Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν ξέρω ρε Μαράκι ,λες? εγω στο σπίτι με τη δικιά της ζυγαριά που τη ζύγισα την έδειχνε 6.200! στο Ικα είχε τη ζυγαρια την κλασική,την παλιά( δε θυμάμαι πως λέγεται!!!)

καλά να μου κόψει το θηλασμό και να θέλει ,δε το κάνω! την παιδίατρο τη συμβουλέυομαι απλά,δεν ακολουθώ πιστά όσα μου λέει! αν και ως τωρα είναι θετική με το θηλασμό,αλλα και να πει να σταματήσω...εγώ θα πω Όχι και μετά γεια σας!!χααχ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν ξέρω ρε Μαράκι ,λες? εγω στο σπίτι με τη δικιά της ζυγαριά που τη ζύγισα την έδειχνε 6.200! στο Ικα είχε τη ζυγαρια την κλασική,την παλιά( δε θυμάμαι πως λέγεται!!!)

Υποτίθεται πως οι κλασσικές ζυγαριές (παιδιατρικές νομίζω τις λένε), είναι και οι πιο σωστές. Άρα τόσο θα'ναι. Απλά κράτα μια επιφύλαξη και βλέπεις τον άλλο μήνα.

καλά να μου κόψει το θηλασμό και να θέλει ,δε το κάνω! την παιδίατρο τη συμβουλέυομαι απλά,δεν ακολουθώ πιστά όσα μου λέει! αν και ως τωρα είναι θετική με το θηλασμό,αλλα και να πει να σταματήσω...εγώ θα πω Όχι και μετά γεια σας!!χααχ! Σωστή!!!

Τώρα την άφησα και κοιμάται με τον μπαμπά της αλλά την βλέπω να ξυπνάει σύντομα. Όλο κουνιέται. Τι ζουζούνι είναι αυτό. Νομίζω ότι προσπαθεί να γυρίσει μπρούμυτα γιατί γυρίζει το κεφάλι της σαν να τρώει το στρώμα. Βέβαια όταν την γυρίσαμε εμείς δεν ήθελε. Μακάρι να μπορούσαν να μας πουν τι θέλουν...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Mαρακι μαλλον οι αλλοι καναν λαθος στα κιλα ή ειναι πιο κοντο το μωρο τους!!!χαχαχ

κ η δικια μου 6700 ηταν στην τελευταια ζυγιση στον παιδιατρο πριν μισο μηνα!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπέρα!

Οπως και να'χει η μπισκοτίνα είναι θεά! Πάντως αν προτείνει γιατρός να κόψει το θηλασμό γι'αυτό τον λόγο πρέπει να είναι πολύ γκάου! Οταν το μωρό διπλασιάζει το βάρος τους πριν τον 6ο μήνα μπορεί και έναν ολόκληρο μήνα να μην πάρει ούτε γραμμάριο (Αγλαϊα έφη :) ).

Εμείς μέχρι τις 5 περίπου το απόγευμα μας ξετίναξε ο μπουμπούκος μας. Ηθελε συνέχεια να τον έχουμε με παιχνίδια αλλιώς γκρίνιαααααα. Συνολικά κοιμήθηκε 45 λεπτά! Πρωτάκουστο!!! Και φαί συνέχεια! Βέβαια 8:30 η ώρα τα είχε παίξει κι έτσι κάναμε το μπανάκι και τώρα κοιμάαααααται.

Μήπως έχει κάποια τις εβδομάδες και τα άλματα ανάπτυξης; Θέλω να δω αν όντως περνάμε άλμα.

X4pTp3.png

Τα βρήκα τα άλματα ανάπτυξης! Σε περίπτωση που τα θέλει κάποια:

Εβδομάδα:

Η 5η

Η 8η και η 9η

Η 12η

Η 15η -16η-17η-18η-19η (συνεχόμενες με κορύφωση στην 17η)

Η 23 -24-25-26 (με κορύφωση στην 26η)

Η 29-30 (αγχος αποχωρισμού /προσκόλληση)

Η 34-35-36-37 (με κορύφωση στην 36η)

Η 42-43-44-45-46 (με κορύφωση στην 44)

Η 51-52-53-54 (με κορύφωση στην 53)

Η 60-61-62-63-64 ( με κορύφωση μεταξή 61-62)

Η 71-72-73-74-75 (με κορύφωση μεταξύ 72-73)

Αυτή τη στιγμή διανύουμε την 17η και σύμφωνα με αυτό που βρήκα πιο πάνω στάνταρ πρόκειται για άλμα ανάπτυξης.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!

