Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

αχ ένα έχω να σας πω: ΓΚΡΙΝΙΑ

Θα πρέπει συνεχώς να τραγουδάω-χορεύω κλπ την μπέμπα μπας και δεν κλαίει. Μόλις την ακουμπήσεις κάπου σε 1 λεπτό μας ακούει όλη η γειτονιά. Και όρθια αν είμαι και την κρατάω θέλει να είναι εν κινήσει!

Και επειδή χτές έκανα ένα σωρό δουλειές συμπεριλαμβανομένου και σιδερώματος 4 πλυντηρίων με το 1 χέρι, είπα κατά τις 8 το απόγευμα να την βγάλω μία βόλτα. Και κοιμήθηκε..... και μετά έκανε τον βρυκόλακα μέχρι τις 1.30, ξύπνησε στις 3 και στις 5 και μετά κοιμήθηκε μέχρι τις 9. Ο άλλος όλη μέρα να μην πω τί έκανε και φάω μπαν ...καταλαβαίνετε.... από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κάποια στιγμή κατά τις 12 το βράδυ του λέω αντε να της κάνεις παρέα γιατί κουράστηκα-πείνασα δίψασα, πιάστηκα βρε αδερφέ, οπότε την κράτησε για 10 ολάκερα λεπτά και την κατάφερε εκεί που την είχα χαλαρή να την κάνει να κλαίει με δάκρυ! Α! και φυσικά και εμείς τα τσουγκρίσαμε χτες!

Τώρα περιμένω κάτι μάστορες, οι οποίοι θα κάνουν το σπίτι μπάχαλο, 10-12 είπαν , για να δούμε..

Το φαί μας το έχουμε μπαχαλέψει ως ωράριο, τώρα που ξύπνησε δεν ήθελε να φάει παρά ελάχιστο και τελευταία φορά έφαγε στις 5 το ξημέρωμα. Γενικά όλα μας έχουν πάει πίσω, δεν ξέρω γιατί έχουμε αποσυντονιστεί τόσο αλλά κάτι πρέπει να κάνω!

Κουράστηκα, θέλω επειγόντως βοήθεια! και πού να την βρω?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΕΔΩ!!!!!!πάμε Ξυλόκαστρο φιλενάδα και θα σε βοηθήσω εγώ!!!θα ναι κι η μαμά να κάνει τα τερτίπια της με τα τρελλο μωρά μας και θα τις καταφέρει και τις 2 ,θα δεις!!!!!!εμεις πριν λίγο ήρθαμε,μείναμε εκεί το βράδυ,η μπέμπα λες και τις αρέσανε τα πευκάκια,κοιμότανε,ξύπναγε,έτρωγε 5 λεπτά και ξανα τα ίδια..ερχόμαστε σπίτι κ αυτή τη στιγμή,αφου την τάισα,κάναμε πέρα δωθε ωσπου να μου φύγει ο ώμος,τραγουδήσαμε....τώρα την έβαλα στην κούνια να κουνιέται και να κλαίει ταυτόχρονα με σπαραγμό λες και δεν ξέρω κι εγώ τι της έκανα!τόσο πολύ την πείραξε που γυρίσαμε???

ΚΑΛΗΜΕΡΑ καλέ σας είπα!???

ΚΑΛΗΜΕΡΑ :-) :-)

Άννα και Γιάννα κρίμα που δεν ήρθατε,την επόμενη φορά~!

Βικάκι το Σ/κ φύγαμε και χαλάρωσε..με το να σκας χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα!η Λούση μας είναι μια γλύκα,τσαχπίνα και περπατημένη!! όλοι όσοι τη γνωρίζουνε τα καλύτερα λένε γι αυτην!λοιπόν,δώστης μια άφεση..κάτι θα της φταίει!ίσως τα δοντάκια...

(τωρα που θα σφάξω τη δικιά μου,να μου τα λες κι εσύ για παρηγοριά!!)

