Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Bubble24 είπε:

Λυπάμαι πολύ.. η εμβρυολόγος σου πρότεινε να δοκιμάσεις 3-ημερών; Εμένα ο νέος γιατρός μου είπε είτε βάλω 3 είναι 5 ημερών αν είναι καλό το έμβρυο θα προχωρήσει. Παρόλα αυτά θα δοκιμάσει να το πάει 5 ημερών λόγω της ηλικίας μου..

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα.:Pκαιρο ειχα να ανοιξω το καφε μας.ξυπνησα να ταισω το μωρο κ ειπα να μην κοιμηθω αλλο να μεινω εστω καμια ωριτσα μονη μου.τωρα κανω μια αντληση για να παω το μεσημερι jumbo.

κοριτσια,ειναι μια κοπελα απο θεσ/νικη που πραγματικα εχει μεγαλη αναγκη.εχει 5 παιδακια κ δεν εχουν να φανε στην κυριολεξια.αν καποια θελει κ μπορει,οχι μονο χρηματα,αλλα μπορει να στειλει εστω κ ενα πακετο μακαρονια ή γαλα για τα μωρα.έστω ρουχα που δεν φορατε εσεις κ ο αντρας σας.οποια θελει ας μου πει να μην πω αλλα εδω...

ας κερασω εγω λοιπον το πρωινο μας γιατι ολες την κανατε κοπανα απο χθες:evil:

162443-food.jpg

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ω ,λα λα!!!!!καλημέρα φιλενάδες!!!Άννυ μου το πρωινό σου είναι σούπερ!!! την είδα κι εγω την ιστορία της Ιωάννας και το αμέλησα το ζώον! αν θέλετε μαζεύουμε κι όλες μαζί τρόφιμα ή πράγματα και τις στέλνουμε σαν ομάδα! η κοπέλα έχει πραγματικά πολύ ανάγκη...

έπλυνα το μπαλκόνι μιας και κοιμάται το μπεμπόνι και πάω να μαζέψω ό,τι προλαβαίνω πριν ξυπνήσει!

όποια απο σας έχει καθρέφτη αυτοκινήτου να μου πει απο που τον πήρε παρακαλώ,γιατι κάνω έρευνα αγοράς με τη Βασούλα :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

αντζουλα μου ναι η Ιωαννα ειναι κ αληθευουν ολα!παρακολουθω αρκετο καιρο τι γινεται κ η κατασταση ειναι τραγικη.

εγω θα κινητοποιησω κ οσους ξερω απο εδω εστω για βασικα ειδη,γιατι ξερω οτι λεφτα δεν περισσευουν απο κανενα.

ξυπνησε κ μενα το μπουμπουκι μου.παω να την αλλαξω να την ταισω να παμε τραπεζα;)

pSC1p2.png

Καλημέρα φιλενάδες!!!

Χτες την κοπάνισα λιγάκι, πήγαμε το πρωί με την μπέμπα στην Ν.Σμύρνη στα μαγαζιά, βασικά από το Marks & Spencer ήθελα να πάρω ένα τζινάκι 14άρι γιατί τα 12αρια που έχω ακόμα είναι ασφυκτικά! χεχε... Βρήκα ένα πολύ καλό επάνω μου με 15 εουρα λόγω εκπτώσεων , και μετά βουρ στο παιδικό τμήμα.. Πήραμε πεδιλάκια για την θάλασσα πολύυυυυ ωραία, ένα καπελάκι με την Ντόρα, και ένα παιχνίδι που βεντουζάρει στον δίσκο του φαγητού για τον άλλο μήνα που θα τρώμε. Της το έχω από τώρα πάνω στην αλλαξιέρα και παίζει, ώστε να της είναι ποιό φιλικό αργότερα που θα την κυνηγάω με το κουτάλι.

Λοιπόν, το μεσημεράκι κοιμήθηκε ΜΟΝΗ της, οπότε την έπεσα δίπλα της κατά τις 2 και ξύπνησε στις 5 για επιτόπιο μαμ και μετά στις 6.30. Την πήγα βολτούλα μέχρι τις 9, την τάισα και πάω να της δώσω το ντεπονάκι και κάνει έναν εμετό... έβγαλε τα πάντα!! Ξανά μπανάκι, παιχνιδάκια, κλάματα να της ξαναδώσω ντεπόν γιατί είχε ένα 37,3 και τελικά νάνι.... και εγώ ξεράθηκα....

Το καλό είναι ότι 2 μέρες κάνει μόνο ένα διάλειμα στις 1 και μετά ξανακοιμάται μέχρι τις 8,30 το πρωί σερί!! Λέτε να φτιάξει?

Maraki μου να τον χαίρεσαι τον Κώστα σου, να τα χιλιάσει!!