αααα Δήμητρα λες? εγώ βαριέμαι τώρα να μετρήσω τις βδομάδες μας αλλά κάπου στην 18-19 πρέπει να είμαστε.

Κάναμε το εμβόλιό μας απόψε, έκλαψε πάρα πολύ λίγο, και μετά κοιμήθηκε χαχαχα έκανα αμαν να την ξυπνάω μέχρι να φτάσω σπίτι μην έχουμε πάλι τα χτεσινά..

Λοιπόν όλα καλά, είμαστε 6310, 66 εκατοστά και πολύ δυνατές! Μας είπε καλά κάναμε και βουτήξαμε στην θάλασσα και την επόμενη φορά να βρέξουμε και το κεφάλι μας!

Στερεές τελικά θα ξεκινήσουμε 20 Σεπτ. με ρυζάλευρο-βανίλια αφού δεν έχουμε πρόβλημα βάρους και μετά από λίγες μέρες θα προσθέσουμε φρουτόκρεμα μήλο-αχλάδι. Την επόμενη Δευτέρα αρχίζουμε και εμείς το σίδηρο, για να δούμε , πώς θα το πίνει? Θα γελάσουμε πολύ! Μου είπε με κουταλάκι....

Νικόλ μου μπράβο στην Αναστασία μας!!! Είναι πολυ πεισματάρα και καλά κάνει!!!

Μαράκι ζόρικη η Αθηνούλα ε? Τί έχουν πάθει όλα με τον ύπνο?

Εγώ δεν θυμάμαι πότε ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος, άργησα να το καταλάβω πάντως και παρολίγο να έκανα ζημιά! Επειδή είχα ένα πρόβλημα αμηνόρροιας λόγω άγχους στο παρελθόν είχα φανταστεί ότι λόγω των περσινών συμβάντως είχα πάλι το ίδιο και ήμουν έτοιμη να πάρω χάπι για την πρόκληση περιόδου. Ευτυχώς μου γκρίνιαζαν οι φίλες μου να κάνω τεστ και έτσι το κατάλαβα!! Μέχρι εκείνη την στιγμή νόμιζα ότι η υπνηλία και οι ζαλάδες που είχα οφείλονταν στο ότι είχα κόψει το τσιγάρο!

Έκανα ένα τεστ και βγήκε αχνό, πήγα και πήρα άλλο άλλης μάρκας και βγήκε θετικό και την άλλη μέρα πήγα για χωριακή που ήταν πάρα πολύ ανεβασμένη!! Μέσα Αυγούστου στις διακοπές μας στο Πήλιο πήγαμε για τον πρώτο υπέρηχο και ακούσαμε την καρδούλα της!!!

Όλα κουφά ήταν στην αρχή.. ακόμα και η σύλληψη έγινε από επαφή που ήταν 8 μέρες μετά την αρχή της περιόδου μου δλδ εκτός γόνιμων ημερών εντελώς!!

Και τώρα το σποράκι μας μου τρώει πεπόνι χαχαχαχα!!

GaiGp3.png

Καλά Βικάκι, ευτυχώς που επέμειναν οι φίλες σου! Τι θά ´χες πάθει! Και τώρα έχεις αυτό το υπέροχο πλασματάκι. Πώς αλλάζουν τα πράγματα σ´ένα χρόνο!

Μια χαρά το Λουσάκι μας ε; Ψηλή κ στυλάκι! Θα κάψει καρδιές!

Ευχαριστούμε Δημητρουλα για τα άλματα ανάπτυξης. Πρέπει κάποια στιγμή να τα συγκρίνω με τα εβδομαδιαία ζυγίσματα να δω αν όντως πήρε παραπάνω βάρος αυτές τις εβδομάδες. Θα σας πω τα αποτελέσματα αν αξιωθώ να το κάνω.