Δημητρούλα τελειες οι φώτο!έχω κι εγω πολλες!μόλις συμμαζέψω κ μετά θα τις βάλω!

Άννυυυυυυυυυ!!!!! ουου!!που είσαι φίλη?

Θάλεια το καφεδάκι σούπερ!!ο,τι έπρεπε ήταν!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημερα και απο εμας, ο μικρος την εχει πεσει πανω στο διπλο κρεββατι εδω και κανα δεκαλεπτο αλλα επειδη θελω να βγω μια βολτα εσκασα μεσα στο σπιτι 3 μερες λεω να τον ξυπνησω σε λιγο, ταισω και φυγουμε.Αυτες τις μερες δεν κοιμαται ολη μερα με αποτελεσμα να την πεφτει απο τις 9 το βραδυ!Το καλο ειναι οτι ξυπναει γυρω στις 3.30-4 (γιεεε...) οποτε καταφερνω και κοιμαμαι κανα 5ωρο σερι.Βρε κοριτσια με το τουμπανιασμενο στηθος τι κανετε οταν κοιμουνται και εσας ετσι πολυ;Ξυπνατε και το βγαζετε;Γιατι εμενα γινονται ολα χαλια, σεντονια, φανελακια κτλ, αλλα που να σηκωθω....

Καλο μηνα ειπα; δεν ειπα.ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΜΗΝΑ!!!Συμφωνα με τους υπολογισμους μου σα σημερα περσι εμεινα εγκυος!!Μολις ειχα παρει αδεια θυμαμαι για 2 εβδομαδες, δηλαδη δεν ειχα τιποτα αλλο να σκεφτομαι περα απο βολτες και θαλασσα.Οποτε με τη χαλαρωση ηρθε και το ζουζουνακι :)...

Καλημέρα από μένα και τον Νικόλα!

Χαίρομαι που είστε όλες καλά! Βικάκι κράτα γερά! Φάση είναι θα περάσει!

Εμένα σήμερα εκτός του ότι τρώει συνέχεια ψευτοβήχει κιόλας όλη την ώρα. Συνέχεια όμως!!!

Σηκωθήκαμε νωρίς νωρίς και πήγαμε τράπεζα και σ/μ. Ελπίζω σύντομα να κοιμηθεί για να μαγειρέψω καί τίποτα.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Καλή εβδομάδα και καλό μήνα μανούλες! Τί κάνετε;

Βικάκι μου, υπομονή και κουράγιο! Κι εμείς έτσι είμαστε επί μονίμου βάσεως όμως... Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Να θέλεις να φας κάτι και να το σκέφτεσαι! Να θέλεις να πας τουαλέτα και να οργανώνεις σκηνικό για να μη βαρεθεί και να κλάψει λιγότερο... Σου σπάει τα νεύρα η κατάσταση.

Βοήθεια δεν έχεις; Μαμά, αδερφή, μια φίλη, κάτι τέλοσπάντων να χαλαρώσεις για λίγο. Πάντως όσο σκασμένη και να είσαι μην παραιτήσαι, βγείτε βόλτα κι ας έχεις δουλειές, αφιέρωσε χρόνο για να κάνετε κάτι μαζί, όχι απλώς για να σταματήσει να κλαίει και διατήρησε γενικώς την ψυχραιμία σου όσο μπορείς! Η Λούση περνά φάση και αυτό δε θα κρατήσει για πολύ!!!

Καλό κουράγιο σου εύχομαι!

Μαράκι, καλή αρχή στην εκπαίδευση! Μια χαρά θα τα πας!

