Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελισάβετ κ Τάνια μαζί γράφαμε. Καλημέρα σε σας κ τα μωράκια σας. Τάνια μήπως χρειάζεσαι καμμιά βιταμίνη για την ατονία; Κι εγώ έχω κ άρχισα να παίρνω σίδηρο που έπρεπε αλλά όλο ξέχναγα. Όσο για το αλτσχάιμερ... Άστα να πάνε! Κ δεν έχω ιδέα πότε περνάει. Ελπίζω να περνάει πάντως γιατί νομίζω της μαμάς μου δεν πέρααε ποτέ.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κι από εμάς.

Βλέπω όλες αναπολείτε τα τεστ εγκυμοσύνης πέρσι τέτοιο καιρό.Κι εγώ μια από τα ίδια.

Το αγοράκι μου είναι μια χαρά, 64 πόντος και 7300.Μάλλον χοντρούλης είναι άμα κρίνω από τα δικά σας!!!!!!!!!!!!Πού να αρχίσουμε και κρεμούλες!!!!!!!!!!!

Ερώτηση για αγορομάνες:το τσουτσουνάκι το κατεβάζετε;σας το κατέβασε ο γιατρός;Μιας φίλης μου το κατέβασε τελείως και το παιδί πλάνταξε στο κλάμα για μέρες.Το είχανε με αλοιφές ξυλοκαϊνης.Εμάς μας είπε να μην το κάνουμε τίποτα.Εσάς τί σας είπαν;;;;

Καλημέρα Ελισάβετ.

Εμείς το κατεβάζουμε από την πρώτη μέρα που το είδε η παιδίατρος. Στη αρχή όσο πήγαινε και τώρα έχει ανοίξει εντελώς. Το κάνουμε στο μπανάκι του όπου είναι πιο εύκολο και καθαρίσζουμε το σμήγμα που πιάνει εκεί με λίγο νεράκι. Ποτέ δεν πόνεσε ο Νικόλας. Μάλλον της φίλης σας είχε κολλήσει ήδη και γι'αυτό πόνεσε ο μπεμπάκος.

X4pTp3.png

Καλημέρα!!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Κώστας. Θα φάμε με τους δικούς του κ η μαμά του θα φτιάξει τούρτα. Εγώ τίποτα. Τώρα που δεν δουλεύω θεωρώ κοροϊδία το να πάρω δώρο αφού δεν έχω δικά μου λεφτά. Αισθάνομαι απαίσια. Ευτυχώς που θα πιάσω δουλειά σύντομα. Αναρωτιέμαι όμως, εκείνος δεν θα αισθάνεται έτσι όταν μόνο εγώ δουλεύω; Είναι κ στον άνθρωπο βέβαια...

Η Αθηνούλα ξύπνησε στις 7:00 για φαγητό κ ξανακοιμήθηκε. Μια χαρά τελικά στην κούνια της ως τώρα. Κι εγώ δεν ξυπνάω πια κάθε ώρα να την κοιτάω. Ευτυχώς!

Νικολίτσα, πολλά φιλιά στην Αναστασία μας! Κι εσύ φάε όσες σοκολάτες θες! Τις αξίζεις!

Αντζούλι, τι κάνει η μπισκοτίνα μας; Η Αθηνούλα της στέλνει φιλάκια.

Δημητρούλα, άλμα ανάπτυξης ο Νικόλας μας; Έτσι, να γίνει ακόμα πιο μεγάλος, ακόμα πιο κούκλος κ να κάψει ακόμα περισσότερες καρδιές! Ως τώρα βλέπω Αθηνά κ Λούση να μαλλιοτραβιούνται (κ δεν έχουν κ πολλα μαλλιά ακόμα!).

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες κ μωράκια.

Να τον χαίρεσαι τον Κωστή σου Μαράκι! Δως του τις ευχές μου!

