Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Neverstop είπε:

Και ποιος σου είπε πως η εξωσωματική είναι κατοσταρι? Μαραθώνιος και όποιος αντέξει, ξεκάθαρα. Λίγες οι τυχερές.

Η αδερφή μου έκανε με την πρώτη παιδί με μία ωοληψια μία μεταφορά στα 43 και εγώ χρειάστηκα τρία χρόνια σχεδόν και μικρότερη.

Για αυτό είμαι εγώ στο φόρουμ βέβαια κι όχι η αδερφή μου 😂(θυμήθηκα τη @dimi.tra, δεν μας βλέπεις πώς είμαστε όλες εδώ μέσα-εκλαψα😅)

Όταν ξεκίνησα για εξετάσεις για εξωσωματικη έλεγα δεν έχω χρήματα θα πάω στο δημόσιο, αποκλείεται να μπορέσω σε ιδιωτικό. εντέλει και σε ιδιωτικό πήγα και τα χιλιάρικα τα έσκασα κι όσα έλεγα τότε όλα τούμπα.

Θα συνεχίσει να είναι μέρος της καθημερινότητας σου το κομμάτι των ωοληψιων καθώς δεν θα είσαι όντως καλά με εσένα αν τα παρατήσεις 33 έχοντας περίοδο.

Απλά μην ζοριζεσαι με άλλο ψάξιμο, αν υπήρχε κάτι θα το είχαν βρει. Απλά ψάχνεις τα καλά ωάρια όπως όλες μας😀🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ο ντοκτορ το έχει ακόμα το μούσι?

Τον Σεπτέμβριο που τον είδα δεν θυμάμαι να είχε μούσι.....είχε το μαλλί όμως καπελάκι στιλ σαν τον Ντι Καπριο

1 hour ago, kate82 είπε:

Κορίτσι μου στην πρώτη προσπάθεια σε δημόσιο νοσοκομείο μ είχαν βάλει να κάνω  φουλ ορμόνες όλες τις δόσεις από όλα τα φάρμακα, όταν ήρθε η ώρα για ωοληψια ανεβάζω πυρετό προχώρησαν κανονικά στην ωολυψια αν έχουν τον Θεό τους ,έπαθα υπερδιέγερση εννοείτε ότι δεν πήγε καλά, αυτό έγινε το 2021 μετά από αυτό ήμουν για δύο χρόνια συνέχεια νοσοκομείο, πονοκεφάλους ζαλάδες εμετούς, μουδιάσματα  μια τρέλα λέμε,μέχρι και μαγνητική εγκεφάλου γιατί είχε φοβηθεί ο γιατρός μου για όγκο  ,μετά από αυτά και μετά από δύο χρόνια ταλαιπωρίας άρχισαν να ηρεμούν όλα τα παραπάνω συμπτώματα, μόλις πήγα στον χριστοφ,και είδε το ιστορικό μου τι με κάνανε γουρλωνει ματιά και με λέει πως άντεξες αφού δεν έπαθες κακία θρομβωση να λες πάλι καλά, και για αυτό δεν με φόρτωσε φάρμακα. Αλλά είμαι ακόμα εδώ και θα προσπαθώ αν έρθει καλώς αν όχι πάλι καλώς, εγώ όμως θα έχω προσπαθήσει μέχρι τέλους 

Στο παπαγ... ησουν;;;

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια και από εμάς!

Ο θοδωρής κοιμάται κι έτσι έβαλα το φαγητό μας να ψήνεται και ήρθα να δω τί κάνετε!

Χθες βράδυ κοιμήθηκε χωρίς κλάματα στις 23:00!!! Μ'εσα στην μέρα βέβαια είχε κοιμηθεί το πολύ μισή ώρα σύνολο. Για να δούμε σήμερα...

Πάντως κεφάτος ξύπνησε, μου γέλασε δυνατά και ελπίζω να είμαστε έτσι και την υπόλοιπη μέρα!

Μαρία, να χαίρεσαι τον άντρα σου! Χρόνια του πολλά και καλά!

