Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γειά σας μικρούλες μου,τι κάνετε?

strata μου καλά έκανες και το έψαξες,να ξέρεις τι είναι.κάνε τις εξετάσεις σου χωρίς άγχος&ό,τι κι αν είναι θα το αντιμετωπίσεις.αν πρόκειται για χολή,εδώ είμαι εγώ,μη φοβάσαι τίποτα!

irev μου σε καταλαβαίνουμε,να ξέρεις δεν είσαι η μόνη..πρώτα ο Θεούλης&πάνω απ'όλα να είμαστε καλά,αλλά δύσκολα τα πράγματα...σήμερα είμαι κι εγώ πολύ προβληματισμένη με τα χρήματα...πήγα και μια βόλτα στην τράπεζα και γύρισα πίσω με κατεβασμένα τα αυτιά...δεν έχουμε ρωτήσει ακόμα το γιατρό μου για την αμοιβή του μ'αυτά και μ'αυτά και δεν ξέρω που θα φτάσουμε...(να καταλάβετε,όταν έκανα την περίδεση τραχήλου,με νάρκωση&παραμονή στο μαιευτήριο μισή μέρα πληρώσαμε 850 ε).τρελά λεφτά ρε παιδιά...

despoina ευτυχώς κοπέλα μου που δεν έπαθες τίποτα...τι να κάνουμε,συμβαίνουν κι αυτά..

touki με το καλό να έρθουν στο σπίτι σας τα πραγματάκια της μπεμπούλας σας και να τα χαρείτε!!!

valia τρώγε κόκκινο κρέας&πράσινες σαλάτες,να το βοηθήσεις λιγάκι το θέμα.legofer παίρνεις?μιά ώρα πριν το φαγητό,με άδειο στομάχι,έ?

σήμερα συνάντησα τη μαία που θα ξεκινήσω μαθήματα μαζί της.θέλω πολύ να τα κάνω,αλλά έχω μια μικρή αμφιβολία αν κάνω καλά...για την μετακίνηση και για την πιθανότητα να κολλήσω καμιά ίωση..θα είμαστε τέσσερις στην ομάδα μου,σε έναν μικρό χώρο.εσείς το σκέφτεστε καθόλου αυτό ή έχω τρελαθεί εντελώς?????????

Κοριτσάκι μου και πολλές πράσινες σαλάτες τρώω και μοσχάρι και το πίνω το legofer και αυτόματα τρώω και μανταρίνια μαζί... και πέρνω και 2 αμπούλες legofer... Τι να πω...

Πάω να φάω και σας έρχομαι πάλι!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Iwanna μου το site είναι οκ?

Ανοίγει την αρχική αλλά από κει και πέρα δεν μου ανοίγει τίποτα :-(

Μπήκα και το βλέπω μια χαρά! Μήπως σου λείπει κανένα πρόγραμμα; Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο!

Irev μου, δεν γίνεται να πιέσεις λίγο την κατάσταση στη δουλειά για να πληρωθείς; Οι δικοίσα ςδεν μπορούν να σας βοηθήσουν προσωρινά; Ελπίζω να ξεπεραστεί οτ πρόβλημα σύντομα!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Κοριτσάκι μου και πολλές πράσινες σαλάτες τρώω και μοσχάρι και το πίνω το legofer και αυτόματα τρώω και μανταρίνια μαζί... και πέρνω και 2 αμπούλες legofer... Τι να πω...

Μήπως αν δοκίμαζες να τα παίρνεις χωριστά μέσα στην μέρα θα βοηθούσε; Άσε που ο γιατρός μπορεί να σου αυξήσει τη δόση! Μη στενοχωριέσαι, λύσεις βρίσκονται!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

καλά,δεν το σώζεις,απλά το βοηθάς λιγάκι.

εγώ αν δεν έτρωγα μοσχάρι μέρα νύχτα,ήμουν τελείως χαμένη..αχχχχχχ..

καλή όρεξη σε όλες!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Γεια σας μανούλες!!! Τελείωσα με την καμπύλη και τη γενική αίματος, πήρα και τα αποτελέσματα και γύρισα σπίτι μου... Αντεξα τελικά!!! Πολύ γλυκό βρε κορίτσια όμως...

Λες και έπινα σιρόπι από γλυκό κουταλιού...