Άννυ, ίσως να έκανε λάθος εκείνη η μαμά ή να μου έλεγε το βάρος πριν κανά μήνα που ίσως πήγε στον γιατρό γιατί το μωρό ήταν πάρα πολύ στρουμπουλό. Κ δεν ήταν κ κοντό. 65 εκατ. μου είπε. Ποιός ξέρει...

Επίσης Δήμητρα έχεις δίκιο. Θυμήθηκα που μου το ´λεγε κ μια φίλη μου, αν δεν χάσει βάρος δεν σου λένε τίποτα για τον θηλασμό. Αν μείνει στα ίδια έναν μήνα είναι οκ, αρκει να μην χάσει. Έιχα ανησυχήσει την εβδομάδα που πήρε μόνο 10 γραμ.

Κορίτσια, κανονικά όπου να ´ναι πρέπει να κάνουμε το δεύτερο εμβόλιο αλλά η γιατρός λείπει διακοπές μέχρι 23 Αυγ. Μας είπε πως είναι οκ να περιμένουμε κ να γίνει αρχές Σεπτ. Εσείς τι λέτε; Σκεφτόμουν να πάω σε άλλον αλλά μπορεί να παρεξηγηθεί. Δεν ξέρω.

Κοριτσάρες σας καληνυχτώ. Όνειρα γλυκά σε όλους!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια σας κοριτσια μου!!!

Τι κανετε??????

Δημητρα αλμα αναπτυξης ο Νικολας μας ε???Εγω δεν εχω μετρησει ποσων εβδομαδων ειναι ο Γιωργης:confused:

Νικολιτσα τελεια τα νεα σου!!!Τι ωραια!!!Μπραβο η Αναστασια μας!!!!

Εμεις το βραδυ κοιμομαστε κανονικα μονο που 2 -3 φορες γκρινιαζει στον υπνο του και τρομαζω αλλα μολις του βαλω την πιπιλα ειναι οκ!Μαλλον τον ενοχλουν τα ουλα και μολις παιρνει την πιπιλα ηρεμει!Δεν ξερω τι αλλο να υποθεσω:confused::confused::confused::confused:

Χμμμ αλλο.........α ναι!Καταφερα να αφησω στη μαμα μου τον μικρουλη και πηγα να ψωνισω!Πηρα απο τους κινεζους 3 πολυ super φορεματακια maxi και μου αρεσαν πααααααρα πολυ!Δεν ειχα ξαναψωνισει απο κινεζους γιατι δεν με ενθουσιαζε πολυ η ιδεα αλλα τελικα μου αρεσαν και θα παω να παρω κανα δυο ακομη!12 ευρουλακια το καθενα!Βεβαια δεν μου περισσευανε ετσι κι αλλιως να ξοδεψω παραπανω αλλα λεμε τωρα!

Και το κορυφαιο......με επιασε η μεση μου και ειμαι χαλιαααααα!!Το επαθα κι αυτο!Θα πιω κανενα χαπακι τωρα και ελπιζω το πρωι να ειμαι καλυτερα γιατι αλλιως θα θελω συνεχεια καποιον να σηκωνει το μωρο γιατι εγω ουτε τον εαυτο μου απο την καρεκλα δεν μπορω να σηκωσω!

Αυτο μου ελειπε!!

Αυτα θυμαμαι......παω να ξαπλωσω σιγα σιγα!!!Πολλα φιλακια μανουλες!!

Σμουτς!!!!

καλησπέρα κοριτσάκια μου!

δεν προλαβαίνω την ημέρα κι έτσι νομίζω θα καθιερώσω τη βραδυνή επίσκεψη!τώρα μολις κοιμήθηκε το μπουμπουκάκι μου κι εγώ πήρα 2(είδατε αυτοσυγκράτηση,έτσι?:tongue:) από τα αγαπημένα μου μπισκοτάκια να φάω και να χαλαρώσω μαζί σας..

