αν παιρναν μηνα κ κιλο θα την ειχαμε βαψει.ασηκωτα θα ηταν:mrgreen:

κ μενα μου χει πει κ χαμομηλι κ νερο στις πολλες ζεστες αλλα η Κλειω μονο να φτυνειι ξερει κ οχι να ρουφαει απο μπιμπερο:mrgreen:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

βασω μου το τηλ της Αγλαιας δεν το χω.

μπορεις να γραψεις εδω κ θα το δει σιγουρα.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=34236&page=39

αυτο που θα σου πω εγω ειναι να βαζεις οσο πιο πολυ μπορεις το μωρο στο στηθος να κανει θηλαστικες κινησεις.αυτο βοηθαει.

απο συμπληρωματα παρε μαγια μπυρας,κακο δεν θα κανει.

εδω ειναι οι συμβουλοι.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=22308&page=3

παρε τον Παπαβεντση που ειναι κ παιδιατρος;)

Se eyxaristo αννυ

πήρα μια συμβουλο μου έκανε τη καρδια φιγκο και με έβαλε κ ενοχες που δινω συμπλήρωμα και εχω στεναχωρηθει, Εστειλα μαιλ στην Αγλαια και της ζητω το τηλ ελπίζω να μου απαντησει προτιμω να μιλήσω τηλεφωνικα γιαιτ το βιάζομαι το θεμα

Εχω διαβασει αρκετα που γράφει και εχω ερωτησεις

Να πάρω λες τον Παπαβεντση ????μωρε ντρεπομαι

θα δω τι θα κάνω

φιλάκια

Διαφημίσεις

Μαράκι μην αγχώνεσαι για τα κιλά.. Σε αυτό που λέει η Αννη έχει δίκιο... αν παίρνουν ένα κιλό το μήνα ζήτω που καηκαμε. Εμένα μου είχε πει ότι μπορεί να μην πέρνει πολλά γραμμάρια κάθε μήνα και είναι φυσιολογικό. Σκέψου ότι έχει και αρκετή ζέστη και μπορεί να μην τρώει και όσο έτρωγε.

Αννη μου εγώ το Μάιο που είχα πάει στο γιατρό μου είχε πει ότι αν θέλω και μετά από δυο μήνες μπορώ να μείνω έγκυος αλλά βέβαια εγώ είμαι και από εξωσωματική. Τι να πω; Ο κάθε γιατρός λέει ότι θελει. Αυτο που ξέρω σίγουρα είναι ότι μετά από καισαρική το λιγότερο διάστημα που μπορείς να μείνεις έγκυος είναι 6 μήνες και σίγουρα μετά το χρόνο δεν έχεις κανένα πρόβλημα.

Εγώ πάντως βρε κορίτσια για να κάνω δεύτερο παιδάκι πρέπει να φτιάξουν τα οικονομικά μας πρώτα γιατί θέλει αρκετά λεφτά η εξωσωματική και όλο αυτό με στεναχωρεί.

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Se eyxaristo αννυ

πήρα μια συμβουλο μου έκανε τη καρδια φιγκο και με έβαλε κ ενοχες που δινω συμπλήρωμα και εχω στεναχωρηθει, Εστειλα μαιλ στην Αγλαια και της ζητω το τηλ ελπίζω να μου απαντησει προτιμω να μιλήσω τηλεφωνικα γιαιτ το βιάζομαι το θεμα

Εχω διαβασει αρκετα που γράφει και εχω ερωτησεις

Να πάρω λες τον Παπαβεντση ????μωρε ντρεπομαι

θα δω τι θα κάνω

φιλάκια

Βάσω μου παρε κι συτον που σου λεει η Άννυ,δεν χανεις τίποτα!και γιατι να ντραπεις?η δουλεια του ειναι!ξερεις σε ποσες ερωτησεις θα απανταει αυτος τη μερα?

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Βάλια μου εχεις χρονο ακομα! ολα θα φτιαξουν και τα οικονομικα και ολα!κατσε να χαρειτε το μπεμπη σας τώρα και οταν ερθει η ωρα ,ολα θα πανε οπως τα θες!