Για το εμβόλιο κι εμείς θα το καθυστερήσουμε λίγο λόγω διακοπών αλλά νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα, μην αγχώνεσαι! Αν υπήρχε θέμα από μόνοι τους θα μας έστελναν αλλού!

Δέσποινα, να μην αγχώνεσαι όσο μπορείς. Το να χάσει ένα γεύμα δεν είναι τόσο τραγικό όπως είπε κι η παιδίατρος! Αν πεινάσει πολύ να είσαι σίγουρη πως θα πιει κι από το μπιμπερό. Καταλαβαίνω πως είναι πολύ δυσάρεστο για σένα αλλά προσπάθησε να το δεις σαν μια απαραίτητη εκπαίδευση. Αυτό είναι άλλωστε! Μη στενοχωριέσαι όμως, νομίζω όλες μας που θηλάζουμε θα την περάσουμε αυτή τη διαδικασία, εσείς απλώς νωρίτερα! Ελπίζω να έχετε αποτέλεσμα και να συνηθίσει σύντομα!

Ελισάβετ, το τσουτσούνι ο γιατρός μας είπε να μην το πειράζουμε εμείς καθόλου, γιατι μπορεί οι λάθος χειρισμοί να κάνουν κακό αντί για καλό και το ανοίγει εκείνος σε κάθε επίσκεψη.

Άννη, σβούρα η μικρή ε?!

Τα προσκλητήρια τα μοιράζουμε τώρα για τις 22. Ήθελα νωρίτερα αλλά καθυστέρησαν να ετοιμαστούν.

Βίκυ, μπράβο στο κοριτσάκι σου! Πανήψηλη και λυγερόκορμη!

Νικόλ, κράτα γερά! Αφού δεν παχαίνεις μια χαρά! Πολύ ευχάριστο που είδε πρόοδο η φυσιοθεραπεύτρια! Τί κάνει η Αναστασία κατά τα άλλα;

Δήμητρα, ακριβώς την εβδομάδα που λέει "μεγαλώνει" ο Νικόλας! Μπράβο σας!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μόλις κατάφερα να την κοιμίσω στο κρεβάτι δίπλα μου. Καλησπέρα σε όλες.

Ο άντρας μου έχει master of arts απο ΝΥ κ η προϋπηρεσία του είναι σε εφημερίδα κ σε τμήμα μάρκετινγκ σε τράπεζα στην ΝΥ. Ασχολείται με το δημιουργικό κομμάτι εντύπων, διαφημίσεων κλπ. Το πρόβλημα είναι ότι πλέον προτιμούν γραφίστες που έχουν τελειώσει μια απλή σχολή κ θα τους πληρώνουν πολύ λιγότερο παρά τον Κώστα που θα πρέπει να του πληρώνουν κ τα πτυχία. Το ίδιο πρόβλημα είχε κ στην Αμερική. Επίσης ο τομέας του είναι ο πρώτος απ´τον οποίο κάνουν περικοπές όταν υπάρχει κρίση. Το καλύτερο που έχει να κάνει τώρα είναι σαν ελεύθερπς επαγγελματίας να αναλαμβάνει δουλειές, αλλά θέλει κυνήγι. Ευχαριστώ πάντως Άννυ μου που το σκέφτηκες. Και όλες σας για τις ευχές.

Κορίτσια, γνωρίζει καμμία, αν κάνεις έναρξη επιτηδεύματος για να έχεις δελτία παροχής υπηρεσιών, πρέπει οπωσδήποτε να πληρώνεις ΤΕΒΕ; Γιατί εαν δεν έχεις αρκετούς πελάτες πώς θα το πληρώνεις;

Δέσποινα, μεγάλο πρόβλημα αυτό με το μπιμπερό. Ευτυχώς είναι ελαστικοί στην δουλειά σου. Εμείς από αύριο θα ξεκινήσουμε να την «εκπαιδεύουμε». Πήρα τα μπιμπερό του dr. Brown απ´το mothercare που υποτίθεται πως είναι σαν τον θηλασμό κ θα δοκιμάσει ο Κώστας να της δίνει. Μέσα σ´ενα μήνα θα ´χει μάθει, πού θα πάει.