Κι εγώ χθες έβγαλα το πρωί 150μλ από το ένα στήθος γιατί είχε πρηστεί και τώρα σκέφτομαι μέσα σε τί να το αποθηκεύσω στην κατάψυξη σε μερίδες που να μην πιάνει τόσο χώρο... :confused: Πάντως δε συμβαίνει συχνά γιατί είναι φαγανούλης! Νομίζω η καλύτερη λύση είναι το θήλαστρο κι όχι το να τα ξυπνάμε. (για ευνόητους λόγους! :tongue:)

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Βικακιιιιιιιιιι κρατα γερα........βαλτην στο μπανιο και αστη:Dκουραγιο μανουλιτσα...σε καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ.....φιλια σε ολες και ολους...εμεις ειχαμε φυσικοθεραπεια και μας ειπε οτι την ειδε καλυτερα:D:D

Grya.jpgGryap3.png

Kαλημερα κορτσουδια μου!

χθες πηγα για καφε με την μαμα κ τελικα ξεμεινα σπιτι της μιας κ ο Κωστας δουλευε νυχτα.

προχωραει κ το βιβλιο ευχων της Κλειουλας η οποια σημερα κ αυτη δεν ξερει τι θελει!!!

εγω ακομη περυσι δεν ηξερα οτι ημουν εγκυος.το εμαθα 15/8 στην γιορτη της μαμας μου!

πρεπει να παω να μαγειρεψω...

δεν θυμαμαι παλι τι αλλο θελω να πω...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημερα και απο εμας, ο μικρος την εχει πεσει πανω στο διπλο κρεββατι εδω και κανα δεκαλεπτο αλλα επειδη θελω να βγω μια βολτα εσκασα μεσα στο σπιτι 3 μερες λεω να τον ξυπνησω σε λιγο, ταισω και φυγουμε.Αυτες τις μερες δεν κοιμαται ολη μερα με αποτελεσμα να την πεφτει απο τις 9 το βραδυ!Το καλο ειναι οτι ξυπναει γυρω στις 3.30-4 (γιεεε...) οποτε καταφερνω και κοιμαμαι κανα 5ωρο σερι.Βρε κοριτσια με το τουμπανιασμενο στηθος τι κανετε οταν κοιμουνται και εσας ετσι πολυ;Ξυπνατε και το βγαζετε;Γιατι εμενα γινονται ολα χαλια, σεντονια, φανελακια κτλ, αλλα που να σηκωθω....

Καλο μηνα ειπα; δεν ειπα.ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΜΗΝΑ!!!Συμφωνα με τους υπολογισμους μου σα σημερα περσι εμεινα εγκυος!!Μολις ειχα παρει αδεια θυμαμαι για 2 εβδομαδες, δηλαδη δεν ειχα τιποτα αλλο να σκεφτομαι περα απο βολτες και θαλασσα.Οποτε με τη χαλαρωση ηρθε και το ζουζουνακι :)...

κ εγω το παθαινω αυτο Δεσποινα.εμενα πολλες φορες ξυπναει στις 6 κ ετσι το ενα στηθος μεχρι να ξαναφαει το πρωι κοντευει να σκασει.κ εγω χαλια ολα!μπλουζες σεντονια πετσετες ολα!αλλα πολλες φορες βγαζω με το θηλαστρο κ το βαζω στην καταψυξη για ωρα αναγκης;)

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Τι έχουν πάθει τα μωρά μας πάλι? Σήμερα δεν θέλει με τίποτα να ξεκολλήσει από πάνω μας. Όλα αγκαλιά. Και νυστάζει, μάτια κόκκινα και τα τρίβει και γκρινιάζει αλλά θέλει πάνω μας. Πολύ κούραση. Κοιμάται στο στήθος και μόλις το βγάλω απ΄το στόμα της ουρλιάζει. Ουφ. Τώρα την κρατάει λίγο ο μπαμπάς της γιατί τα'χω παίξει.

Καλό κουράγιο σε όλες. Ελπίζω να ηρεμήσουν σύντομα...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια σας μανουλίτσες και μωράκια!