Καλά ρε Μαράκι και τόσο καιρό πως τα καταφέρνετε; Ακόμα με λεφτά της Αμερικής;

Εμείς 3 μήνες απλήρωτος ο Νεκ και έχουμε αρχίσει και ζοριζόμαστε τώρα.

X4pTp3.png

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου! Μαράκι να χαίρεσαι τον άντρα σου!!! Δήμητρα τι θα γίνει ο Νικόλας θα μας φάει όλες τις γκομενες??? :-D:-D

Κι επειδή καμια δεν κέρασε πρωινό και πεινάω, κερνάω εγώ!!!

news-breakfast-important-for-health.jpg

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για τις ευχές κ την καρτούλα! Ναι Δημητρούλα, με λεφτά της Αμερικής. Βέβαια δεν έχουμε ούτε ενοίκια, ούτε δάνεια (αυτοκινήτου κλπ), οποτε δεν ήταν τραγικά, αλλά τα αποθέματα τελειώνουν. Είναι τόσο ακριβά όλα εδώ! Είχαμε κ την τύχη να μας δώσει όλον τον μωρουδιακό εξοπλισμό η ξαδέρφη μου, κ πολλά ρούχα από φίλες με μωράκια.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Ευχαριστώ για τις ευχές κ την καρτούλα! Ναι Δημητρούλα, με λεφτά της Αμερικής. Βέβαια δεν έχουμε ούτε ενοίκια, ούτε δάνεια (αυτοκινήτου κλπ), οποτε δεν ήταν τραγικά, αλλά τα αποθέματα τελειώνουν. Είναι τόσο ακριβά όλα εδώ! Είχαμε κ την τύχη να μας δώσει όλον τον μωρουδιακό εξοπλισμό η ξαδέρφη μου, κ πολλά ρούχα από φίλες με μωράκια.

Μαράκι εγώ δεν είχα καταλάβει ότι είναι τόσο σημαντικό για σενα να βρεις δουλειά. Χαιρομαι διπλά τώρα που τα κατάφερες και βρήκες δουλειά!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Kαλημερα μανουλες.ουφ ζεστη κ σημερα παλι.:cool:

Μαρακι να χαιρεσαι τον αντρουλη σου:Pπολυχρονος:P

μετα την μεγαλη ταλαιπωρια μεχρι να κοιμηθει ξυπνησε στις 5:30 να φαει κ την βρηκα στο κρεβατι της να κοιμαται απ την αλλη μερια:shock:360 μοιρες γυρισε:roll::mrgreen::mrgreen:μετα ξυπνησε 8:30 κ μετα μαζι 10 που παλι μου λερωσε τα σεντονια με τα κακα της:cool::?

να ρωτησω κατι.ποτε νομιζετε οτι πρεπει να μοιραστουν τα προσκλητηρια??γιατι πρεπει να κουνησω τον κ@λο μου να τα κανω.....:roll:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Σ´ευχαριστώ Άννυ μου. Ο Θεός είναι μεγάλος. Δεν πρόλαβα καν ν´αρχίσω να ψάχνω γιατί δεν ήθελα να ξεκινήσω πριν τον Σεπτ. κ μου βρήκε τη δουλειά η κολλητή μου.

Είμαι πολύ τυχερή πραγματικά κ ευγνωμων φυσικά. Ειδικά επαγγελματικά δεν έχω παράπονο, κι εδώ κ στην Αμερική έχω σταθεί πολύ τυχερή. Το αντίθετο απ´τον άντρα μου δυστυχώς. Αυτουνού δεν του κάθονται καλά τα επαγγελματικά. Είναι θέμα τύχης...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Μαράκι και πάλι καλή αρχή στην δουλειά σου και να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!

Αννη ευχαριστούμε για το υπέροχο πρωινό!

Εχει αρκετή ζέστη και σημέρα και είπανε ότι ετσι θα πάει και αύριο...

Αννη μου τα προσκλητήρια να αρχίσεις να τα μοιράζεις κανα μήνα πριν τη βάφτιση.