Το απόγευμα θα ανεβούμε στα πεθερικά μου να κόψουμε την τούρτα. Θα ´ρθουν κ οι κουμπάροι κ τ´αδέρφια μου.

Φιλάκια σε όλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

ω ρε Δεσποινακι ...η μπουμπι κανει τα ναζια της.θα μαθει ομως.

να σου πω.εχω παρει απο το ebay ενα μπιμπερο που ειναι για μωρα που θηλαζουν.οχι παλι οτι το δεχεται τελειως αλλα κατι γινεται.εχει 2 θηλες κ η θηλη ειναι πιο μαλακη απο σιλικονη ή καοτσουκ.

δεν εχω δοκιμασει ακομη να της δωσει αλλος με αυτο,αλλα καμια φορα της δινω εγω χαμομηλι κ καπως μπορω να πω οτι ''παιζει''.

δες το λιγο κ εσυ..

http://www.breastflow.co.uk/index.htm.

αν κ ελπιζω να μαθει γρηγορα.

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ΓΕΙΆ ΣΑς ΚΟΡΙΤΣΙΑ

πώς πάτε με τη ζεστη????

Κάποιες κοπέλες μιλησαν για τα περσινα τεστ εγκυμοσυνης. Ειναι αλήθεια οτι τετοιο καιρο το μαθαιναμε .για την ακριβεια εγω ήμουν στο εξοχικο του αντρα μου και θυμάμαι την ώρα αλλα και τον τοπο (ειχαμε βγει βολτα ) που με πήρε ο μικροβιολογος να μου επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη.Πριν λιγες μερες περσα απο εκει κ του ειπα του άντρα μου εδω σε αυτο το σημειο μας πηρε ο γιατρος να μας πει τα νεα!!!!!Τι στιγμες και αυτες Ισως επιδη ήταν κ η πρωτη μας φορα!!!!

κατα τα άλλα σχετικα ήσυχα περνουν οι μερες

εσεις???

Γεια σας και απο εμας...Μολις γυρισαμε απο το μπανακι μας, ο μικρος ενω αλλες φορες αντεχε και 2 ωρες χωρις γαλα τωρα με τη ζεστη στην μια ωρα πλανταξε.Ευτυχως ειχα λιγο στο ψυγειο οποτε μεχρι να γυρισουμε η μαμα μου τον ξεγελασε.

Μαρακι αν κανεις εναρξη επαγγελματος σαν ελευθερος επαγγελματιας θα πρεπει να πληρωνεις τεβε.Εγω ειμαι φυσικος οποτε κοβω ΑΠΥ (αποδειξη παροχης υπηρεσιων).Φανταζομαι οτι δε γινεται να μην το πληρωνεις γιατι δε θα εχεις ενσημα και ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη (κανε ομως μια ερωτηση μη σου λεω και χαζομαρες).

Και εμας εχθες το βραδυ θυμηθηκε το παλιο ωραριο, κοιμηθηκε στις 10 και ξυπνησε στις 3, 5.30 και τελικα 7.30.Μεσα στη διαρκεια της ημερας τωρα εχει κοιμηθει συνολικα κανα 2ωρο αντε να δουμε πως θα παει το βραδυ.Παντως ιδρωνει πολυ και ιδιως που τον εχουμε αγκαλια για να φαει ή να παιξει.

Διαφημίσεις

Antlantis οντως περσι τετοιο καιρο ειχα αλλο πραγμα στο μυαλο μου..Τωρα μετα απο ενα χρονο και με τον μπεμπη τα βλέπω ολα αλλιως αλλα τοτε ειχα φαει μεγαλο αγχος με το να μεινω εγκυος.Προσπαθουσαμε για 10 μηνες οποτε καταλαβαινετε οτι σκεφτομουν διαφορα..Τελικα ηταν θεμα ψυχολογιας και κυριως ηρεμιας..

Πέρασαν 11 και ο Θοδωρής ακόμη ξύπνιος... Άντε να δούμε πόσο θα πάει.