Λοιπόν ο αιματοκρίτης μια από τα ίδια... Επεσε και άλλο παρόλο που πίνω 2 μπουκαλάκια σίδηρο... Τα νεύρα μου... Την προηγούμενη φορά ήταν 29,8 και τώρα είναι 28,2 (Φ.Τ 36-52), Αιμοσφαιρίνη 9,5 (Φ.Τ 11,8-17,:cool:, Ερυθρά αιμοσφαίρια 3,08 (Φ.Τ 4,2-6,2), και τώρα πάμε στην καμπύλη ζαχάρου:

Γλυκόζη (χρόνος 0'): 92 (Φ.Τ 60-115)

Γλυκόζη (μετά 60'): 134 (Φ.Τ 120-170)

Γλυκόζη (μετά 120'): 124 (Φ.Τ 65-120)

Γλυκόζη (μετά 180'): 102 (Φ.Τ 60-145)

Αυτά είναι τα νέα μου... Βέβαια δεν πετάω από τη χαρά μου με τον αιματοκρίτη, αλλά έστειλα τα αποτελέσματα με fax στο γιατρό μου να δω τι θα μου πει...

Εσεις μανούλες όλα καλά;;; Πάω να σας διαβάσω!!!

Μπραβο Βαλια μου!!!Ειδες που τα καταφερες???Τωρα για τον αιματοκριτη δεν ειναι και το καλυτερο αποτελεσμα αλλα τι να κανεις???Υπομονη.....

Α και να ρωτησω, ξερει καμια να μου πει αν το παρκοκρεβατο κανει την ιδια δουλεια με το ταξιδιωτικο κρεβατακι?Δηλαδη το ταξιδιωτικο κρεβατακι γινετε και παρκο?Αν ξερετε πειτε μου γιατι δεν ξερω την τυφλα μου!

Επεξεργάστηκαν by neraidoula

Διαφημίσεις

Με πήραν τηλ. από το γιατρό μου και μου είπαν ότι η καμπύλη είναι μια χαρά και οι υπόλοιπες εξετάσεις οκ!!! Για τον αιματοκρίτη συνεχίζω τα ίδια... 2 legofer και μοσχάρι...

Είπα στον άντρα μου να με πάει σήμερα στα Jumbo bebe και βαριέται... Τα νεύρα μου...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλησπέρα και από εμένα!

Valia τα κατάφερες και εσύ με την καμπύλη. Όσο για τον αιματοκρίτη μην ανησυχείς έχω ακούσει οτι προς το τέλος ανεβαίνει. Εγώ πάω αύριο για γεν. αιματος-ούρων να δούμε πόσο θα έχει πάει ο αιματοκρίτης, πριν ένα μήνα ήταν 27, αλλά ούτε ζαλίζομαι ούτε καταλαβαίνω τπτ.

irev μεγάλο το ζόρι με το οικονομικό και στην φάση που είσαι δεν πρέπει να στεναχωριέσαι και να αγχώνεσαι. Ελπίζω να αλλάξει γρήγορα η κατάσταση και να πάρετε μια ανάσα.

neraidoula από τα λίγο που κοίταξα νομίζω οτι είναι το ίδιο παρκοκρέβατο και ταξιδιωτικό κρεββάτι.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Γεια σας κοριτσακια μου!Καλε ποτε γεμισατε τοσες σελιδες????

Εμεις πριν λιγο γυρισαμε απο τον γιατρο ολα καλα!Ο μπεμπης μας ειναι 998γρ. και μας ειπε οτι ειναι πολυ ψηλο το παλικαρακι μας!:PΚαναμε και doppler και ειναι οκ!

Ιωαννιτσα μου τελικα δεν πηγες στον γιατρο απ οτι διαβασα ε??Δεν πειραζει η Πεμπτη ειναι κοντα!!Υπομονη!

Για τα κοριτσακια που θα γεννησουν στο Μητερα μου ειπε ο γιατρος καποιες τιμες.Κατ αρχην 4κλινο δεν υπαρχει.Ξεκιναει απο 3κλινο οπου ειναι στα 2300-2400

2κλινο 4500

1κλινο 5500 περιπου.Αυτα για τα δωματια.

Και ο γιατρος μου θα μου παρει περιπου 2500.

Αυτα τα ολιγα!!!!!

neraidoula καλησπέρα Ηθελα να σε ρωτήσω σχετικά με την τιμή στο μητέρα αυτες οι τιμές αφορουν φυσιολογικο τοκετο ή και και φυσιολογικο και καισαρική τομή?? Επίσης στο 2300 περιλαμβάνοντωαι και πι εξετάσεις νεογνού και φάρμακευτικο υλικο?