GaiGp3.png

Αννυ μου εγω σκεφτόμουν να της έπαιρνα από s/m κάτι να της στείλω αλλά ποιό πολύ θα πάνε τα μεταφορικά λόγω βάρους....οπότε πες μου αν έχεις εναν λογαριασμό στην αλφα να σου στειλω λεφτα και τα διαχειρίζεσαι εσυ όπως νομίζεις.

Αντζυ μου καθρεφτακι πήρα από την οτοπλας αλλά εχει και στα μοδερκερ!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

εχω Βικακυ μου.θα σας τον στειλω αργοτερα.

οποια θελει ας μου πει και μπορω να παω εγω να ψωνισω κ να της τα στειλω.μενει εξω απο την Θεσ/νικη αλλα απο εδω θα πανε πιο γρηγορα.

θελω να φυγω κ η μπεμπα χαζογελαει κ χαζοχεζει!χχαχαχα

pSC1p2.png

χαχαχα....

και εδώ είναι στο ριλάξ και είναι έτοιμη να κοιμηθεί αλλά κρατιέται ?γιατί οεο?

Α! επιτέλους μπήκε και το χρήμα από τον ΟΑΕΔ χεχε...

Εντάξει Άννυ μου, πες μου όποτε προλάβεις!!!

(θέλω και εγώ τζάμπο για να της πάρω μία κουλούρα για την θάλασσα αλλά βαριέμαι!!!!!)

GaiGp3.png

Καλημέρα κι από μένα. Η Αθηνούλα κοιμήθηκε 11:45-8:15. Σηκώθηκα, την τάισα κ τώρα ξανακοιμήθηκε. Μια χαρά το γλυκό μου.

Βικάκι, ελπίζω να φτιάξει ακόμα περισσότερο το πρόγραμμα της Λούσης. Όσο δεν σε ξύπναγε στην αρχή στο κάνει τώρα. Δεν το γλιτώνει κανείς τελικά φαίνεται. Σε καλη μεριά κ του ΟΑΕΔ κ καλοφόρετα τα πραγματάκια που πήρατε.

Δεσποινάκι, πολύ τυχερή είσαι που έχεις τέτοιο ωράριο στη δουλειά. Δεν θα ´χεις κανένα πρόβλημα. Μπορείς να αντλεις ένα γεύμα το πρωί που έχεις περισσότερο γάλα κ να το βάζεις στην κατάψυξη ώστε να ξεκινήσεις σιγά σιγά μια τράπεζα για να δίνει η μητέρα σου όταν είσαι δουλειά. Αυτό κάνω κι εγώ μόνο που θα λείπω από 8:30-18:30. Πολύ δύσκολα τα πράγματα. Εν τω μεταξύ δυσκολεύομαι να βγάλω με το θήλαστρο αν δεν είναι τιγκαρισμένο το στήθος. Ενώ όταν πίνει η μικρή τρέχει με πολύ φόρα κ ψεκάζει κ την πνίγει, με το θήλαστρο βγαίνει σταγόνα σταγόνα.

Άννυ, σ´ευχαριστώ κ πάλι για το λινκ. Έστειλα ερώτημα στο mitrikos thilasmos blog. Θα δω τι θα μου πούνε. Όσο για την κοπελίτσα με τα πέντε παιδιά, πολύ κρίμα! Δεν την ξέρω την ιστορία κ ίσως ακουστεί σαν κακία, αλλά γιατί κάνουν τόσα παιδιά αν δεν έχουν να τα ταίσουν; Να μου πεις τι φταίνε τα παιδάκια; Αν μπορείς πες μας την ιστορία τους. Θα προσπαθήσω κι εγώ να στείλω κάτι αν κανονίσετε το πώς.

Σήμερα η Αθηνούλα έγινε 3 μηνών!!!

Καλημέρα σε όλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα κι από μένα.

Την ιστορία της Ιωάννας την έχω διαβάσει κι εγώ. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι μέχρι πέρυσι ήταν μια φυσιολογική οικογένεια σαν κι εμάς αλλά την χτύπησαν ένα σωρό αναποδιές και τώρα δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα. Η κατάσταση είναι επιβεβαιωμέη κι από admin του parents.

Βικάκι εμενα μετά το εξαπλό έστρωσε αρκετά το προγραμματάκι του. Το 2ωρο ξύπνημα το έκανε 6ωρο. Ελπίζω και σε σας το ίδιο και καλύτερα.

Τώρα ξανακοιμήθηκε λίγο επομένως πάω να κάνω καμιά δουλίτσα.

Τα λέμε αργότερα!

Φιλάκια!