Ερώτηση για όσες θηλάζουν: Πόσο σκέφτεστε να θηλάσετε; Έχετε βάλει όριο; Εγώ σκέφτομαι τον πόνο που πέρασα στην αρχή και δεν θέλω να αποθηλάσω και μετά να ξαναπεράσω τα ίδια! Σκέφτομαι μήπως συνεχίσω μέχρι το επόμενο! :roll::mrgreen: Αλλά μόνο στη σκέψη είμαι, δεν το έχω αποφασίσει...

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες. Επιτέλους κοιμήθηκε το ζουζουνάκι μου. Τι ζέστη κι αυτή σήμερα!

Λιώσαμε όλοι. Ήρθε ο κουμπάρος και κόψαμε την τούρτα του Κώστα πάνω με την οικογένειά του. Η μικρή μια σε μένα μια στην πεθερά μου είχε χιλιοιδρώσει το καημενάκι, κι εμείς μαζί της.

Ιωάννα μου, κι εγώ δεν θέλω να σταματήσω να θηλάζω. Όσο έχω γάλα θα συνεχίσω. Τώρα που θα πάω δουλειά θα θηλάζω μόνο πρωί και βράδυ αλλά φυλάω στην κατάψυξη εδώ και κανά μήνα και ελπίζω ότι θα μπορέσω να συνεχίσω κάποιες αντλήσεις, αν όχι στην δουλειά, τουλάχιστον το πρωί και το απόγευμα που θα γυρίζω. Ελπίζω να μην μου κοπεί. Το θήλαστρο που έχω είναι το medela swing το ηλεκτρικό. Ξέρετε αν βοηθάει στο να μην κοπεί το γάλα ή πρέπει να νοικιάσω νοσοκομειακό? Θέλω τουλάχιστον μέχρι να αρχίσει στερεά τροφή να πίνει δικό μου γάλα. Ελπίζω και πιο μετά δηλ και μετά τους 6 μήνες. Θα δούμε. Πάντως πραγματικά χαίρομαι τόσο πολύ που επέμεινα παρά τους πόνους και την ταλαιπωρία στην αρχή. Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα αν έχεις την δυνατότητα να το κάνεις. Οφείλω να πω ότι βοήθησε πάρα πολύ και η Φαιναρέτη στο ότι θήλασα. Έμαθα τόσα πράγματα εκεί. Ήμουν πολύ τυχερή που μου είπε η γνωστή μου γι'αυτό το μέρος. Μακάρι να υπήρχαν κι άλλα τέτοια κέντρα να βοηθούν τις νέες μανούλες.

Φιλάκια και καληνύχτα σε όλες...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα μανούλες. Επιτέλους κοιμήθηκε το ζουζουνάκι μου. Τι ζέστη κι αυτή σήμερα!

Λιώσαμε όλοι. Ήρθε ο κουμπάρος και κόψαμε την τούρτα του Κώστα πάνω με την οικογένειά του. Η μικρή μια σε μένα μια στην πεθερά μου είχε χιλιοιδρώσει το καημενάκι, κι εμείς μαζί της.

Ιωάννα μου, κι εγώ δεν θέλω να σταματήσω να θηλάζω. Όσο έχω γάλα θα συνεχίσω. Τώρα που θα πάω δουλειά θα θηλάζω μόνο πρωί και βράδυ αλλά φυλάω στην κατάψυξη εδώ και κανά μήνα και ελπίζω ότι θα μπορέσω να συνεχίσω κάποιες αντλήσεις, αν όχι στην δουλειά, τουλάχιστον το πρωί και το απόγευμα που θα γυρίζω. Ελπίζω να μην μου κοπεί. Το θήλαστρο που έχω είναι το medela swing το ηλεκτρικό. Ξέρετε αν βοηθάει στο να μην κοπεί το γάλα ή πρέπει να νοικιάσω νοσοκομειακό? Θέλω τουλάχιστον μέχρι να αρχίσει στερεά τροφή να πίνει δικό μου γάλα. Ελπίζω και πιο μετά δηλ και μετά τους 6 μήνες. Θα δούμε. Πάντως πραγματικά χαίρομαι τόσο πολύ που επέμεινα παρά τους πόνους και την ταλαιπωρία στην αρχή. Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα αν έχεις την δυνατότητα να το κάνεις. Οφείλω να πω ότι βοήθησε πάρα πολύ και η Φαιναρέτη στο ότι θήλασα. Έμαθα τόσα πράγματα εκεί. Ήμουν πολύ τυχερή που μου είπε η γνωστή μου γι'αυτό το μέρος. Μακάρι να υπήρχαν κι άλλα τέτοια κέντρα να βοηθούν τις νέες μανούλες.

