Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλο μηνα!!! γεια σας κοριτσια!

καταρχας στεναχωρεθηκα που χθες δεν καταφερα να ερθω. η μικρούλα μου ανεβασε 2η φορα μεσα στην ημερα πυρετο και φοβηθηκα να την εκθεσω στο αερακι μην τυχον και μου κρυωσει καθως ηταν φανερα εξασθενημενος ο οργανισμος της. φυσικα επεσε ο πυρετος αμεσωσ με το ντεπονακι αλλα εγω την εξοδο μου την ειχα χασει... ξενερουμπα...

και σαν να μην εφτανε που εχασα τη βολτα αργοτερα πλακωθηκα με τον αντρα μου και δε μιλιομαστε ακομα! ωραιο σκ... με κλαμματα.

τεσπα, εχω κανει τουρταπαγωτο, εχουμε γενεθλια σημερα! φιλακια σε ολες

KOWTp3.png

Καλησπέρα! Να ζήσετε τούκι!!! Πολύχρονη και ευτυχισμένη η μικρούλα σου και περαστικούλια. Ελπίζουμε στην επόμενη συνάντηση να σε συναντήσουμε.

Οσο για τον καυγά περασμένα ξεχασμένα σύντομα ελπίζω.

Που είστε όλες καλέεεε;

X4pTp3.png

Έχω να σας πω αλλά δεν γράφονται και δεν περιγράφονται! Άσε που ακόμα δεν έχω κοιμίσει το μωρό. Πάω να τον μπανιάρω, να τον κοιμίσω και έρχομαι να σας γράψω...αν προλάβω, ότι προλάβω.

mU4Ep3.png

τι εγινε κοριτσάκια? το κλείσαμε το καφέ??

τουκι μου περαστικα στη μικρουλα και ελπίζω να τα έχετε ηδη βρει με τον καλο σου!

εμεις πήγαμε για μπάνιο κια συναντήσαμε κατι φίλους με μια μπεμπούλα 1 μηνα μεγαλύτερη και εκανε μπανακι! Ζήλεψα και γω που είχα σκοπο να της βρέξω μόνο τα πόδια και τελικα μπήκαμε μέχρι τους ώμους! Το διασκέδασε πολύ η μικρή!! Απο αυριο πάω να πάρω εξοπλισμους μαγιο και κανενα φουσκωτο:tongue::tongue:

Σαν σήμερα πέρσι έκανα το πρώτο τεστ εγκυμοσύνης! Ηταν τριτη μερα καθυστερησης και εγω ήμουν σχεδον σίγουρη! Η γραμμη βέβαια φάνηκε πολύ αχνή και έτσι περίμενα άλλες δυο μερες μέχρι να κάνω και το επόμενο( και εννοειται οτι ήδη είχα κλεισει ραντεβου στο γιατρο :tongue:)

Και ενα χρονο μετά κρατώ εκεινη την κουκκίδα που είχα δει στα χέρια μου!Ακομη δεν μπορώ να το πιστέψω!!! Αχ συγκινηθηκα σήμερα!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Πέρασε ένας χρόνος Τάνια μου!! Εγώ το έμαθα 18 μέρες αργότερα...δεν ξεχνιούνται αυτές οι στιγμές!

Πόσα έχουν αλλάξει από τότε! Εκτός από τον ερχομό των μωρών μας, γνωριστήκαμε όλες εμείς, κάναμε νέες φιλίες!!! Απίστετο!

Εμείς νομίζω πως περνάμε άλμα ανάπτυξης. Δεν μπορώ να εξηγήσω τη συμπεριφορά του αλλιώς. Τρώει συνέχεια. Μπορεί να θέλει να φάει και κάθε μια ώρα.

Από τις 9:30 που κοιμήθηκε έχει ήδη ξυπνήσει τουλάχιστον 4 φορές και τρώει κάθε φορά. Εννοείται πως ξυπνάει με λυγμούς. Εβγαλα το μομπιλε μήπως τον τρομάζει. Ελπίζω να κυλήσει καλά από δω και πέρα η βραδιά.

X4pTp3.png

Γεια σας μανούλες!

Πώς περάσατε το Σ/κ σας; Ελπίζω όλα καλά!

Μια χαρά περάσατε Αθηναίες τσούπρες! Είδα και τις φωτό σας! Πολύ ωραίες και μπράβο σας!

Τούκι, χαρούμενα μηνογενέθλια! Και εύχομαι να είστε μια χαρά με τον άντρα σου!