Νικολ μου χαίρομαι πολύ που σας βρήκε καλύτερα!!!!!και μη σε νοιάζει για το φαγητό!αν αυτή είναι η διέξοδός σου,δώσε του να καταλάβει!διορθώνεται εύκολα αυτό,οπότε βουρρρρρρρρρρρρρ!και πες μας τι σου αρέσει,να σε κερνάμε!!!!!!!!!

touki πως είναι η μικρούλα σου τώρα?α,κι εγώ σκάω όταν τσακωνομαι με τον καλό μου,δεν έχω χειρότερο...κι εμένα μου λείπει πολύ...κάποιες μέρες ειδικά που γυρνάει αργά από τη δουλειά,όταν ξαπλώνω δίπλα του το βράδυ συνειδητοποιώ οτι πέρα από 1-2 πεταχτά φιλιά,δεν τον έχω αγγίξει,αγκαλιάσει..πρέπει να το φροντίσουμε λίγο παραπάνω αυτό το θεματάκι!

taniabell πέρασε ένας χρόνος από την κουκίδα-γραμμούλα για όλες μας!!!αχ,να είμαστε καλά,να ξαναζήσουμε αυτές τις μοναδικές στιγμές!!!!!!!!!

Iωαννα με το καλό να μοιράσετε τα προσκλητήριά σας και να έρθει η ώρα η καλή!!και σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια;)

joanna καλή δύναμη με την περίοδο,φαντάζομαι θα σου κακοφάνηκε κι εσένα μετά από ένα χρόνο!

despina77-αν μου επιτρέπεις βέβαια-απ'οτι φαίνεται δεν είχες μόνο στις βόλτες και στη θάλασσα το νου σου στις περσινές σου διακοπές:cool::cool::cool::cool:-if you know what i mean!!!!!!και πολύ καλά έκανες!!!!!!!!!!!

bubbles δεν το πιστεύω-κι εσένα έπεσε από το κρεβάτι?Παναγία μου,πρέπει να έχουμε τα μάτια μας 14!ευτυχώς όλα καλά,ε?καλή δυναμη στη δουλειά,έχεις δίκιο!

υπομονή στη γκρίνια κορίτσια,θα περάσει!

όνειρα γλυκά σε όλες εύχομαι!!!

Lili_swan_goodnight.jpg

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλημερούδια κοριτσάκια και μωράκια!! :-) τι κάνετε?πολύ ζέστη πάλι σήμερα! εμείς ξυπνήσαμε στις 7 και κάτι,έφαγε το μπουμπούκι μου και ξανα κοιμήθηκε! λέω να πάω στον ΟΑΕΔ να καταθέσω τα χαρτιά για το 6μηνο να τελειώνω..αν και παλι κατι θα βρει αυτή η ξινίλα να μου πει εκεί και θα την πατήσω καμιά μπουνιά (ελέυθερη μετάφραση:Άννυ)

αχ να μασταν σε μια παραλία τώρα να πίναμε καφεδάκι στη θάλασσα.....έχω βαρεθεί την καθημερινότητά μου !!!!!!θέλω να φύγωωωωωωωωωωωωωωω !!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια κοριτσάκια και μωράκια!! :-) τι κάνετε?πολύ ζέστη πάλι σήμερα! εμείς ξυπνήσαμε στις 7 και κάτι,έφαγε το μπουμπούκι μου και ξανα κοιμήθηκε! λέω να πάω στον ΟΑΕΔ να καταθέσω τα χαρτιά για το 6μηνο να τελειώνω..αν και παλι κατι θα βρει αυτή η ξινίλα να μου πει εκεί και θα την πατήσω καμιά μπουνιά (ελέυθερη μετάφραση:Άννυ)

αχ να μασταν σε μια παραλία τώρα να πίναμε καφεδάκι στη θάλασσα.....έχω βαρεθεί την καθημερινότητά μου !!!!!!θέλω να φύγωωωωωωωωωωωωωωω !!

καλημερααααααααα....να σου πω κοριτσακι οταν θα φυγεις παρε κ εμεναααααααααααααααααααααααααααααααααααα.....

Αtlantis μου τρωω τα παντα....:rolleyes::rolleyes:και οτι εχει να κανει με σοκολαταααα!το καλο ειναι οτι δεν περνω αλλα ουτε και χανω:roll::roll:και ειμαι 9+τουλαχιστον.....:twisted::twisted:

Grya.jpgGryap3.png

Καλημέρα ζουζούνες και ζουζουνάκια!!!