Φιλάκια και καληνύχτα σε όλες...

Μαρακι μου μολις διαβαζα για τα θηλαστρα.

αν θελεις να κανεις πανω απο 2 αντλησεις την μερα μαλλον θα χρειαστεις νοσοκομιακο .

δες εδω κ συμβουλεψου την Αγλαια!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=20862&highlight=%E8%DE%EB%E1%F3%F4%F1%E1+%F3%F5%E3%EA%F1%DF%F3%E5%E9%F2&page=3

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Μαρακι μου μολις διαβαζα για τα θηλαστρα.

αν θελεις να κανεις πανω απο 2 αντλησεις την μερα μαλλον θα χρειαστεις νοσοκομιακο .

δες εδω κ συμβουλεψου την Αγλαια!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=20862&highlight=%E8%DE%EB%E1%F3%F4%F1%E1+%F3%F5%E3%EA%F1%DF%F3%E5%E9%F2&page=3

Σ'ευχαριστώ πολύ! Θα μπω να το διαβάσω. Να'σαι καλά κοριτσάκι!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημερα και απο εμενα, ο μικρος ξυπνησε στις 7 παρα, εφαγε και απο εκεινη την ωρα παιζει στο κρεββατακι του.Εγω ειπα να κανω καμια δουλεια οσο ειναι ακομα νωρις αλλα ρε κοριτσια απο τωρα ιδρωνω!Το σπιτι εχει στις 8 το πρωι 29 βαθμους, δηλαδη που θα φτασει;Εντωμεταξυ λεω να κατεβω και καμια βολτα στην αγορα με την κουμπαρα μου που εχει και αυτη νινακι πιο μικρο αλλα που να παμε με τετοια ζεστη.Λοιπον παρατηρησαμε και οι δυο μας οτι οταν μπαινουμε σε μαγαζια με δυνατο αιρ κοντισιον τα νινακια γκρινιαζουν.Εκτος εαν κοιμουνται.

Οσο για το θηλασμο και εγω θελω να συνεχισω οσο μπορω.Τωρα πια γινανε ευκολα τα πραγματα.Αν τελικα ξενικησω δουλεια το Σεπτεμβριο θα πρεπει τουλαχιστον ενα γευμα να το δινει η μαμα μου στο μικρο.Παιζει βεβαια επειδη η δουλεια μου ειναι κοντα στο σπιτι να πεταγομαι και να τον ταιζω και εγω.Το εχω σκεφτει να τον ταιζω πριν φυγω στη δουλεια δηλαδη κατα τις 8, μετα να ερχομαι κατα τις 11 και μετα 2 σχολαω.Το θεμα ειναι ομως οτι ο μικρος εννοειται οτι δεν παει με τα δικα μου προγραμματα και οτι σιγουρα αν δεν κοιμηθει τρωει πολυ πιο συχνα απο καθε τριωρο.Θα δουμε πως θα παει.Θα ρωτησω και τον παιδιατρο σε περιπτωση που δε θα εχω στην καταψυξη να του δωσουν, τι ειναι προτιμοτερο ενα γευμα ξενο ή λιγο τσαι μεχρι να επιστρεψω;Αφηστε που δε θελω καθολου να του δωσω ρυζαλευρα και κρεμες του εμποριου, θα πρεπει να δω τι μπορω να κανω απο μονη μου και τι σηκωνει το στομαχακι του βεβαια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...