Εγώ σήμερα έμαθα οτι ο γιατρος μου εκτος απο Ιασώ συνεργάζεται και με μητέρα. Μου κάνει εντύπωση οτι η οικονμική θεση του Μητέρα ειναι ακριβότερη απο του Ιασώ . Βέβαια στο Ιασώ η οικονομικη θεση έιναι εξάκλινο εντάξει καμια σχεση ειναι διαφορετικο

Αν ξερεις κατι απο αυτ απεσ μου

σε ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια! Πραγματι δεν ξερω γιατι παμε και σκαμε τα λεφτα μας στα ιδιωτικα ενω υπαρχουν καποια δημοσια/πανεπιστημιακα (βλ.Αττικο και Αρεταιειο) που ειναι ισως καλυτερα κι απ'τα ιδιωτικα. Το προβλημα ειναι οτι κολλαμε με τους γιατρους μας και δεν θελουμε να τουσ αλλαξουμε. Αυτο επαθα κι εγω. Βλακεια αν το σκεφτεις αλλα λες χαλαλι, αφου εμπιστευομαστε τυφλα τον γιατρο μας και φοβομαστε το καινουριο. Τι να κανουμε. Να'μαστε καλα και να πανε ολα καλα και ας κλαιμε και τα λεφτακια μας που τα δινουμε στα "ξενοδοχεια" τους.

angie! απο λιγουρες το μονο πο παθαινω ειναι οτι βλεπω στην τηλεοραση (σε διαφημισεις κλπ) το θελω. Βεβαια δεν πεθαινω να το φαω εκεινη τη στιγμη, αλλα μια λιγουρα με πιανει-δεν μπορω να πω.

Καλημερα να'χουμε ολες!

Ακριβώς το ίδιο λέω και εγώ γιατι τα σκάμε χοντρα αλλά λέω αντε ειναι το πρώτο αφου τα έχωβρει με το γιατρο τι να κάνω????? Και για να καταλήξω σε αυτο το γιατρο που κατέληξα εψαξα άλλουε 3 ε!ποσο ακομα να εψαχνα?? αλλά την επομενη φορά θα το ξαναψαξω το θέμα για δημόσιο.

ΚΟριτσια ισχύει οτι στο Ελενα ενω ειναι πολύ καλο νοσοκομειο δεν κάνουν επισκληρίδιο ??? αν ναι εμενα δεν μου ακουγεται καθολου καλο:(

Καλα, ειναι πανακριβα στην Αθηνα στα ιδιωτικα, δεν το συζηταμε!

Ρ κορισια εχω προβληματιστει πολύ με τις τιμές .

Αλήθεια Δεν ελέγχονται απο πουθενα τα μαιευτήρια????? Τι ειναι αυτή η εκμετάλλευση ???? Πρέπει νομίζω η καθεμια μαε να κάνει προσωπική διαμαρτυρία στα υπουργεια υγειας??? Που υπάγονται αυτά???? Κατι ομαδικο πάντως πρεπει να γίνει.

Φοβάμαι όμως οτι υπάρχουν δυνατα συμφέροντα απο πισω . Ακομα και οι γιατροι εχουν πιστευω μεγάλο κέρδος και το διατηρουν σιωπηλά όλοι οι ιατρικοι σύλλλογοι.

Διαβαζα σε αρθρα οτι η πιο κερδιφορα επιχειρηση ειναι η υγεια και ιδιαιτερα οι γέννες. Τα χω πάρεει στο κρανίο πράγματι Ασ μου κάποιος που πρεπει να διαμαρτυριθουμε και θαπάω

Εσεις τι λέτε???

Και μετα την αγανακτηση που επήρα με τις τιμές να σας πω τα ευχαριστα

Σημερα πήγα γιατρο. Ημπέμπα μας ειχε το χεράκι στο κεφάλι και το ποδαράκι στη μύτη!!!! Ειχε πλάκα!!!!! Ειναι σχεδόν 800γραμμαρια(ειμαι 26εβδ. και 6 μέρες) Ο τράχηλος στα φυσιολογικά (205χιλ) απο οτι καταλαβα καλά μαλλον τα πραματα .