Ελπίζω η σημερινή μέρα να είναι για όλες μας καλύτερη από τη χθεσινή. Το βράδυ μας πήγε παραδόξως πάρα πολύ καλά. Κοιμήθηκε στις 9 ξύπνησε κατά τις 4 κι έφαγε και ξαναξυπνήσαμε στις 8:30! Τέλεια!

Βικάκι μρπαβο για τη Λούσυ μας, ψηλό και δυνατό κορίτσι. Σίδηρο εγώ την προηγούμενη βδομάδα δεν έδωσα καθολου. Πρέπει να ξαναρχίσω αλλά μένω στις 2 σταγόνες. Δε θα τις αυξήσω. Ηδη κάνει κακάκια μέρα παρά μέρα...

Οσο για το άλμα ανάπτυξης, άνοιξα το ημερολόγιο του PC Και απλά μέτρησα τις εβδομάδες. Δεν είναι κάτι φοβερό. Και...τζα!!! Πιθανό άλμα ανάπτυξης! Μακάρι!

Νικόλ μου, μπράβο για τη μικρή σου! Δυναμώνει και θα γίνει μια γερή κοπελάρα!!!

X4pTp3.png

Καλημέρα κι από εμάς.

Βλέπω όλες αναπολείτε τα τεστ εγκυμοσύνης πέρσι τέτοιο καιρό.Κι εγώ μια από τα ίδια.

Το αγοράκι μου είναι μια χαρά, 64 πόντος και 7300.Μάλλον χοντρούλης είναι άμα κρίνω από τα δικά σας!!!!!!!!!!!!Πού να αρχίσουμε και κρεμούλες!!!!!!!!!!!

Ερώτηση για αγορομάνες:το τσουτσουνάκι το κατεβάζετε;σας το κατέβασε ο γιατρός;Μιας φίλης μου το κατέβασε τελείως και το παιδί πλάνταξε στο κλάμα για μέρες.Το είχανε με αλοιφές ξυλοκαϊνης.Εμάς μας είπε να μην το κάνουμε τίποτα.Εσάς τί σας είπαν;;;;

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Καλημερα!

Η νυχτα μας ήταν ως συνήθως καλή! 10 - 8, τι άλλο να ζητήσω?:tongue: Εφαγε και τωρα κοιμηθηκε πάλι!

Εγω απο την άλλη δεν εχω καθολου κεφια , εχω φοβερη ατονια και θελω συνεχεια να κοιμάμαι!Ελπιζω να μου περάσει γρήγορα!

Νικολ μου τέλεια τα νεα σας!!! Παντα τέτοια!!

Και φυσικα δεν θυμαμαι τι άλλο ήθελα να πω... το αλτσαχαιμερ της εγκυμοσυνης πότε σταματάει???:D

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημέρα!!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Κώστας. Θα φάμε με τους δικούς του κ η μαμά του θα φτιάξει τούρτα. Εγώ τίποτα. Τώρα που δεν δουλεύω θεωρώ κοροϊδία το να πάρω δώρο αφού δεν έχω δικά μου λεφτά. Αισθάνομαι απαίσια. Ευτυχώς που θα πιάσω δουλειά σύντομα. Αναρωτιέμαι όμως, εκείνος δεν θα αισθάνεται έτσι όταν μόνο εγώ δουλεύω; Είναι κ στον άνθρωπο βέβαια...

Η Αθηνούλα ξύπνησε στις 7:00 για φαγητό κ ξανακοιμήθηκε. Μια χαρά τελικά στην κούνια της ως τώρα. Κι εγώ δεν ξυπνάω πια κάθε ώρα να την κοιτάω. Ευτυχώς!

Νικολίτσα, πολλά φιλιά στην Αναστασία μας! Κι εσύ φάε όσες σοκολάτες θες! Τις αξίζεις!

Αντζούλι, τι κάνει η μπισκοτίνα μας; Η Αθηνούλα της στέλνει φιλάκια.

Δημητρούλα, άλμα ανάπτυξης ο Νικόλας μας; Έτσι, να γίνει ακόμα πιο μεγάλος, ακόμα πιο κούκλος κ να κάψει ακόμα περισσότερες καρδιές! Ως τώρα βλέπω Αθηνά κ Λούση να μαλλιοτραβιούνται (κ δεν έχουν κ πολλα μαλλιά ακόμα!).

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες κ μωράκια.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...