Γυρίσαμε από τις διακοπές και σήμερα είναι η πρώτη μου μέρα στο γραφείο....φρίκη:(:(:(

Έφυγα από το σπίτι κατά τις 8.30 και στις 11.30 ξαναγύρισα να ταίσω την μπούμπι, η οποία δεν έτρωγε με τίποτα με το μπιμπερό. Τώρα κάνουν προσπάθειες η γιαγιά μου με την αδερφή μου που την κρατάνε να την ταίσουν πάλι.

Επίσης στην επιστροφή στο γραφείο χτυπησα την πόρτα του αυτοκινήτου μου και ακόμα είναι μεσημέρι...να δούμε τι άλλο θα γίνει σήμερα.

Κατά τα άλλα στις διακοπές περάσαμε όμορφα, με εξαίρεση την πτώση της μπούμπι από το κρεβάτι κ την επίσκεψη μας στο Παίδων, ευτυχώς δεν ήταν τίποτα!

Γνωρίσαμε και τις φίλες μανούλες και τα μπομπιράκια στην συνάντηση, τέλεια ήταν!!!!

Όπως καταλαβαίνετε θέλω να γράψω τόσα πολλά αλλά το μυαλό μου δεν λειτουργεί σήμερα...πιστεύω να επανέλθω και να μπει κ η μικρή σε ένα πρόγραμμα, να μην ταλαιπωρειται.

Σας διαβάζω και σκέφτομαι ότι μακάρι να μπορούσα να μείνω κι άλλο σπίτι μαζί της κι ας γκρίνιαζε 24 ώρες το 24ωρο!

mWsZp3.png

Γεια σας γλυκές μανούλες! Εγώ σαν σήμερα έκανα τεστ κι εμαθα ότι είμαι έγκυος :D:D:D Και φέτος έχω τον μπέμπαρο στην αγκαλιά μου!!! Υπομονή σε όλες μας για την γκρίνια... Ειναι και αυτή η ζέστη... Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς :tongue::tongue::tongue:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Όλο το μεσημέρι παλεύω να την κοιμίσω κι επιτέλους τα κατάφερα! Στο κρεβάτι μου βέβαια κ συνέχεια ανοίγει τα μάτια να τσεκάρει ότι δεν έχω φύγει, αλλά κοιμάται! Τι πράγμα πάλι και τούτο σήμερα; Τι γλυκούλι που είναι όταν κοιμάται. Τρελαίνομαι να την χαζεύω.

Τελικά δεν ξεκίνησα σήμερα εκπαίδευση. Μάλλον από αύριο μου ´πε η φίλη μου. Της είπα να μην βιαστεί γιατί έχουμε πάνω από ένα μήνα μπροστά μας. Θα δούμε τι θα κανονίσει.

Αντζούλα, είδαμε έναν τεράστιο μπέμπη στην εκκλησία χθες κ μας είπαν ότι είναι 6800. Μήπως έκανε λάθος ο γιατρός σου για την μπισκοτίνα μας; Όχι τίποτα άλλο, αλλά αν πας τον άλλο μήνα κ νομίσει ότι δεν έχει πάρει βάρος γιατί έκανε λάθος τώρα, μπορεί να σου κόψει τον θηλασμό. Κοίταξέ το γιατί στις φωτό δεν την είδα τόσο τεράστια. Η δικιά μου είναι 5800.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Kαι εμένα πέρασε το Σάββατο ένας χρόνος από τότε που έμαθα ότι είμαι έγκυος! Είμαι πολύ ευτυχισμένη που έχω το αγοράκι μου στην αγκαλιά μου. Είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί μετά από τόσες στενοχώριες και ταλαιπωρίες που πέρασα για να τον αποκτήσω.

Από γκρίνια άλλο τίποτα και ο δικός μου... Λογικά πρέπει να είναι τα δόντια του γιατί συνέχεια είναι με ένα χέρι στο στόμα ή με καμιά κουδουνίστρα του.

Υπομονή χρειάζεται!!!

Μαράκι καλή αρχή εύχομαι!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...