Νικόλ, εγώ το ρίχνω στο φαγητό πιέζομαι-δεν πιέζομαι! :D:tongue:

Πέρα από την πλάκα, έχεις κάθε δικαίωμα να ξεσπάσεις και να κάνεις ό, τι μπορείς για να χαλαρώσεις. Οι δυσκολίες είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεδιαλέξεις ποιούς ανθρώπους θέλεις κοντά σου, ποιοί πραγματικά αξίζουν... Τους υπόλοιπους πέρα! Να έχεις κοντά σου μια "ομάδα υποστήριξης" για να σε ανεβάζει όταν πέφτεις ψυχολογικά! (Αυτό ισχύει για όλους μας!) Νομίζω πως όλες μας, θα χαρούμε πολύ να είμαστε μέλη αυτής της ομάδας! Η Ατλαντίς θα είναι η cheerleader μας, κανει θαυμάσια δουλειά!

Και κάτι που εμένα με βοήθησε στην επιλόχεια καταθλιψούλα μου, ήταν να σκέφτομαι την ίδια μέρα, άντε και την επόμενη... Να μην αγχώνομαι σκεπτόμενη για μήνες μπροστά. Όλα θα τα παλέψετε πιάνοντάς τα ένα-ένα!

Δήμητρα, εννοείται! Άλμα ανάπτυξης! Κάνε υπομονή, δεν κρατάει πολύ...

Με το που μπήκε ο Αύγουστος κι εγώ θυμήθηκα τις μέρες που ήμουν έγκυος και δεν το ήξερα, είχα κάτι περίεργα συμπτώματα αλλά δεν έδινα σημασία και μετά που το έμαθα!!! Υπέροχες μέρες!

Την Παρασκευή και χθες είχα μαμά και αδερφή εδώ, ετοιμάσαμε τα προσκλητήρια και βγήκαμε για ψώνια, γι' αυτό χάθηκα! Έπαιρνε η αδερφή μου το laptop και άκουγα το "μπλιπ μπλιπ" που μιλούσατε στο msn και ζήλευα αλλά δεν προλάβαινα!

Θα δείτε σύντομα τα προσκλητήριά μας στην ομάδα στο facebook! Τώρα πρέπει να τα μοιράσουμε παντού... Έχω ακόμη εκκρεμότητες αλλά ελπίζω αυτή την εβδομάδα να τελειώσουμε και μ΄αυτές...

Τί άλλα νέα από τα μωράκια μας;

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλησπέρα μανούλες. Σήμερα είχαμε πάει στους δικούς μου για φαγητό. Μετά ήρθε εδώ ο κουμπάρος κι η αδερφή μου. Η μπέμπα με πολύ αγώνα κοιμήθηκε 11:30. Πριν λίγο φύγαν τα παιδιά κ τώρα ήρθαμε για νάνι. Πολύ κούραση κ σήμερα αφού ξυπνήσαμε νωρίς για να κοινωνήσουμε την Αθηνούλα μας.

Δημητρούλα, ελπίζω να μην στο συνεχίσει κ το υπόλοιπο βράδυ.

Τούκι, περαστικούλια κ χρόνια σας πολλά!

Ελπίζω να τα θυμήθηκα σωστά αυτά τα ολίγα που θυμήθηκα. Αχ, πώς θα πιάσω δουλειά με την ανύπαρκτη πλέον μνήμη μου;!

Καλό μας μήνα κ καληνύχτα σε όλες!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Α, θυμήθηκα! Ιωάννα, ανυπομονούμε να δούμε τα προσκλητήρια.

Εγώ τέτοια εποχή πέρσυ δεν ήμουν ακόμα έγκυος. 5 ή 6 Αυγ έγινε η σύλληψη. Το έμαθα Σεπτέμβρη.

Αχ, σαν να ´ταν όνειρο όλα αυτά. Τώρα δεν μπορώ να σκεφτώ τη ζωή μου χωρίς το κοριτσάκι μου. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν πώς νιώθω γι ´αυτό το πλασματάκι. Κάθε μέρα ευχαριστώ την Παναγίτσα γι ´αυτό το δώρο. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη.

Να ´ναι πάντα γερά, όλα τους!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια σας κοριτσια.Μαλλον ειμαι η μονη που ξενυχταει.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

Πολυ λυπηθηκα που δεν καταφερα να ερθω στη συναντηση.Ενω ετοιμαζομασταν ήρθαν κατι φιλοι απο την Τριπολη να μας δωσουν το προσκλητηριο για τη βαφτηση του παιδιου τους και εφυγαν στις ΅7:30 ισα που μας χαλασαν τη βολτα.Δεν πειραζει ομως ειχαμε καιρο να τους δουμε και ο μπεμπης τους ενας γλυκας 10 μηνων. Τους δωσαμε και το δωρο γιατι ο αντρας μου θα δουλευει και δεν θα καταφερουμε να παμε.Μετα αφου ειχε περασει η ωρα πηγαμε με κατι φιλους για φαγητο.

Και για να κλεισει ομορφα η νυχτα αδιαθετησα.

Μετα απο ενα ολοκληρο χρονο.

dtMvp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια μου!!!

Καλο μηνα να εχουμε!!!!!!