μονο να συγχρονιστουμε κοριτσια στα δευτερα,γιατι εγω σε αλλο καφε δεν παω!!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Καλησπέρα μανούλες!!

Μαράκι να τους εκατομμυριάσει τους μήνες της η Αθηνούλα!!

Κοιμηθήκαμε και εμείς λιγάκι παρεούλα, φάγαμε και αλλάξαμε δωμάτιο δλδ ήρθαμε στο σαλόνι για να μη πλήττουμε χεχε πού να πας με αυτή την ζέστη!!! Θέλω να πάω μέχρι το s/m αλλά περιμένω να απογευματιάσει λιγάκι μπας και είναι αναπνεύσιμα έξω.

Αχ κορίτσια θέλω να φτιάξω ένα σουφλέ σοκολάτα που είδα στο νηστικό αρκούδι και φαινόταν γιαμμμμ , είμαι πολύ γουρούνα? μου έχει λείψει πολυ μια τέτοια παρασπονδία!!

Βάσω μου, εγώ με αποκλειστικό θηλασμό όταν είδα ότι για μέρες είχα μείωση στο γάλα πήρα για κάποιες μέρες μαγιά μπύρας σε συγκεκριμένη ποσότητα (3χ7 ημερησίως) για λίγες μέρες και επανήλθε περισσότερο από ποτέ!! Σημαντικό όμως είναι να βάζεις συνεχώς το μωρό στο στήθος ως ερέθισμα! Σου εύχομαι να λύσεις σύντομα το θεματάκι!

Εμείς από βάρος είμαστε απο 600-880 γρ τον μήνα, αυτόν τα πήγαμε καλά. Πάντως το θέμα με τον θηλασμό είναι να παίρνουν έστω και λίγο εως καθόλου για 1 μήνα χωρίς αυτό να συστήνει πανικό. Φυσικά όμως ένας γιατρός ξέρει καλύτερα. Πάντως δεν γίνεται να παίρνουν συνέχεια 1-1,5 κιλό το μήνα γιατί θα γίνουν γίγαντες στον χρόνο!!

δες και το παρακάτω:

http://www.thilasmos.gr/ligo%20gala.htm

GaiGp3.png

καλησπερα κοριτσάκια!!!

απο το πρωι δεν πρόλαβα να σας γράψω γιατι με επιασε προκοπη και συμμαζευα το σπίτι! Κουράστηκα άλλα άξιζε τον κόπο! Αυριο σίδερο...

Μαρακι μου να χαιρεσαι τον καλό σου , να είστε πάντα ευτυχισμένοι ( νωρις το θυμηθηκα) και μην ανησυχεις για το βαρος εμενα τον προηγουμενο μήνα πήρε μόνο 600! Οπως σου είπαν και τα αλλα κορίτσια δεν γίνεται καθε μηνα να παίρνουν πολυ βάρος. Αυτο που μας λέγαν στη σχολή είναι οτι στο τελος του πρώτου χρόνου τα μωρα τριπλασιαζουν το βάρος γέννησης! οπότε όσο περνάει ο καιρός θα παίρνουν λιγοτερο βάρος!

Βασιλικη ελπίζω να βρεις την Αγλαια και να πάρεις τις απαντησεις που χρειάζεσαι. Αλλα πάρε και τον παιδίατρο που σοθ λέει η Αννυ! Και να μην νοιώθεις ενοχες για τίποτα, κάνεις ότι καλύτερο μπορείς για το μωράκι σου!!! Οι απόλυτοι άνθρωποι πολύ με εκνευρίζουν, αυτό πήγαινε στην κυρια που μιλησε μαζι σου.

Αννυ μου αφου είσαι φυσιολογικα μπορούσες και κατευθειαν να μεινεις έγκυος απο όσο εγώ ξέρω. πάντως το ένα χρόνος δεν ισχύει ουτε για την καισαρική πόσο μάλλον για τον φυσιολογικο τοκετο!

Εμεις θα πηγαίναμε θάλασσα σήμερα( είμαστε τυχεροι γιατι είναι 20 λεπτα απο δω) αλλά θα έρθει ένα ζευγάρι πο θεσ, οπότε τους περιμένουμε! Η φίλη μου μάλιστα είναι έγκυος και μάλιστα σε δίδυμα!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...