X4pTp3.png

Μαρακι μεχρι περυσι ειχανε κ οι 2 δουλειες κ καλες αλλα απο περυσι λες κ τους χτυπησε ολη η γκαντεμια του κοσμου.εχω τον δικο της λογαριασμο τραπεζης κ την διευθυνση της .αν θελει καποια...

ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!!:)

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Μαράκι να τους εκατομμυριάσετε τους μήνες σας!!! Βίκυ βλέπω οτι η Λουσυ ....Και Ξανα Προς Τη Δόξα Τραβά ;););) Εμείς έχουμε δουλειές έξω αλλά δεν βλέπω να πηγαίνουμε γιατι έχει τρελλή ζέστη!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

δεν σας ειπα!δοκιμασα σημερα με το καινουργιο μπιμπερο να δωσω χαμομηλι.το βαζω στο στομα της κ το δαγκωνει τωρα αρα κατι σταζει κιολας κ το καταπινει!;)κ το πιασε κ μονη της κ το κρατουσε!θα σας βαλω φωτο στο φεις.:-D:-D:mrgreen::mrgreen:

pSC1p2.png

Καλημέρα κοριτσια

Προς τα κοριτσια που κάνου θηλασμο:Χρειάζομαι τη βοήθεια σας

Προσπαθώ απο το πρωι να επικοινων'ησω με κάποια σύμβουλο θηλασμου. Απο την αντιστοιχη ιστοσελίδα βρηκα καμια 10αρια τηλ στα οιποια δεν απαντα κανεις.

Μηπως ξερεςι καμια το τηλ της Αγλαίας????

Το γάλα μου μειωνεται δραματικα εδω κ μια εβδομάδα ο παιδιατρος δεν με αφηνει να παρω συμπληρώματα φυτικα και δεν ξερω τι νακάνω δεν θελω και να το αφησω στην τυχη του το θεμα. Η δη εχω κάνει πολυ μεγάλη προσπάθεια να διατηρησω το λιγοστο που έχω και δεν θελω να το χασω και αυτο

Αν καποια ξερει το τηλ της θα το θελα

σας ευχαριστω πολύ

Καλημέρα κοριτσια

Προς τα κοριτσια που κάνου θηλασμο:Χρειάζομαι τη βοήθεια σας

Προσπαθώ απο το πρωι να επικοινων'ησω με κάποια σύμβουλο θηλασμου. Απο την αντιστοιχη ιστοσελίδα βρηκα καμια 10αρια τηλ στα οιποια δεν απαντα κανεις.

Μηπως ξερεςι καμια το τηλ της Αγλαίας????

Το γάλα μου μειωνεται δραματικα εδω κ μια εβδομάδα ο παιδιατρος δεν με αφηνει να παρω συμπληρώματα φυτικα και δεν ξερω τι νακάνω δεν θελω και να το αφησω στην τυχη του το θεμα. Η δη εχω κάνει πολυ μεγάλη προσπάθεια να διατηρησω το λιγοστο που έχω και δεν θελω να το χασω και αυτο

Αν καποια ξερει το τηλ της θα το θελα

σας ευχαριστω πολύ

βασω μου το τηλ της Αγλαιας δεν το χω.

μπορεις να γραψεις εδω κ θα το δει σιγουρα.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=34236&page=39

αυτο που θα σου πω εγω ειναι να βαζεις οσο πιο πολυ μπορεις το μωρο στο στηθος να κανει θηλαστικες κινησεις.αυτο βοηθαει.

απο συμπληρωματα παρε μαγια μπυρας,κακο δεν θα κανει.

εδω ειναι οι συμβουλοι.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=22308&page=3

παρε τον Παπαβεντση που ειναι κ παιδιατρος;)

pSC1p2.png

Μαρακι μεχρι περυσι ειχανε κ οι 2 δουλειες κ καλες αλλα απο περυσι λες κ τους χτυπησε ολη η γκαντεμια του κοσμου.εχω τον δικο της λογαριασμο τραπεζης κ την διευθυνση της .αν θελει καποια...

ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!!:)

Κρίμα! Ελπίζω να πάνε όλα καλά κ να βρούνε δουλειές οι καημένοι. Αν μπορείς στείλε μου τον λογ/σμο κ την δ/νση εκτός κι αν αποφασίσετε να κάνουμε κάτι ομαδικό.

Βασ32 πάρε μαγιές μπύρας απ΄το φαρμακείο. Κάποιες τις έχουν βοηθήσει. Κ όπως είπε κ η Άννυ βάζε το παιδί στο στήθος όσο περισσότερο γίνεται! Ελπίζω να μπορέσεις να βρεις κάποιον γιατί πολλοί είναι διακοπές. Η Αγλαΐα αν διάβασα σωστά στο μητρικός θηλασμός μπλογκ θα λείπει μέχρι 12 Αυγ. Έυχομαι να πάνε όλα καλά.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...