Αννα να χαιρεσαι το ζουζουνι σου!!Να τους εκατομμυριασετε!!!

Νικολιτσα μου θα συμφωνησω με τις κοπελες μας!!!!!Μην ακους και μην δινεις σημασια στην μ@λακια που λεει ο καθενας!!!!ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!!!Κοιτα μονο την Αναστασιτσα μας και ολα τα αλλα να μην πω που!!!!!!

Χμμμ τι αλλο????????Αααα στην συναντηση περασαμε τελεια!!!

Τι ζεστη ηταν αυτη σημερα?????Και λεει μεχρι Τεταρτη θα παει ετσι!!!Δεν αντεχω, θελω θαλασσιτσα και μπανακια!!

Ο μπεμπης μου ηταν μια χαρα ολη μερα και απο τις 8 το απογευμα κ μετα μια γκρινια αλλο πραγμα!!!!!!Και τωρα το βραδυ ενω ηθελε να κοιμηθει γκρινιαζε,η ζεστη δεν ειναι γιατι εχω 28 βαθμους στο σπιτι οποτε σκεφτομαι μηπως ειναι δοντια μιας και ολη μερα εχει την μπουνια του στο στομα και γενικα οτι βρει!!!

Θελω να βγω να παρω κανα δυο φτηνα φορεματακια maxi ή εστω κατω απο το γονατο για καθε μερα γιατι δεν μου κανει τιποτα και φοραω τζιν με αυτη τη ζεστη και δεν την παλευω με τιποτα!!!Ελεγα να παω αυριο τωρα που εχει φυγει κοσμος και ισως ειναι πιο ανετα αλλα που να βγαλω το παιδι με αυτη τη ζεστη?Μαλλον θα χωσω τη μαμα!Για να δουμε!!!

Παλι κατι ξεχναω ε????Μυαλο γιοκ!!:?

Καλημέρα μανούλες και μπεμπάκια!!!

Μιας και ανοιγω εγω ας κεράσω πρωινο

cafe-bar02.jpg

Ελπίζω ολες να είστε καλά, σας έχασα μιας και φυγαμε για πσκ! Περάσαμε πολύ ωραία και η μικρή μου δεν μας κούρασε καθόλου, ήταν πολύ ησυχη. Ήρθε και η κουνιάδα μου με τον μικρό της (3ετων) και είχαμε την πρώτη γνωριμία! Καλά την πήρε σε γενικές γραμμές αν και απείλησε να την μαλώσει, να την χτυπήσει κα να της βάλει φωτιά στην αρχή, στο τέλος καταλήξαμε με χάδια!!!!:D:D:D:D Δεν παίζονται τα πιτσιρικια σε κάτι τετοια!

Επίσης η μικρή μου συνεχίζει τον ύπνο της στο κρεββατάκι της και εκει που πηγαμε κοιμήθηκε στο παρκοκρεββατο και όλα μια χαρά. Επιτέλους γιατί η μεση μου είναι υπο διάλυση τοσο καιρό που κοιμομασαν αγκαλιά.

Είδα και τις φωτο σας, πρέπει να περάσατε τέλεια πάλι. Και τα μπεμπάκια όλα κουκλιά!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλημέρα!!! Η Αθηνούλα μου δεν έχει ξυπνήσει ακομα από χθες στις 11:30! Τα στήθη μου κοντεύουν να εκραγούν γιατί είχα ξεχάσει να αποστειρώσω κ το θήλαστρο κ τώρα περιμένω να κρυώσει λίγο.

Βασούλα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με τα ρούχα. Ευτυχώς έχω δυο βερμούδες που μου μπαίνουν αλλά είναι χοντρά τα υφάσματά τους κ πάλι λιώνω. Ελπίζω να μπορέσει να στον κρατήσει η μαμά σου να πας.

Καλημέρα κ καλή εβδομάδα σε όλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

μανούλες καλημέρα!!! ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! ενταξει τα βρηκαμε με τον αντρα μου! εγω δηλ εκανα το βημα γιατι δεν αντεχω να ειμαι χαλια μαζι του. ρε κοριτσια σας λειπει ο αντρας σας; εμενα πολυ. ετσι που ειμαστε και οι2 απασχολημενοι συνεχεια με το μωρο μας ξεχναμε να κανουμε παρεα. ερχεται το βραδυ και λεω δε σε ειδα καθολου! τεσπα.

και εμενα πειναει σχετικα συνεχεια! λετε οντως να περναμε αλμα; φιλια!

KOWTp3.png

Καλημέρα!!! Η Αθηνούλα μου δεν έχει ξυπνήσει ακομα από χθες στις 11:30! Τα στήθη μου κοντεύουν να εκραγούν γιατί είχα ξεχάσει να αποστειρώσω κ το θήλαστρο κ τώρα περιμένω να κρυώσει λίγο.

!

πωπω υπνος!!!!

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...