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Τα βρήκα τα άλματα ανάπτυξης! Σε περίπτωση που τα θέλει κάποια:

Εβδομάδα:

Η 5η

Η 8η και η 9η

Η 12η

Η 15η -16η-17η-18η-19η (συνεχόμενες με κορύφωση στην 17η)

Η 23 -24-25-26 (με κορύφωση στην 26η)

Η 29-30 (αγχος αποχωρισμού /προσκόλληση)

Η 34-35-36-37 (με κορύφωση στην 36η)

Η 42-43-44-45-46 (με κορύφωση στην 44)

Η 51-52-53-54 (με κορύφωση στην 53)

Η 60-61-62-63-64 ( με κορύφωση μεταξή 61-62)

Η 71-72-73-74-75 (με κορύφωση μεταξύ 72-73)

Αυτή τη στιγμή διανύουμε την 17η και σύμφωνα με αυτό που βρήκα πιο πάνω στάνταρ πρόκειται για άλμα ανάπτυξης.

μμ κ εμεις....:?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Αννυ μου εμείς που θα κάνουμε την βαφτιση 4/9 ξεκινήσαμε χτες να τα μοιράζουμε... Οπως είπε και η Βάλια κανα μήνα πριν!!!

Μαράκι μου με τι ασχολείται ο άντρας σου??? Μήπως ακουσουμε τίποτα και μπορέσουμε να βοηθήσουμε ;)

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

γεια σας κι απο μας μανουλες!

Μαρακι να χαιρεσαι τον αντρα σου κ να ειστε παντα αγαπημενοι κ ευτυχισμενοι!

Ελισαβετ το τσουτσουνακι δεν το πειραξαμε ουτε εμεις ουτε ο γιατρος. οσο για το νερακι δεν του δινω. νομιζω δεν κανει ακομα. ρωτα τον παιδιατρο μηπως σου πει να δινεις λιγο τσαγακι.

την Κυριακη θα βαφτισουμε ενα αγορακι κ κλεισαμε στις 17 Οκτωβριου για τη δικη μας βαφτιση.

φιλια σε ολες κ τα ζουζουνακια σας!

α κ Αντζυ σε ευχαριστουμε που μας εδειξες το φουσκωτο για τη θαλασσα. το πηραμε κ ο κυριος το καταευχαριστηθηκε!:tongue:

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλησπέρα κοριτσάρες!

Μαράκι χρόνια πολλά για τον άντρα σου! Να τον χαίρεστε!

Ελισάβετ εμείς νερό δεν δίνουμε ακόμη, μαζί με τις στερεές θα ξεκινήσουμε λογικά.

Εμένα 2η μέρα στο γραφείο, πάλι η μικρή δεν έπιασε μπιμπερό κ πήγα σπίτι να την ταίσω. Ήταν νηστική από τις 8.30 μεχρι τις 13.00. Έφαγε ζυζάκι 13.00 και 14.30 και στις 15.00 ήρθα πάλι γραφείο. Λογικά κατά τις 17.30 θα φύγω πάλι, εκτός αν γίνει κανένα θαύμα και πιεί με το μπιμπερό. Αυτά μέχρι να με σουτάρουν από την δουλειά!

Η παιδίατρος μου είπε δεν πειράζει να χάνει ένα γεύμα μέχρι να συνηθίσει το μπιμπερό και να προσπαθούμε και με σύριγγα κ κουταλάκι απλά για να καταλάβει ότι το γάλα υπάρχει κι αλλού εκτός από το ζυζί.

Παραγγείλαμε κ ένα ποτηράκι της μεντέλα (σύσταση της Άννυς) και βλέπουμε.

Πάντως σήμερα η μπούμπι ήταν χειρότερα από χθες, έκλαιγε στην θέα και μόνο του μπιμπερό πριν να της το ακουμπήσουν στο στόμα.

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...