Μονο η πιεση μου ηταν ανεβασμένη στα 14. Αλλά επιδή εχει ξανασυμβει αυτο μάλλον ειναι ψυχολογικο γιατι οταν πάω στο γιατρο ενώ ο ιδιος δεν με αγχώνει εγώ παθαινω ταχυπαλμίες και μου ανεβαινει η πίεση . Ασ πουμε σημερα ειδα δυο εγκυες που γεννουσαν αυριο και αγχώθηκα μονον που το άκουσα!!!!! Απλά το περιβαλλον μου θυμιζει τη γέννα που τη φοβάμαι πολύ. Αυτο μου πε και ο γιατρος. Πρεπει να επικεντρωθω μονο στο μωρο κ όχι στη γέννα γιατι δεν θα πάω καλά

Φιλακια πολλά κοριτσάκια

neraidoula καλησπέρα Ηθελα να σε ρωτήσω σχετικά με την τιμή στο μητέρα αυτες οι τιμές αφορουν φυσιολογικο τοκετο ή και και φυσιολογικο και καισαρική τομή?? Επίσης στο 2300 περιλαμβάνοντωαι και πι εξετάσεις νεογνού και φάρμακευτικο υλικο?

Εγώ σήμερα έμαθα οτι ο γιατρος μου εκτος απο Ιασώ συνεργάζεται και με μητέρα. Μου κάνει εντύπωση οτι η οικονμική θεση του Μητέρα ειναι ακριβότερη απο του Ιασώ . Βέβαια στο Ιασώ η οικονομικη θεση έιναι εξάκλινο εντάξει καμια σχεση ειναι διαφορετικο

Αν ξερεις κατι απο αυτ απεσ μου

σε ευχαριστώ

Καλησπερα κοριτσακια!!

Μπραβο για την μπουμπουκα σου Βασουλα!!!!!!!!Να σου πω την αληθεια και εγω οταν θα ειμαι στον μηνα μου και θα πηγαινω στον γιατρο απο το αγχος μου η πιεση μου θα ειναι στο 20!!!Οποτε σε καταλαβαινω!!!

Απ οτι εχω καταλαβει μαλλον ειναι του φυσιολογικου τοκετου αυτες που εγραψα εγω.Στην επομενη επισκεψη θα ρωτησω να μου πει λεπτομερειες!Αυτες ειναι οι τιμες που εγραψε η MARIONG που θα κανει καισαρικη.

3κλινο Οικονομικό (πρώην 4κλινο, που τα καταργήσανε):2000 +425 επισκληρίδιος+200 εξετάσεις μωρού=2625,00

3κλινο κανονικό (δεν ρώτησα την διαφορά): 2600 + 425 επισκλ.+200 εξετ.μωρού=3225,00

2κλινο: 3850 + 495 επισκλ. + 200 εξετ.μωρού=4545,00

1κλινο:5450 + 650 επισκλ. + 200 εξετ.μωρού=6300,00

5 διανυκτερεύσεις.

Οποια κοπελα που γενναει στο Μητερα επισκεπτετε τον γιατρο της ας ρωταει να μας λεει για να βλεπουμε τι παιζει.;)

Επεξεργάστηκαν by neraidoula

Δεν αντεξα!!!πηρα τον κολλητο μου κ πηγα Jumbo!!!!!πηρα παλι φανελακια, κατι διακοσμητικες φιγουρες για τον τοιχο που ειναι σαν μαξιλαρακια, πηρα ενα νεσεσερ με ψαλιδακι-νυχοκοπτη κτλ,μπιμπερο της nuk που ειναι λεει αντι-κολικο γιατι μοιαζει με την θηλη της μαμας,πιπιλα,κ διαφορα αλλα τζαντζαλα!!!:lol::lol::lol:

πολυ χαρηκα!!

επισης ειδα κ λιγο τις τιμες για τα θηλαστρα κ τους αποστηρωτες αλλα τωρα ψαχνω στο e-bay κ εχω βρει ενα πολυ καλο θυλαστρο (που προτεινεται κ στο forum)ειναι αυτο:

http://cgi.ebay.ie/BNIB-MEDELA-MINI-ELECTRIC-BREAST-PUMP-EXTRAS_W0QQitemZ190364666696QQcmdZViewItemQQptZUK_Baby_Baby_Feeding_Breast_Pads_Pumps_LE?hash=item2c529e4b48

κ ειναι καλη η τιμη του νομιζω.αν και υπαρχουν κ πιο φθηνα οπως:

http://cgi.ebay.ie/Breast-Pump-Electric-Breast-Pump-Brand-New-in-Box_W0QQitemZ380196230188QQcmdZViewItemQQptZUK_Baby_Baby_Feeding_Breast_Pads_Pumps_LE?hash=item588576142c

ενα παροιμο εχει κ στο Jumbo Ιδια τιμη περιπου...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...